Jak wygląda sytuacja w ?

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ODPOWIEDZ
Alien87

Re: Jak wygląda sytuacja w ?

Post autor: Alien87 » 11.10.2009, 19:35

Jeszcze raz odnosnie Wielunia http://www.youtube.com/user/widzewtomyn ... 5MfZLhxCR0 Zapraszam na 3/33minute Czekam na pozdrowienia na Legii dla Wielunia

iparts.pl
neo12

Post autor: neo12 » 13.10.2009, 22:03

Jak wygląda sutuacja w Rzepinie, Oławie, Oleśnicy i w Żarach czy sa tam kibice miejscowych Ilanki, Moto-Jelczu, Pogoni i Promienia?
,,Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań" - Gilbert Keith Chesterton

Jakub

Post autor: Jakub » 13.10.2009, 23:22

Lipno jak najbardziej prolegijne miasto ludzie jeżdżący na wyjazdy i dziajłające na miarę swoich możliwości
Brodnica FC Legia

sww

Post autor: sww » 14.10.2009, 00:50

Lubicz-mneij wiecej jak LGH napisal, Elana i pikniki z Apatora.Barwy raczej ELany spotykane, glownie na gornym, dolny to pinkiki z Apatora..<>

Co do Lipna, Legia??Pierwsze slusze,moze jakies jednostki, ogolnie zaden zorganizwany FC, istnieje Mien Lipno i....miejscowa gangsterka:):)

Jakub

Post autor: Jakub » 14.10.2009, 02:58

sww pisze:Lubicz-mneij wiecej jak LGH napisal, Elana i pikniki z Apatora.Barwy raczej ELany spotykane, glownie na gornym, dolny to pinkiki z Apatora..<>

Co do Lipna, Legia??Pierwsze slusze,moze jakies jednostki, ogolnie zaden zorganizwany FC, istnieje Mien Lipno i....miejscowa gangsterka:):)
Mówię tak ponieważ jeżdżą po kilkana-kilkanaście osób na mecze Legii razem z Brodnicą i Rypinem dlatego mówię o tym że jest tam fanclub Legii działajcy jak najbardziej. Co do Mieni(chyba tak odmienia się tą nazwę) Lipno kiedyś w 2004 albo 05 wystawili młynek na meczu z nami i stracili jedyną flagę mini którą zostawili na naszą rzecz:) późniejsze nasze wizyty w Lipnie młyna nie stwierdzono. Jeśli chodzi o miejscową lipnowską gangsterke to jak najbardziej:P
Brodnica FC Legia

JP 100% DO końca

Post autor: JP 100% DO końca » 15.10.2009, 15:29

A jak wygląda obecna sytuacja w Żorach?? ponoc jest tam "mieszanka" kibicowska...

encepence

Post autor: encepence » 15.10.2009, 15:32

JP 100% DO końca pisze:A jak wygląda obecna sytuacja w Żorach?? ponoc jest tam "mieszanka" kibicowska...

Najwiecej do powiedzenia ma Górnik GieKSa i Ruch. kolejnosc przypadkowa

oprócz wyzej wymienionych klubow znajduja sie jeszcze kibice Odry Wodzislaw czy GKS-u Jastrzebie

ZETKA

Post autor: ZETKA » 15.10.2009, 17:09

A jak tam w Glogówku?
Obrazek

Costa_multi

Post autor: Costa_multi » 15.10.2009, 17:28

Jak ktos pisze że osiedla Piastów jest podzielone 50/50 to niech się stuknie w głowe. Na Piastów rządzi Cracovia, jedyna aktywnoć kibiców Wisły z tego osiedla to napisy na murach, nikogo w barwach Ts na Piastów nie zobaczysz.Wisła jest na Mistrzejowicach Nowych ale jakościowo słabo. Tak samo można tutaj przeczytać że na Tysiąclecia Wisła żyje dobrze, szkoda że jakoś nie ma tam nikogo w barwach chodzących po osiedlu, czyli na czym polega to trzymanie się dobrze??? na kilku wrzutach napisanych w nocy?Duży wpływ na osiedle tysiąclecia mają kibice Cracovii z Oświecenia które znajduje się obok Reszta opisana w miarę ok tylko do tych dwóch osiedli miałem jakieś zastrzeżenia.
Żeby nie było nieporozumień nie jestem kibicem żadnej z Krakowskich drużyn po prostu mieszkam w nh i widzę co się dzieje.

