Jak wygląda sytuacja w ?
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Jak wygląda sytuacja w ?
A jak wygląda sytuacja w Nysie ? Wtym roku pojawiło się sporo napisów na temat Odry Opole. Również widziałem flagę NYSA w barwach Sląska. Istnieja tam dwa fc ?
-
Silny bastion Widzewa oraz niezorganizowane jednostki ŁKS-ulewiatan pisze:czy mógłby ktoś nakreślić sytuację panującą w Zgierzu?
ZAKŁAMANA HISTORIA ŁKS-u
http://widzewtomy.net/index.php?option= ... &Itemid=89
http://widzewtomy.net/index.php?option= ... &Itemid=89
-
Może ktos napisać kilka słów o Sławkowie?
-
chorazy.torpeda pisze:Żałosne,niewiem czym tu sie chwalićNie mają oficjalnych ale mają nieoficjalneNie dawno przecież "nieoficjalny" FC Smyków Korony skroił Partyzanta Radoszyce z 3 flag
Partyzant brzmi prawie jak Partizan

-
Główną siłą jest Odra będąca tam od dawien dawna, Śląsk niby jest o czym świadczy też flaga - ale na mieście niezbyt widoczni i nieliczni.Borsuk pisze:A jak wygląda sytuacja w Nysie ? Wtym roku pojawiło się sporo napisów na temat Odry Opole. Również widziałem flagę NYSA w barwach Sląska. Istnieja tam dwa fc ?
wkurwiony nie jesteś sobą
-
Borsuk pisze:A jak wygląda sytuacja w Nysie ? Wtym roku pojawiło się sporo napisów na temat Odry Opole. Również widziałem flagę NYSA w barwach Sląska. Istnieja tam dwa fc ?
tak 2 FC, ten Śląska jest o wiele starszy a mała flaga z napisem "Nysa" już ładnych pare lat wisi na Oporowskiej z tego co pamiętam była też dość duża flaga w barwach WKSu z napisem "Brzeg" no i oczywiście Namysłów który również jest prowrocławski ( Start ). W Nysie byli też kibice siatkówki - Stal Nysa, swego czasu nawet coś tam starali sie działać ale skonczyli jak prawie wszystkie ekipy siatkarskie i z 10 lat temu tam umarło prawdziwe kibicowanie.
CHEMICAL BROTHERS
-
ja mam pytanie o Kluczbork.MKS powstal z fuzji dwoch klubow,KKS Kluczobork i LKS Kuniow.
Dlaczego byla ta fuzja,i czy przed fuzja KKS mial kibicow?
-
Fuzja bodaj z powodu nieopłacalności utrzymywania dwóch klubów i chęci utworzenia jednego, mocniejszego. KKS kibiców nie miał (chyba, że mowa o pijaczkach, ojcach z dziećmi czy matkach piłkarzy), pojawili się oni w Kluczborku całkiem niedawno, wraz z sukcesami drużyny i jej corocznymi awansami.Kaczmar pisze:ja mam pytanie o Kluczbork.MKS powstal z fuzji dwoch klubow,KKS Kluczobork i LKS Kuniow.
wkurwiony nie jesteś sobą
-
SOPOT- kto tam rządzi 

-
z tego co się orientuje to gdańska Lechiatygrys pisze:SOPOT- kto tam rządzi

-
Lechia, pojedyncze osoby Arki.tygrys pisze:SOPOT- kto tam rządzi
Niech ktoś coś skroi, bo w temacie skrojone flagi nic sie nie dzieje. ;]
http://www.youtube.com/watch?v=hLkqVUlwT-Y - 0:52 - 0:59
http://www.youtube.com/watch?v=hLkqVUlwT-Y - 0:52 - 0:59
Jak jest w Kędzierzynie Kożlim koło Gliwic , podził w Żorach , jesli mozliwe to na dzielnice kto gdzie rządzi , i Kalety, wożniki Koziełgłowy, koszęcin Lubliniec i te miejscowosci w tamtych regionach. Dzięki za info 

