Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Słupsk jest ZGODĄ Lechii. Tak jak i Pomezania z Malborka. Niektórym proponuję szanować język ojczysty i odnosić się do siebie z większym szacunkiem.
Ostatnio zmieniony 24.04.2007, 17:23 przez Green LG, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja jestem uczciwy. Zapłacili za 3:0 i będzie 3:0.Piotrek25krk pisze:wiec cala swoja tajemniczosc mozesz sobie wsadzic w dupe bo nikomu ona nie jest tu potrzebna, w miejscu ktore pod wzgledem farmazonow dawno juz przebilo bravo
Białe są chmury, zielone liście, jestem na Lechii, jest zajebiście!
-
Re: do hece i reszty
no to ostro. jesli to napisala jakas wazna osoba to juz chyba nie ma wątpliwosci co bedzie na lini Słupsk - Gdańsk. w ogole rozkminy na necie sa dziwne, bo dziwne to ze nie ustalili swoich relacji w osobistych kontaktach. bez napinkineskaup pisze:do hece SLUPSK NIE JEST ZADNA ZGODA TO FC!!!!!!! WIERZ MI JESTEM KOMPETETNA OSOBA.LICZY SIE TYLKO SLASK WISELKA RESZTE PIERDOLIMY TO OFICJALNE STANOWISKO W TEJ SPRAWIE! (JAK CI SIE NIE PODOBA TO ZEGNAMY Z LECHII WIERZ MI TO BARDZO PROSTE)a jak masz jakies objekcjie to napisz do mnie prywatnie to sie zdzwonimy i pogadamy a nie mieszasz na tym forum DZIECIAKU!!!!!!!!MLODE ORLY
-
do fcb
czy widziales kiedys jakis szalik itd?????????? my od zawsze wiedzielismy jak jest pewnie nie ktorym sie pojebalo.nie chce ublizac bo to bezsensu.poprostu napisalem jak jest a ktos mi jedzie.. i to ze slupska. to tyle na ten temat jak ktos ma jakies objekcjie prosze o kontakt prywatnie nie na forum(chodzi mi o Slupsk bo od nas w ekipie jest jasne)LECHIA GDANSK sekcjia gdynia!!!!!!!!!!!
-
pomyliles sie
daj namiar to porozmawiamy
Ostatnio zmieniony 24.04.2007, 21:47 przez neskaup, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Re: pomyliles sie
Miałem tą przyjemność być zaproszony na turniej organizowany przez Gryfa i tam rozmawiałem z kilkoma starszymi Lechistami oraz kilkoma osobami z ekipy i oni wszyscy stwierdzili że Gryf to zgoda.Po turnieju ukazał się oficjalny komunikat ekipy Lechii że Gryf to zgoda więc czegoś nie kumam albo przez te 2 miesiące coś się wydarzyło co zmieniło nastawienie Lechii do Gryfa?neskaup pisze:jeztem zet z Lechii jak mnie nie kminisz to zapytaj kogos z ekipy
-
Re: paranoja
A więc negujesz że rozmawiałem nie z tymi co trzeba ,a to ciekawe bo to właśnie oni teraz rządzą w hools , a starzy co byli też na wyjazdy i dymy jeżdzili zresztą trochę poopowiadali.Co do ekipy to o tym że jest zgoda wypowiadali się wszyscy.neskaup pisze:to smieszne jest co piszesz chyba nie z tymi rozmawiales co maj cos do powiedzenia.bez napinania. nie komentuje tego dalej wszystko sie wyjasni na meczu ta rozmowa nie ma sensu. mam szacunek do tych ludzi ale to fc i tyle
Ostatnio zmieniony 25.04.2007, 08:17 przez TAO, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Zostało napisane. Rozkminka niektórych zbędna, tym bardziej na tym forum. Ten temat wyczerpany.
Ja jestem uczciwy. Zapłacili za 3:0 i będzie 3:0.Piotrek25krk pisze:wiec cala swoja tajemniczosc mozesz sobie wsadzic w dupe bo nikomu ona nie jest tu potrzebna, w miejscu ktore pod wzgledem farmazonow dawno juz przebilo bravo
Białe są chmury, zielone liście, jestem na Lechii, jest zajebiście!
