protest
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Re: protest
OZSK chyba wiedzą z kim mają rozmawiać. Myśle że jak już będzie tak daleko i wszystko związane z manifą będzie jasne to zrobią co do nich należy.
Trzeba też pamiętać jedną rzecz - dla każdego kibica ważniejsze jest to co mówi jego SK a nie ogólnopolskie, ważne żeby odpowiednie osoby w każdym SK sprawę odpowiednio nagłośniły bo bez tego nie wyjdzie nic. Jeżeli coś robimy to wszyscy razem, albo odrazu sobie odpuśćmy..
Trzeba też pamiętać jedną rzecz - dla każdego kibica ważniejsze jest to co mówi jego SK a nie ogólnopolskie, ważne żeby odpowiednie osoby w każdym SK sprawę odpowiednio nagłośniły bo bez tego nie wyjdzie nic. Jeżeli coś robimy to wszyscy razem, albo odrazu sobie odpuśćmy..
-
[link]Dudek : "wezmę udział w proteście przeciw PZPN"
Wracający do piłkarskiej reprezentacji Polski Jerzy Dudek apeluje do kibiców, by ci nie bojkotowali meczu ze Słowacją. - Niech protestują w inny sposób przeciwko PZPN. Wtedy chętnie sam wezmę w tym udział - powiedział w rozmowie z "Faktem".
Dudek nie zgadza się nie tylko z protestem kibiców, ale też ze słowami Jana Tomaszewskiego, że kadra powołana przez Stefana Majewskiego to "reanimacja trupa". Były bramkarz zarzuca Dudkowi brak gry oraz wiek.
- To absurdalny zarzut, choć typowo w jego [link]. Selekcjoner wyciągnąłby trupa z szafy, gdyby powołał do reprezentacji właśnie Tomaszewskiego. Świat idzie do przodu, on niestety został z tyłu. Chyba każdy słyszał o van der Sarze i Lehmanie? To bramkarze światowej klasy, którym nikt nie patrzy w metrykę - mówi bramkarz Realu Madryt.
Wg. mnie to OZSK musi zorganizować protest nie ma innego wyjścia!

-
-
Protest w Szczecinie :
filmik : [link]
hasło : "Lato,to kolejny przykład na to jak bohater stał sie..."
Przez całą pierwszą połowę brak dopingu z pojedynczymi wrzutami na PZPN i Grzegorza L.
Mimo grozby dania walkowera kibice nie ugięli się a mecz został wznowiony po pewnym czasie .
filmik : [link]
hasło : "Lato,to kolejny przykład na to jak bohater stał sie..."
Przez całą pierwszą połowę brak dopingu z pojedynczymi wrzutami na PZPN i Grzegorza L.
Mimo grozby dania walkowera kibice nie ugięli się a mecz został wznowiony po pewnym czasie .
-
[link]
Kiedy nadchodził koniec ery Listkiewicza, wszyscy myśleli, że gorzej już być nie może, czekali na wybawcę
Listkiewicz przynajmniej miał jakieś tam plecy w fifie, a na widok tego knura nóż mi się w kieszeni otwiera... Z deszczu po rynnę
Kiedy nadchodził koniec ery Listkiewicza, wszyscy myśleli, że gorzej już być nie może, czekali na wybawcę

Listkiewicz przynajmniej miał jakieś tam plecy w fifie, a na widok tego knura nóż mi się w kieszeni otwiera... Z deszczu po rynnę
[link]
-
"Szybką piłkę" zaczęto od podkreślenia protestu, oczywiście nie do końca określili to co mieli określić, ale wspomnieli.
-
[link]
-
Panowie.My se mozemy protestowac na miodowej,ale tych gnoi to nawet brechami sie nie da odspawac od zicy.A jak sie zrobi za goraco,grzesio zadzwoni do innego grzesia i bedą robic mydlniki 2 bo oni sa po stronie prawa...niestety.mam nadzieje ze do czasu i jeden jak i drugi spotkaja sie tam kaj powinni.pozdro.
Rodowity katowiczanin tylko GKS KATOWICE,klub mojego miasta.
-
Pod warunkiem że wśród protestujących byłaby dobra ekipa górników bo z nimi się wszyscy liczą. Nawet psy się ich bojąMieczyk pisze:Według mnie jedyna słuszna forma protestu to wybranie się pod siedzibę PZPNu! Okrzyki, transparenty itp... Media by podłapały, zrobiłoby się o tym głośno i może może coś z tego by wyszło dobrego

