MAF pisze:W tej kolejce bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie Sandecja. Myślę, że na ich stadionie nie zmieściło by się więcej niż dodatkowe 500 osób.
Doping tez dobry.
Jak na miasteczko kilkudziesięciotysięczne po prostu extra.
I nie bluzgali, nie rzucali kamieniami jak niektórzy
nie rzucali bo po obydwu stronach sasiadli fani GKSu Tychy a co do Sandecji mają dobra ekipe i chuliganke o to sie nie martw.
Ale czy ja się martwię? Chyba zacytowałeś nie tego posta co trzeba.
O rzucaniu napisałem dla rozluźnienia po wywodach chorzowsko-krakowskich
Ciekawi mnie zachowanie Arki po meczu z Polonią.Jaki był sens atakowania KSP skoro doszło do rozmowy w której stwierdzili oni że nie są ekipą?Dziwi mnie to z dwóch powodów.Zawsze Młoda Arka uważała się za honorową ekipą i lamentowała jak ktoś zachował się w stosunku do nich nie fair a teraz co?atak na ekipę ultrasowsko-januszową?po drugie przecież Polonia to ich była zgoda,nie tak dawno zerwana,tak się traktuje byłych ziomali?Rozumiem że wymiana pokoleń,zbieżne interesy ale żeby wyzywać od Groclinu i rozpierdalać fury?chociażby przez wzgląd na Cracovie powinno być według mnie neutralnie pomiędzy Arką i Cracovią
Pytam z ciekawości bez jakiejkolwiek napinki bo nie jestem kibicem ani Polonii ani Lechii.Chciałem tylko zobaczyć uzasadnienie Arkowców czemu postąpili w ten sposób.
januszzwasem pisze:Ciekawi mnie zachowanie Arki po meczu z Polonią.Jaki był sens atakowania KSP skoro doszło do rozmowy w której stwierdzili oni że nie są ekipą?Dziwi mnie to z dwóch powodów.Zawsze Młoda Arka uważała się za honorową ekipą i lamentowała jak ktoś zachował się w stosunku do nich nie fair a teraz co?atak na ekipę ultrasowsko-januszową?po drugie przecież Polonia to ich była zgoda,nie tak dawno zerwana,tak się traktuje byłych ziomali?Rozumiem że wymiana pokoleń,zbieżne interesy ale żeby wyzywać od Groclinu i rozpierdalać fury?chociażby przez wzgląd na Cracovie powinno być według mnie neutralnie pomiędzy Arką i Cracovią
Pomiędzy Arką i Cracovią jest troche lepiej niż neutralnie:)
Patrząc obiektywnie na sprawe, bądźmy poważni - niedługo nikogo nie będzie można atakować, bo na to nie wyraża zgody? W przeciwnym razie lincz na k.net?