Wymarłe Ekipy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Wymarłe Ekipy ...
a Ogrodnik Cielmice cos działa ostatnio? jakies akcje na +?
-
[link] odsyłam Cię tu , do nie dawna istniała jeszcze strona która jest tam podana , ale ostatnio zniknęła.Pablo_LG pisze:Czy jest jakaś ekipa Błekitnych Wronki ?
ARKA&PASY&LECH !
[link]
[link]
-
A ja mam pytanie o Wartę Zawiercie,kiedyś była tam podobno zgrabna ekipa jak sie prezentowała liczbowo itp? co się stało że Kivbiców Warty w zasadzie chyba niema??
-
Warta od 2001 roku nie istniała (jedynie chyba w sezonie 2006/2007 próbowano odrodzić klub, ale na dłuższą metę nic nie wyszło). Od tego sezonu gra w b-klasie, została reaktywowana. Co do kibiców to nie ma tam nic organizowanego, tyle lat bez klubu - kibice z dawnych lat już są raczej wiekowi, a z wiadomych względów młodego pokolenia nie ma.hdg pisze:A ja mam pytanie o Wartę Zawiercie,kiedyś była tam podobno zgrabna ekipa jak sie prezentowała liczbowo itp? co się stało że Kivbiców Warty w zasadzie chyba niema??

Knoppers e-hools '09

-
Kiedyś fc Siarki,potem Stali St.Wola (!) a teraz ani jednych ani drugich i sporadycznie zbiorą się na jakiś ważniejszy mecz u siebie a takich jest bardzo mało bo są to praktycznie same wsie bez kibicówR.Marciano pisze:Co się dzieję z kibicami Stali Nowa Dęba? Przejeżdżałem tamtędy w sobotę,w czasie trwania meczu,pare osób na stadionie,bez flag,bez młyna. Najlepiej gdyby głos zabrał ktoś z N.Dęby,a nie setka innych,pisząca jakieś banialuki.
-
-
A mi chodzi o ekipę Bootboys Leżajsk. Pamiętam paroletnie fotki w jednakowych bluzach, ale jeszcze fajniejsza była oprawa w Nowej Sarzynie z motywami z Mechanicznej Pomarańczy. Czy ta ekipa działa jeszcze? Czy osoby z niej udzielają się jako fani? Pytam też dlatego, gdyż jako fana muzyki oi/street mnie to interesuje
?

-
A czy ekipa Sokoła Orzech jeszcze coś działa?
-
Z tego co mi wiadomo to z Orzecha jeżdżą na Ruch Radzionków.
Znam parę osób którzy sympatyzują również z Ruchem Chorzów
Znam parę osób którzy sympatyzują również z Ruchem Chorzów
-
Dzieje się cos na Lubliniance Lublin? Cos mi się kojarzy ze widzialem jakieś ich fotki kilka lat temu.
-
Czasem tworzą młynek około 10-20 osób, jeżdżą na niektóre wyjazdy. Mają zapędy lewackie. Ogólnie ekipek tego typu to w Lublinie jest kilka: Budowlani (rugby), TŻ (żużel), Start (kosz) czy nawet Vrotcovia i Sławin gdzie czasem też ktoś coś krzyknie i mają flagi. No i Montex (ręczna) który jest ciutkę lepszy od tamtych ekipek.
-
i Motor ma na pieńku z każdą z tych ekip? czy poza Montexem z którym maja kose to dają sobie swobodnie żyć kibicom poszczególnych w/w sekcji ?Per pisze:Czasem tworzą młynek około 10-20 osób, jeżdżą na niektóre wyjazdy. Mają zapędy lewackie. Ogólnie ekipek tego typu to w Lublinie jest kilka: Budowlani (rugby), TŻ (żużel), Start (kosz) czy nawet Vrotcovia i Sławin gdzie czasem też ktoś coś krzyknie i mają flagi. No i Montex (ręczna) który jest ciutkę lepszy od tamtych ekipek.
-
Na Vrotcovię i Start chodzą osoby które także chodzą na Motor, a pozostałych raczej nikt nie rusza.
-
kilka osob zaczelo nie dawno jezdzic na Resovie,mozna zobaczyc kilka smyczek na miesciemysliwy pisze:Kiedyś fc Siarki,potem Stali St.Wola (!) a teraz ani jednych ani drugich i sporadycznie zbiorą się na jakiś ważniejszy mecz u siebie a takich jest bardzo mało bo są to praktycznie same wsie bez kibicówR.Marciano pisze:Co się dzieję z kibicami Stali Nowa Dęba? Przejeżdżałem tamtędy w sobotę,w czasie trwania meczu,pare osób na stadionie,bez flag,bez młyna. Najlepiej gdyby głos zabrał ktoś z N.Dęby,a nie setka innych,pisząca jakieś banialuki.

