protest
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: protest
bojkot i jeszcze raz BOJKOT! tylko tak pokażemy że potrzebne są zmiany... żadnej publiki żadnej flagi żadnego dopingu! Stwierdzili ze bojkot meczu to internetowy wymysł grupki chuliganów a my pokażemy że to sprzeciwm całego społeczenstwa pzdr
-
[link]
wprawdzie to fakt ale ważne że piszą
wprawdzie to fakt ale ważne że piszą
-
To więcej o rozmowach z PZPN:
[link]
A co do problemów z meczami ligowymi, 90% wynika z durnych przepisów a nie żadnego chuligaństwa.
[link]
A co do problemów z meczami ligowymi, 90% wynika z durnych przepisów a nie żadnego chuligaństwa.

-
[link]Już nawet sponsorzy zaczęli srać w gacie. Moim zdaniem trzeba iść za ciosem konsekwentnie, ja osobiście jestem za bojkotem

-
wlasnie leci w Interwencji na Polsacie reportaz o protescie
Czasem Jakaś Bijatyka, Albo Ktoś Pod Stół Nasika
-
Ciekawski pisze:[link]Już nawet sponsorzy zaczęli srać w gacie. Moim zdaniem trzeba iść za ciosem konsekwentnie, ja osobiście jestem za bojkotem
Czy ludzie pracujący w śnieżce to idioci?
Oni nie nabijają kasy pzpnowi bo [link] z jakąś firmą zajmującą się marketingiem sportowym :lol: :lol: o ludzie jak można być tak naiwnym...
Więcej takich bezsensownych oświadczeń a protest szlag trafi
szkoda tylko, że nikt konkretny nie wziął się za ten protest (koniezpzpn)
powinno być już dawno oświadczenie tego niby ogólnopolskiego stowarzyszenia kibiców , ze protest jest i będzie i jest to długofalowe przedsięwzięcie. Dam se łape uciąć, ze dopiero wtedy sponsorzy by zareagowali

-
może źle myśle ale jakby stowarzyszenie kibiców poparło prostest to i w mediach by bardziej podłapali temat i więcej Januszy zostałoby w domu
-
Wyrażam głęboką nadzieje, że pomimo niskiej frekwencji nie zabraknie odpowiednich transparentów w dobrze widocznych miejscach. Je bać PZPN!
BĄDŹ DUMNY - JESTEŚ POLAKIEM
-
Oglądnijcie Interwencje na stronce.
Atlas będzie miał sprawe w sądzie a Tomaszewski pojechał po całości
Atlas będzie miał sprawe w sądzie a Tomaszewski pojechał po całości

