Jak wygląda sytuacja w ?

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ODPOWIEDZ
tygrys

Re: Jak wygląda sytuacja w ?

Post autor: tygrys » 14.09.2009, 16:53

.1939. pisze:a jak sprawa się ma w Skarżysku-Kamiennej?
Nie ma tutaj nikogo oprócz fanów Granatu i F.C Widzewa

iparts.pl
Eric Cartman

Post autor: Eric Cartman » 14.09.2009, 19:40

Jak wygląda sytuacja na osiedlu Centrum w Nowej Hucie?
Obrazek

19Wojciech82

Post autor: 19Wojciech82 » 14.09.2009, 20:02

Łodzianin pisze:a ja proszę o opisanie Bełchatowa. Gdzie GKS, gdzie Widzew, jak ogólna sytuacja sie przedstawia.
Łodzianin pisze: podbijam
"...chodzą na siłownię, biorą witaminy, jeżdżą na treningi sztuk walki, mają nawet własnego trenera..."

rowerzysta85

Post autor: rowerzysta85 » 14.09.2009, 20:45

Eric Cartman pisze:Jak wygląda sytuacja na osiedlu Centrum w Nowej Hucie?
Wokół Placu Centralnego w NH jest pięć osiedli Centrum- A, B, C, D, E na wszystkich są kibice Hutnika .

kuna1957

Post autor: kuna1957 » 14.09.2009, 20:53

jak wygląda sytuacja w Koninie?
z tego co słyszałem jest podział Górnik i Kolejorz ? może ktoś opisać ta sytuacje

tygrys

Post autor: tygrys » 14.09.2009, 21:48

W Sandomierzu jest F.C Legii i kibice miejscowej Wisły. Jakie są relacje między nimi :?:

aLvaro

Post autor: aLvaro » 14.09.2009, 21:56

Jak wygląda sytuacja w Człuchowie ? Gdzieś czytałem że to FC Lechii,a czy Piast ma kibiców ?

Wiesiu Wojnar

Post autor: Wiesiu Wojnar » 14.09.2009, 22:25

19Wojciech82 pisze:
Łodzianin pisze:a ja proszę o opisanie Bełchatowa. Gdzie GKS, gdzie Widzew, jak ogólna sytuacja sie przedstawia.
Łodzianin pisze: podbijam
panowie odpuscie Belchatow, bo juz wcesniej byla o tym gadka, ze nikt ci nic konkretnego nie napisze, poprostu specyficzne miasto i tyle

chorazy.torpeda

Post autor: chorazy.torpeda » 14.09.2009, 23:16

Nowa Huta-Fatimska
Możesz ktoś opisać,co sie tam dzieje?Kogo więcej?Bardzo mnie to interesuje.

don,t panic

Post autor: don,t panic » 15.09.2009, 00:18

RKS RAKOW pisze:
Jungingen pisze:A jak w Częstochowie ?
Jezeli chodzi ci o aspekt "sportowy" to zdecydowanie RAKOW.Nasze najlepsze dzielnice to POLNOC,SRODMIESCIE,RAKOW,RAKOW ZACHOD,BLESZNO,znajdujemy sie rowniez na wszystkich innych dzielnicach w wiekszej lub mniejszej liczbie.Jezeli chodzi o pozostale ekipy w Czestochowie to trzeba wspomniec o Wlokniarzu ktory jak trzeba potrafi sie zebrac ekipa oraz posiada cala rzesze piknikowych fanow ktorzy potrafia jezdzic za swoja druzyna...W Czestochowie mozna rowniez spotkac fanow Azs-u ktorego kibice znajduja sie glownie na dzielnicy gdzie znajduje sie ich hala czyli 1000-leciu,ich fani skupiaja sie glownie na dopingu swojej druzyny...Sytuacja w Czestochowie na ten moment jest neutralna czyli nikt na siebie nie poluje co nieoznacza ze czasami niedochodzi do jakis drobnych nieporozumien....
-kiedys bedac w czestochowie kibice Rakowa mowili ze na Polnocy ,,to tylko zydzi,,-jak dimetrialnie i kiedy sytuacja sie zmienila na rzecz Rakowa,swoja droga wisiala kiedys na Widzewie flaga dos wielkich rozmierow ,CZESTOCHOWA,...czy fc Czestochowa istnieje jeszcze-pez spiny pytam

Nemo

Post autor: Nemo » 15.09.2009, 08:57

chorazy.torpeda pisze:Nowa Huta-Fatimska
Możesz ktoś opisać,co sie tam dzieje?Kogo więcej?Bardzo mnie to interesuje.
w okolicach kościoła,gdzie są bloki, większość Wisła. Jak wszedzie w Hucie, mieszkają tam również fani innych klubów. Okolice domków jednorodzinnych - nie wiem, wydaje mi się, że Hutnik (widziani ludzie w barwach).

