sww pisze:[link]
moglby sie ktos wypowiedziec z Pogoni?
I pytanie do Stilonu czy tam wogole kto byl?<>
Bo jak nie to akcja dla mnie na przypal,zeby piknikow kroic...
FIlmik do tej sytuacji i ocencie sami to zaczyna sie od 15minuty
[link]
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
sww pisze:[link]
To normalne że lepiej słyszysz ekipe która jest na przeciwko Ciebie, zwrócona do Ciebie, niż ekipe która jest na końcu tej samej trybuny.zab pisze:Nie wiem czemu nie ukazało sie sprostowanie. Siedziałem na przeciwko sektora Stalówki, kilka razy liczyłem, wychodziło koło 400 lekko ponad. wczesniej wyskoczyła mi literówka. Dopingowali duzo lepiej niż Górnik.
Fur jak widziałem, było koło 10 (chyba 9).
mylisz sie..Górnik zajął caly sektorek w rogu nad WC(obok ich trybuny B) a Nas było 4 autokary +kilka fur wiec odpowiedz sobie sam kto kogo mógł przekrzyczeć (noi przekrzyczał)Igrek22 pisze:To normalne że lepiej słyszysz ekipe która jest na przeciwko Ciebie, zwrócona do Ciebie, niż ekipe która jest na końcu tej samej trybuny.zab pisze:Nie wiem czemu nie ukazało sie sprostowanie. Siedziałem na przeciwko sektora Stalówki, kilka razy liczyłem, wychodziło koło 400 lekko ponad. wczesniej wyskoczyła mi literówka. Dopingowali duzo lepiej niż Górnik.
Fur jak widziałem, było koło 10 (chyba 9).
Ta sama komisja która uznała,że np. "Niebiescy" są tylko w Chorzowie mimo,że tysiące innych drużyn gra w niebieskich strojach i ma ten kolor w barwach.Rozumiesz??Mieczyk pisze:A kto tak ustalał że "Gieksa" to tylko w Katowicach?? Jakaś komisja nad tym obradowała??![]()
Co do tematu to ładna liczba Stalówki w Łęcznej. Zawisza Bydgoszcz nadal w dobrej formie wyjazdowej, u siebie też duży młyn co mecz z ciekawymi transparentami hehe. Świetne wsparcie GKS-u Katowice. Jeśli dla kogoś 300 osób na meczu zgody to mało to ja nie mam pytań.....
PS. Czy na wyjeździe Zawisza wywiesił jakieś transparenty w ramach protestu? Można prosić o fotki?
Pozdrawiam.
Szkoda że nie wykropkowałeś osób wokół całego stadionu lub w centrum, gdzie polało się trochę %. Następnym razem postaramy się o bardziej dokładne fotki, tak aby ułatwić ci kropkowaniePrzemo RKS pisze: komuś się nudziło – 300 z Gieksy :
[link]
LGH po co się wypowiadasz skoro Cię tam nie było. Nikt z Pomezanii Malbork tu nie pisze i tak zostanie. Nie będziemy się z nikim przekrzykiwać.LGH pisze:Kolego z Kwidzynia , czemu uwazasz , ze ja na tej akcji bylem ? Nie bylo mnie tam , a co do tego ilu was było to juz zostawie do oceny osób zainteresowanych , a poza tym takie stwierdzenie bez napinki , malo was jak na mecz ala zgodowy .
to było - Jacek Kiełb, Jacek Kiełbmichal.silesia pisze:Nie wiem gdzie to napisać ale wydawało mi się, że na meczu młodzieżówki słyszałem " Zagłębie, Zagłębie", może ktoś napisać o co chodziło a może źle słyszałem?.
p.s ładna liczba kibiców jak na taki mecz.
Latwiej wejść na hale i skroić pikników niż jechać na wyjazd (niemłodzieżowym składemscipiomaior pisze:Nikogo nie było. Te osoby pewnie nawet nie chodzą do młyna na piłce nożnej. Nie wiem, jakie mieli barwy, ale jak Stilonu, to aż tak bardzo się nie dziwię, że Pogoń im je zabrała. Z obijaniem mogli dać spokój.sww pisze:[link]
nie było, a szkodasierżant_sztabowy pisze:Było KSZO w Katowicach?
Było KSZO w Katowicach?
Może dlatego ?Jedrek79 pisze:Latwiej wejść na hale i skroić pikników niż jechać na wyjazd (niemłodzieżowym składemscipiomaior pisze:Nikogo nie było. Te osoby pewnie nawet nie chodzą do młyna na piłce nożnej. Nie wiem, jakie mieli barwy, ale jak Stilonu, to aż tak bardzo się nie dziwię, że Pogoń im je zabrała. Z obijaniem mogli dać spokój.sww pisze:[link]
Bo jak nie to akcja dla mnie na przypal,zeby piknikow kroic...) i wyjśc z autokaru.
Chyba większym frajerstwem sie popisali np.Wiślacy kiedy obili rodziców druzyny mlodzików Lecha na turnieju młodzieżowym w Krk, albo kibice Cracovii , którzy zaatakowali w kilkdziesiat osob kopiących juniorów Wisly....
A co mieli robić lub raczej czego nie robili?Sevi pisze:Czemu taka bierna postawa Warty na meczu z Pogonia? Odrazu zaznaczam pytanie bez napinki nie mam nic wspolnego z kibicami obu druzyn.
A bluzgali?Ouzo pisze:Czyli co? Jak kibice siatki bluzgają na ekipę piłkarską, to nie mogą za to zebrać po ryjach, bo są fanami siatkówki?
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
Użytkownicy przeglądający to forum: 1964RUDA SLASKA, astar, B. Ricci, Lachos, Łobiod, StefanBatory, Taksepatrze, twierdza śródmieście i 113 gości