neo12

Post autor: neo12 » 15.10.2009, 17:44

Jak wyglada sytuacja w Sieradzu, Siedlcach, Świebodzinie, Łęczycy, Policach i w Wadowicach ???
,,Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań" - Gilbert Keith Chesterton

aLvaro

Post autor: aLvaro » 15.10.2009, 17:58

W Policach FC Pogoni

__DarkLG__

Post autor: __DarkLG__ » 15.10.2009, 18:06

Siedlce - FC Legii
Wadowice - dobry FC Wisły
[link]

dsc_

Post autor: dsc_ » 15.10.2009, 18:10

__DarkLG__ pisze:Siedlce - FC Legii
Wadowice - dobry FC Wisły

Chłopaki z Siedlec działają również na miejscowej Pogoni .
Obrazek

WW

Post autor: WW » 15.10.2009, 19:01

neo12 pisze:Jak wyglada sytuacja w Sieradzu, Siedlcach, Świebodzinie, Łęczycy, Policach i w Wadowicach ???
FC Widzewa

DiglettOi

Post autor: DiglettOi » 15.10.2009, 22:05

Niech ktoś OGARNIĘTY opisze sytuacje w Końskich, są tam 3 FC - Widzewa, Legii i Korony. Jest tam jakoś podzielone miasto? Ulice, osiedla typowe dla jednego z 3 klubów. I prośba do widzewiaków, nie piszcie, że całe Końskie wasze i panujecie wszędzie (jak to już było przy innych miastach...).
Lodzermensch pisze:WTC też Hutnik rozjebał na wyjeździe.
;)

WIDZEW KOŃSKIE

Post autor: WIDZEW KOŃSKIE » 15.10.2009, 23:06

DiglettOi pisze:Niech ktoś OGARNIĘTY opisze sytuacje w Końskich, są tam 3 FC - Widzewa, Legii i Korony. Jest tam jakoś podzielone miasto? Ulice, osiedla typowe dla jednego z 3 klubów. I prośba do widzewiaków, nie piszcie, że całe Końskie wasze i panujecie wszędzie (jak to już było przy innych miastach...).
Ten temat był już wałkowany wielokrotnie.Przyjedz,popatrz-wyciągniesz wnioski.
Co do FC Korony.Odsyłam:[link]

piknikowy

Post autor: piknikowy » 16.10.2009, 09:12

są kibice Korony w Końskich, lecz nie można mówić o fc.
podobnie w Skarżysku.
temat był już gdzieś poruszany.

a korzystając z okazji; miałem przyjemnośc odwiedzić w wakacje piekne miasto Gdynia i na dzielnicy Witomino jest naprawde duzo wrzutów Bałtyku, wyglądających na dośc nowe. Czy mozna zrozumieć ze kibice BG trzymają się tam jakoś?
pzdr

aqq08

Post autor: aqq08 » 16.10.2009, 16:07

neo12 pisze:Jak wyglada sytuacja w Sieradzu, Siedlcach, Świebodzinie, Łęczycy, Policach i w Wadowicach ???
w Łęczycy okolo 20 osobowa grupka ŁKSu pojawiajaca sie na al.Unii 2.
kilka osob jest tez w Sieradzu , lecz to miasto zdecydowanie Widzewa.
ŚŻK! ANTY PARÓWY

gat

Post autor: gat » 16.10.2009, 16:46

piknikowy pisze:są kibice Korony w Końskich, lecz nie można mówić o fc.
podobnie w Skarżysku.
temat był już gdzieś poruszany.

a korzystając z okazji; miałem przyjemnośc odwiedzić w [link] piekne miasto Gdynia i na dzielnicy Witomino jest naprawde duzo wrzutów Bałtyku, wyglądających na dośc nowe. Czy mozna zrozumieć ze kibice BG trzymają się tam jakoś?
pzdr

Przeciez w tym temacie kilka stron wczesniej było wyjaśnione, radze sprawdzic.
[link]

obiektywny1989

Post autor: obiektywny1989 » 16.10.2009, 17:10

aqq08 pisze: w Łęczycy okolo 20 osobowa grupka ŁKSu pojawiajaca sie na al.Unii 2.
a to ciekawe :lol:
Widzew Łódź

piknikowy

Post autor: piknikowy » 16.10.2009, 17:42

Przeciez w tym temacie kilka stron wczesniej było wyjaśnione, radze sprawdzic.
toteż polecilem koledze przestudiować temat.

pozdrawiam:)

CNH

Post autor: CNH » 16.10.2009, 17:45

-J- pisze:Jedyne zastrzeżenie do os. Willowego, gdzie Wisła całkiem dobrze się trzyma, i stwierdzenie, że Hutnik tam dominuje jest na wyrost.