-
Warto wykorzystać fakt i głośno to napomnieć mediom, ze PZPN zwrócił 500 biletów Czechom podczas gdy pod stadionem stało około 0,5 tysiąca osób (wiem ze było więcej ale lepiej nie dawać im argumentu ze ludzi było więcej niż biletów i bali się o to ze ludzie się o nie pobija czy coś bo znając PZPN to tak by się właśnie tłumaczyli). Wiec jeszcze raz, PZPN zwrócił 500 biletów podczas gdy pod stadionem ludzie stali 5 godzin i mokli gdyż nie udało im się nabyć biletów w Polsce. Trzeba wypomnieć tez ze mimo iz PZPN otrzymał 2500 biletów od Czechów to nikt tak na prawdę nie wie ile z tych biletów trafiło do ogólnej sprzedaży. Wg nas gro tych biletów poszło do sponsorów, działaczy, również sporo biletów trafiło do biur turystycznych które tez masowo wykopują bilety przez co kibice później zostają bez biletów. Trzeba to wykorzystać i przedstawić mediom.
Ogólnie media podłapały temat walki z PZPN. Trzeba nakręcać temat, mówić o korupcji w polskiej piłce, o szkleniu młodzieży w Polsce, o dystrybucji biletów, o tym jak to kluby wraz z PZPN'em utrudniają kibicom wyjazdy poprzez zamykanie sektorów gości z byle powodów. uważam, ze trzeba przy okazji wyłożyć na lawę wszystko co mamy przeciwko PZPN'owi, na razie wszyscy skupili się na 2 aspektach a jest ich zdecydowanie więcej.
Ogólnie media podłapały temat walki z PZPN. Trzeba nakręcać temat, mówić o korupcji w polskiej piłce, o szkleniu młodzieży w Polsce, o dystrybucji biletów, o tym jak to kluby wraz z PZPN'em utrudniają kibicom wyjazdy poprzez zamykanie sektorów gości z byle powodów. uważam, ze trzeba przy okazji wyłożyć na lawę wszystko co mamy przeciwko PZPN'owi, na razie wszyscy skupili się na 2 aspektach a jest ich zdecydowanie więcej.
-
Materiał z "Interwencji"
[link]
[link]
Kibice.net
i po c*** mam jechać na wyjazd?
na forum napisze co w radio usłysze
w kafejce nie dadzą mi w ryja
i po c*** mam jechać na wyjazd?
na forum napisze co w radio usłysze
w kafejce nie dadzą mi w ryja
-
Jak nienawidze Tomaszewskiego tak teraz zgadzam sie z nim w 101%,zadnych ukladow z dziadami trzeba rozwiazac ten burdel i zbudowac nowy zwiazek oparty na mlodych ,ambitnych i znajocych wspolczesne realia dzialaczach sportowych!!!!
-
WIADOMOŚCI TVP1
[link]
(jeżeli nie chcę wam iść w Mozilli, powinno iść w IE - mi śmigało)
TVN 24
[link]
Takich linków ostatnio pojawia się od groma, widać że coś się dzieje, na [link]piszą o strajkach, przemarszu pod siedzibę PZPn, leśne dziady się frustrują, sponsorzy panikują, jutro zapowiada się pusty stadion . Jestem ciekawy co do przebiegu wydarzeń, zobaczymy co z tego wyjdzie. Popieram osobiście.
[link]
(jeżeli nie chcę wam iść w Mozilli, powinno iść w IE - mi śmigało)
TVN 24
[link]
Takich linków ostatnio pojawia się od groma, widać że coś się dzieje, na [link]piszą o strajkach, przemarszu pod siedzibę PZPn, leśne dziady się frustrują, sponsorzy panikują, jutro zapowiada się pusty stadion . Jestem ciekawy co do przebiegu wydarzeń, zobaczymy co z tego wyjdzie. Popieram osobiście.

-
Tomaszewski zaskoczył mnie bardzo pozytywnie.
Miejmy nadzieje, że sprawa nie umrze śmiercią naturalną i zostanie pozamiatane.

SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE
-
Ja osobiście popieram ale wydaje mi się że wraz z końcem eliminacji przejdzie to bez echa bo nie będzie okazji wracać do tematu. Demonstracja pod pzpn mogłaby być dobra, gorzej gdyby był odwrotny skutek bo skończyło by się na aferze z psami.
[link]
-
Również zaskoczył mnie Tomaszewski, swoimi wypowiedziami, ale uważam też że to jest gra z jego strony, aby samemu obsadzić stołek po rozwiązaniu PZPN. Tak czy siak, są jeszcze osoby na tym świecie, które potrafią dostrzec wspólną drogę, wspólny cel np. dwóch wrogich do siebie drużyn, które wzajemnie łączą się aby poprzeć zmiany w PZPNie, bądz też jego rozwiązanie, które mają na celu dobro polskiej piłki, dobro polskiej kadry, a przede wszystkim większą swobodę dla tych najwierniejszych!
Je..ć PZPN!
Je..ć PZPN!
-
[link]Sponsor kadry rezygnuje z reklam; "Piłka nożna dla kibiców"
Inf. nadesłana /14:08
Polska - Irlandia Płn. (fot. Andrzej Grygiel)
PAP
Bank Zachodni WBK solidaryzuje się z kibicami piłki nożnej w Polsce i podpisuje się pod stwierdzeniem wielokrotnie wyśpiewywanym podczas ostatnich meczów polskiej reprezentacji: "Piłka nożna dla kibiców" - poinformował rzecznik prasowy Banku, Piotr Gajdziński.
"Od początku zaangażowania Banku Zachodniego WBK w sponsoring piłkarskiej reprezentacji Polski naszym celem było wspieranie drużyny narodowej. Nasze działania spotykały się z bardzo dobrym przyjęciem kibiców. Dlatego z narastającą irytacją obserwujemy potęgujący się rozdźwięk między PZPN a kibicami. Nie zamierzamy ingerować w działania niezależnej organizacji, jaką jest PZPN, ale jako sponsor drużyny narodowej nie możemy być ślepi na brak porozumienia z kibicami, na narastającą wzajemną agresję, na odwrócenie się i lekceważenie ludzi, którzy kochają piłkę nożną i z poświęceniem towarzyszą narodowej reprezentacji w trudnym dla niej okresie. W tej sytuacji Bank Zachodni WBK zdecydował o wycofaniu swoich reklam, które miały być wyświetlane na Stadionie Chorzowskim podczas ostatniego meczu eliminacyjnego do przyszłorocznych mistrzostw świata.
Jesteśmy pewni, że porozumienie jest możliwe. Jego cel jest dla wszystkich oczywisty. Wierzymy, że działacze, na których spoczywa obowiązek budowania silnej piłkarskiej reprezentacji przystąpią do realizacji tego celu z determinacją i poświęceniem" - napisał rzecznik Piotr Gajdziński w specjalnym oświadczeniu.
-
Tekst z burdelem i mafią zasługuje na CYTAT ROKUmlody_kibic pisze:Tomaszewski zaskoczył mnie bardzo pozytywnie.Miejmy nadzieje, że sprawa nie umrze śmiercią naturalną i zostanie pozamiatane.

