Polska - Irlandia Płn. 5.09.2009r.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Polska - Irlandia Płn. 5.09.2009r.
Chłopak z Wybrzeża prowadził też ostatnio doping w Bydgoszczy na Polska-Grecja i tez bardzo dobrze to szło. Widzę na stałe wchodzi nam tutaj nowy gniazdowy na reprezentacjii
(chyba że przeoczyłem poprzednie mecze) Szacun że w ogóle się komuś chciało taki tłum ludzi próbować ogarnąć.
Co z tego ze był w Zamosciu u rodziny?. Wiesz w ogóle kto to jest?. I niby czemu on mialby udzielac takiego wywiadu jako "przywódca PF", "syniu"?.nyyonker pisze:Z czego co wiem to gosc kiedys dzialal na linii Hetman Zamosc - Ruch, takze z tego wyszedl jakis uklad, sa nawet zdjecia z wyjazdu kibicow Hetmana na GKS Katowice w pucharze Polski. Kolesie z szalami Hetmana i Ruchu takze nie loluj mi tu bo normalnie zapytalem. I nie jestem pewien czy gosc nazywa sie Krzysiek, ale widziany byl koles o ksywie HETMAN, normalnie na moim osiedlu, byl u rodziny lub u kogos znajomego w Zamosciu. I nie loluj syniu... Sorry za romycie tematu.D.P.S pisze:nyyonker pisze:A ten Krzysiek to moze pochodzi z Zamoscia.?ja, napewno
...
Koniec tematu
-
Marek Zimiński
"ŁKS ŁÓDŹ POLSKA" wisiała na płocie ?
Dyskobolii Grodzisk 9 na tym meczu w tym 1 dziewczyna 
Z klubowych flag to Widzew , Odra Opole , Wybrzeże, najbardziej widoczne, samo wniesienie nie było trudne tylko przy wieszaniu ochroniarz się czepiał.
Cały stadion jednoczyło jedynie "Kto nie skacze..". Nawet pikniki chociaż wstawali. No i ostatnie 10 minut to dobry doping. Nasz poziom.
ale na łuku było całkiem nieźle. HSV ciągnięte z 10 minut. robiło wrażenie. Ale co dziwne chyba najlepszy doping był przy stanie 0:1. Ciekawe czy ta flaga co chodziła po sektorach wróciła do właścicieli
?
HSV było zarzucane przez dłuższy okres, jakies 20-25min, z początku ludzie nie podłapywali, ale czym dluzej trwało tym więcej ludzi śpiewało, na cztery sektory 38, 39(dobra robota koleżki który zarzucał) na sektor 1 i 2, aż wkońcu załapał cały stadion.
Januszy w c***, ale akurat trafiłem na sektor 2, gdzie każdy stał no i w mire osób coś śpiewało.
Januszy w c***, ale akurat trafiłem na sektor 2, gdzie każdy stał no i w mire osób coś śpiewało.
-
PijanyPowietrzem1946
im dluzej HSV bylo spiewane tym lepiej wychodzilo fakt ze na poczatku duzo ludzi nie wiedzialo o co chodzi łuk zarzucał HSV a druga czesc stadionu myslała ze jest spiewane Polska Gola i jechali swoje ;/ dopiero przy ktoryms podejsciu wieksza czesc stadionu sie podlaczyła ! Wrzuty na iroli najlepiej nam wychodziły ;] ..... brawa dla całego łuku co rozkrecał doping ! troche osob przeszło z sektorów obok łuku na sam łuk zeby tam zdzierać gardła !
Na Bayernie w latach 98/99 chyba ta piosenke slyszalem wiec czemu to HSV moze ktos wyjasnic?
też odnieśliście takie wrażenie, że wystarczy zarzucić 20minut przed rozpoczeciem meczu "j**** pzpn" i gołym okiem widać ile ogarniętych osób jest w tym dniu na trybunach?
jedyna opcja poprawienia atmosfery to albo osobny sektor (ciężkie do zrealizowania) albo również większe zaangażowanie nas samych i poustawienie się w wiekszej liczbie na dole, po srodku, w przejsciach, podpatrywanie co zarzuca chłopak na dole i "przekazywanie" dalej. do tego jakby sie jeszcze udało zmotać megafon + kartki że doping prowadzimy na sektorach za bramką to jest szansa na poprawienie sytuacji wg mnie.