:lol: powiedz mi prosze, gdzie na Willowym masz 'dobrze trzymajaca sie Wisle'?
chyba ze mowimy o tych 12-13 letnich, to zwracam honor... :roll:

aaaaa

Post autor: aaaaa » 16.10.2009, 19:22

Jak ktos pisze że osiedla Piastów jest podzielone 50/50 to niech się stuknie w głowe. Na Piastów rządzi Cracovia, jedyna aktywnoć kibiców Wisły z tego osiedla to napisy na murach, nikogo w barwach Ts na Piastów nie zobaczysz.Wisła jest na Mistrzejowicach Nowych ale jakościowo słabo. Tak samo można tutaj przeczytać że na Tysiąclecia Wisła żyje dobrze, szkoda że jakoś nie ma tam nikogo w barwach chodzących po osiedlu, czyli na czym polega to trzymanie się dobrze??? na kilku wrzutach napisanych w nocy?Duży wpływ na osiedle tysiąclecia mają kibice Cracovii z Oświecenia które znajduje się obok Reszta opisana w miarę ok tylko do tych dwóch osiedli miałem jakieś zastrzeżenia.
Żeby nie było nieporozumień nie jestem kibicem żadnej z Krakowskich drużyn po prostu mieszkam w nh i widzę co się dzieje.
Chyba na Piastów dawno nie byłeś. W barwach Cracovii też nie zobaczysz teraz raczej nikogo. Sytuacja wygląda tak że gdyby nie kilku starszych na Piastów to Wisła miała by tu przewage. Osiedle jest podzielone na dolne (Cracovia) środkowe (Wisła) i górne (50/50). Na dole jest najlepsza ekipa pasiastych.
Podsumowując za kilka lat Wisła bedzie miała przewage liczebną. Zobaczymy jak bedzie jakosciowo.

Wierny1950

Post autor: Wierny1950 » 16.10.2009, 23:12

A to dziwne bo na piastów często spotykam barwy Cracovii a jakoś na Wisłę mi się natknąć nie zdarzyło. Nawet na tym niby Wiślackim środku. Więc argument chybiony.

Może i jest więcej Wisły(bo jak to policzyć :lol: ) ale aktualnie głos ma znikomy bez względu na liczbę.

JSC

Post autor: JSC » 17.10.2009, 00:09

Gościu, za kilka lat żółta rasa podobno zaleje cały świat, więc może odpuśćmy to co bedzie za kilka lat i skupmy się na tym co jest teraz :)
Obrazek

Łodzianin

Post autor: Łodzianin » 17.10.2009, 07:55

obiektywny1989 pisze:
aqq08 pisze: w Łęczycy okolo 20 osobowa grupka ŁKSu pojawiajaca sie na al.Unii 2.
bardzo ku*** ciekawe. Ulegaj dalej propagandzie twoich ziomków po szalu. Nikt do c**** nie powiedział, że tam rządzimy tyle że jest taka grupa, sam ich poznałem i wiem, że to nie wymysł. Żal dupe ściska, że jest nas coraz więcej w województwie i że tracicie np. Piotrków?
Rodowici Łodzianie Legion Dąbrowa

obiektywny1989

Post autor: obiektywny1989 » 17.10.2009, 09:51

Łodzianin pisze:
obiektywny1989 pisze:
bardzo ku*** ciekawe. Ulegaj dalej propagandzie twoich ziomków po szalu. Nikt do c**** nie powiedział, że tam rządzimy tyle że jest taka grupa, sam ich poznałem i wiem, że to nie wymysł. Żal dupe ściska, że jest nas coraz więcej w województwie i że tracicie np. Piotrków?
:( :cry: :cry:
nie dość że nie ma Nas w Łodzi to jeszcze tracimy województwo, jakie to smutne tylko szkoda że o waszych FC słyszy się tylko na kibice.net, albo jak wydrukują nową flagę i powieszą ja na płocie. Co do Piotrkowa to już go straciliśmy, liczba FC Piotrków na ostatnich derbach Łodzi wyraźnie to potwierdza :lol: poza tym to już straciliśmy na Waszą korzyść Pabianice, Aleksandrów, Konstantynów, Poddębice, Uniejów, Piotrków, Tomaszów chodzą nawet słuchy że na Olechowie, Janowie i Widzewie Wschodzie ŁKS rządzi.

