Zlot-spotkanie aktywnych użytkowników forum

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

oldschool

Zlot-spotkanie aktywnych użytkowników forum

Post autor: oldschool »

Witam wszystkich. przeglądam to forum już od paru lat (z wielu powodów nie udzielam się tu 8) ) . mam taki pomysł żeby np. latem przyszłego roku (dla większości chyba najlepszy termin, wiadomo lato i przerwa w sezonie) zorganizować coś na zasadzie zlotu. wybrać jakieś fajne miejsce , ustalić oczywiście zawieszenie broni pomiędzy antagonistycznymi klubami i przy browarkach można porozmawiać na wiele tematów (np. takie co dotyczą nas wszystkich jak pzpn,psy, i takie tam ) internet nie jest przecież doskonały ( czasami przyznam się że chciałbym w "realu" zobaczyć większość spinających się czasami tutaj hulyganów :lol: ) a myślę że można by poznać też fajnych kolesi z innych ekip z którymi z racji np. układów czy kosy jedyne co to spotkamy się oko w oko przez parę sekund przy wymianie uprzejmości.
jeżeli uważacie ,że temat chybiony to prosze modów o usunięcie, jak nie to napiszcie co o tym sądzicie

narazie niech ten temat będzie w tym dziale, jeżeli temat zejdzie do luźnej rozmowy zostanie przeniesiony do hydeparku, Che.
iparts.pl
nex

Re: Zlot-spotkanie aktywnych użytkowników forum

Post autor: nex »

Podobny temat juz istnieje: spotkanie forumowiczów kibiceNET 09' :), jak widac spotkanie nie doszlo do skutku. Byc moze w nastepnym roku sie uda.
oldschool

Post autor: oldschool »

nex pisze:Podobny temat juz istnieje: spotkanie forumowiczów kibiceNET 09' :), jak widac spotkanie nie doszlo do skutku. Byc moze w nastepnym roku sie uda.
przepraszam :oops: nigdy oprócz strony kibice nie zaglądałem :lol: .a hyde park kojarzy mi się piknikami, heheheh
MAF
Kontakt:

Post autor: MAF »

Zlot forum tak, ale na meczu reprezentacji, na sektorze
diab76

Post autor: diab76 »

lub też po spotkaniu repry.Praga nie byłaby zła.
(L)o

Post autor: (L)o »

nie wierze w to co czytam. :shock: :shock: :shock: To nie jest forum milosnikow jamnikow zeby robic zlot...Jezdzijcie na wyjadzy to sobie pogadacie o psach,awanturach itd...
dilerek

Post autor: dilerek »

proponuje zrobic zlot 10 pazdziernika w Pradze przed meczem kadry. Mecz w Czechac zacznie sie wieczorem moznaby bylo spotkac sie np o 15 lub 16 na czeskiego browara i pogadac na tematy kibicowskie. Wiadomo, ze do Czech wybiera sie masa ludzi w tym takze forumowiczow. Nie wiem czy zaakceptujecie moja propozycje, ale... tak czy inaczej - leeecimy!!! Do zobaczenia w Pradze ! :)
GtWładzię

Post autor: GtWładzię »

Lordi, mi się czasem wydaje, że aktywny forumowicz to taki, który postów ma jak najmniej...
Gruby

Post autor: Gruby »

(L)o pisze:nie wierze w to co czytam. :shock: :shock: :shock:
Jak już do czegoś dojdzie, to podajcie na otwartym forum liste uczestników i miejsce spotkania. Jak mi się spodobają goście to może wpadne. Do zobaczenia na forumowym szlaku.

:roll:
art_

Post autor: art_ »

raj dla spottersów...
ponio
Moderator

Post autor: ponio »

Większego zainteresowania póki co nie widzę,a do Pragi oczywiście zapraszamy.

Temacik idzie do zamknięcia.
Zablokowany