jedyna opcja poprawienia atmosfery to albo osobny sektor (ciężkie do zrealizowania) albo również większe zaangażowanie nas samych i poustawienie się w wiekszej liczbie na dole, po srodku, w przejsciach, podpatrywanie co zarzuca chłopak na dole i "przekazywanie" dalej. do tego jakby sie jeszcze udało zmotać megafon + kartki że doping prowadzimy na sektorach za bramką to jest szansa na poprawienie sytuacji wg mnie.
Wisła ją wprowadziła do Polski bodajże od ekipy HSV i tak się przyjełoMfive pisze:Na Bayernie w latach 98/99 chyba ta piosenke slyszalem wiec czemu to HSV moze ktos wyjasnic?
http://www.youtube.com/watch?v=0p3-SNKR5-Q (przy okazji tak się powinno śpiewać, dużo, dużo wolniej..)
Z Wodzisławia Śląskiego ok 50osob z flagą
RKS Radomsko w Chorzowie 40 osób 2 flagi (sektory 36 i 38)
Fajnie jest w tej Polsce ,tak sielsko jak w Luxemburgu
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 242011.stm
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 242011.stm
Dziewięć osób ukaranych po meczu Polska - Irlandia Północna
PAP /11:26
Dziewięć osób ukarał w przyspieszonym trybie chorzowski sąd za wykroczenia popełnione podczas sobotniego meczu Polska - Irlandia Północna na Stadionie Śląskim w Chorzowie. Sprawa jednego zatrzymanego, który nie przyznał się do winy, zostanie rozpatrzona w normalnym trybie.
Podczas meczu policja zatrzymała łącznie jedenaście łamiących przepisy osób. Jedną z nich był agresywnie zachowujący się, ubliżający i grożący najpierw ochroniarzom, a potem policjantom sędzia warszawskiego sądu rejonowego. Jego zatrzymanie oraz przebadanie alkomatem okazało się niemożliwe ze względu na chroniący go immunitet.
Jak poinformował PAP we wtorek aspirant sztabowy Dariusz Paniczek z chorzowskiej policji, raport z opisem sytuacji i zachowania sędziego Jakuba I. zostanie wkrótce przesłany jego przełożonym. Według zamieszczonych we wtorkowej "Gazecie Wyborczej" nieoficjalnych relacji policjantów, był on tak pijany, że nie był w stanie samodzielnie wysiąść z radiowozu.
Wobec zatrzymanych, chorzowski sąd - zgodnie ze znowelizowaną ustawą o bezpieczeństwie imprez masowych - orzekł m.in. kary więzienia w zawieszeniu, grzywny oraz zakazy wstępu na imprezy masowe. Zakaz taki oznacza, że podczas wskazanych rozgrywek ukarany powinien zgłosić się na policję.
Za rzucanie koszem na śmieci i zakrywanie twarzy szalikiem, 26-letni skierniewiczanin został skazany na pół roku pozbawienia wolności w zawieszeniu na 2 lata, 500 zł grzywny i 2 lata zakazu wstępu na imprezy masowe. Trzech mężczyzn w wieku od 26 do 29 lat - za wniesienie i odpalenie rac świetlnych - dostało kary 8 miesięcy pozbawienia wolności w zawieszeniu na 2 lata, grzywny 600 zł i dwuletni zakaz wstępu na imprezy masowe.
Innych trzech widzów meczu, którzy nie wykonali poleceń ochrony i zajęli inne miejsca niż wyznaczone na bilecie, sąd ukarał grzywną w wysokości od 1,1 do 1,5 tys. zł i dwuletnim zakazem wstępu na mecze reprezentacji Polski. Ostatni dwaj - za wstęp na stadion po pijanemu - zostali ukarani grzywnami: 600 i 1,5 tys. zł oraz dwuletnim zakazem wstępu na mecze reprezentacji Polski.
wyłapali z tłumu na sektorze jeszcze podczas meczu
ma ktoś jakies fotki,głównie chodzi mi o 38,39 sektor
pzdr
pzdr