Komentarze Dla Miasta Łódź ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
- ban
-
jezeli nawinoles do mnie to ja mieszkam na... przy gorniaku i cala ulica okolica jest tu nasza i raczej powiedzial bym ze jest coraz wiecej naszych a ty mi wyskakujesz z haslem ze to Widzew przjmuje stery. cos slaba ta twoja prowokacja. pewnie nawet nigdy nie byles w Łodzi i jestes "kibolem" Rtsu z jakiegos "miasta" dziesiecio tysiecznegozdzichu77 pisze:NO A JAK? NIE POWIESZ MI PRZECIEZ ZE 20 LAT TEMU LKS TRAKTOWAL POWAZNIE WIDZEW?A TERAZ MUSICIE SIE Z NIMI LICZYC I CHYBA DOSC POWAZNIE. I JA NIE POWIEDZIALEM ZE WIDZEW PRZEJOL SREY TYLKO ZE PRZEJMUJE A JAK SOBIE SIEDZISZ NA TEOFILOWI MOZE TEGO NIE DOSTRZEGASZ..
-
ktore rejony na Gorniaku sa nasze ? Okolice pabianickiej i bednarskiej i cos jeszcze ?Matpaw pisze:jezeli nawinoles do mnie to ja mieszkam na... przy gorniaku i cala ulica okolica jest tu nasza i raczej powiedzial bym ze jest coraz wiecej naszych a ty mi wyskakujesz z haslem ze to Widzew przjmuje stery. cos slaba ta twoja prowokacja. pewnie nawet nigdy nie byles w Łodzi i jestes "kibolem" Rtsu z jakiegos "miasta" dziesiecio tysiecznegozdzichu77 pisze:NO A JAK? NIE POWIESZ MI PRZECIEZ ZE 20 LAT TEMU LKS TRAKTOWAL POWAZNIE WIDZEW?A TERAZ MUSICIE SIE Z NIMI LICZYC I CHYBA DOSC POWAZNIE. I JA NIE POWIEDZIALEM ZE WIDZEW PRZEJOL SREY TYLKO ZE PRZEJMUJE A JAK SOBIE SIEDZISZ NA TEOFILOWI MOZE TEGO NIE DOSTRZEGASZ..
ŁKS RUDA
-
jezeli nawinoles do mnie to ja mieszkam na... przy gorniaku i cala ulica okolica jest tu nasza i raczej powiedzial bym ze jest coraz wiecej naszych a ty mi wyskakujesz z haslem ze to Widzew przjmuje stery. cos slaba ta twoja prowokacja. pewnie nawet nigdy nie byles w Łodzi i jestes "kibolem" Rtsu z jakiegos "miasta" dziesiecio tysiecznego[/quote]
chyba coś pierdolnąłeś gafe koleżko. nawet Twój kumpel po szalu z rudy sie dziwi
no tak ale przecież wy rządzicie całym miastem
zapomniałem

chyba coś pierdolnąłeś gafe koleżko. nawet Twój kumpel po szalu z rudy sie dziwi

-
-
Red_Army nie dziwie sie, po prostu nei wiem gdzie dokladnie, jezeli i tam sie odradzamy to super, bo fidzew na gornej podupada, Chojny prawie nasze- oceniam 60 do 40 dla nas, Dabrowa - zwlaszfza Podgorna to zajebista ekipa hool's (LKS Kracha), co mecz cos wykrecaja, z Olechowa jezdzi mnostwo osob, zwlaszcza mlodzi hools.
ŁKS RUDA
-
Michal1908 pisze:Red_Army nie dziwie sie, po prostu nei wiem gdzie dokladnie, jezeli i tam sie odradzamy to super, bo fidzew na gornej podupada, Chojny prawie nasze- oceniam 60 do 40 dla nas, Dabrowa - zwlaszfza Podgorna to zajebista ekipa hool's (LKS Kracha), co mecz cos wykrecaja, z Olechowa jezdzi mnostwo osob, zwlaszcza mlodzi hools.

