18-19-20 września - Komentarze

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

BBB

Re: 18-19-20 września - Komentarze

Post autor: BBB » 21.09.2009, 23:32

dezet pisze: Fakt, ze ogladalem mecz z perspektywy tv, ale na pewno Cracovia nie spiewala nic w trakcie minuty ciszy. Bzdura wyimaginowana przez Niebieskich. Moje neutralne zdanie jest na 1000% po stronie Cracovii, ale jak mowie, mecz ogladalem z perspektywy tv. Propaganda Niebieskich wciąż trwa.
W którym miejscu ktoś z Ruchu napisał że Cracovia nie uszanowała minuty ciszy ?
Jak coś była mowa tylko i wyłącznie o pierwszych 15 minutach meczu, w których Niebiescy nie prowadzą dopingu ! Cracovia przez ten czas w większości skupiła się na wrzutach na nas niż na dopingu swojej drużyny. Wiec jedyną bzdurą jest wyimaginowana przez Ciebie teoria spiskowa !

Ale propaganda Niebieskiej propagandy wciąż trwa :twisted:

Co do ataku Arki na Polonie trochę dziwne że pomimo nie tak dawnej zgody teraz takie akcje. Ale cóż od miłości do nienawiści.

I pytanie do Stomilu dlaczego zarząd nie pozwolił wam wnieść oprawy ?

iparts.pl
ACE-REK

Post autor: ACE-REK » 21.09.2009, 23:35

qqqqq pisze:
L_A pisze:Gwoli jasności, za forum wielkapolonia.pl:

"Po rozmowie z poważną osobą z AG stwierdzamy że ekipa z Arki byla bez sprzętu i szyby poszly od kopnięć a co nie którym mlodym zaleca się o udanie do okulisty."
No tak tylko, ze w przeszlosci bywalo juz tak, ze Arka niby tak sie zarzekala, ze nie miala sprzetu jednak potem okazywalo sie inaczej...

Wystarczy poczytać inne działy tego forum:
Damek pisze:Arka Gdynia - Polonia Warszawa
Nas 35 osób z dwiema fanami i transparentem Małpa - pamiętamy. Na meczu Arka proponuje nam spotkanie po meczu jednak ze względu na brak ekipy, odmawiamy. Już po meczu za dwiema furami ( sami młodzi ) rusza ekipa Arki i na skrzyżowaniu wysypuje się na nasze fury. Jedna fura traci 4 szyby i jest lekko przekopana. Po tym wszystkim spokojny powrót do Warszawy.
Dementuję informację jakoby Arka była ze sprzętem a wobec osób które rozpowiadały te bzdury zostaną wyciągnięte konsekwencje.
Koniec dyskusji na temat czy był sprzęt w rękach Arki czy go nie było. Che

dezet

Post autor: dezet » 22.09.2009, 00:14

W którym miejscu ktoś z Ruchu napisał że Cracovia nie uszanowała minuty ciszy ?
Jak coś była mowa tylko i wyłącznie o pierwszych 15 minutach meczu, w których Niebiescy nie prowadzą dopingu ! Cracovia przez ten czas w większości skupiła się na wrzutach na nas niż na dopingu swojej drużyny. Wiec jedyną bzdurą jest wyimaginowana przez Ciebie teoria spiskowa !

eRwin_GŚ pisze:zalosne jest to ze podczas minuty ciszy (!) wy wyzywacie nas i nic sobie z tego nie robicie , a po chwili jak gdyby nigdy nic zaczynacie spiewac hymn narodowy, wiec kazdy na stadionie przyjal to jako prowokacje

do modow , pamietajcie ze jest to temat komentarze bo co po niektorym to ta wladza na tym forum do glowy chyba uderzyla

ogolnie Cracovia nie pokazala sie z byt dobrej storny spiewaja tylko przez pierwsze 15min podczas ktorych my nie spiewamy , wiekszosc tych spiewow to bluzgi, liczba jak na wyjazd rundy tez nie powala
Następnym razem jak chcecie mi cisnąć to ze zrozumieniem!
Pozdrawiam serdecznie!:)

