Europejskie puchary 2009/10
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Europejskie puchary 2009/10
Wie ktoś co się działo dzisiaj w Bukareszcie na meczu Dinamo-Liberec? Mecz przerwany w 87 minucie, jak podaje uefa.com - due to crowd trouble.
-
Dokładnie. Zarząd wybudował tymczasowy sektor, mieszczący 2000 miejsc, aby stadion miał ogólną pojemność 10000 widzów.NajwiększyHooliganWPolsce pisze:z tego co wiem to jest to trybuna taka tymczasowa dopóki Lech gra we Wronkach..
-
http://www.youtube.com/watch?v=ndNUwaYA ... re=channelblackdevils pisze:Wie ktoś co się działo dzisiaj w Bukareszcie na meczu Dinamo-Liberec? Mecz przerwany w 87 minucie, jak podaje uefa.com - due to crowd trouble.
-
Ktoś kojarzy co ta babka na konferencji pierdolnęła, że potem wszystkich przez 5 minut przepraszała za to co powiedziała?
-
Jakie 10tys, ledwie 6tys...Fighting Dragon Tokyo pisze:Dokładnie. Zarząd wybudował tymczasowy sektor, mieszczący 2000 miejsc, aby stadion miał ogólną pojemność 10000 widzów.NajwiększyHooliganWPolsce pisze:z tego co wiem to jest to trybuna taka tymczasowa dopóki Lech [link] we Wronkach..
Tutaj artykuł z 'rozbudowy':
[link]
-
-
może jestem troche zaspany, ale zastanawia mnie jeden fakt?! przed czym oni tak spierdalają?
-
Czemu Lech nie wywiesza flag we Wronkach? nie licząc tej jednej co wisiała
molti ci hanno visto nascere, nessuno ci vedra morire!!!
Liberta' per gli Ultras!!!
Liberta' per gli Ultras!!!
-
Dwóch flag - wisiała jeszcze KSZOmilan club polonia pisze:Czemu Lech nie wywiesza flag we Wronkach? nie licząc tej jednej co wisiała

Na lidze też nie wywieszają, tez mnie to ostatnio zastanwiało...
-
właściciel LechaDannyVinyard pisze:Kto jest wlascicielem tego stadionu we Wronkach?
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię
-
Jeśli Lech awansuje swoje mecze będzie rozgrywał w Bydgoszczy.
Jaki stosunek Zawiszy do tego faktu?
Jaki stosunek Zawiszy do tego faktu?
-
Skąd masz taka informacje, że będzie rozgrywać w Bydgoszczy? 

FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !
POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

-
wczoraj w wiadomościach również wspominali że Lech zagra w Bydgoszczy
jak awansuje do fazy grupowej
jak awansuje do fazy grupowej
ZAWISZA 4EVER
-
Ładnie KKS pokazali w TV elegancko w jednakowych koszulkach plus chyba jak dobrze widziałem Flaga Koło nawet ładnie słyszalni szczególnie było dobrze słychać Jazada Z k****** Kolejorz jazda z k******
CALSBERG - PROBABLY THE BEST BEER IN THE WORLD
-
A Legia ku*** polecialo 