Wytłumacz mi tylko jedno skoro jesteście tacy silni w Łodzi i województwie, a może i nawet w całej Polsce, to czemu na wyjazdy jeździ was 300 osób, a nas kilka razy więcej. Powiedz mi skąd jest ten Widzew , który na wyjazdy jeździ niemal najlepiej w Polsce, skoro nie ma nas w Łodzi, a w województwie jesteśmy na wymarciu ? Z drugiej strony pytanie, czemu Wy jeździcie tak słabo skoro jesteście taką siłą ?

Ostrzegam,że za kolejne posty pełne emocji może coś polecieć ;) Trzymamy się tematu Panowie.-S.
Widzew Łódź

Nemo

Post autor: Nemo » 17.10.2009, 10:58

eloNH pisze:
-J- pisze:Jedyne zastrzeżenie do os. Willowego, gdzie Wisła całkiem dobrze się trzyma, i stwierdzenie, że Hutnik tam dominuje jest na wyrost.

:lol: powiedz mi prosze, gdzie na Willowym masz 'dobrze trzymajaca sie Wisle'?
chyba ze mowimy o tych 12-13 letnich, to zwracam honor... :roll:
chyba tylko ci cyganie co tam mieszkają...

-J-

Post autor: -J- » 17.10.2009, 11:29

Wierny1950 pisze:A to dziwne bo na piastów często spotykam barwy Cracovii a jakoś na Wisłę mi się natknąć nie zdarzyło. Nawet na tym niby Wiślackim środku. Więc argument chybiony.
Bez jaj. Piastów nie jest Wiślackim osiedlem więc nie sraj się. Kiedyś był...Cracovia przejęła osiedle, gdy Nową Hutę ogarnęła fala przerzucania (zresztą jak na wielu nowohuckich osiedlach), zostało kilku Wiślaków, teraz zaczyna się ta liczba zwiększać, ale o dominacji Wisły na Piastów nie może być mowy do c**** pana. Są osoby, które jeżdżą normalnie na wyjazdy i tyle.
Ja na TL, BW, Piastów i Złotym Wieku barw pasiastych nie widziałem, więc co ku*** licytujemy się dalej, że spotykamy kibiców w barwach ? Uprzedzając jakąś kumatą odpowiedź...tak, jestem w tych rejonach bardzo często :) Może to wy siedzicie tak pokitrani i palicie jakieś gówno :)

Co do os. Willowego to nie będę się z koniem kopał, bo wy i tak swoje. Licytacje zostawcie sobie na inne okazje.

CNH

Post autor: CNH » 17.10.2009, 11:59

-J- pisze:
Wierny1950 pisze:Co do os. Willowego to nie będę się z koniem kopał, bo wy i tak swoje. Licytacje zostawcie sobie na inne okazje.
nie uciekaj w glupi sposob od odpowiedzi bo tego najbardziej nie lubie. Zapytalem sie wyraznie - o kim mowisz mowiac 'dobrze trzymajaca sie ekipa Wisly na Willowym?' bo ja bynajmniej NIGDY nie slyszalem o nikim porzadym z Wisly z tamtego osiedla. Fakt faktem, gowniarzy w wieku 15 lat nic nie znaczacych jest tam dosc sporo, ale chyba nie o tym mowimy?

