Falubaz Zielona Góra 1
Hutnik Kraków 1
Korona Kielce 1
Legia Warszawa 1
Legia Warszawa 2
ŁKS Łódź 1
Polonia Bytom 1
Reprezentacja 1 http://www.youtube.com/watch?v=AgAH5iE46b8
Ruch Chorzów 1
Widzew Łódź 1
Osobiście z całego towarzystwa widzą mi się 3 panie nad którymi miałem dylemat: Falubaz Z.G., Korona Kielce, Ruch Chorzów. Po długim namyśle oddałem swój głos na panią z Ruchu
Nie powiem, zagwostka pierwsza klasa.
Musze sie jeszcze bardzo mocno zastanowic, bo kazda z 3-ch ma cos w sobie:
Legia 2 / Widzew / Ruch + jesli z twarza w twarz Pani z Korony jest tak urocza, to jezcze ona by wchodzila w rachubę
Pani z Legii podobna do Jessica Biel, badzo ladna kobieta
Pani z Widzewa, całokształt na wielki plus, szczególnie b. kobiece rysy.
Pani z Ruchu za uśmiech i urok.
MusiCity pisze:Nie powiem, zagwostka pierwsza klasa.
Musze sie jeszcze bardzo mocno zastanowic, bo kazda z 3-ch ma cos w sobie:
Legia 2 / Widzew / Ruch + jesli z twarza w twarz Pani z Korony jest tak urocza, to jezcze ona by wchodzila w rachubę ;)
Pani z Legii podobna do Jessica Biel, badzo ladna kobieta
Pani z Widzewa, całokształt na wielki plus, szczególnie b. [link] rysy.
Pani z Ruchu za uśmiech i urok.
Dobra... Glos po dluzszym zastanowieniu jako Warszawiak... wybieram bezapelacyjnie Widzew 1 ;)
Nie wyzywajaca, ma to cos, kobiece rysy... Oby jeszcze miala w glowie i pozazdroscic jej facetowi ;)
PANOWIE, tu chodzi o kobiete a nie to z kim sympatyzuje...
" Nabywcy najdroższych miejsc wychodzili z założenia, że atmosferę otrzymują gratis. (...) Kto teraz będzie hałasował? Czy wywodzący się z klasy średniej rodzice z dziećmi będą mieli ochotę przychodzić, jeśli spocznie na nich odpowiedzialność za tworzenie oprawy dźwiękowej? Może poczują, że zostali oszukani? Prawda jest taka że kluby sprzedadzą im bilety na widowisko, z którego usunięto największą atrakcję, aby zrobić dla nich miejsce."
Pytanie do grupy haha :
Pani z Reprezentacji ktora się dostała, jak widac w finale nie ma jakichkolwiek szans...
Czyzby gust sie zmienial czy po prostu jej atrybuty kibicowskie daja jej ujemne pkt ? hehhehe
Poza tym wydaje mi się że faworyzowane przez powinny być dziewczyny w barwach klubowych a nie wiadomo czy Pani z Korony Kielce była więcej niż raz na stadionie.
tylko prawda pisze:Macie tu swoją koko z Ruchu [link]
jak widać wyszła fajnie tylko na jednym zdjęciu
jeśłi ona ma wygrać to macie gust do d***
ooo sorry o gustach sie nie dyskutuje
Tak wyszla, taka oceniamy, gdyby zadnej nie umalowac, nie ulozyc wlosow etc. to zapewne 8/10 by sie tutaj nie dostalo, wiec nie wiem po co robic zbedny syf.
Sam dalem na Widzew i decyzji bym nie zmienil.
Konczac... na szczescie twoj gust jest zajebisty wiec ty wybierz i bedzie optymalnie.
A teraz wrzuc na luz i odetchnij, a potem przeczytaj nazwe tematu jescze raz.