GKS KATOWICE
-
Kędzierzyn - Panowanie Chemika w ty mieście jest bezdyskusyjne , chociaż są tam jednostki kilku klubów.
Kalety - Górnik i Ruch , raczej jest 50/50.
Lubliniec - Przewaga Górnika , jest też tam jakaś grupka Ruchu. Kibice miejscowej Sparty to raczej same pikniki.
O Żorach było nie dawno pisane , wystarczy poszukać.
Kalety - Górnik i Ruch , raczej jest 50/50.
Lubliniec - Przewaga Górnika , jest też tam jakaś grupka Ruchu. Kibice miejscowej Sparty to raczej same pikniki.
O Żorach było nie dawno pisane , wystarczy poszukać.
-
Kędzierzyn-Koźle
Panowanie Chemika tak jak napisał Sztygar lecz znajduje się jakaś ekipa Górnika i i mniejsza grupa Piasta Gliwice .
Panowanie Chemika tak jak napisał Sztygar lecz znajduje się jakaś ekipa Górnika i i mniejsza grupa Piasta Gliwice .
-
Koziegłowy, Woźniki - raczej pustka kibicowska jakies napisy sławiącą Ruch, w zimie jak i lkatem nikogo w barwach nie widziałem.
Wyklęci żołnierze, chłopcy twardzi jak stal
Ostatni patrioci wśród ruin i łgarstw
Wszystko dla Polski, dla siebie nic
Dziś dla was nasza pamięć
Dla was walecznych krzyż
Dla was walecznych krzyż
-
Mogłby ktoś opisać jak sa podzielone miasta najlepiej na dzielnice (Kraków,Łódź,Przemyśl )
-
a ja mam pytanie jak oceniacie (szczególnie tambylcy)sytuacje w Olkuszu-jaki tam jest rozkład sił??? myślę ze pytanie o tyle ciekawe że jest tam nie mniej klubów niżeli w Jaworznie a ich kibice niejedno krotnie tworzą bardzo silne FC.Nie pytam tu o przyległe wioski ale o sam Olkusz!
-
Stary14 pisze:Jak wygląda sprawa w Sępólnie Krajeńskim i Więcborku? Dzieje się tam coś? Jeżdżą na Zawisze czy może działają [link] na własnym podwórku?
-
niedawno pisałem, ja bym powiedział że nawet przewaga Ruchu, ale w porównaniu z pobliskim Miasteczkiem Śląskim miejscowośc naprawde mało aktywna kibicowsko a co do pobliskich miejscowości to ciekawostka, z Krupskiego Młyna niegdyś dosyć aktywnie kibicowało Wiśle Kraków kilka osób, do dziś chyba juz nie zostało po nich śladu, chyba najbardziej aktywny koleś przeprowadził sie do Tarnowskich GórD_allahol pisze:Jak jest w Kędzierzynie Kożlim koło Gliwic , podził w Żorach , jesli mozliwe to na dzielnice kto gdzie rządzi , i Kalety, wożniki Koziełgłowy, koszęcin Lubliniec i te miejscowosci w tamtych regionach. Dzięki za info
My tu gadu-gadu a w biedronce nadgodziny
-
-
D_allahol pisze:Jak jest w Kędzierzynie Kożlim koło Gliwic , podził w Żorach , jesli mozliwe to na dzielnice kto gdzie rządzi , i Kalety, wożniki Koziełgłowy, koszęcin Lubliniec i te miejscowosci w tamtych regionach. Dzięki za info
Co do Koziegłów bywałem tam swego czasu na prawdę często ...i nikogo w barwach nie widziałem, jak dla mnie miasto bardzo słabo aktywne jeśli chodzi o kibicowanie. Ostatnio doszły mnie słuchy że kreci tam coś GKS
Mam Sto Rąk, Sto Sztyletów...Gdy Zechcę Sto Ran Zadam
-
Czy coś się zmieniło w Tucholi ? (kujawsko-pomorskie) bo dało się wyczytać w relacjach GKM-u i na stronie polscykibice.com,że istnieje tam FC GKM-u.
Ewentualnie niech ktoś przybliży sprawę jak ma się sprawa z Fc na GKM.