-J-

Post autor: -J- » 17.10.2009, 12:52

eloNH pisze:
-J- pisze:
Wierny1950 pisze:Co do os. Willowego to nie będę się z koniem kopał, bo wy i tak swoje. Licytacje zostawcie sobie na inne okazje.
nie uciekaj w glupi sposob od odpowiedzi bo tego najbardziej nie lubie. Zapytalem sie wyraznie - o kim mowisz mowiac 'dobrze trzymajaca sie ekipa Wisly na Willowym?' bo ja bynajmniej NIGDY nie slyszalem o nikim porzadym z Wisly z tamtego osiedla. Fakt faktem, gowniarzy w wieku 15 lat nic nie znaczacych jest tam dosc sporo, ale chyba nie o tym mowimy?
oczekujesz imion, nazwisk, ksywek ? że ty nie słyszałeś to od razu kibice.net ma myśleć że nikogo działającego z Wisły tam nie ma ?
Czy również podobni 15-letni małolaci z KSC praktycznie opanowali kiedyś dwa hutnicze osiedla jakimi są Szkolne i Górali ?
Albo przenosimy rozmowę na priv albo kończymy licytację.

CNH

Post autor: CNH » 17.10.2009, 13:07

W takim razie zapraszam na pw.

Wierny1950

Post autor: Wierny1950 » 17.10.2009, 15:25

-J- pisze:
Wierny1950 pisze:A to dziwne bo na piastów często spotykam barwy Cracovii a jakoś na Wisłę mi się natknąć nie zdarzyło. Nawet na tym niby Wiślackim środku. Więc argument chybiony.
Bez jaj. Piastów nie jest Wiślackim osiedlem więc nie sraj się. Kiedyś był...Cracovia przejęła osiedle, gdy Nową Hutę ogarnęła fala przerzucania (zresztą jak na wielu nowohuckich osiedlach), zostało kilku Wiślaków, teraz zaczyna się ta liczba zwiększać, ale o dominacji Wisły na Piastów nie może być mowy do c**** pana. Są osoby, które jeżdżą normalnie na wyjazdy i tyle.
Ja na TL, BW, Piastów i Złotym Wieku barw pasiastych nie widziałem, więc co ku*** licytujemy się dalej, że spotykamy kibiców w barwach ? Uprzedzając jakąś kumatą odpowiedź...tak, jestem w tych rejonach bardzo często :) Może to wy siedzicie tak pokitrani i palicie jakieś gówno :)

Co do os. Willowego to nie będę się z koniem kopał, bo wy i tak swoje. Licytacje zostawcie sobie na inne okazje.

To nie ja zacząłem od argumentu "chodzenia w barwach". Ja tylko odpowiedziałem i zweryfikowałem.

Ja też jestem bardzo często i mam inne zdanie na ten temat. Dla mnie Wisła nic nie znaczy w tamtych rejonach mimo że jest ich coraz więcej. Za kilka lat przejmiecie osiedle ale mówi o tym co jest TERAZ.

Mówiąc o fali przerzutów nie zapominaj że na Piastów był Hutnik.. a nie tylko Wisła

KSC&MZKS&KKS

Post autor: KSC&MZKS&KKS » 17.10.2009, 22:37

aaaaa pisze:
Chyba na Piastów dawno nie byłeś. W barwach Cracovii też nie zobaczysz teraz raczej nikogo. Sytuacja wygląda tak że gdyby nie kilku starszych na Piastów to Wisła miała by tu przewage. Osiedle jest podzielone na dolne (Cracovia) środkowe (Wisła) i górne (50/50). Na dole jest najlepsza ekipa pasiastych.
Podsumowując za kilka lat Wisła bedzie miała przewage liczebną. Zobaczymy jak bedzie jakosciowo.

bedzie? taki jestes tego pewny? bo co sukces malolatow po 14 lat przyciaga? narazie nikt nie chodzi w barwach wisly po piastów i nikt nie bedzie... co do barw cracovii to bys sie zdziwil... osiedle ma sie bardzo dobrze i wy sie o nie nie martwcie... pozdrow swoich kumatych 17 letnich kolegow ... przy okazji zapytaj ile razy skarzyli sie na policji za to ze sa za wisla bo wszyscy ogarnieci wiedza ze niektorzy maja nawet po kilka odwiedzin....

bez odbioru..... i tak wsyzscy wiedza ze was jest najwiecej najwiecej macie do powiedzenia i jestescie wszedzie....

dalsza rozmowa jest zbedna... bo skoro wy swoje my swoje i nawet kolega ktory jest za Hutnikiem i nic wspolnego z Pasami nie ma zaprzecza waszym slowa to zyjcie w swiecie bajki tworzonym przez was dalej ale nie wciagajcie w to ludzi z polski.

fanatyk_e3

Post autor: fanatyk_e3 » 17.10.2009, 22:52

Czemu jest układ o nieagresji w Poddębicach?
Nie ma żadnego układu :!:

Wiadomo, że z kumplem, którego znasz od małego nie będziesz się kroił, bił czy ganiał.