-
-
Oplułem monitor ze śmiechu, dzięki za ten tekst dziś miałem doła.Michal1908 pisze:Red_Army nie dziwie sie, po prostu nei wiem gdzie dokladnie, jezeli i tam sie odradzamy to super, bo fidzew na gornej podupada, Chojny prawie nasze- oceniam 60 do 40 dla nas, Dabrowa - zwlaszfza Podgorna to zajebista ekipa hool's (LKS Kracha), co mecz cos wykrecaja, z Olechowa jezdzi mnostwo osob, zwlaszcza mlodzi hools.
Robotnicze Towarzystwo Sportowe WIDZEW Łódź
-
haha ej skąd wy wytrzasneliście tego kolesia?? nie no rozjebał mnie. niezła bekaMichal1908 pisze:Red_Army nie dziwie sie, po prostu nei wiem gdzie dokladnie, jezeli i tam sie odradzamy to super, bo fidzew na gornej podupada, Chojny prawie nasze- oceniam 60 do 40 dla nas, Dabrowa - zwlaszfza Podgorna to zajebista ekipa hool's (LKS Kracha), co mecz cos wykrecaja, z Olechowa jezdzi mnostwo osob, zwlaszcza mlodzi hools.

-
-
- ban
ku*** leżę i kwiczęMichal1908 pisze:Red_Army nie dziwie sie, po prostu nei wiem gdzie dokladnie, jezeli i tam sie odradzamy to super, bo fidzew na gornej podupada, Chojny prawie nasze- oceniam 60 do 40 dla nas, Dabrowa - zwlaszfza Podgorna to zajebista ekipa hool's (LKS Kracha), co mecz cos wykrecaja, z Olechowa jezdzi mnostwo osob, zwlaszcza mlodzi hools.

Te wasze tereny, co raz więcej osób na mecze jeździ. Tam masz temat obok i zobacz jak stoicie z frekwencją na półmetku rundy.

Idzie dwóch ełkaesiaków po meczu ulica .. nagle patrzą, a tam jakaś kartka na chodniku leży. Jeden podnosi i wpatrując się w nią mówi:
- Jahwe wiesz może co to za kartka? co tu jest narysowane ?
- nie wiem .. ale lepiej skserować
-
j**** frekwencje, u nas panuje chuliganski klimat, wiec malo postronnych piknikow przychodzi na mecze, jak u was. nie ma kto napedzac frekwencji.
nawet jak jechalem ostatnio z chojen autobusem przed waszym meczem, z waszymi kibicami, to widizalem jak sie kitraliscie, wszyscy niby w barwach, ale tylem do okien zeby ich nie bylo wiadac - zenada...
nawet jak jechalem ostatnio z chojen autobusem przed waszym meczem, z waszymi kibicami, to widizalem jak sie kitraliscie, wszyscy niby w barwach, ale tylem do okien zeby ich nie bylo wiadac - zenada...
ŁKS RUDA
-
- ban
Michal1908 pisze:j**** frekwencje, u nas panuje chuliganski klimat, wiec malo postronnych piknikow przychodzi na mecze, jak u was. nie ma kto napedzac frekwencji.

Jeden z fajniejszych wpisów w tym temacie

Michale, jesteś jedną z ciekawszych postaci tutaj, piszesz o tłumach młodych hoolies Łksu jadących z Olechowa na mecze, a kilka postów wcześniej ryczysz, że dostałeś oklep od Widzewa na Teofilowie. Że taki szok przeżyłeś

Napisz, że jestem ze wsi, bo pewnie ciśnie ci się na usta

-
Nieno ja kocham tego człowiekaj**** frekwencje, u nas panuje chuliganski klimat, wiec malo postronnych piknikow przychodzi na mecze, jak u was. nie ma kto napedzac frekwencji.

Taa no na Olechowie to co najmniej 150 % Łks-u a takie 'chuligańskie klimaty' tam panują ,że strach sie bać.z Olechowa jezdzi mnostwo osob
-
jasny c***. niezły dowcipniśMichal1908 pisze:j**** frekwencje, u nas panuje chuliganski klimat, wiec malo postronnych piknikow przychodzi na mecze, jak u was. nie ma kto napedzac frekwencji.