M.-AGPR

Post autor: M.-AGPR » 15.09.2009, 13:22

aLvaro pisze:Jak wygląda sytuacja w Człuchowie ? Gdzieś czytałem że to FC Lechii,a czy Piast ma kibiców ?
w Człuchowie jest Piast i ma kibiców
sympatyzują z Gryfem Wejherowo :P
czyli wszystko sprowadza się do Arki :)
Warrior pisze:...nienawiść do insektów tak zostałem wychowany, jak cos brzeczy koło ucha jestem pospinany... 8)

Nieznany Sprawca

Post autor: Nieznany Sprawca » 15.09.2009, 17:22

don,t panic pisze:
RKS RAKOW pisze:
Jungingen pisze:A jak w Częstochowie ?
Jezeli chodzi ci o aspekt "sportowy" to zdecydowanie RAKOW.Nasze najlepsze dzielnice to POLNOC,SRODMIESCIE,RAKOW,RAKOW ZACHOD,BLESZNO,znajdujemy sie rowniez na wszystkich innych dzielnicach w wiekszej lub mniejszej liczbie.Jezeli chodzi o pozostale ekipy w Czestochowie to trzeba wspomniec o Wlokniarzu ktory jak trzeba potrafi sie zebrac ekipa oraz posiada cala rzesze piknikowych fanow ktorzy potrafia jezdzic za swoja druzyna...W Czestochowie mozna rowniez spotkac fanow Azs-u ktorego kibice znajduja sie glownie na dzielnicy gdzie znajduje sie ich hala czyli 1000-leciu,ich fani skupiaja sie glownie na dopingu swojej druzyny...Sytuacja w Czestochowie na ten moment jest neutralna czyli nikt na siebie nie poluje co nieoznacza ze czasami niedochodzi do jakis drobnych nieporozumien....
-kiedys bedac w czestochowie kibice Rakowa mowili ze na Polnocy ,,to tylko zydzi,,-jak dimetrialnie i kiedy sytuacja sie zmienila na rzecz Rakowa,swoja droga wisiala kiedys na Widzewie flaga dos wielkich rozmierow ,CZESTOCHOWA,...czy fc Czestochowa istnieje jeszcze-pez spiny pytam

Częstochowa całą za Rakowem, kiedyś w dzielnicy Północ była jakaś tam grupa Widzewa, ale to już dawno przeszłość. Obiektywnie patrząc na miasto można z całą pewnością powiedzieć że Widzewa tam nie ma. Pewnie w całym mieście znalazło by się parę osób za Widzewem ale to są studenci. Zresztą kilka stron wcześniej była tu już o Częstochowie dyskusja.
W mieście jest jeszcze Włókniarz który na meczach jakiś tam młyn wystawia, ultrasują.
Mam Sto Rąk, Sto Sztyletów...Gdy Zechcę Sto Ran Zadam

tylko pytam

Post autor: tylko pytam » 15.09.2009, 18:13

Witam. Mógłby ktoś opisać jak wygląda sytuacja w Gdańsku pomiędzy kibicami Lechii i Stoczniowca?

Felipe_ss

Post autor: Felipe_ss » 15.09.2009, 18:15

tylko pytam pisze:Witam. Mógłby ktoś opisać jak wygląda sytuacja w Gdańsku pomiędzy kibicami Lechii i Stoczniowca?
Raczej sa to stosunki bez zadnej Historii , nic ich raczej nie laczy, a jako ciekawostke mozna dodac ze Lechia wygrala piknik z Baltykiem :mrgreen:

Abdon

Post autor: Abdon » 15.09.2009, 20:11

Felipe_ss pisze:
tylko pytam pisze:Witam. Mógłby ktoś opisać jak wygląda sytuacja w Gdańsku pomiędzy kibicami Lechii i Stoczniowca?
Raczej sa to stosunki bez zadnej Historii , nic ich raczej nie laczy, a jako ciekawostke mozna dodac ze Lechia wygrala piknik z [link] :mrgreen:
Fałszywa informacja.

