Polska - Irlandia Płn. 5.09.2009r.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Polska - Irlandia Płn. 5.09.2009r.
Kupię wszelką możliwość biletów(Od 1 sztuki w górę) na sobotni mecz w przyzwoitej cenie.
wejdź sobie na allegro! już pojawiają się w przystępnych cenach...
Panowie jak wygląda sytuacja ze zmianą osoby na którą jest bilet? Zamawiając bilet wpisałem dane osoby która miała ze mną jechać, jednak z przyczyn osobistych raczej będzie to niemożliwe. Można to zmienić?
-
Mario_Stomil
Na bilecie nie ma żadnych danych, peseli itp więc bez problemu raczej
widac juz na Slasku napinajacych sie Iroli? wszak zapowiadali,ze czesc z nich bedzie juz pare dni przed meczem 
http://www.stadionslaski.pl/index.php?c ... _news=3379Polski Związek Piłki Nożnej uprzejmie informuje, że na dzień 3 września w sprzedaży pozostało 500 biletów na mecz eliminacyjny mistrzostw świata Polska - Irlandia Północna.
Zakupu biletów i srebrne monety można dokonać w Śląskim Związku Piłki Nożnej w Katowicach przy ul. Francuskiej 32, w godz. 09.00 – 18.00.
W celu uzyskania informacji na temat biletów prosimy o kontakt ze Śląskim ZPN pod numerem tel.: (032) 256-21-78, 256 -43-25, 209-15-18, faks: 256-27-45.
-
Patriota_ZS
Po tym co im zafundowała ich TV to sie pewnie boją z Berlina wyjechaćP_FSW pisze:widac juz na Slasku napinajacych sie Iroli? wszak zapowiadali,ze czesc z nich bedzie juz pare dni przed meczem
Nic podobnego. Ja robiłem grupówkę i przy odbiorze ( przesyłka przyszła pocztexem) niczego nie musiałem okazywać.gutek pisze:Napoleon pisze:Czy ktoś składał zamówienie grupowe? Czy tez wymagane były dane osobowe pesele i tym podobne duperele?
Tak, przy odbiorze biletów musisz przekazać listę osób z numerami pesel.
Mam do sprzedania 2 bilety na mecz Polska- Irlandia, na trybunę VIP w cenie biletu jest poczęstunek.
Cena i wiecej info na pw.
bunio5 pisze:Nic podobnego. Ja robiłem grupówkę i przy odbiorze ( przesyłka przyszła pocztexem) niczego nie musiałem okazywać.gutek pisze:Napoleon pisze:Czy ktoś składał zamówienie grupowe? Czy tez wymagane były dane osobowe pesele i tym podobne duperele?
Tak, przy odbiorze biletów musisz przekazać listę osób z numerami pesel.
Przy odbiorze biletów w siedzibie OZPN konieczne było przekazanie listy
-
StrachNaWróble
Ktoś wie czy jutro bedzie możliwość kupienia biletu ??
Gdzies czytalem , ze ostatnie poszly dzisiaj - ale wiedziec a gdzies czyac to jest roznica .
łoo kierwalsz pisze:ku*** musze sie w meczet zaopatrzyć
meczet=sprzętRe: Polska - Irlandia Płn. 5.09.2009r.
havamal pisze:łoo kierwalsz pisze:ku*** musze sie w meczet zaopatrzyć
meczet=sprzęt
Meczet - to miejsce kultu muzułmańskiego. Słowo meczet oznacza dowolny budynek, w którym oddaje się cześć Allahowi, niezależnie od jego architektury.
MACZETA - Maczeta – rodzaj długiego, bardzo szerokiego noża podobnego do tasaka, używanego w Ameryce Płd., Ameryce Środk. i w Afryce do wyrąbywania ścieżek w tropikalnej dżungli, a także na plantacjach do ścinania trzciny cukrowej.
Wywodzi się najprawdopodobniej od sztyletu. Maczeta w XIX wieku w Gwatemali służyła również do wykonywania dekapitacji sądowej.
-
kozak_jestem
To w końcu może ktoś wejść na innych danych niż podalem?
Ja myślę, że tak. Kto to będzie sprawdzał??? Będzie 45000 ludzi przecież.
prowokacje trzeba zacząc
heh ......
No no pope of Rome
No chapels to sadden my eyes
No nuns and no priests and no Rosemary beads
Every day is the 12th of July
pozdr
bez napinki
))
No no pope of Rome
No chapels to sadden my eyes
No nuns and no priests and no Rosemary beads
Every day is the 12th of July
pozdr
Fotke ze zdobyczą zapodaj.polo44 pisze: Dziś trafione dwa szale ,flaga i czapka zabawa fajna ale przyjeżdżają ci co zwykle
-
Hetman_KSV
- Kontakt:
Ciekawe czy Janusze wystraszą się zapowiadanych alkomatów, wtedy może nie będą wyrywać się z LEEEOOO itp.. 
No to lecim.......Do zobaczenia na sektorze 38 
-
lokiec2007
dwa najtansze bilety potrzebuje!
Przygotowania do awantury 100-lecia
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 238728.stm
Wycieczka szkockich "angoli" z Irlandi Północnej do oazy spokoju Berlina
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 239635.stm
Pierwsi angole w Katowicach
http://www.belfasttelegraph.co.uk/news/ ... 81597.html
i jeszcze relacja ze Słoweni .. . miłych chłopaczkow
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 631603.stm
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 238728.stm
Wycieczka szkockich "angoli" z Irlandi Północnej do oazy spokoju Berlina
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 239635.stm
Pierwsi angole w Katowicach
http://www.belfasttelegraph.co.uk/news/ ... 81597.html
i jeszcze relacja ze Słoweni .. . miłych chłopaczkow
kasztan pisze: i jeszcze relacja ze Słoweni .. . miłych chłopaczkow
u nas na pewno nie będzie takich zielonych parad na mieście i pod stadionem heheh
Może jak przyjdzie parę porażek to troche januszy przerzuci się na siatkę albo kosza...