Ostatnio krążyły plotki na forach ŁKS-u, że nas przerastają jakościowo :shock:
Pozostawie to bez komentarza. Tyle o Poddębickich Ełkaesiakach, których liczba na meczach u siebie z reguły jest jednocyfrowa.

PODDĘBICE=WIDZEW
1910

Paragraf

Post autor: Paragraf » 17.10.2009, 23:20

Łodzianin pisze:
obiektywny1989 pisze:
Z całym szacunkiem, ale nikt z nas nie uwierzy, że na ŁKS-ie pojawia się grupka 20 osób z Łęczycy. Z tym ostatnim zdaniem to też przesadziłeś, szczególnie biorąc pod uwagę fakt, że Piotrków to Wasz jedyny przykład jaki możecie podac. Macie tam grupkę podobnie jak w Uniejowie i Konstantynowie, a także częśc w Pabianicach, ale dobrze wiesz, że jeśłi chodzi o stratę to ostatnio raczej Wy ją obserwujecie. No chyba, że zawsze jako przykład podawac będziecie Piotrków... Żeby nie rozmywac, interesuje mnie sytuacja w miejscowościach Gołąb i Wólka Gołębska między Dęblinem a Puławami? Pustka kibicowska, czy są jakieś aktywne jednostki?

Łodzianin

Post autor: Łodzianin » 18.10.2009, 07:28

Aha, czyli według ciebie w Kanzasie Alexie, Pabianicach jest nas tylko grupka? :lol: Z tych miast jedynie w Pabianicach macie przewagę, choć to i tak da się wytłumaczyć.. Połowa tych wiernych kibiców Widzewa nigdy w życiu na oczy nie widziała waszego stadionu, są osoby które nadawały na psach..
A i powiedz mi jeszcze co my tracimy, boś mnie zaintrygował?Tylko nie mów Teofilów, czy Stare Polesie, bo jak słyszę takie frazesy to mi się jedynie na usta ciśnie szeroki uśmiech. Przypomnieć Ci jak wyglądała wasza propaganda na Starym Polesiu?zapłaciliście graficiarzowi żeby nam wymazał ośkę i pomazał grafy..
AAA i robercik jest w końcu z Kuraka czy z Dąbrowy? 8)
Czekam z niecierpliwością na odpowiedź.
Czemu ktoś wykasował mój poprzedni post?w

Łodzianin

Post autor: Łodzianin » 18.10.2009, 10:08

nie można edytować postów.
Fanatyku z Poddębic, skoro nie ma układu, to dlaczego jak przyjechali do was ziomkowie z Aleksa i chcieli coś kroić szybciutko zgasiliście ich zapędy z tekstem, że jeśli chcą kroić to niech kroją u siebie na mieście?

Po drugie, w to że na ŁKS jeździ z Łęczycy 20 osób możecie nie wierzyć, nasze FC nie jeżdżą na mecze po to, żeby się wam pokazać 8) . Ale żyjcie dalej w waszym świecie. Niedługo obudzicie się z ręką w nocniku{nie mówię tu o Łęczycy konkretnie, choć kto wie :?: }i tak samo będziecie się bali powiedzieć waszej górze o złej sytuacji na mieście jak Piotrków;)

asdasd

Post autor: asdasd » 18.10.2009, 10:45

Opisze ktoś Żyrardów? Jak tam wyglądają siły Widzewa i Legii?
Zamknijcie rejestrację !

fanatyk_e3

Post autor: fanatyk_e3 » 18.10.2009, 15:54

Łodzianin pisze:nie można edytować postów.
Fanatyku z Poddębic, skoro nie ma układu, to dlaczego jak przyjechali do was ziomkowie z Aleksa i chcieli coś kroić szybciutko zgasiliście ich zapędy z tekstem, że jeśli chcą kroić to niech kroją u siebie na mieście?

Taka sytuacja nie miała miejsca. Żadnego układu nie ma (poza prywatnymi znajomościami), kilka akcji, których nie mam zamiaru tu wypisywać są na to najlepszym dowodem.

Nie próbuj wkręcać bajek w internecie, że oni cokolwiek znaczą w tym mieście.
1910

ODPOWIEDZ