-
Pisząc drugi grześ masz pewnie na myśli Schetynę...Ten skurwiel na łamach Przeglądu Sportowego powiedział,że już wkrótce ujarzmi kiboli,a na dowód jak się powinno Nas zwalczać podał dwa przykłady Gieksę(Mydlniki) oraz Legię(zatrzymania przed meczem derbowym),to się w pale nie mieści po prostu...Mam nadzieję,iż w związku z aferą hazardową to ścierwo zostanie wypierdolone z posadki szefa MSWiA.Żaba-Katowice pisze:Panowie.My se mozemy protestowac na miodowej,ale tych gnoi to nawet brechami sie nie da odspawac od zicy.A jak sie zrobi za goraco,grzesio zadzwoni do innego grzesia i bedą robic mydlniki 2 bo oni sa po stronie prawa...niestety.mam nadzieje ze do czasu i jeden jak i drugi spotkaja sie tam kaj powinni.pozdro.
Zawsze wieRni i oddani,po kRes życia PsychoFani
-
po prostu miedzy nami a górnikami jest jedna róznica (kreowana przez media)tygrys pisze:Pod warunkiem że wśród protestujących byłaby dobra ekipa górników bo z nimi się wszyscy liczą. Nawet psy się ich bojąMieczyk pisze:Według mnie jedyna słuszna forma protestu to wybranie się pod siedzibę PZPNu! Okrzyki, transparenty itp... Media by podłapały, zrobiłoby się o tym głośno i może może coś z tego by wyszło dobrego
Prostesty górników które kończą sie napierdalaniem psów sztylami od kilofów i podpalniami milicjantów koktajlami mołotowa, to walka o ich prawa, natomiast my jestesmy bydłem do którego należy strzelać.
mimo ze pod tym samym budynkiem zrobilibysmy tym samym sprzetem z policją to samo co górnicy to odbiór tego byłby inny o 180st. (o ile wogole policja by wpusciła autokary do miasta, a w przypadku górników nie ma zawracania na trasie)
wiec to jest problem a nie siła bojowa nasza czy gorników.
-
No i jak widac protest przynosi pierwsze dobre skutki. PZPN zaczal srac ogniem, bo im bileciki nie schodza,wiec nie bedzie na premie dla nich 
Bedzie pewnie ze 2-3 tys polskich januszy z trabkami i komplet (4 tys) Slowakow na 40-tysieczniku
Mam nadzieje ze wtedy prasa jeszcze bardziej podchwyci temat i zacznie sie palic grunt pod nogami pseudo-prezesa Laty

Bedzie pewnie ze 2-3 tys polskich januszy z trabkami i komplet (4 tys) Slowakow na 40-tysieczniku

Mam nadzieje ze wtedy prasa jeszcze bardziej podchwyci temat i zacznie sie palic grunt pod nogami pseudo-prezesa Laty
-
-
Nawet na telegazecie pisza o protescie
TVP1 - strona 204

TVP1 - strona 204
-
Tylko, żeby jakiś 'kumaty' janusz nie wziął się za prowadzenie dopingu
bo z nimi to różnie bywa. Ale i tak jest już dobrze, prasa podchwyciła temat, telewizja podchwyciła, internet podchwycił. Czuję, że zbliża się koniec dziadów 

Oby tylko nie było tak , że w sobote wygramy w Pradze przy dopingu "kumatych" fanów piłki , zaświeci się światełko w tunelu pt."2 miejsce w grupie i baraże" i na środowy mecz w Chorzowie napierdoli ze 30 tys. pikników i januszy . Wiem , że taki obrót sprawy byłby dla pzpn niestety bardzo korzystny , ale jest mało prawdopodobny.
-
Przy takim zaangażowaniu grajków , o wynik (niestety niekorzystny) możemy być spokojniTuwimianin pisze:Oby tylko nie było tak , że w sobote wygramy w Pradze przy dopingu "kumatych" fanów piłki , zaświeci się światełko w tunelu pt."2 miejsce w grupie i baraże" i na środowy mecz w Chorzowie napierdoli ze 30 tys. pikników i januszy . Wiem , że taki obrót sprawy byłby dla pzpn niestety bardzo korzystny , ale jest mało prawdopodobny.