OberLaziskFC

Post autor: OberLaziskFC » 22.09.2009, 07:31

w woli wyjasnienia :> Najpierw Łaziska z Mikołowem głownie cisna na Gks i Cracovie, na Gks z wiadomych wzgledow na co oczywiscie goscie nie zostaja nam dluzni, pozniej minuta ciszy po czym zostaje odspiewany hymn jak dla mnie czysta prowokacja, ale na Ruchu nie 1 raz bylo to przerabiane

ClownoDowny

Post autor: ClownoDowny » 22.09.2009, 08:27

cknpl pisze:
ClownoDowny pisze:Piekny doping Niebieskich !
Cracovia nie pokazała nic no moze poza tym ze nie potrafia uszanowac zmarłych napinajac i wyzywajac w ciagu tych 15 minut a pozniej juz siedza cicho
Kolego jak już chcesz coś napisać o meczu to rób to dobrze i pisz całą prawdę a nie tylko tą część która Ci odpowiada. Nie my zaczeliśmy się napinać podczas waszej 15minutowej ciszy, tylko wasi ostrzy zawodnicy od rzucania kamieniami z sektora od strony lewej. Zaczęło się od ciśnięcia na Tychy. Minuty ciszy nikt nie przerywał. I nie pisz kłamstw o tym, że Cracovia zajęła się tylko ciśnięciem na Ruch bo chyba byliśmy na 2 różnych meczach.

Trochę więcej obiektywizmu życzę, napisać w internecie jakieś pierdoły potrafi każdy.
Naucz sie czytac ze zrozumieniem ! Nie pisałem nic o minucie ciszy tylko o 15 minutach a to juz co innego !
Prawda jest taka ze przez te 15 min gdy było mówione ze nikt nie spiewa to Wy zaczeliscie swoja napinke. Nie inteesuje mnie kto zaczoł bylo tylko Was slychac w ciagu tych minut.
I nie zal sie ze zostaliscie "sprowokowani" przez Niebieskich bo chyba nie jestescie dziecmi

Mieczyk

Post autor: Mieczyk » 22.09.2009, 11:43

http://www.youtube.com/watch?v=7uxd-UCHp2I

Po tym filmiku stwierdzam że akustykę macie na tym nowym stadionie ZAJEBISTĄ! :shock: (2:27 minuta) . Przyśpiewka na dwie strony bardzo dobra.

Baader 06

Post autor: Baader 06 » 22.09.2009, 14:21

ClownoDowny pisze:
cknpl pisze:
ClownoDowny pisze:Piekny doping Niebieskich !
Cracovia nie pokazała nic no moze poza tym ze nie potrafia uszanowac zmarłych napinajac i wyzywajac w ciagu tych 15 minut a pozniej juz siedza cicho
Kolego jak już chcesz coś napisać o meczu to rób to dobrze i pisz całą prawdę a nie tylko tą część która Ci odpowiada. Nie my zaczeliśmy się napinać podczas waszej 15minutowej ciszy, tylko wasi ostrzy zawodnicy od rzucania kamieniami z sektora od strony lewej. Zaczęło się od ciśnięcia na Tychy. Minuty ciszy nikt nie przerywał. I nie pisz kłamstw o tym, że Cracovia zajęła się tylko ciśnięciem na Ruch bo chyba byliśmy na 2 różnych meczach.

Trochę więcej obiektywizmu życzę, napisać w internecie jakieś pierdoły potrafi każdy.
Naucz sie czytac ze zrozumieniem ! Nie pisałem nic o minucie ciszy tylko o 15 minutach a to juz co innego !
Prawda jest taka ze przez te 15 min gdy było mówione ze nikt nie spiewa to Wy zaczeliscie swoja napinke. Nie inteesuje mnie kto zaczoł bylo tylko Was slychac w ciagu tych minut.
I nie zal sie ze zostaliscie "sprowokowani" przez Niebieskich bo chyba nie jestescie dziecmi
To znaczy co ? mieli Cracovia miała siedzieć cicho, bo wy sobie z 1 minuty , 15 zrobiliście ?.Minuta ciszy została uszanowana jak piszą uczestniczy.

