Dla mnie Legia,za pomysły,estetyke
na drugiej pozycji Lech szczegolnie za to,ze nie mieli w ostatnim czasie stałego młynu by robic oprawy jak to ma(Legia,Wisla,czy Widzew) Lech robił czesto oprawy na sektorach w ktorych zasiadają zwykli kibice,ktorzy z ultraską maja mało wspolnego a mimo to wychodizło im to bardzo dobrze.Ciekawe jak bedzie teraz,gdy beda mieli dla siebie nową trybune za bramką
Wogóle po co ta dyskusja ze sa takie a nie inne zdiecie.Problem stwarzacie jak by nie wiem co sie stało.Jak wam nie pasuja niektore zdiecia to sie na nie nie patrzcie poprostu i c*** wielki mi problem.
tomdrummer pisze:Wogóle po co ta dyskusja ze sa takie a nie inne zdiecie.Problem stwarzacie jak by nie wiem co sie stało.Jak wam nie pasuja niektore zdiecia to sie na nie nie patrzcie poprostu i c*** wielki mi problem.
Kolejny rozgarnięty....a te co mi nie pasuja,to co,palcem mam przykrywać?? Temat czytałeś???
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !
JAk dla mnie to tak sie mniej wiecej prezentuje:
1. Lech
2. Legia
3. Widzew
4. ŁKS
5. Wisła i Jaga choc Ci drudzy zdecydowanie obnizka formy o tego sezonu
nie wiem czy tylko ja odnioslem takie wrazenie ze jak na poczatku typ wkleił oprawy Legii to juz potem inne nie robily takiego wrazenia a jak poprawił drugą częścią to chyba większość przyznała w duchu że Legia wymiata:) A zauważcie ze chyba nie było racowisk, chaosów z flag, samych sektorówek w różnych wariantach(była panorama w wiedniu), z opraw wyjazdowych tylko sektorówka z Poznania. Po prostu znane czołowe oprawy
Jak dla mnie:
1) Legia
2) Lech
3) Widzew/Wisła
4) Jaga
Ogólnie w temacie ultras nie odstajemy od Europy a bariere stanowią zwykle archaiczne jeszcze w wiekszosci konstrukcje stadionów. Ale podobno i to ma sie zmienić...