chorazy.torpeda pisze:Niewiedziałem gdzie o to spytać,więc może tutaj:
W tym roku 100 lecie istnienia mają takie kluby jak olonia Przemyśl,JKS Jarosław ,Tarnovia(?)
Prosiłbym o krótkie info co sie tam dzieje ,pozdro
Wydaje mi się że kosy tych ekip siedza w czapeczkach urodzionych na swoich stadionach,śpiewają sto lat i wpierdalają ciasto.
Dziwne pytanie kolego,pewnie ktoś tam zrobi okolicznościową oprawe i tyle
Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia idioto to siedź cicho
Polonia Przemyśl - miała okolicznościowy mecz z Wisłą Kraków , była przygotowana m.in. sektorówka (skradziona przez Czuwaj)
JKS Jarosław - nie wiem
Tarnovia - Szykują jakiś turniej oldboyi, kibice pewnie sie nie pojawią na ich własnym święcie
januszzwasem pisze:Po prostu nie rozumiem co to za bardzo ma wspólnego z komentarzami z 2 września,przyznaje trochę mnie poniosło ale od idiotów to Ty sobie możesz wyzywać kolesi po szalu
Coś więcej o starciu Motoru z Widzewem?
No moze i mnie też poniosło ale denerwuje mnie jak ktoś sie tak docina.
Coś wspólnego ma: Tarnovia akurat miała obchoty 100-cia. Podobno cos dopingowali na początku , zaś potem przybyła Unia w sile 60 osób i był spokój
Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.