Gruby_KSC

Post autor: Gruby_KSC » 22.09.2009, 14:23

ClownoDowny pisze: Naucz sie czytac ze zrozumieniem ! Nie pisałem nic o minucie ciszy tylko o 15 minutach a to juz co innego !
Dalej użalajcie się jaka to Cracovia nie jest, że zaczyna odpowiadać na bluzgi kamieniarzy...
[link]

piknik.knet

Post autor: piknik.knet » 22.09.2009, 14:49

Proponuje zakończyć temat Niebieskich bo czytając to Forum od jakiegoś czasu można odnieść wrażenie że nie tylko Śląsk ale i cała Polska dostaje jakiegoś Niebieskiego kompleksu .

S.G.

Post autor: S.G. » 22.09.2009, 14:53

piknik.knet pisze:Proponuje zakończyć temat Niebieskich bo czytając to Forum od jakiegoś czasu można odnieść wrażenie że nie tylko Śląsk ale i cała Polska dostaje jakiegoś Niebieskiego kompleksu .
Moder co tu ten pajac jeszcze robi miał byc już dawno zbanowany jak chcecie tu jakiegoś poziomu to takich debili wyżucać odrazu! pozdrawiam!
NAJLEPSZE LATA DZIEWIĘĆDZIESIĄTE!

ClownoDowny

Post autor: ClownoDowny » 22.09.2009, 15:09

Dobra koniec pierdolenia o meczu Ruch-Cracovia.
pokazali sie z jak najgorszej strony i to mi wystarcza 8)

MAF

Post autor: MAF » 22.09.2009, 16:06

W tej kolejce bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie Sandecja. Myślę, że na ich stadionie nie zmieściło by się więcej niż dodatkowe 500 osób.
Doping tez dobry.
Jak na miasteczko kilkudziesięciotysięczne po prostu extra.
I nie bluzgali, nie rzucali kamieniami jak niektórzy :)
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.

rowerzysta85

Post autor: rowerzysta85 » 22.09.2009, 16:29

Saczersi to ogarnieta ekipa nie jakies czeski z wiochy zabitej deskami, wiec normalne zachowanie nie powinno dziwic. W Nowym Saczu mieszka cos kolo 90tys ludzi, wiec nie jest to takie male miasto, potencjal maja ale grajac w nizszych ligach nie potrafili go wykorzystac. Teraz graja chyba pierwszy sezon od wielu wielu lat w tak wysokiej lidze, maja swoje piec minut i bardzo dobrze sie prezentuja. Mysle ze podobnie jak Korona Kielce na pewno beda sie rozwijac w dziedzinie wyjazdow, ultras itd, za to jestem ciekaw jak bedzie u nich z chuliganka.

indianadzon

Post autor: indianadzon » 22.09.2009, 17:37

MAF pisze:W tej kolejce bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie Sandecja. Myślę, że na ich stadionie nie zmieściło by się więcej niż dodatkowe 500 osób.
Doping tez dobry.
nie rzucali bo po obydwu stronach sasiadli fani GKSu Tychy a co do Sandecji mają dobra ekipe i chuliganke o to sie nie martw.

bluenatyk

Post autor: bluenatyk » 22.09.2009, 18:22

mido pisze:AKS Mikołów - WALCOWNIA CZECHOWICE
Nas 35. Tuż przed wjazdem do miasta zatrzymują nas mundurowi z info. że nie jesteśmy mile widziani i nas zawracają. Bogata eskorta w drodze powrotnej. Zatrzymujemy się w Pszczynie, tam kręcimy się po mieście ale cisza, myśleliśmy że się będą chłopaki zbierać na swój mecz w Chorzowie.
powodem waszego cofnięcia było pewnie to iż psy wyczaiły nasz komitet powitalny w sile ok 50 osób - ganianki po przybosikowym osiedlu troche trwały... szkoda że nie dojechaliście - byłoby ciekawie 8)
/R\

MAF

Post autor: MAF » 22.09.2009, 18:56

indianadzon pisze:
MAF pisze:W tej kolejce bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie Sandecja. Myślę, że na ich stadionie nie zmieściło by się więcej niż dodatkowe 500 osób.
Doping tez dobry.
nie rzucali bo po obydwu stronach sasiadli fani GKSu Tychy a co do Sandecji mają dobra ekipe i chuliganke o to sie nie martw.
Ale czy ja się martwię? Chyba zacytowałeś nie tego posta co trzeba.
O rzucaniu napisałem dla rozluźnienia po wywodach chorzowsko-krakowskich
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.

