EuroInfo
-
-
Re: EuroInfo
mógłby ktoś podkręcić o Salernitanie oraz SSC Napoli
Dzięki Pozdro
Dzięki Pozdro
-
PatriotaH pisze:Ekipa Juventusu ktora dostala po glowach to NUCLEO 06 , to sie stalo podczas towarzyskiego meczu z Sevilla (a nie tak jak ktos pisal z Lazio.. )
Co do Romy to fakt przewaza w Rzymie i ogolnie ma duzo kibicow w calych wloszech, Najwieksza kose oprocz derbowych rywali ma Z Napoli - we wloszech panstwo jest podzielone na ,,dwie strony'' POLUDNIE (np Napoli, Salernitana, Bari itd) i Polnoc ( Juve, Inter Roma itd.. )
Wszsycy w calych wloszech nienawidza poludniowych ekip i vice versa,
To ze kibicowsko Kraj jest podzielony na polnoc i na poludnie to nie znaczy ze ekipy z polnocy trzymaja razem - wiec przeciwnie np JUVE i INTER maja kose cos jak LEch LEGIA w Polsce,
Ta antypatia to poludnia i na odwrot wiaze sie glownie z Historia Kraju.. cos jak u nas Slask i antypolskosc..
Jako ciekawostke podam ze pare miesiecy temu kibice Napoli zrobili inwazje na Rzym i w liczbie 3 tysiecy !!! r******** im pol miasta (pociagi, bary, sklepy, stacje kolejowe itp) za co dostali zakaz wyjazdow na caly sezon(08/09).
http://www.youtube.com/watch?v=emuiKW34m30
http://www.youtube.com/watch?v=xVczsnRuOyg
-
dobre wariaty 
zreszta Wlochy to chyba jedyny kraj, z zachodnich poteg pilakrskich, gdzie ruch kibicowski a naszym pojeciu trzyma sie bardzo dobrze. Oprocz tych najwikeszych, w wielu mneisjzych klubikach sie cos kreci i jakos to wyglada.
ale ogolnie to w Polsce, chyba zainteresowanie scena wloska jest niezbyt wysokie.

zreszta Wlochy to chyba jedyny kraj, z zachodnich poteg pilakrskich, gdzie ruch kibicowski a naszym pojeciu trzyma sie bardzo dobrze. Oprocz tych najwikeszych, w wielu mneisjzych klubikach sie cos kreci i jakos to wyglada.
ale ogolnie to w Polsce, chyba zainteresowanie scena wloska jest niezbyt wysokie.
-
Czy ja wiem? Na pewno znajdzie się wielu sympatyków klubów z Italii o czym mogą chociażby świadczyć nieźle działające Polskie FCSektor E pisze: ale ogolnie to w Polsce, chyba zainteresowanie scena wloska jest niezbyt wysokie.

Podbijam odnośnie wczorajszych derbów w Opawie.
.
-
-
Ja mieszkam w Salernosebeszcziun pisze:mógłby ktoś podkręcić o Salernitanie oraz SSC Napoli
Dzięki Pozdro

Ich grupa ultras nazywa sie ULTRAS GRANATA,
Maja kose z NAPOLI i ZGODE Z BARI I BRESCIA.
-
Opava - Banik ,kręcone z innej trybuny niż film stronę wcześniej
http://www.youtube.com/watch?v=WHgxAclgOOY
http://www.youtube.com/watch?v=WHgxAclgOOY
Jedna Miłość...
Jedno Przeznaczenie...
Jedno Przeznaczenie...
-
Ma ktos fotki CSKA w Wolfsburgu?
-
NAPOLI: U siebie niezwykle silna ekipa! Na stadionie zajmują miejsca za obiema bramkami . Wizyta na ich stadionie zawsze robi spore wrażenie (tysiące śpiewających osób). Podczas meczów wyjazdowych mają silne wsparcie od zwykłych kibiców, zamieszkujących miasta w północnych Włoszech . Jeśli Napoli gra w jakimś mieście, jego mieszkańcy mogą być pewni, że wraz z piłkarzami zjawią się tysiące fanów tej drużyny. Jedyne zgody to Genoa i Ancona. Wrogów mają wiele, szczególnie w północnych Włoszech. Zawsze coś się działo na meczach z Milanem, Interem, Veroną, Romą, Sampdorią, Atalantą, Bolonią, Brescią. Z ekip z południa największe kosy to pobliska Salernitana, Reggina, Bari, Lecce. Główne grupy to: “COMMANDO ULTRA CURVA B”, “LIONS”, “BULLDOGS”, “OLD FANS CLUB`82”.sebeszcziun pisze:mógłby ktoś podkręcić o Salernitanie oraz SSC Napoli
Dzięki Pozdro
SALERNITANA: Główne grupy “VIKING GUERRIERI”, “TEDDY BOYS”, “EAST SIDE”, “SOUTH FORCE”, “ULTRAS”. Bardzo dobra i liczna ekipa, znana ze wspaniałych, z rozmachem przygotowanych choreografii, silny rywal dla Napoli (oba miasta dzieli 100 km) i Fiorentiny. Jak większość głównych ekip z południa Włoch, prezentuje poglądy prawicowe. Jej ziomale to Bari, Reggina, Brescia, Pagani, Barletta i Monopoli, a do rywali zaliczają się Napoli, Fiorentina, Cagliari, Atalanta, Perugia, Pescara, Verona, Lecce, Foggia, Cavese, Avellino, Messina, Cosenza, Ternana, Napoli, Nocerina, Casertana, Juve Stabia, Taranto, Potenza, Ancona i Cesena.