-
ze dstalem w******* na teo za ŁKS ? porownywalne z wygrana w totka... nie oszukujmy sie...

ta ilustracja mwoi wszystko...
Biały, czyją stronę trzymasz, dobrze wiesz, ze jest tak, jak psize. ŁKSiacy przestancie sie przemowac bajkopisarstwem zamiedzowych, biała inwazja jest faktem i trzeba ja naglasniac !!!!
do lduzi ze wsi nic nie mam, spojrzcie nawet ile mamy fan clubow Płońsk Wiskitno Włocławek, Toamszow, Zgierz, Kutno, Kanzas, ALeks, PAbianice, Tuszyn Lask, Bydgoszcz !! niewiele wam i na tym polu ustepujemy !! miejscie sie na bacznosci bo za pare latek obudzicie sie z reka w nocniku, sreszta to juz nieuniknione...

ta ilustracja mwoi wszystko...
Biały, czyją stronę trzymasz, dobrze wiesz, ze jest tak, jak psize. ŁKSiacy przestancie sie przemowac bajkopisarstwem zamiedzowych, biała inwazja jest faktem i trzeba ja naglasniac !!!!
do lduzi ze wsi nic nie mam, spojrzcie nawet ile mamy fan clubow Płońsk Wiskitno Włocławek, Toamszow, Zgierz, Kutno, Kanzas, ALeks, PAbianice, Tuszyn Lask, Bydgoszcz !! niewiele wam i na tym polu ustepujemy !! miejscie sie na bacznosci bo za pare latek obudzicie sie z reka w nocniku, sreszta to juz nieuniknione...
Ostatnio zmieniony 25.04.2007, 21:50 przez Michal1908, łącznie zmieniany 1 raz.
ŁKS RUDA
-
- ban
To w takim razie kto to pisał? Twój brat z twego nicku?Michal1908 pisze:ja mam male pytanie odnosnie teofilowa, konkretnie "C"
pare dni temu bylem tam z kumplem w odwiedziny u kolezanki, zreszta niewazne u kogo. Idzemy sobie a tu podbija do nas 3 typow, z tego jeden z psem, widac, ze tutejsi i pytaja za kim jestescie, my na luzaczku - wiadomo teofka, ze za ŁKS-em, no i ku*** szmaty jebane nam wpierdolily patalachy. to nasi sie tam tak ku*** zabawiaja??!! bo nie wierze ze tam mieszkaja podmiesjcy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do nastepnego...

-
-
nie prowadze zadnej krucjaty, dostalem - ok. odnioslem sie do tego wyzej, morda nie szklanka... mialem pecha i tyle. nie gadaj ciagle o waszym sukcesie nade mna, to nie przyslloni innym prawdy o bialej inwazji w Lodzi, piszmy o tym co naprawde wazne.
R/F mialem niewyobrazalnego pecha i tyle, zreszta tamci co to zrobvili juz sa namierzeni....
R/F mialem niewyobrazalnego pecha i tyle, zreszta tamci co to zrobvili juz sa namierzeni....
ŁKS RUDA
-
nie wierze że przepuściłeś okazję wyjebania tylu szaliMichal1908 pisze:

-
-
mowie ze mieszkam kolo gorniaka a nie na samym gorniaku. okolice obywatelskiej piekej i felsztyny wrobla w to nie wliczam bo do gorniaka maja wiekszy kawalekMichal1908 pisze:ktore rejony na Gorniaku sa nasze ? Okolice pabianickiej i bednarskiej i cos jeszcze ?Matpaw pisze:jezeli nawinoles do mnie to ja mieszkam na... przy gorniaku i cala ulica okolica jest tu nasza i raczej powiedzial bym ze jest coraz wiecej naszych a ty mi wyskakujesz z haslem ze to Widzew przjmuje stery. cos slaba ta twoja prowokacja. pewnie nawet nigdy nie byles w Łodzi i jestes "kibolem" Rtsu z jakiegos "miasta" dziesiecio tysiecznegozdzichu77 pisze:NO A JAK? NIE POWIESZ MI PRZECIEZ ZE 20 LAT TEMU LKS TRAKTOWAL POWAZNIE WIDZEW?A TERAZ MUSICIE SIE Z NIMI LICZYC I CHYBA DOSC POWAZNIE. I JA NIE POWIEDZIALEM ZE WIDZEW PRZEJOL SREY TYLKO ZE PRZEJMUJE A JAK SOBIE SIEDZISZ NA TEOFILOWI MOZE TEGO NIE DOSTRZEGASZ..
-
Matpaw pisze:mowie ze mieszkam kolo gorniaka a nie na samym gorniaku. okolice obywatelskiej piekej i felsztyny wrobla w to nie wliczam bo do gorniaka maja wiekszy kawalekMichal1908 pisze:ktore rejony na Gorniaku sa nasze ? Okolice pabianickiej i bednarskiej i cos jeszcze ?Matpaw pisze: jezeli nawinoles do mnie to ja mieszkam na... przy gorniaku i cala ulica okolica jest tu nasza i raczej powiedzial bym ze jest coraz wiecej naszych a ty mi wyskakujesz z haslem ze to Widzew przjmuje stery. cos slaba ta twoja prowokacja. pewnie nawet nigdy nie byles w Łodzi i jestes "kibolem" Rtsu z jakiegos "miasta" dziesiecio tysiecznego
Okolice o których mówisz nie mają nic wspólnego z Górniakiem. To chyba podchodzi pod Rokicie i tam rzeczywiście więcej was
-
to jzu bardziej Rokicie jest, nie? swoja droga tam tez mamy bardzo dobra bande,ŁKS WRÓBLA mocna ekipa, na pieknej tez neizle wykrety mieszkaja, zajebiscie ze tak dobrze sie tam trzymacie, teren calkowicie nasz, duze pole do popisu, bo jakies tam zydki na gorniaku mimo wsyzstko mieszkaja - staram sie byc obiektywny... ale juz niedlugo tam pobedziecie.......ŁKS TERROR....
ŁKS RUDA
-
no wlasnie... jak mam byc szczery to akurat mamy taki teren z d*** wysrany ni to rokicie ni to gorniak ni to cos innego, do gorniaka mamy taka sama droge co do nowego rokicia ale wiadomo ze bardzej utozsamiamy sie z rokiciem bo tam jest sam ŁKS.chojny widzew pisze:Matpaw pisze:mowie ze mieszkam kolo gorniaka a nie na samym gorniaku. okolice obywatelskiej piekej i felsztyny wrobla w to nie wliczam bo do gorniaka maja wiekszy kawalekMichal1908 pisze: ktore rejony na Gorniaku sa nasze ? Okolice pabianickiej i bednarskiej i cos jeszcze ?
Okolice o których mówisz nie mają nic wspólnego z Górniakiem. To chyba podchodzi pod Rokicie i tam rzeczywiście więcej was
-
podkreslilem, zeby nie bylo watpliwosci....Matpaw pisze:no wlasnie... jak mam byc szczery to akurat mamy taki teren z d*** wysrany ni to rokicie ni to gorniak ni to cos innego, do gorniaka mamy taka sama droge co do nowego rokicia ale wiadomo ze bardzej utozsamiamy sie z rokiciem bo tam jest sam ŁKS.chojny widzew pisze:Matpaw pisze: mowie ze mieszkam kolo gorniaka a nie na samym gorniaku. okolice obywatelskiej piekej i felsztyny wrobla w to nie wliczam bo do gorniaka maja wiekszy kawalek
ŁKS RUDA
-
-
do lduzi ze wsi nic nie mam, spojrzcie nawet ile mamy fan clubow Płońsk Wiskitno Włocławek, Toamszow, Zgierz, Kutno, Kanzas, ALeks, PAbianice, Tuszyn Lask, Bydgoszcz !! niewiele wam i na tym polu ustepujemy !! miejscie sie na bacznosci bo za pare latek obudzicie sie z reka w nocniku, sreszta to juz nieuniknione...[/quote]
A mógłbyś juz przestać pierdolić głupoty.Bilet do Szczecina kupiłeś??
A mógłbyś juz przestać pierdolić głupoty.Bilet do Szczecina kupiłeś??
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !
-
- ban