Gdy już będziesz starym dziadem nie zapomnij o tym ,że.........
-
[link]
koniec protestu? czy wymysł pismaków?
koniec protestu? czy wymysł pismaków?
-
jakiegoś oficjalnego pisma o zakończeniu protestu nie było. Jeśli chodzi i reprezentacje to mecze u siebie na dłuższy czas powinniśmy odpuścić a organizowac sie tylko na wyjazdach pzpn juz jest obsrany kołton dobrze mysli
[link]
jeden mecz może nic tak wielkiego nie zdziałać ale mecze reprezentacji przy pustych trybunach na jeszcze paru meczach reprezentacji może rzeczywiście odstraszyć sponsorów
[link]
jeden mecz może nic tak wielkiego nie zdziałać ale mecze reprezentacji przy pustych trybunach na jeszcze paru meczach reprezentacji może rzeczywiście odstraszyć sponsorów
-
Z forum WL:
litar pisze:Protest zawieszony.
Na dzisiejszym spotkaniu z prezesami PZPNu i Ekstraklasy S.A. ustalono, że do końca tygodnia przygotujemy projekt zmian nieszczęsnej uchwały, PZPN je rozważy i zmieni pod koniec października.
Poruszyliśmy jeszcze wiele tematów, ale o nich napiszę kiedy się skonkretyzują.
-
...w Pradze czekaja nas sportowe baty jakich mało! z takim składem,bałaganem i przeciwko drużynie która bedzie gryzła trawę bo ma jeszcze o co walczyć! o wynik jestem spokojnyTuwimianin pisze:Oby tylko nie było tak , że w sobote wygramy w Pradze przy dopingu "kumatych" fanów piłki , zaświeci się światełko w tunelu pt."2 miejsce w grupie i baraże" i na środowy mecz w Chorzowie napierdoli ze 30 tys. pikników i januszy . Wiem , że taki obrót sprawy byłby dla pzpn niestety bardzo korzystny , ale jest mało prawdopodobny.

-
Ale tutaj nie chodzi o mecz ze Słowacją tylko o doping na meczach ekstraklasy!!!nikob pisze:Z forum WL:litar pisze:Protest zawieszony.
Na dzisiejszym spotkaniu z prezesami PZPNu i Ekstraklasy S.A. ustalono, że do końca tygodnia przygotujemy projekt zmian nieszczęsnej uchwały, PZPN je rozważy i zmieni pod koniec października.
Poruszyliśmy jeszcze wiele tematów, ale o nich napiszę kiedy się skonkretyzują.
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
-
Ale cieć z tego rzecznika
!! Aż mi ciśnienie podniósł jak posłuchałem go na powyzeszej stronie ehhhh. Co za burak! 

-
jakbyś był alkoholikiem który nie może pić (G.L mu zabronił, żeby nie narobił przypału w mediach) też byś gadał głupotyMieczyk pisze:Ale cieć z tego rzecznika!! Aż mi ciśnienie podniósł jak posłuchałem go na powyzeszej stronie ehhhh. Co za burak!
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię
-
Kur...wa w 4 minucie wyłączyłem tego prostaka. Sądzę że nawet 8 letnie dziecko ma większe pojęcie o jakichkolwiek zasadach rozmowy w tego typu sytuacjach - w radiu.
Jak tacy ludzie mają tym rządzić to naprawdę idźmy tam jeszcze dzisiaj i wysadźmy to w powietrze
Jak tacy ludzie mają tym rządzić to naprawdę idźmy tam jeszcze dzisiaj i wysadźmy to w powietrze

"W walce nie ma zmiłowania, nie ma kapitulacji na dogodnych warunkach, można tylko zginąć lub zwyciężyć. "
-
czy zalozyciel strony koniecpzpn.pl, rzecznik prasowy kibicow Filip Gieleciński to ten sam ktory zalozyl Stowarzyszenie Młodzieży Socjaldemokratycznej zwiazane z SLD ?
Czasem Jakaś Bijatyka, Albo Ktoś Pod Stół Nasika
-
To ten sam , nr gg się zgadza
tu --> [link]
i tu --> [link]
Czuję smród - komuch rzecznikiem kibiców ?
Co sądzicie ?
tu --> [link]
i tu --> [link]
Czuję smród - komuch rzecznikiem kibiców ?
Co sądzicie ?
-
Bez lewactwa proszę ;ss
"W walce nie ma zmiłowania, nie ma kapitulacji na dogodnych warunkach, można tylko zginąć lub zwyciężyć. "
-
No faktycznie ciśnienie podnosi...Mieczyk pisze:Ale cieć z tego rzecznika!! Aż mi ciśnienie podniósł jak posłuchałem go na powyzeszej stronie ehhhh. Co za burak!
i teksty "aha... no..." świadczą o jego intelekcie to ma być rzecznik?? ja już nie mówię o jego przekazie bo go brak

-
Najlepsze, że on swoim występem w tym radiu jeszcze bardziej podkurwił wszystkich słuchających tą audycję kibiców i wręcz mocniej zachęcił do bojkotu tego meczu
Zamiast jakoś się zaprezentować, wykazać kulturą i merytoryczną dyskusją to naobrażał wszystkich od chuliganów i terrorystów. No nie mam pytań.

Zamiast jakoś się zaprezentować, wykazać kulturą i merytoryczną dyskusją to naobrażał wszystkich od chuliganów i terrorystów. No nie mam pytań.
-
Atlas tak się szczyci swoim "dziennikarstwem" (nawiasem mówiąc,sam o tym wspomniał, a potem rzucał się, że to kibic to wyciągnął), a nie potrafi sklecić poprawnej językowo wypowiedzi, biedaczek. Gada tak, jakby po dziennikarzach sprzątal, a nie sam zarabiał na życie pisaniem. Miernota i tyle.
Swoją drogą wątpiłem w sens bojkotu, ale widzę że zwolennicy mieli rację - beton z pzpn nieźle sie wk....
Swoją drogą wątpiłem w sens bojkotu, ale widzę że zwolennicy mieli rację - beton z pzpn nieźle sie wk....