-
tu macie opisane niemal wszystkie wloskie ekipy
[link]

,,Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań" - Gilbert Keith Chesterton
-
Trzy osoby zostały ranne, w tym jedna ciężko, w starciach, do jakich doszło w Belgradzie między kibicami Partizana Belgrad i FC Toulouse przed meczem Ligi Europejskiej.
Rzecznik kliniki w Belgradzie Drago Jovanovic potwierdził, że rannych jest dwóch Francuzów i jeden Serb. Stan jednego z francuskich kibiców jest poważny, przebywa on na oddziale intensywnej opieki medycznej. Do starć między kibicami doszło w czwartek w godzinach popołudniowych, gdy grupę Francuzów siedzących w pubie zaatakowało ponad trzydziestu fanów Partizana.
źródło: PAP
Rzecznik kliniki w Belgradzie Drago Jovanovic potwierdził, że rannych jest dwóch Francuzów i jeden Serb. Stan jednego z francuskich kibiców jest poważny, przebywa on na oddziale intensywnej opieki medycznej. Do starć między kibicami doszło w czwartek w godzinach popołudniowych, gdy grupę Francuzów siedzących w pubie zaatakowało ponad trzydziestu fanów Partizana.
źródło: PAP
Lech Poznań
-
Rapid - HSV

biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
-
[link]
Zajebiste derby
Po meczu znów awantury w całym mieście... W środę poprostu wygrali chuligani FCB, GKS, SFC i WKS. Policja mogła robić co chciała, ale chęć zkonfrontowania się Banika i Opavy była była naprawdę jak z chuligańskich podręczników.

Zajebiste derby

Po meczu znów awantury w całym mieście... W środę poprostu wygrali chuligani FCB, GKS, SFC i WKS. Policja mogła robić co chciała, ale chęć zkonfrontowania się Banika i Opavy była była naprawdę jak z chuligańskich podręczników.

-
[link] trochę fotek z meczu Opawa - Banik
-
chachar jakbys mogl napisac w przyblizeniu liczby polskich ekip.
-
-
wczoraj na meczu Hertha BSC-FK Ventspils wisiala flaga "Płock" w sektorze gosci. jakie sa relacje miedzy obiema ekipami?
[link]
Pzdr.
[link]
Pzdr.
-
Petra swego czasu grała z Ventspilsem w pucharze UEFA i w ten sposób ich drogi się zeszły. Pod koniec zeszłego sezonu na meczu Petra-Widzew obecni byli kibice z Łotwy, wywiesili nawet widoczną na zdjęciu powyżej fanę. To chyba tylko taka znajomość bez niczego konkretnego, ktoś z Płocka może wyjaśni.
Przy okazji niech ktoś podkręci o Deportivo La Coruna, czy rzeczywiście mają lewackie poglądy i czy była/jest tam jakiś godny uwagi ruch. Pozdro.
Przy okazji niech ktoś podkręci o Deportivo La Coruna, czy rzeczywiście mają lewackie poglądy i czy była/jest tam jakiś godny uwagi ruch. Pozdro.
-
Na którejś z czeskich stron wyczytałem że Śląska ponad 60 osób było.Abdon pisze:Śląsk 30 osób, GKS 35 osób.
-
Deportivo bardzo czerwone,bardzo dobre kontakty z Sewilla ktora jeszcze bardziej czerwona...
-
Na Łotwie jest podział na ekipy łotewskie i okupacyjne? Po flagach widać, że Ventspils to klub rosyjski...
-
Łotysze maja Hokej , Rosjanie piłke nożna
!
nie , nie jest to żart tylko szczera prawda ......

nie , nie jest to żart tylko szczera prawda ......

-
kilkadziesiat osob czeka z niecierpliwoscia na wizyte komuno-Sevilli na lidze miszczowc/s/w/ pisze:Deportivo bardzo czerwone,bardzo dobre kontakty z Sewilla ktora jeszcze bardziej czerwona...