-
Podbijamtygrys pisze:Tekst z burdelem i mafią zasługuje na CYTAT ROKUmlody_kibic pisze:Tomaszewski zaskoczył mnie bardzo pozytywnie.Miejmy nadzieje, że sprawa nie umrze śmiercią naturalną i zostanie pozamiatane.
![]()

Co do Tomaszewskiego to sie mylicie bo chlop zawsze jechal z PZPNem rowno. To nie jest zadna gra z jego strony. Obejrzyjcie sobie jakies jego wywiady pare lat wstecz, zawsze cisnie po tym betonie.
Chłop jest po naszej stronie.

Chłop jest po naszej stronie.
-
[link]
chyba zaczyna do nich docierać o co chodzi
chyba zaczyna do nich docierać o co chodzi
-
ja byłbym za bojkotem produktów i firm wspierających PZPN (niech nie mydlą oczu że tylko reprezentacji) to wtedy sponsorzy jeszcze bardziej spanikują i pomogą wymusić zmiany w PZPNie! bo wiedzą, że dla nich to olbrzymie straty!
Dzis na mecz zamiast Tyskiego zakupiłem inny browar
ps. a Misio Listkiewicz pewnie śmieje się do rozpuku, bo nieźle to sobie wymyślił i wysadził cały PZPN (dla mnie to już pewne). Gdyby pomógł wygrać Bońkowi to ten drugi sam by zrobił porządek, a tak porządek robi ulica i kibice nie mając już M.L. za największe zło w polskiej piłce
Dzis na mecz zamiast Tyskiego zakupiłem inny browar

ps. a Misio Listkiewicz pewnie śmieje się do rozpuku, bo nieźle to sobie wymyślił i wysadził cały PZPN (dla mnie to już pewne). Gdyby pomógł wygrać Bońkowi to ten drugi sam by zrobił porządek, a tak porządek robi ulica i kibice nie mając już M.L. za największe zło w polskiej piłce

-
-
Z tym bojkotem produkótw wspierających reprezentację/pzpn trzeba się wstrzymać aż sami się połapią - tam za biurkami siedzą bardziej ogarnięte osoby niż w samym związku. Jednocześnie pamiętajcie o czyms innym - większość tych firm zawiesza wyświetlanie reklam (Śnieżka i WBK, pewnie ktoś jeszcze), ale kontrakty sponsorskie pewnie sa tak skosntruowane, że i tak kasa do pzpn idzie. I na to nie ma rady. Oczywiście w dłuższej perspektywie stwarza to dla pzpnu i Grzesia Jesieni problem braku chętnych na wykładanie kasy, ale jednocześnie jest to czas, jaki pzpn ma na rozwiązanie tej sprawy. Ta kasa, którą ma zapisaną w kontraktach im nie ucieknie. Dalej będą mogli więc mówić, że to akcja grupki chuliganów, których trzeba zwalczyć - oby nikogo do tego nie przekonali.
Bojkot produktów póki co (zatrzegam sobie zmianę zdania w najbliższej przyszłości) uważam za niatrafny i niepotrzebny i mimo wszystko nic nie dający, bo zerwanie kontraktu dało by pzpnowi więcej kasy niż jego dopełnienie.
Bojkot produktów póki co (zatrzegam sobie zmianę zdania w najbliższej przyszłości) uważam za niatrafny i niepotrzebny i mimo wszystko nic nie dający, bo zerwanie kontraktu dało by pzpnowi więcej kasy niż jego dopełnienie.
Pizgacz-Rozpierdalacz
-
dokladnie ja tam lubie Tomaszewskiego, zawsze odważnie mówi przeciwko pzpn, ale to pewnie dlatego że sam nie dostał stołka.
inną sprawą jest to że czasami jego wypowiedzi są hamskie i często nie jest traktowany poważnie, raczej patrzy się na ostrość słów niż na treść
inną sprawą jest to że czasami jego wypowiedzi są hamskie i często nie jest traktowany poważnie, raczej patrzy się na ostrość słów niż na treść
-
Co wy się tak podniecacie tym Tomaszewskim? Dobry tekst z tym burdelem ale
koleś zawsze gada to co ludzie chcą usłyszeć. Dokładnie to samo co o PZPN, mówi o kibicach, od terrorystów nas wyzywa.
Jeśli tylko pojawia się jakiś kontrowersyjny temat w piłce nożnej (porażka reprezentacji, jakaś zadyma etc.), to śmiało można zakładać, że po przełączeniu na WSI 24 zobaczymy spoconego Janka, pieprzącego o wysadzaniu wszystkich w powietrze, a sam był szefem w komisji etyki w PZPN-ie.
koleś zawsze gada to co ludzie chcą usłyszeć. Dokładnie to samo co o PZPN, mówi o kibicach, od terrorystów nas wyzywa.
Jeśli tylko pojawia się jakiś kontrowersyjny temat w piłce nożnej (porażka reprezentacji, jakaś zadyma etc.), to śmiało można zakładać, że po przełączeniu na WSI 24 zobaczymy spoconego Janka, pieprzącego o wysadzaniu wszystkich w powietrze, a sam był szefem w komisji etyki w PZPN-ie.
-
No dokładnie. Pojechał ładnie ale tekst "wspaniali polscy kibice" po wydarzeniach w Pradze jest w jego ustach trochę dziwny... Może sie zbyt doszukuje róznych teorii 