Felipe_ss

Post autor: Felipe_ss » 15.09.2009, 20:22

Abdon pisze: Fałszywa informacja.
Mam znajomych z Podhala NT (FC Lechii) wiec powinni sie znac w temacie..

cwaniak z PKSu

Post autor: cwaniak z PKSu » 15.09.2009, 20:28

don,t panic pisze: -kiedys bedac w czestochowie kibice Rakowa mowili ze na Polnocy ,,to tylko zydzi,,-jak dimetrialnie i kiedy sytuacja sie zmienila na rzecz Rakowa,swoja droga wisiala kiedys na Widzewie flaga dos wielkich rozmierow ,CZESTOCHOWA,...czy fc Czestochowa istnieje jeszcze-pez spiny pytam
Kilkanaście lat temu Raków miał flagę osiedlową "Północ to nie tylko żydzi". Wtedy na Północy ponoć było dużo AZSu, ale akurat to info mam z zinów, internetu ;] Do tej pory ludzie z Częstochowy jeżdżą na mecze Widzewa z flagą, nieco mniejszą. Na niej napis "CZĘSTOCHOWA" sentymentalnie taką samą "komputerową" czcionką. Na jakimś ostatnim meczu Widzewa w tym sezonie w Łodzi wisiała ta flaga. Z Wisłą Płock?
Obrazek

cknpl

Post autor: cknpl » 15.09.2009, 21:03

rowerzysta85 pisze:
Wokół Placu Centralnego w NH jest pięć osiedli Centrum- A, B, C, D, E na wszystkich są kibice Hutnika .
Na Centrum D i E można również spotkać kibiców Cracovii. Nie zbyt wielu, ale są.

Wiesiu Wojnar

Post autor: Wiesiu Wojnar » 15.09.2009, 21:18

cwaniak z PKSu pisze:
don,t panic pisze: -kiedys bedac w czestochowie kibice Rakowa mowili ze na Polnocy ,,to tylko zydzi,,-jak dimetrialnie i kiedy sytuacja sie zmienila na rzecz Rakowa,swoja droga wisiala kiedys na Widzewie flaga dos wielkich rozmierow ,CZESTOCHOWA,...czy fc Czestochowa istnieje jeszcze-pez spiny pytam
Kilkanaście lat temu Raków miał flagę osiedlową "Północ to nie tylko żydzi". Wtedy na Północy ponoć było dużo AZSu, ale akurat to info mam z zinów, internetu ;] Do tej pory ludzie z Częstochowy jeżdżą na mecze Widzewa z flagą, nieco mniejszą. Na niej napis "CZĘSTOCHOWA" sentymentalnie taką samą "komputerową" czcionką. Na jakimś ostatnim meczu Widzewa w tym sezonie w Łodzi wisiała ta flaga. Z Wisłą Płock?
w 1995 lub 1996, juz dokladnie nie pamietam, ojciec zabral mnie na mecz do Czestochowy, gdzie Rakow gral z Widzewem (0-4), pamietam jak dzis poruszenie na trybunach kiedy kibice gosci wywiesili, dluga, praktynie na cala dlugosc sektora flage Czestochowa, oczywiscie w barwach Widzewa. Tak mi sie przypomnialo jak zobaczylem temat Rakow-Widzew.

nisc

Post autor: nisc » 15.09.2009, 21:27

a ja pamietam spotkanie w Krakowie z czestochowskim kibicami Łks-u,co sie stalo z ta ekipka( to bylo w 1995 roku)?
TYBET JEST SERBSKI

Nemo

Post autor: Nemo » 16.09.2009, 09:52

cknpl pisze:
rowerzysta85 pisze:
Na Centrum D i E można również spotkać kibiców Cracovii. Nie zbyt wielu, ale są.
Wątpię, by mogli się bezpiecznie poruszać w swoich barwach w tamtych terenach.

yogi_1981

Post autor: yogi_1981 » 16.09.2009, 12:29

nisc pisze:a ja pamietam spotkanie w Krakowie z czestochowskim kibicami Łks-u,co sie stalo z ta ekipka( to bylo w 1995 roku)?
Było już wcześniej po prostu umarli śmiercią naturalną a ostatni raz byli widziani w 2 osoby na meczu Myszków - ŁKS 2001 jak się nie mylę.