ŚŻK! ANTY PARÓWY
-
Per pisze:Na Vrotcovię i Start chodzą osoby które także chodzą na Motor, a pozostałych raczej nikt nie rusza.
Nie był bym tego tak pewien.
Flaga Montexu skrojona bodajże dwa lata temu przed meczem ze Stalówką (wtedy był w Lublinie też jakiś turniej ręcznej)

-
Lublinianka Lublin nie ma zapędów lewackich. Jeżeli na forum składającym się z ponad 400 użytkowników 3 osoby wypisują jakieś lewackie dyrdymały, to nie znaczy że wszystkich można wrzucać do tego samego wora. Bo rozumiem, że na podstawie lektury forum dokonałeś takiego niesprawiedliwego uogólnienia.Per pisze: Mają zapędy lewackie.
-
a jak się ma sytuacja w Wąbrzeźnie kibice Unii działają coś?
Brodnica FC Legia
-
Łada Biłgoraj ma jeszcze kibiców bo nic o nich nie słychać 

-
cisek pisze:Baron_FSW pisze:Nie mam, ale pod wieczór postaram się dać opis Polaru z "Zina Zinów"
Mógł byś dać opis Motoru Lublin z "Zina Zinów"
Wiem że to nie wymarła ekipa
Może być na PW.
[link]
-
tygrys pisze:Łada Biłgoraj ma jeszcze kibiców bo nic o nich nie słychać

-
tygrys Łada ma się dobrze nie wiem skąd pytanie o nią w tym temacie

,,Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań" - Gilbert Keith Chesterton
-
to że na k.net o nich nie słychać nie znaczy że wymarli 

Jedna Miłość...
Jedno Przeznaczenie...
Jedno Przeznaczenie...
-
Co z Tarnovią ? Niby wymarła ekipa a ostatnio w temacie o vlepkach ktoś wrzucił ich nową edycję. Coś tam się odradza, czy Unia dalej im nie pozwala nic rozkręcić? Z góry dzięki za odp.
Lublinianka czasami wystawia skromny młyn i coś tam zaśpiewają. Lecz jak przyjeżdża ekipa jak np. Chełmianka, nie uświadczy się dopingu Lublinianki a tym bardziej kogoś w barwach na Wieniawie.
Pozdrawiam.
W Lublinie wszystkie kluby piłkarskie (oprócz Lublinianki) które posiadają jakiś sympatyków są z reguły "proMotorowe".Per pisze:Czasem tworzą młynek około 10-20 osób, jeżdżą na niektóre wyjazdy. Mają zapędy lewackie. Ogólnie ekipek tego typu to w Lublinie jest kilka: Budowlani (rugby), TŻ (żużel), Start (kosz) czy nawet Vrotcovia i Sławin gdzie czasem też ktoś coś krzyknie i mają flagi. No i Montex (ręczna) który jest ciutkę lepszy od tamtych ekipek.
Lublinianka czasami wystawia skromny młyn i coś tam zaśpiewają. Lecz jak przyjeżdża ekipa jak np. Chełmianka, nie uświadczy się dopingu Lublinianki a tym bardziej kogoś w barwach na Wieniawie.
Pozdrawiam.
...
-
kozigrod pisze:tygrys pisze:Łada Biłgoraj ma jeszcze kibiców bo nic o nich nie słychaćnp. w przed ostatniej kolejce byli w Chełmie w 60 osób
dokładnie to w 30 osób + 30 Avia Świdnik, co do tego że Łada ma się dobrze to niedokońca prawda bo zakazów stadionowych jest trochę i ciężko teraz się zebrać na wyjazd
-
A co tam słychać w Moto-Jelczu Oława i w Dozamecie Nowa Sól???
-
Dozamet zalicza mecze wyjazdowe, nie wiem czy wszystkie ale na pewno na jakiejś częsci byli.neo12 pisze:A co tam słychać w Moto-Jelczu Oława i w Dozamecie Nowa Sól???
Moto Jelcz to raczej te ważniejsze jeździ. W Wałbrzychu był akurat mecz bez publiki - fani z Oławy byli bardzo chętni tą wycieczkę
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
a dzieje sie cos na meczach: Pogoni Świebodzin, Warty Sieradz, Pogoni Siedlce, Chemika Police i Górnika Łęczyca ???
-
Na Chemiku dzieci 15-16 lat coś proboja krecic 

