Patelnia niezła Mnie rozwala jeszcze pentagram i krzyż z Chrystusem
total1908 pisze:Widzew niesłusznie tradycją nawiązuje do założonego 5 listopada 1910 roku "Towarzystwa Miłośników Rozwoju Fizycznego w Widzewie" (wieś Widzew została przyłączona do Łodzi dopiero w 1915 roku przez władze niemieckie)
Widzew włączano do Łodzi etapami. Pierwszy raz w 1906 r., kiedy w granice Łodzi włączono (razem z innymi fragmentami przedmieść) zachodnią, przemysłową część Widzewa.[link]
Heniek pisze:Trzeba mieć gówno we łbie, żeby nosić pentagram na szyi
Nie wiem czy wiesz , ale pentagram występuję też w symbolice chrześcijańskiej.Akurat ta lalka nosi go ( wnosząc po zdjęciach) zwrócony jednym wierzchołkiem do góry , czyli jest to pentagram tzw.biały ,i jest on odzwierciedleniem sacrum — siły boskiej.
Heniek pisze:Trzeba mieć gówno we łbie, żeby nosić pentagram na szyi
Nie wiem czy wiesz , ale pentagram występuję też w symbolice chrześcijańskiej.Akurat ta lalka nosi go ( wnosząc po zdjęciach) zwrócony jednym wierzchołkiem do góry , czyli jest to pentagram tzw.biały ,i jest on odzwierciedleniem sacrum — siły boskiej.
Przyznam że nie wiedziałem, jeśli tak to pewnie nosi go po to by prowokować tak niedouczonych osobników jak ja
Panowie nosz k... mać czy 90% tych bab wrzucanych tu to kibicki??? Czy one odwiedziły kiedykolwiek stadion?? Wątpie. Szalik założony na prośbe chłopaka pewnie i lans jaką to ja kibicką jestem. Precz z kibickami w pokojach własnego mieszkania!!!
STAMAK pisze:Panowie nosz k... mać czy 90% tych bab wrzucanych tu to kibicki??? Czy one odwiedziły kiedykolwiek stadion?? Wątpie. Szalik założony na prośbe chłopaka pewnie i lans jaką to ja kibicką jestem. Precz z kibickami w pokojach własnego mieszkania!!!
Akurat ta [link] jeździ na mecze i to nie tylko u siebie wiec sie nie spinaj :] PozdRo
Są gusta i guściki. Jak dla mnie Wiślaczka przepiękna, subtelna, i aż z oczu bije szczerość wg. mnie świetny usmiech i przynajmniej bez 3 kg tapety, solary i i owinietego szalika na gołych cyckach.