aaaaa

Post autor: aaaaa » 16.09.2009, 16:11

cknpl pisze:Na Centrum D i E można również spotkać kibiców Cracovii. Nie zbyt wielu, ale są.
:?
To tak samo jak wy macie jakieś pojedyncze jednostki na Bieżanowie, Wisła na oświecenia. Po co pisac takie rzeczy? Moge Ci zagwarantowac że można też spotkać tam Wiślaków. Nie zbyt wielu ale są...

eSpErAZS

Post autor: eSpErAZS » 16.09.2009, 16:29

tygrys pisze:W Sandomierzu jest F.C Legii i kibice miejscowej Wisły. Jakie są relacje między nimi :?:
PODBIJAM :!:
AZS PODLASIE
BIAŁA PODLASKA

cknpl

Post autor: cknpl » 16.09.2009, 17:40

aaaaa pisze:
cknpl pisze:Na Centrum D i E można również spotkać kibiców Cracovii. Nie zbyt wielu, ale są.
:?
To tak samo jak wy macie jakieś pojedyncze jednostki na Bieżanowie, Wisła na oświecenia. Po co pisac takie rzeczy? Moge Ci zagwarantowac że można też spotkać tam Wiślaków. Nie zbyt wielu ale są...
Pytanie było jak wygląda sytuacja na Centrum, a nie kto tam rządzi lub czego jest więcej. Wiadomo, że rzesza kibiców Hutnika.

pkskjg1953

Post autor: pkskjg1953 » 16.09.2009, 18:01

fcbc pisze:
zych pisze:A w Jeleniej Górze Karkonosze.
jest tez stara gwardia, Spartacus, za Górnikiem Wałbrzych
W Jeleniej Górze 99% to Karkonosze.Na Górnika ze Spartakusa jeździ kilka osób(5?) w tym JEDEN poważny...także niemal cały JKS jest z KSK i raczej nie można mówić już o fc Górnika Wałbrzych w Jeleniej Górze!Część starych ze Spartka jeździ melanżowo na PubGola na meczach którego licznie pojawiają się również fanatycy Karkonoszy!

don,t panic

Post autor: don,t panic » 16.09.2009, 23:13

cwaniak z PKSu pisze:
::dokladnie flaga Czestochowa w przelomie lat wstecznych byla zawsze widziana na luku(tam gdzie sie znajduje sektor dla przyjezdnych w owej chwili)takze chyba ten fan club jedank istnieje,bo od tak by jej nie wieszali no chyba ze Widzewiacy traktuja studentow jako studentow;)bez spiny ...

zbigniew

Post autor: zbigniew » 16.09.2009, 23:27

kuna1957 pisze:jak wygląda sytuacja w Koninie?
z tego co słyszałem jest podział Górnik i Kolejorz ? może ktoś opisać ta sytuacje

W Koninie Górnik i Lech, akurat obie grupy kibiców nie wchodzą sobie w drogę.
Cześć "łańcuchów" związana z Lechem.
Dziwi mnie trochę Twój nick bo 1957 to data założenia Górnika, czyżby kolega niedoinformowany w klimatach swojej drużyny??

-J-

Post autor: -J- » 17.09.2009, 09:23

cknpl pisze: Pytanie było jak wygląda sytuacja na Centrum, a nie kto tam rządzi lub czego jest więcej. Wiadomo, że rzesza kibiców Hutnika.
Wiadomym jest, że wokół Placu Centralnego dominują kibice Hutnika i nie podlega to najmniejszej wątpliwości, więc nie wiem po co wsadzasz jeszcze nos z kilkoma kibicami KSC na Centrum D i E. To tak, jakbym ja napisał, że z centrum X jest aktywnych 2 Wiślaków i regularnie ich widzę na meczach. Koniec licytacji, każdy wie, jaka jest specyfika krakowskich osiedli.

adrian_gkm

Post autor: adrian_gkm » 17.09.2009, 16:36

1. Czy na Olimpii Sztum kręci się jeszcze młyn?
2. Czy Drwęca Golub-Dobrzyń jeżdzi na swoje wyjazdy czy skupiają sie na meczach Elany?