-
po PZPNie jechał zawsze, to fakt. dymisji Listkiewicza też się domagał. ale poza tym jest idiotą który pierdoli od rzeczy. j**** go tak samo jak PZPN
...będziemy z Tobą (S) aż do końca dni...
-
Nie to ten mecz to jakaś istna STYPA! hehe. Cichutko, nawet komentatorzy powiedzą coś z d*** byle powiedzieć, wynik mówi sam za siebie, widoczność tragiczna (widzicie piłkę?) boisko w śniegu i jeszcze ten hymn 

-
zna ktos oficjalna liczbe sprzedanych biletow ??
-
-
Lato sprzedał mecz Słowakom
)
hyhyhy ...
Na Slaskim jest do k**** podgrzewana murawa czy jej nie ma ??

hyhyhy ...
Na Slaskim jest do k**** podgrzewana murawa czy jej nie ma ??

-
jest podgrzewana.
-
Myślisz że podgrzewana stopi Ci śnieg jak została włączona w dniu meczu? Tam pod spodem są kilometry rurek.

-
Murawa podgrzewana, ale nie zostało już pieniędzy z biletów.
Co do WBK to ich zagranie to czysty majstersztyk marketingowy. Na głupie reklamy mało kto zwraca uwagę, tymczasem teraz za darmo piszą o nich pozytywnie we wszystkich portalach. Nie zmienia to faktu, że jest to mimo wszystko dobry cios w PZPN.
Co do dopingu na meczu to mam wrażenie, że pod tą małą grupką polskich kibiców poustawiali mikrofony bo głośniej ich słychać niż Słowaków.
Ten protest wpisuje się w naszą historię i mentalność narodu, który potrafi sie zjednoczyć w ciężkich chwilach. Zastanawia mnie tylko co będzie dalej, jak cały ten PZPN pójdzie w pizdu. Czy ich miejsca nie zastąpi byznesmeny tacy jak Walter czy Miklas.

Co do WBK to ich zagranie to czysty majstersztyk marketingowy. Na głupie reklamy mało kto zwraca uwagę, tymczasem teraz za darmo piszą o nich pozytywnie we wszystkich portalach. Nie zmienia to faktu, że jest to mimo wszystko dobry cios w PZPN.
Co do dopingu na meczu to mam wrażenie, że pod tą małą grupką polskich kibiców poustawiali mikrofony bo głośniej ich słychać niż Słowaków.
Ten protest wpisuje się w naszą historię i mentalność narodu, który potrafi sie zjednoczyć w ciężkich chwilach. Zastanawia mnie tylko co będzie dalej, jak cały ten PZPN pójdzie w pizdu. Czy ich miejsca nie zastąpi byznesmeny tacy jak Walter czy Miklas.
-
-
-
reklamy Śnieżki jednak się pokazują wokół boiska...