januszzwasem

Post autor: januszzwasem » 22.09.2009, 19:04

Ciekawi mnie zachowanie Arki po meczu z Polonią.Jaki był sens atakowania KSP skoro doszło do rozmowy w której stwierdzili oni że nie są ekipą?Dziwi mnie to z dwóch powodów.Zawsze Młoda Arka uważała się za honorową ekipą i lamentowała jak ktoś zachował się w stosunku do nich nie fair a teraz co?atak na ekipę ultrasowsko-januszową?po drugie przecież Polonia to ich była zgoda,nie tak dawno zerwana,tak się traktuje byłych ziomali?Rozumiem że wymiana pokoleń,zbieżne interesy ale żeby wyzywać od Groclinu i rozpierdalać fury?chociażby przez wzgląd na Cracovie powinno być według mnie neutralnie pomiędzy Arką i Cracovią
yeyo pisze:
jego twarz kojarzy mi sie z psychopatą, zbokiem, potencjalnym pedofilem

KrissKSG

Post autor: KrissKSG » 22.09.2009, 19:37

Mieczyk pisze:http://www.youtube.com/watch?v=7uxd-UCHp2I

Po tym filmiku stwierdzam że akustykę macie na tym nowym stadionie ZAJEBISTĄ! :shock: (2:27 minuta) . Przyśpiewka na dwie strony bardzo dobra.

można prosić i słowa tej przyśpiewki...
Torcida Crew

nikob

Post autor: nikob » 22.09.2009, 19:47

M
K
S
Zagłębie
Po życia kres
Wspieramy
W każdej lidze

osfp

Post autor: osfp » 22.09.2009, 20:24

inaczej to będzie wyglądać jak za 4 trybunie zasiądą ludzie bo póki co chyba jest tam puściutka trybuna która niesie
Obrazek

ScoobyDoo

Post autor: ScoobyDoo » 22.09.2009, 21:41

osfp pisze:

inaczej to będzie wyglądać jak za 4 trybunie zasiądą ludzie bo póki co chyba jest tam puściutka trybuna która niesie
Zasiada ludzie to bedziej wiecej gardel do spiewania co da jeszcze lepszy efekt

januszzwasem

Post autor: januszzwasem » 23.09.2009, 19:25

Pytam z ciekawości bez jakiejkolwiek napinki bo nie jestem kibicem ani Polonii ani Lechii.Chciałem tylko zobaczyć uzasadnienie Arkowców czemu postąpili w ten sposób.
yeyo pisze:
jego twarz kojarzy mi sie z psychopatą, zbokiem, potencjalnym pedofilem

ferajniarz

Post autor: ferajniarz » 23.09.2009, 22:08

z tego co mi wiadomo to Arka zaczęła wrzucać pierwsza na Ksp

cknpl

Post autor: cknpl » 24.09.2009, 10:45

januszzwasem pisze:Ciekawi mnie zachowanie Arki po meczu z Polonią.Jaki był sens atakowania KSP skoro doszło do rozmowy w której stwierdzili oni że nie są ekipą?Dziwi mnie to z dwóch powodów.Zawsze Młoda Arka uważała się za honorową ekipą i lamentowała jak ktoś zachował się w stosunku do nich nie fair a teraz co?atak na ekipę ultrasowsko-januszową?po drugie przecież Polonia to ich była zgoda,nie tak dawno zerwana,tak się traktuje byłych ziomali?Rozumiem że wymiana pokoleń,zbieżne interesy ale żeby wyzywać od Groclinu i rozpierdalać fury?chociażby przez wzgląd na Cracovie powinno być według mnie neutralnie pomiędzy Arką i Cracovią
Pomiędzy Arką i Cracovią jest troche lepiej niż neutralnie:)

Patrząc obiektywnie na sprawe, bądźmy poważni - niedługo nikogo nie będzie można atakować, bo na to nie wyraża zgody? W przeciwnym razie lincz na k.net?

ODPOWIEDZ