TYBET JEST SERBSKI
-
RSC nie spi ! 
Ps. Abdon ... liczbe Slaska troche zanizyles !
Ps2. [link] ...............
powiem tak ....... Partizan po raz kolejny przekroczył granice dobrego smaku .... z Ciezkim sprzetem zaatakowali zwyczajnych kibicow (którzy notabene mieli transparenty dla Kosova) zachowując sie przy tym tak jakby napierdalali Chorwatów lub Turków ......... brak słow

Ps. Abdon ... liczbe Slaska troche zanizyles !
Ps2. [link] ...............
powiem tak ....... Partizan po raz kolejny przekroczył granice dobrego smaku .... z Ciezkim sprzetem zaatakowali zwyczajnych kibicow (którzy notabene mieli transparenty dla Kosova) zachowując sie przy tym tak jakby napierdalali Chorwatów lub Turków ......... brak słow

-
-
no nie ma co Serbowie maja smykalke do robienia opraw
Mimo to ze nasz los był okrutny,głos historii smutny to jest POLSKA moja Ojczyzna!
-
Nas z Płocka na meczu Herta - Ventspils 3 osoby z flagą Płock z barwach Polski
-
Z tego co widziałem kiedyś na jakimś foto, to FK Ventspils ma całkiem zgrabną ekipę, kumplują się chyba z chuliganką Dynamo Mińsk i rosyjskiego klubu FK Orel, ale może kolega z Płocka od postu powyżej napisze więcej jak zechce.
-
11 osob w wieku 18-22 zatrzymała policja w Belgradzie w zwiazku z pobiciem osobnika z Tuluzy !
Heh .... a jutro w Belgradzie tak apropo może spłynąć ..... morze krwi ( gej parada ) !
Heh .... a jutro w Belgradzie tak apropo może spłynąć ..... morze krwi ( gej parada ) !

-
Podczas meczu w Żilinie na fotce z pochodu zauważyłem kolesia, jednego z bohaterów serialu Football Factories o Bałkanach, oczywiście mam na myśli Partizan B.puszczyk pisze:Partizan - Toulouse
Reszta brak słow

-
-
[link]
Uff, znalazłem. Zjedź kolego niżej na fotki, na piątej fotce chodzi mi o kolesia na samym przodzie, w bodajże, niebieskich spodenkach.
Uff, znalazłem. Zjedź kolego niżej na fotki, na piątej fotce chodzi mi o kolesia na samym przodzie, w bodajże, niebieskich spodenkach.
-
jesli chodzi ci o tego pączka na przodzie w koszulce Alcatraz to to ich wodzirej jest (o ile dobrze widze)
biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
-
to jest ku*** doping :
http://www.youtube.com/watch?v=9weEh_3G ... annel_page
hardkor zaczyna sie w okolicach 50 sekundy - na moje oko 10 tysiecy osob tam jest, moze sie myle, nie wiem ale w kazdym badz razie doping rozpierdala
teraz w kwestii dopingu najlepsi w Europie (moim zdaniem) sa :
Grecy
Chorwaci
Serbowie
no i moze My Polacy bedziemy gdzies w pierwszej 5.
http://www.youtube.com/watch?v=9weEh_3G ... annel_page
hardkor zaczyna sie w okolicach 50 sekundy - na moje oko 10 tysiecy osob tam jest, moze sie myle, nie wiem ale w kazdym badz razie doping rozpierdala
teraz w kwestii dopingu najlepsi w Europie (moim zdaniem) sa :
Grecy
Chorwaci
Serbowie
no i moze My Polacy bedziemy gdzies w pierwszej 5.
-
chcialem dodac ze moim zdaniem oni sa najlepsi jesli chodzi o doping z prostej przyczyny : oni spiewaja piesni a nie tak jak w Polsce glupawe przyspiewki ktore sa praktycznie identyczne tyle ze np zamiast ,,hej Legia'' jest ,,hej Wisla '' itd..
a pozatym takie darcie ryja jest duzo bardziej meczace i mniej efektowne a tam gdzie spiewaja prawdziwe piesni, ktore sa bardziej melodyjne itp to wszystko daje w c*** lepszy efekt.
mod
a pozatym takie darcie ryja jest duzo bardziej meczace i mniej efektowne a tam gdzie spiewaja prawdziwe piesni, ktore sa bardziej melodyjne itp to wszystko daje w c*** lepszy efekt.
mod
-
no ten filmik robi wrazenie dlatego bo oni spiewaja rowno w Polsce jak mlyn przekracza kilka tys. to zaczynaja sie schodzy a jak widac tam doskonale sobie z tym radza
Mimo to ze nasz los był okrutny,głos historii smutny to jest POLSKA moja Ojczyzna!
-
Panowie weźcie pod uwagę ze tam jest inna mentalność. Ludzie są bardziej żywiołowi, energiczni, traktują piłkę nożna z cała jej oprawą jako religie. U nas tego nie ma i raczej szybko nie będzie.
A tak przy okazji mogłby ktoś opisać Manchester??
A tak przy okazji mogłby ktoś opisać Manchester??
-
Basel - Roma
http://www.youtube.com/watch?v=eW8cqf99K84
http://www.youtube.com/watch?v=eW8cqf99K84