-
Karolina Jaworzyna Śląska?
-
Jeśli chodzi o Warte Sieradz,podczas naszego wyjazdu do Sieradza młyn miejscowych to 50-60 osób,kilka miesięcy wstecz podczas wizyty z Narwią starcie z sieradzanami.Ostatnio bodajże wybrali się w 4 osoby gościnnie z Kluczborkiem do Nowego Sącza.Na ostatnich derbach z Pogonią ZW,jakieś zamieszki.Natomiast Pogoń Siedlce zalicza niektóre wyjazdy w trzeciej lidze,lecz w symbolicznych liczbach.Na meczu z Radomiakiem 150 osób w młynie z oprawą.
Z przedmieść sto(L)icy..Legii fanatycy PIASECZNO 100% LEGIA
-
Niby kiedy taki mecz się odbył? Chyba chodzi o mecz z Bronią.z e(L)ka w sercu pisze:Na meczu z Radomiakiem 150 osób w młynie z oprawą.
-
Grali z Radomiakiem 12 wrześniaForever Oldskool! pisze:Niby kiedy taki mecz się odbył? Chyba chodzi o mecz z Bronią.z e(L)ka w sercu pisze:Na meczu z Radomiakiem 150 osób w młynie z oprawą.
-
No tak sorry, nie doczytałem. Myślałem, że chodzi o Wartę.
-
-
Już prawie nic nie działają! Zbierają się tylko na derby z Beskidem Andrychów ale i na nich prezentują się dość żałośnie i w małej liczbie!ULTRA pisze:Czy ma ktoś wiedzę, co dzieje się z ekipami:
- Piasta Nowa Ruda
- Rokity Brzeg Dolny
- Skawinki Skawina
- Skawy Wadowice (kiedyś dość prężnie działali)
- Fabloka Chrzanów (jakoś o nich ucichło kilka lat temu)
I czy na Pogoni Duszniki Zdrój jest jakiś ruch kibicowski?
-
Chciałbym się dowiedzieć w miarę możliwości czy działają jeszcze ekipy klubów GKS Mierzyn koło Szczecina, Stal Zabrze i KS 94 Rachowice. Wiem tyle, że w Rachowicach była ekipa Jajcarze, w której działał gość udzielający się kiedyś na tym forum i robiący kibicowskie fotki, chyba tez mieli zgodę ze Stalą Zabrze. Z góry dzięki.
-
cisza i spokojNemo pisze:Karolina Jaworzyna Śląska?
-
Stal Zabrze z kolei przestała działać z tej prostej przyczyny, że chłopaki z dzielnicy zwanej Zandka po prostu zestarzeli się i teraz interesuje ich jedynie Górnik. Stal to była taka - nazwijmy to - chwilowa zajawka kilkunastu osób, choć przez pewien czas działali (jak na swoje możliwości) aktywnie. Obecnie nikt z tamtejszej młodzieży nie ma motywacji pchania tego interesu dalej. Przy obecnym ciśnieniu na Górnik ani Stal, ani Walka (grająca do niedawna w III lidze) nie są w stanie zgromadzić jakiejś stałej grupy (fan klubującej naturalnie).
PS: na jednym budynku w dalszym ciągu istnieje okazały wrzut Stali Zabrze :-)
PS: na jednym budynku w dalszym ciągu istnieje okazały wrzut Stali Zabrze :-)
...iluzjoniści wyprali Tobie myśli...
-
Z Tarnovii 6 osób na meczu hokeja Cracovia - KH Ciarko Sanok
-
Młyn Walki o którym piszesz zbierał się jedynie od wielkiego dzwonu, ostatni raz chyba gdy w III lidze grało Zagłębie Sosnowiec i zjawili się oni w Zabrzu. Do niedawna było dosłownie trzech zapaleńców chcących zrobić coś na Walce, jednak nie mają oni ludzkiego zaplecza. Os. Janek, na którym znajduje się Walka to mocna ekipa Górnika. Nie chodzi o to, że Torcida torpeduje ich zamiary, tylko o to, że młodzi z osiedla wolą Górnik (to samo co obecnie ze Stalą). A teraz będzie to jeszcze trudniejsze z powodu wycofania się Walki z rozgrywek.
Sparta to już kompletne dno, tam nigdy nie działo się nic zorganizowanego, chyba, że raz czy dwa w latach 90-tych. Co ciekawe na moim osiedlu znajduje się stareńki wrzut SPARTA ZABRZE, ale jak napisałem, działalności kibicowskiej nigdy tam nie było.
Może to taka specyfika Zabrza. U nas zawsze był tylko jeden klub, na którym skupia się miasto. Nie mamy hokeja, żużla, siatki (i dzieki Bogu), czy kosza na dobrym poziomie. Jedynie piłka ręczna (Pogoń), ale ona nie wywołuje żadnej ekscytacji nawet wśród młodych. To samo tyczy się dzielnicowych klubów piłkarskich. Albo Górnik albo nic.
Pozdro
Sparta to już kompletne dno, tam nigdy nie działo się nic zorganizowanego, chyba, że raz czy dwa w latach 90-tych. Co ciekawe na moim osiedlu znajduje się stareńki wrzut SPARTA ZABRZE, ale jak napisałem, działalności kibicowskiej nigdy tam nie było.
Może to taka specyfika Zabrza. U nas zawsze był tylko jeden klub, na którym skupia się miasto. Nie mamy hokeja, żużla, siatki (i dzieki Bogu), czy kosza na dobrym poziomie. Jedynie piłka ręczna (Pogoń), ale ona nie wywołuje żadnej ekscytacji nawet wśród młodych. To samo tyczy się dzielnicowych klubów piłkarskich. Albo Górnik albo nic.
Pozdro
...iluzjoniści wyprali Tobie myśli...