Tak na szybko
Właśnie wróciłem z meczu i doping wg mnie zdecydowanie słabszy niż na meczu z Czechami.
Na 39 sektorze chłopaki próbowali ogarnąć doping, ale jak wszyscy na 2 sektorze i sąsiednich siedzą i dłubią słonia...
Właśnie wróciłem z meczu i doping wg mnie zdecydowanie słabszy niż na meczu z Czechami.
Na 39 sektorze chłopaki próbowali ogarnąć doping, ale jak wszyscy na 2 sektorze i sąsiednich siedzą i dłubią słonia...
1.Stadion Śląski
2.Jedna awansuje, 8 najlepszych drużyn z drugich miejsc utworzą pary do meczów barażowych.
PS.Ten chłopak w czarnej koszulce to z Wybrzeża ?
2.Jedna awansuje, 8 najlepszych drużyn z drugich miejsc utworzą pary do meczów barażowych.
PS.Ten chłopak w czarnej koszulce to z Wybrzeża ?
Z Iłży 10 osób siedzimy na sektorze nr 2gdzie do 70minuty praktycznie zero dopingu zorganizowanego póżniej zaczyna się coś dziać z dopingiem i w miarę to wygląda.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jak ktoś posiada to niech zapoda jakieś fotki i filmiki.
Pozdro
Pozdro
-
elo_zipero
-
Hetman_KSV
- Kontakt:
Wyjątkowo mało LEO i intonowania hymnów, chociaż u nas na 25 w kilkadziesiąt osób odśpiewali... . Nieźle pociągnięte HSV, chociaż tradycyjnie w tempie sprinterskim.
Za piro ktoś zwinięty?
Przed meczem jeden z Polaków wymienia się na koszulke z Irlandczykiem za co dostaje w tube
Za piro ktoś zwinięty?
Przed meczem jeden z Polaków wymienia się na koszulke z Irlandczykiem za co dostaje w tube
-
Jurand ze Spychowa
Tak na szybko, wiec doping napewno moglby byc lepszy w moim sektorze (36) duzo januszy ale na dole grupka ktora cos tam probowala krecic, sektory obok znakomity doping jak dla mnie, szacunek dla chłopaka w czarnej koszulce ktory potrafil rozruszać caly sektor a pozniej caly stadion. Co do dopingu to wg mnie najlepiej wychodziło "Jestesmy z wami" gdzie spiewał cały stadion, koncowe 15 minut doping bardzo dobry, taki mialbyć w całym meczu. Irlandczycy slyszalni moze z 2 razy i to wszystko. Ładnie wychodzila czasem szkocja gdy klaskal caly stadion tylko koncowka raczej taka nie pasujaca, cos w stylu "Hej Hej Polacy' napewno byloby lepsze, ale polowa ludzi nie wiedziala nawet o co chodzi, taka specyfika Śląskiego gdzie bardzo trudno ogarnac doping. HSV też czasem ciekawie, szkoda wyniku ale jeszcze nie wszystko stracone, miejmy nadzieje.
-
Zawsze Nielegalnie
skąd był ten typ , który prowadził doping

Wybrzeże GdańskZawsze Nielegalnie pisze:skąd był ten typ , który prowadził doping![]()
Kawał bardzo dobrej roboty o******.
Nic nie przebije tekstu z mojego sektora (21): "Gramy u siebie..." 
A to mielismy okazje slyszec to samo. Wydaje mi sie ze mielismy jeden z gorszych sektorow na stadionie, 1/3 ludzi siedziala pozostale 2/3 nie potrafilo sie w czas przylaczyc do dopingu.olek765 pisze:Nic nie przebije tekstu z mojego sektora (21): "Gramy u siebie..."
Ps. Brawo dla chlopakow z gory sektora za race i "pzpn pzpn....".
Jakieś konsekwencje dla chłopaków za odpalenie rac?
nex stalem na sektorze 23 i tam tez nie bylo zbyt dobrze, co chwile trzeba bylo ludziom uswiadamiac ze spiewamy to co wszyscy a nie kazdy sobie. Na dodatek jeszcze pod koniec meczu przy sektorach 24/23/22/21 staly dziewczyny z pomponami i wpierdalaly sie w doping dezorientujac reszte stadionu.
-
kiwa jako tako
Byłoby inaczej gdyby był wydzielony sektor dla kibiców śpiewających np: na 5 tys osob (
) i byłaby adnotacja na bilecie np: sektor młyn. Wtedy od janusza mozna wymagac zeby spiewał skoro kupił bilet na młyn to chyba wiedział ze tutaj bedzie trzeba spiewac. I jakby zgrać na łuku przy zawalistym nagłosnieniu te 5 tys to reszta ciągnęła by to samo. Np; na tym stadionowym w Wawie to można zrobić młyn za bramką jak w Dortmundzie 
Nas 14 z flagą , 9 na 38 sektorze a pozostali na innym.
Doping na naszych sektorach był w miarę dobry , pozdrowienia dla typa z Wybrzeża który to ogarną .Obok nas Dyskobolia,Górnik Wałbrzych , Andrychów, Wybrzeże.
Doping na naszych sektorach był w miarę dobry , pozdrowienia dla typa z Wybrzeża który to ogarną .Obok nas Dyskobolia,Górnik Wałbrzych , Andrychów, Wybrzeże.