Michal1908 pisze:ja mam male pytanie odnosnie teofilowa, konkretnie "C"
pare dni temu bylem tam z kumplem w odwiedziny u kolezanki, zreszta niewazne u kogo. Idzemy sobie a tu podbija do nas 3 typow, z tego jeden z psem, widac, ze tutejsi i pytaja za kim jestescie, my na luzaczku - wiadomo teofka, ze za ŁKS-em, no i ku*** szmaty jebane nam wpierdolily patalachy. to nasi sie tam tak ku*** zabawiaja??!! bo nie wierze ze tam mieszkaja podmiesjcy
cóz jak widzisz chłopcze Widzew wyparł Łks z Łodzi.
poza tym lubie gości którzy na pytanie o klub najpierw zastanawiają się gdzie są na jakim osiedlu i co powiedzieć
wiadmo teofka to się chyba mogę przyznać że Łksem, a tu się chłopcze przeliczyłeś
pare dni temu bylem tam z kumplem w odwiedziny u kolezanki, zreszta niewazne u kogo. Idzemy sobie a tu podbija do nas 3 typow, z tego jeden z psem, widac, ze tutejsi i pytaja za kim jestescie, my na luzaczku - wiadomo teofka, ze za ŁKS-em, no i ku*** szmaty jebane nam wpierdolily patalachy. to nasi sie tam tak ku*** zabawiaja??!! bo nie wierze ze tam mieszkaja podmiesjcy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do nastepnego...
jak mawiają.. 'morda nie szklanka, neostrada nie gówno.'
ty się żalisz, czy się chwalisz?
takie coś załatwiaj 'na swoim podwórku' i tak tu nikogo nie zmobilizujesz do działania.
czesc.
pare dni temu bylem tam z kumplem w odwiedziny u kolezanki, zreszta niewazne u kogo. Idzemy sobie a tu podbija do nas 3 typow, z tego jeden z psem, widac, ze tutejsi i pytaja za kim jestescie, my na luzaczku - wiadomo teofka, ze za ŁKS-em, no i ku*** szmaty jebane nam wpierdolily patalachy. to nasi sie tam tak ku*** zabawiaja??!! bo nie wierze ze tam mieszkaja podmiesjcy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do nastepnego...
a ja mam pytanie takie?po co jestes kibolem swojej druzyny?mienisz sie kibicem to badz z klubem do konca,walcz o niego!poszedles na latwizne i masz za swoje,juz teraz wiesz co gadac jak gdzies pojdziesz!!!wstydz sie,pozdrawiam,choc nie jestem z Lodzi!
do nastepnego...
Mam znajomego na Teo C i mowil ze jest tam Troche Widzewiakow ,dlatego mogles dostac ...
"troche" mysle ze jest ich calkiem sporo wlasnie na "C" szczególnie na rogatce i Rydzowej powiedzialbym ze 80% tam jest Widzewa
Jeszcze raz przypominam troszkę większy dystans do internetu.....
Pan Michał1908 pewnie ma tyle wspólnego z ŁKS-em, co ja z Widzewem, zalogował się na ogólnopolskim forum, żeby zapytać jak jest z Teofilowem , marna prowokacja a Wy łykacie jak świeże bułeczki
do nastepnego...
Mam znajomego na Teo C i mowil ze jest tam Troche Widzewiakow ,dlatego mogles dostac ...
"troche" mysle ze jest ich calkiem sporo wlasnie na "C" szczególnie na rogatce i Rydzowej powiedzialbym ze 80% tam jest Widzewa
Radog78 pisze:Jeszcze raz przypominam troszkę większy dystans do internetu.....
Pan Michał1908 pewnie ma tyle wspólnego z ŁKS-em, co ja z Widzewem, zalogował się na ogólnopolskim forum, żeby zapytać jak jest z Teofilowem , marna prowokacja a Wy łykacie jak świeże bułeczki
wez ku*** odbij, problem masz ?? zdziwilem sie ze dostalem po lbie w naszym bastionie i tyle ku***, juz nie badz taki cfaniaczek, wez sie za radogoszcz lepiej ku*** bo tam judek na judku judkiem pogania ku*** madralo, zanim mnie zacnziesz krytykowac zoabcz jak na rudzie jest. o tym jakim jestes kibicem swiadczy sytuacja na twoim wlasnym osiedlu, pamietaj o tym. Viva ŁKS !