This is CELTIC - my religion.
"What a fuckin shame. It used to be a Paradise, now it's a Little Palestine"
"What a fuckin shame. It used to be a Paradise, now it's a Little Palestine"
-
Gadanina Atlasa to zwykły pijacki bełkot alkoholika. Ten osobnik jest wizytówką całego pzpn-u i idealnie obrazuje sytuację związku
Zresztą czego można oczekiwać od osoby która bardzo często na konferencjach prasowych nie była w stanie utrzymać pionu
Nawet dziennikarze i inne pismaki nie traktują poważnie jego słów.

-
-
Ja już gdzieś tu pisałem - gdyby nie Basztowa dzisiaj Cracovii mogłoby nie być tam gdzie jest.

-
Listkiewicz ! Co ? Wróc
A jednak jeden forumowicz kiedyś napisał 100% prawdy że jeszcze zatęsknimy..
Szkoda słów dosłownie na temat PZPNu i reszty ich "przyjacieli".
Jak to powiedzial Majewski " kibic to jest ktory na dobre i na złe będzie z druzyną a tu pusty Śląski "

A jednak jeden forumowicz kiedyś napisał 100% prawdy że jeszcze zatęsknimy..
Szkoda słów dosłownie na temat PZPNu i reszty ich "przyjacieli".
Jak to powiedzial Majewski " kibic to jest ktory na dobre i na złe będzie z druzyną a tu pusty Śląski "

-
Spotkanie władz PZPN z przedstawicielami kibiców
W środę, 7 października 2009 r. w siedzibie PZPN prezes Grzegorz Lato przyjął delegację kibiców polskiej piłki.
Dyskutowano o najbardziej nurtujących ich problemach. W pierwszej kolejności omówiono warunki tzw. opraw stadionowych na meczach drużyn klubowych. Ustalono również zasady, na jakich w bliskiej przyszłości wywieszane będą transparenty kibiców na trybunach. Rozmawiano również na temat bojkotu drużyny narodowej przez grupę uzurpującą sobie prawo do reprezentowania wszystkich kibiców w Polsce. Goście jednoznacznie stwierdzili, że demonstracyjny bojkot meczu Polska – Słowacja na Stadionie Śląskim w Chorzowie, w dniu 14 października 2009 r. pozbawiony jest jakiegokolwiek sensu, bowiem prawdziwy kibic jest z biało-czerwonymi na dobre i na złe.
Było to pierwsze z kilku zaplanowanych spotkań konsultacyjnych władz PZPN z sympatykami polskiego futbolu.
(pzpn.pl)
W środę, 7 października 2009 r. w siedzibie PZPN prezes Grzegorz Lato przyjął delegację kibiców polskiej piłki.
Dyskutowano o najbardziej nurtujących ich problemach. W pierwszej kolejności omówiono warunki tzw. opraw stadionowych na meczach drużyn klubowych. Ustalono również zasady, na jakich w bliskiej przyszłości wywieszane będą transparenty kibiców na trybunach. Rozmawiano również na temat bojkotu drużyny narodowej przez grupę uzurpującą sobie prawo do reprezentowania wszystkich kibiców w Polsce. Goście jednoznacznie stwierdzili, że demonstracyjny bojkot meczu Polska – Słowacja na Stadionie Śląskim w Chorzowie, w dniu 14 października 2009 r. pozbawiony jest jakiegokolwiek sensu, bowiem prawdziwy kibic jest z biało-czerwonymi na dobre i na złe.
Było to pierwsze z kilku zaplanowanych spotkań konsultacyjnych władz PZPN z sympatykami polskiego futbolu.
(pzpn.pl)
-
Małe kłamstewko i lekka manipulacja:)hazzan pisze:Goście jednoznacznie stwierdzili, że demonstracyjny bojkot meczu Polska – Słowacja na Stadionie Śląskim w Chorzowie, w dniu 14 października 2009 r. pozbawiony jest jakiegokolwiek sensu, bowiem prawdziwy kibic jest z biało-czerwonymi na dobre i na złe.[/i]
(pzpn.pl)
Goście stwierdzili, że kibic ligowy jest kibicem na dobre i na złe, a PZPN po fali sukcesów wypiął się na kibiców ligowych i wolał sprzedawać bilety "nowym" fanom kadry. Dano sygnał, że jest opcja współpracy przy meczach kadry, ale nie dotyczy to na pewno dwóch najbliższych meczów i tylko jeżeli będzie to stała współpraca, a nie jednorazowa.