rowerzysta85

Post autor: rowerzysta85 » 17.09.2009, 21:08

agrest13 pisze:
Warszawa -
1) Lewa strona Wwa - dzielnice
* Ursynów - wielka "dzielnica sypialna", ok. 150 tys. mieszkańców. z kibiców w jakikolwiek sposób widzialnych Legia 100% (baaardzo aktywna dzielnica, wielu ultrasów, sportowców, dodatkowo m.in. grupa AMT to praktycznie tylko ta dzielnica), ale podobno też jest ktoś z Polonii - jeden naprawdę aktywny to znany przerzut. ponad 10 wzorów szalików Legii: wiele z napisem Ursynów + osiedlowe: Natolin, Kabaty, Imielin. procentowo - 95/5
* Mokotów - dzielnica jeszcze większa od Ursynowa (ok.250,000) obejmująca swoim obszarem gigantyczny teren :m.in. osiedla Służewiec, Służew, Sielce, Czerniaków, Stegny, Sadyba, Stary Mokotów. tak jak na Ursynowie wizualnie i realnie tylko Legia, praktycznie każde z osiedli ma swoje szaliki/flagi/koszulki. kiedy Polonia chciała zrobić szaliki tej dzielnicy, zbierano zapisy w internecie, prosząc także kibiców z innych dzielnic o zakup do kolekcji, by uzbierać potrzebną liczbę zamówień. skończyło się tak, że połowa nakładu czeka na derby ;)
* Wilanów - nie ma co się rozpisywać, tylko Legia. dzielnica dość droga, przez to ruch kibicowski nie tak rozwinięty. % 95/5
* Włochy - w tym także osiedle Okęcie. o Polonii nikt tam nie słyszał ;) %? (wiadomo że ktoś sympatyzujący z Polonią jest, więc nie dam 0, danie 5 uwłacza "silnej" (porównawczo) reprezentacji z Ursynowa i Mokotowa)
* Śródmieście - należy je podzielić na Południowe, Centrum oraz Północne. na Południowym (konkretnie na Powiślu) mieści się stadion Legii, część wyłącznie legijna. w Centrum mniej akcentów kibicowskich, ale jeżeli jakieś, to tylko legijne.
Północna to Stare i Nowe Miasto i Muranów. jedyna część miasta gdzie można spotkać jakikolwiek znak iż kibice Polonii istnieją w mieście. Stare Miasto - mało kibicowskie, przewaga Polonii, ale także grupa Legii raczej nieprzypadkowa. Nowe Miasto - dominacja Polonii. Muranów Wschodni - Polonia. Muranów Zachodni - tutaj już Legia, o ile w okolicach Miłej etc. Polonię można jeszcze w małych liczbach uświadczyć, to na Nowolipkach (część do zachód od ul. Jana Pawła II) już nie. 65/35
* Ochota - zdecydowana przewaga Legii + nieliczna reprezentacja Polonii, m.in. na Szczęśliwicach, której spora część bardzo wstydzi się swojego klubu o niego zapytana. 90/10
* Wola - w części wschodniej jest podobno Polonia, widoczna na murach (i tyle). pochodzi stąd m.in. legijna chuligańska grupa Wild Boys oraz bardzo duża część "dobrych chłopaków" ;) 90/10
* Bemowo - = Legia. 95/5 (5 za Pana Duże P ;))
* Żoliborz - dzielnica "sąsiadująca" z Muranowem, z której na Konwiktorską jest ok.5 minut drogi piechotą. pomimo to Polonia niewidoczna (poza nielicznym "elementem" z jej południowej części). osiedle Potok, Marymont etc. to już sama Legia. 80/20
* Bielany - dzielnica Hutnika, którego kibice w 100% są także Legionistami. jest także grupa Polonii, w tym lider ich formacji boysband'owej. procentowo? 85/15
Chomiczówka, Wrzeciono etc = Legia

Prawy Brzeg:
* Praga Południe - na Gocławiu i Grochowie - podobno w 1983 widziano kogoś w koszulce Polonii ;); Saska Kępa też wybitnie legijna, choć ponoć (na podstawie forum Polonii, a nie rzeczywistości) jest tam też ktoś za Polonią. jedyni kojarzeni to 3 "punków", działających w Antifie i lubiących czarny.. 95/5
* Wawer - Legia, ktoś z Polonii też się znajdzie 95/5
* Wesoła - z tych rejonów nawet w internecie nie widziałem kibica Polonii. 99/1
* Praga Północ - bardzo mocna Legia, szczególnie ze Szmulek. jest też Polonia, szczególnie w jej północnej części. 80/20
* Targówek, Białołęka, Tarchomin - nowe osiedla, legijne, są także jacyś Poloniści oraz kibice innych klubów, którzy za chlebem przyjechali do Warszawy. 80/20 albo 85/15.

myślę że spis uczciwy i realistyczny.
pzdr
Pokusilby sie ktos o podobny opis Gdyni ?