Michal1908 pisze:
wez ku*** odbij, problem masz ?? zdziwilem sie ze dostalem po lbie w naszym bastionie i tyle ku***, juz nie badz taki cfaniaczek, wez sie za radogoszcz lepiej ku*** bo tam judek na judku judkiem pogania ku*** madralo, zanim mnie zacnziesz krytykowac zoabcz jak na rudzie jest. o tym jakim jestes kibicem swiadczy sytuacja na twoim wlasnym osiedlu, pamietaj o tym. Viva ŁKS !
"pw" co to?
STOP przekumatym dzieciom NEO
Idzie dwóch ełkaesiaków po meczu ulica .. nagle patrzą, a tam jakaś kartka na chodniku leży. Jeden podnosi i wpatrując się w nią mówi:
- Jahwe wiesz może co to za kartka? co tu jest narysowane ?
- nie wiem .. ale lepiej skserować
ej pytanie do kibiców Łks?? tak się napinaliście w tamtej rundzie jak to wy zajebiście jeździćie na wyjazdy no i co sie nagle stało z wasza postawą?? jasne jest to że to Widzew jest lepszą ekipa i prawdziwą duma tego miasta i tyle w tym temacie
corintian pisze:ej pytanie do kibiców Łks?? tak się napinaliście w tamtej rundzie jak to wy zajebiście jeździćie na wyjazdy no i co sie nagle stało z wasza postawą??
"ej" a co sie stalo ze tak sie uwazaliscie za lepsza ekipe a ostatnio cos wam sie zawsze noga podwija ?
Patriot pisze:Chyba juz nie pamietasz waszych wlepek "niech nas zobaczą"
Taaa dobry masz guścik Turlać sie ze śmiechu można
Przecież to nie była nasza wlepa tylko Arki
total1908 pisze:Widzew niesłusznie tradycją nawiązuje do założonego 5 listopada 1910 roku "Towarzystwa Miłośników Rozwoju Fizycznego w Widzewie" (wieś Widzew została przyłączona do Łodzi dopiero w 1915 roku przez władze niemieckie)
Widzew włączano do Łodzi etapami. Pierwszy raz w 1906 r., kiedy w granice Łodzi włączono (razem z innymi fragmentami przedmieść) zachodnią, przemysłową część Widzewa.[link]
antynapinacz pisze:Darujcie sobie tą rozkminkę Jak ktoś mówi, że na C jest 80% Widzewa to jest palcem robiony i nie wychodzi z domu
25 lat tam mieszkalem i jakos nigdy nie dostalem za Widzew wiec sie o mnie nie martw a jakos nadal na meczach widze ludzi z Teo wiec chyba zle nie jest
Jeżeli wpisujący się w tym temacie mają po 25 i więcej lat to krzyż wam na dorge, bo inteligencja nie grzeszycie... wieczne kłótnie o %, ile kogo gdzie jest i wasze rozkminki o awanturach, gdzie poprostu niewiedza czasem aż bije po oczach, sorry, ale zachowujecie się jak grupka gimnazjalistów, nie mówie o wszystkich, bo jest kilka osób, które potrafią się przyznac do błedu lub porazki swojego klubu, ale reszta ...
nie no jasne przem 1977 ty sie ujawniasz na teo ,
a cytuje "
"troche" mysle ze jest ich calkiem sporo wlasnie na "C" szczególnie na rogatce i Rydzowej powiedzialbym ze 80% tam jest Widzewa"
to jest wypowiedz roku na kibice.net
błagam zakladajcie wiecej kont pokemony i wpisujcie sie w tym temacie ,
pick-nick pisze:Sprawa prosta - wykazcie sie honorem i chodzcie na swoj stadion, jesli bedziecie twardzi na pewno i na dzielnicy Widzew powstanie nowy stadion.
smiesznie bedzie jak przyjdzie wam placic za bilety na ten nowy stadion, smiesznie bedzie jak jebna tam bieznie