Ewentualnie niech ktoś przybliży sprawę jak ma się sprawa z Fc na GKM.
-
Nikt nie odpowie?kibolek1983 pisze:
Mnie ciekawi sytuacja w Koniecpolu, Szczekocinach.
.
-
Szczekociny raczej pustka, osobiscie nikogo nie spotkalem lecz moge sie mylic.
Wyklęci żołnierze, chłopcy twardzi jak stal
Dla was walecznych krzyż
Dla was walecznych krzyż
-
Podbijam a dorzucam jeszcze Radom i RzeszówTomasz1989 pisze:Mogłby ktoś opisać jak sa podzielone miasta najlepiej na dzielnice (Kraków,Łódź,Przemyśl )
-
Z tego co pamiętam, Kraków był już przerabiany i nawet była wrzucona mapka z zaznaczonymi dzielnicami.
-
Warszawa, Kraków, Łódź, Rzeszów były już wielokrotnie przerabiane. Ja bym chętnie poczytał coś więcej o Gdyni, Bydgoszczy, Gorzowie, Radomiu.
-
-
mnie interesuje Dzierżoniów ile%to Ruch a ile Ślask .Pytam wyłącznie o to miasteczko a nie okolice gdyz wiadomo że WKS jest wszędzie dookoła i w każdej chwili jest wstanie wesprzeć dzierżoniowskich fanów WKS.
-
W Radomiu na wszystkich osiedlach oprócz Plant (okolice PKP) jest wyłącznie Radomiak. Oczywiście gdzieniegdzie są jacyś Broniarze, ale to jednostki bo Planty to jedna ze starszych dzielnic w większości same kamienice, a więc niektórzy po prostu z biegiem lat przeprowadzali się w inne rejony. Planty to od zawsze Broń i nic się na razie nie zapowiada na zmianę.
-
Jeśli chodzi o BDG to chłopaczek z Zety to kiedyś opisał i jest to całkiem spoko opis:
"Nie jestem pewny do sytuacjii na wszystkich osiedlach a nie chcę być nieobiektywny, powiem to co wiem:
Śródmieście: Zawisza
Leśne: Zawisza
Miedzyń: Polonia z tym że coraz więcej ludzi chodzi na Zawiszę, jednak Polonistów jest dużo więcej o czym świadczy np. to że mieszka tutaj Golob
jest pub w którym Poloniści oglądają GP itp.
Okole: tutaj nie wiem
Osowa Góra: Zawisze szczególnie na "dole" OSG
Glinki i Kapuściska: Zawisza
Błonie: Zawisza
Czyżkówko: Polonia i Zawisza
Fordon i Bartodzieje: Oba kluby, przewaga Zawiszy...
Szwederowo: Ulica Skorupki Polonia, dodatkowo na Szwederku jest stara gwardia Polonii, gdzie jeszcze jest większe skupisko to nie wiem, oczywiscie część Szwederowa to Zawisza
Wyżyny: Zawisza a na Ogrodach i w krótkich uliczkach Polonia
Oczywiście mówimy o kumatych kibolach bo jeżeli chodzi o zwykłych ludzi to jest miażdząca przewaga kibiców żużla o czym świadczy np. frekwencja np. na GP i lidze. Inne kluby takie jak Chemik,Astoria,Gwiazda sie nie liczą
Mam nadzieję że nie wywołam niepotrzebnej kłótni."
Od siebie dodam, że obecnie duży napływ "pikników" na Gdańską, można zauważyć. Poza tym nie wiem jak w innych miastach ale u nas często zdarza się, że kibice sportu odwiedzają zarówno Polonię (żużel), Zetę (piłka, zawody lekko ateltyczne) lub np Astorię (kosz), lub siatkę jeśli dany klub jest aktualnie jest na fali Mam nadzieję że nie wywołam niepotrzebnej kłótni
"Nie jestem pewny do sytuacjii na wszystkich osiedlach a nie chcę być nieobiektywny, powiem to co wiem:
Miedzyń: Polonia z tym że coraz więcej ludzi chodzi na Zawiszę, jednak Polonistów jest dużo więcej o czym świadczy np. to że mieszka tutaj Golob