No i jak to jest w tym Gorzowie ze Stala i Stilonem ?

Tajemniczy

Post autor: Tajemniczy » 17.09.2009, 21:40

Co do Olimpii Sztum.

To od czasu do czasu kręcą młynek i tyle. Jeżdżą na Lechie (Sekcja Sztum) i niekiedy wspomogą Pomezanie Malbork.

oddBoy

Post autor: oddBoy » 18.09.2009, 00:52

bardzo fajny opis wwy przytoczyl ktos.
klocilbym sie na pewno co do bielan i osiedli ze slowem marymont w nazwie ale reszta wg mnie obiektywna. pozdro
[link]

eSpErAZS

Post autor: eSpErAZS » 18.09.2009, 19:27

na Gocławiu i Grochowie - podobno w 1983 widziano kogoś w koszulce Polonii
:D :D :D rozwalilo mnie to :)

Pomieszkuje teraz na Wrzecionie i troche povlepkowalem okolice mojego bloku vlepami FC Biała Pod(L)aska. Ponadrywane, wiec jakiś kamikadze też może jest.
P.S. Jak ktos chetny na Kró(L)a wyskoczyć to prosze o PW :)
AZS PODLASIE
BIAŁA PODLASKA

Silver

Post autor: Silver » 18.09.2009, 19:51

* Wola - w części wschodniej jest podobno Polonia, widoczna na murach (i tyle). pochodzi stąd m.in. legijna chuligańska grupa Wild Boys oraz bardzo duża część "dobrych chłopaków" ;) 90/10
Część wschodnia, czyli przede wszystkim osiedle najbliżej Śródmieścia Płn - Mirów/Za Żelazną Bramą, to silna grupa kibiców Legii i młodszych i starszych. Polonia widziana tu tylko na vlepach.
A no.

pgn

Post autor: pgn » 18.09.2009, 22:19

dla krytykujących Polonie, że nie chodzi w barwach proponuję wyjazd do Krakowa w 10 osób, przemarsz w szalach Legi i śpiewem na ustach na Rynek. w końcu uważacie się za najlepszych kibiców w Polsce. efekt będzie podobny do tego jak obnoszenie się z szalem Polonii na Ursynowie.
mnie interesuje Unia Leszno i plotki o jej pro wrocławskich ciągotach
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię

adrian_gkm

Post autor: adrian_gkm » 18.09.2009, 22:28

pgn pisze:mnie interesuje Unia Leszno i plotki o jej pro wrocławskich ciągotach
Pierwsze słyszę, a już jakiś czas siedzę w klimatach żużlowych ;) Co prawda ze względu na poziom sportowy mojej drużyny nie miałem bliższej styczności z Unią, ale od kiedy pamiętam to były tam "ciągoty" raczej pro poznańskie niż pro wrocławskie.

januszzwasem

Post autor: januszzwasem » 18.09.2009, 22:35

Nie ma się co dziwić że Polonia ma tak ciężko z tego co mi wiadomo to w Warszawie na porządku dziennym są wywózki do lasu przez Legionistów.Nie wiem jak dla was ale dla mnie to zbyt wiele z kibicowaniem nie ma wspólnego.Nie jestem kibicem ani Legii ani Polonii ale mam szacunek dla tych drugich że mimo wszystko walczą.Uważam że większość chuliganów odpuściła by sobie po tygodniu na ich miejscu.Bardzo dobry opis Warszawy
yeyo pisze:
jego twarz kojarzy mi sie z psychopatą, zbokiem, potencjalnym pedofilem

pgn

Post autor: pgn » 18.09.2009, 22:38

adrian_gkm pisze:
pgn pisze:mnie interesuje Unia Leszno i plotki o jej pro wrocławskich ciągotach
Pierwsze słyszę, a już jakiś czas siedzę w klimatach żużlowych ;) Co prawda ze względu na poziom sportowy mojej drużyny nie miałem bliższej styczności z Unią, ale od kiedy pamiętam to były tam "ciągoty" raczej pro poznańskie niż pro wrocławskie.
jak dawno temu Start był w ekstraklasie to kilku fanów Lecha siedziało z nami w klatce i bluzgało Unie. więc raczej pro poznańscy nie są
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię

ODPOWIEDZ