Nie nikt nie pisał, bo nie jesteśmy dla Motoru taką kosa aby nas wymieniaćPaKi pisze:Nie wiem czy ktoś już o tym pisał ale do kos Motoru można dodać zdecydowanie Wisłokę!

Jeśli już jesteśmy przy takich klimatach, to na pewno powinna nas wymieniać Cracovia

-
-
Może troche rozminołem się z prawdą ale nie zupełnie.www.legialive.pl pisze: Kibice Legii są zaprzyjaźnieni z fanami pięciu innych drużyn. Są nimi Pogoń Szczecin, Zagłębie Sosnowiec, Olimpia Elbląg oraz zagraniczne - FC Den Haag (Holandia) i Juventus Turyn (Włochy). Przyjaźnie z Pogonią, czy Zagłębiem Sosnowiec trwają od dobrych kilkunastu lat. Choć w tym czasie trochę się zmieniało i niektóre z nich na pewien czas "wygasały", to obecnie bardzo dobre stosunki łączą legionistów z "Portowcami" i Zagłębiakami. Zgoda z Olimpią Elbląg jest naszą najświeższą zgodą krajową, co nie znaczy, że w Elblągu Legię uwielbiają dopiero od paru lat. Już znacznie wcześniej Olimpia często przyjeżdżała na mecze do Warszawy, ale była traktowana raczej jako fan-club, nie jako zgoda. Obecnie na większości meczów Legii - czy to w Warszawie, czy w innych miastach, pojawiają się Olimpijczycy. Legioniści także wspierają przyjaciół z Elbląga, jak choćby na prestiżowych meczach ze Stomilem, czy nawet inauguracji sezonu 2006/07 z Kozienicami.
-
to lekką bzdurkę napisali; nie wiem kto to napisał, bo się nie podpisał, ale taki wyjątkowo skrótowy i w sumie nieprawdziwy tekst ( bo nie wspomina nic o latach 80. kiedy zgoda była już - potem "przyschła" na parę lat) wymaga na pewno korekty. Już bardziej kompetentny był tekst o zogdach Legii w NL ( w części dot. OE).
-
Kosaczy czy nie?
Czy Wisła Sandomierz ma kosę z Siarką Tarnobrzeg?
-
-
Miał układ ponad rok z Karkonoszami lecz sie rozpadł. Z Goplanią nie mogli mieć bo to FC Zawiszy. Mieli jedynie też krótki układ ale z Elaną Toruń.zawiszaBB pisze:Ja mam takie pytanie cos sie mi obilo o uszy ze kiedys tam fani Bałtyku Gdynia mieli układy z kibicami Goplanii Inowrocław i Karkonoszami Jelenia Góra ktoś z Bałtyku by mógł to ptowierdzic iż był kiedyś taki układ??
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
oj jednak był jedno meczowy mozna powiedziec posiedzialem poszperałem i [link]kibic0 pisze:Miał układ ponad rok z Karkonoszami lecz sie rozpadł. Z Goplanią nie mogli mieć bo to FC Zawiszy. Mieli jedynie też krótki układ ale z Elaną Toruń.zawiszaBB pisze:Ja mam takie pytanie cos sie mi obilo o uszy ze kiedys tam fani Bałtyku Gdynia mieli układy z kibicami Goplanii Inowrocław i Karkonoszami Jelenia Góra ktoś z Bałtyku by mógł to ptowierdzic iż był kiedyś taki układ??
# Goplania Inowrocław - około 60 z Bałtyku. Na tym meczu kibice Bałtyku i Goplanii (ok. 50) dogadali się na tyle, że siedzieli razem i zrobili sobie układ, wspólnie dopingowali itp.! Zdaje się, że był to układ na 1 mecz, gdyż nic mi nie wiadomo aby poza tym spotkaniem fani z Gdyni i Inowrocławia kiedykolwiek się spotkali... ech, to były czasy i klimaty...
-
-
- ban
ku***, sam sobei przeczysz, jakby byl cichy uklad, to nikt by sie nie wypowiadal.RSL pisze:ty bredzisz.Niech sie ktos wypowie z Ksg albo Gksu na tem ich cichego ukladu.Juz razem akcje przeprowadzaja,to sie porobilo
tak poza tym to rewelacje na ten temat od dluzszego czasu piszecie i jakos do tej pory nic sie nie sprawdzilo.
bez odbioru.
F.C. Gliwice
-
- ban
-
-
-
-