Szwederowo: Ulica Skorupki Polonia, dodatkowo na Szwederku jest stara gwardia Polonii, gdzie jeszcze jest większe skupisko to nie wiem, oczywiscie część Szwederowa to Zawisza
Oczywiście mówimy o kumatych kibolach bo jeżeli chodzi o zwykłych ludzi to jest miażdząca przewaga kibiców żużla o czym świadczy np. frekwencja np. na GP i lidze. Inne kluby takie jak Chemik,Astoria,Gwiazda sie nie liczą

Od siebie dodam, że obecnie duży napływ "pikników" na Gdańską, można zauważyć. Poza tym nie wiem jak w innych miastach ale u nas często zdarza się, że kibice sportu odwiedzają zarówno Polonię (żużel), Zetę (piłka, zawody lekko ateltyczne) lub np Astorię (kosz), lub siatkę jeśli dany klub jest aktualnie jest na fali Mam nadzieję że nie wywołam niepotrzebnej kłótni

-
Zapytam się o kużnie Raciborską, toszek - koło Gliwic , łazy k. dąbrowy górniczej, koniecpol , szczekociny 

GKS KATOWICE
-
100% racji i odziwo bez napinki i wychwalania swojej ekipyJeśli chodzi o BDG to chłopaczek z Zety to kiedyś opisał i jest to całkiem spoko opis:
Miedzyń: Polonia z tym że coraz więcej ludzi chodzi na Zawiszę, jednak Polonistów jest dużo więcej o czym świadczy np. to że mieszka tutaj Golobjest pub w którym Poloniści oglądają GP itp.
Oczywiście mówimy o kumatych kibolach bo jeżeli chodzi o zwykłych ludzi to jest miażdząca przewaga kibiców żużla o czym świadczy np. frekwencja np. na GP i lidze. Inne kluby takie jak Chemik,Astoria,Gwiazda sie nie licząMam nadzieję że nie wywołam niepotrzebnej kłótni."
ale dodam cos od siebie
-Okole-Zawisza duzo starej gwardii
-Smukała/Opławiec-Zawisza
-I co ciekawe ten Polonista zapomnial opisac najważniejeszego osiedla dla nich czyli Wilczaka na którym powstała zgoda ze Stomilem oczywiście tam przewaga Polonistów
-Śródmieście i Centrum-Zawisza(wielu amatorów mocnych wrażeń mieszka właśnie tam)
kumate wypowiedzi bez napinki za free
-
Bojar pisze:Lechia, pojedyncze osoby Arki.tygrys pisze:SOPOT- kto tam rządzi
Do tego Sopotu dodałbym że działa tam fc Arki i na pewno jest więcej sympatyków niż te pojedyncze osoby o których mówisz. Oczywiście nie zmienia to faktu że istnieje tam duża przewaga Lechistów.
Cały czas trzymać fason- wygrać, przegrać zawsze z klasą !
-
Można wiedzieć jak działa? Napewno nie są to pojedyńcze jednostki ? Na ulicach ich spotkać nie można a po meczach Arki tak samo.Cyniczny pisze:Bojar pisze:Lechia, pojedyncze osoby Arki.tygrys pisze:SOPOT- kto tam rządzi
Do tego Sopotu dodałbym że działa tam fc Arki i na pewno jest więcej sympatyków niż te pojedyncze osoby o których mówisz. Oczywiście nie zmienia to faktu że istnieje tam duża przewaga Lechistów.
Bez napinki
[link]
-
Jak wygląda sytuacja w Gubinie ? , są tam jacyś kibice?.
0,75 l. pisze:Ja Ci powtarzam jeszcze raz,ze nie trzeba sie bac arabow,murzynow w Polsce,bo oni nie przyjada.Gadalem z nimi i oni nawet nie wyobrazaja sobie czegos takiego,zeby do Polski jechac,bo po c***.
-
FalubazuM.1906 pisze:Jak wygląda sytuacja w Gubinie ? , są tam jacyś kibice?.
"The army of assholes,the wankers in blue,all cops are bastards,fuck you!"
-
Z tego co wiem, jest w Gubinie tylko fc Falubazu, miejscowa piątoligowa Carina to same pikniki raczej...
-
-
Ja mam pytanie jak wygląda sytuacja w Krapkowicach i Gogolinie?