-
-
Szkoda troche, no ale co zrobić - taki jest sport 

-
a na sektorze flaga Cracovii...
szkoda kibiców Lecha, bo pokazali się naprawdę dobrze!
szkoda kibiców Lecha, bo pokazali się naprawdę dobrze!
-
Kibice Lecha jak zwykle w Europie nie przynieśli polskiej scenie wstydu, a pokazali klase. Na bank belgijskie pizdeczki były pod wrażeniem ....
Sportowo dzieje się to co wiadome było od poczatku ... zieliński zabija tę drużyne która rok temu w niemal w identycznym składzie grała inny lepszy futbol (ale 99% naszych trenejros to 100 lat za europą ... dziwne że kluby typu Lech Legia Wisła nie zatrudniają zagranicznych fachowców)
Podsumowując nasze ekipy Polonia jak na siebie całkiem przyzwoicie. Fajnie prezentowali sie u siebie i zaliczali wyjazdy. Wisła za wiele nie miała do prezentowania ale te ponad 400 osób w Talinie to jednak ( jak dla mnie)jak na najlepiej jeżdżącą polską ekipę po Europie cieniutko (nawet jeżeli to były tak naprawde przedkwalfikacje).Legia zaliczyła daleką Gruzję i bardzo dobry wyjazd do Kopenhagii. Lech bardzo dobrze zaliczył każdy wyjazd a w Brugii pokazali kolejny raz się z serii mistrzostwo. Sportowo widzialem wszystko co dało sie zobaczyć i najlepiej zaprezentowała się w tym roku Legia ... szkoda że i tak za słabo jak na duńską "potęge"
Sportowo dzieje się to co wiadome było od poczatku ... zieliński zabija tę drużyne która rok temu w niemal w identycznym składzie grała inny lepszy futbol (ale 99% naszych trenejros to 100 lat za europą ... dziwne że kluby typu Lech Legia Wisła nie zatrudniają zagranicznych fachowców)
Podsumowując nasze ekipy Polonia jak na siebie całkiem przyzwoicie. Fajnie prezentowali sie u siebie i zaliczali wyjazdy. Wisła za wiele nie miała do prezentowania ale te ponad 400 osób w Talinie to jednak ( jak dla mnie)jak na najlepiej jeżdżącą polską ekipę po Europie cieniutko (nawet jeżeli to były tak naprawde przedkwalfikacje).Legia zaliczyła daleką Gruzję i bardzo dobry wyjazd do Kopenhagii. Lech bardzo dobrze zaliczył każdy wyjazd a w Brugii pokazali kolejny raz się z serii mistrzostwo. Sportowo widzialem wszystko co dało sie zobaczyć i najlepiej zaprezentowała się w tym roku Legia ... szkoda że i tak za słabo jak na duńską "potęge"
-
Stwierdzenie że Wisła jeździ obecnie najlepiej po Europie jest mocno na wyrost...N.D.M. pisze:Wisła za wiele nie miała do prezentowania ale te ponad 400 osób w Talinie to jednak ( jak dla mnie)jak na najlepiej jeżdżącą polską ekipę po Europie cieniutko (nawet jeżeli to były tak naprawde przedkwalfikacje)
Co nie zmienia faktu że jest w ścisłej czołówce, w przeciwieństwie do wyjazdów krajowych.
NOWA HUTA (BIEŻANÓW)
-
Club Brugge - Lech Poznań.
zdjęcia sektora Lecha.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
zdjęcia sektora Lecha.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
na poziomie ziomie
ziomie

-
Prawda jest taka że Polskie drużyny nadają się na "smar do czołgu" a nie na europejskie puchary

-
A ja uważam że wiekszość piłkarzy Lecha grała całkiem nieźle, niestety ofensywni piłkaże to kompetne dno
Szczególnie Lewandowski, jego okazje 100procentową zostawię bez komentarza , a co tylko został lekko muśnięty to sie wywracał
Strasznie słaby w dosłownym tego słowa znaczeniu.
Generalnie uważam ze takie Brugge ma wszystko na lepsym poziomie - szkólki itd Wszystko bardziej profesjonalnie, Budżet pewnie większy. Szkoda naprawde szkoda.
Kibice nie zawiedli dobra liczba i doping, a Belgowie ładne cfaniaczki
Takie szczyle po 15 lat a co chwile coś tam machali do naszych piłkarzy 

Szczególnie Lewandowski, jego okazje 100procentową zostawię bez komentarza , a co tylko został lekko muśnięty to sie wywracał

Generalnie uważam ze takie Brugge ma wszystko na lepsym poziomie - szkólki itd Wszystko bardziej profesjonalnie, Budżet pewnie większy. Szkoda naprawde szkoda.
Kibice nie zawiedli dobra liczba i doping, a Belgowie ładne cfaniaczki

-
a w polskich młynach to nie ma 15,16 latków? trochę obiektywizmu
wczoraj Dinamo Z. w Edynburgu z zajebistym dopingiem, momentami musiałem sciszać TV
wczoraj Dinamo Z. w Edynburgu z zajebistym dopingiem, momentami musiałem sciszać TV

biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
-
po prostu szkoda...
FC Szachtar Donieck (Ukraina)
Club Brugge (Belgia)
FK Partizan (Serbia)
Toulouse FC (Francja)
FC Szachtar Donieck (Ukraina)
Club Brugge (Belgia)
FK Partizan (Serbia)
Toulouse FC (Francja)
-
Gdybyśmy awansowali, w rankingu rozstawienia do losowania zajęlibyśmy miejsce w czwartym koszyku pomiędzy Genuą i Rapidem. A więc po wyeliminowaniu Brugii (która była losowana z drugiego koszyka) bylibyśmy na aktualnym miejscu Geniu. Naszymi rywalami byłyby więc następujące kluby:
Valencia
Lille
Slavia Praga
FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !

-
zatem moja pomyłka! sorry za wprowadzania w błąd!
-
Wczoraj napinacze z Bruggi po festiwalu buractwa (wskakiwanie na płot, machania, małpowania ...) zaintonowali Warschau lub coś w tym stylu pokazując przy tym elki, na co padło "Do nienawiści...". Tyle.
-
Lech się zaprezentował na swoim wysokim poziomie chociaż trafił na dość godnedo dopingiowo rywala. Jednak po tym co pokazali piłkarze to jeszcze bardziej żałuje że KKS nie trafił na Galatasaray- wynik pewnie byłby podobny ale uczta kibicowska dużo lepsza.
Co było napisane na tych koszulkach Lechitów?
Co było napisane na tych koszulkach Lechitów?
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
nie rozumiem dlaczego kibice druzyny na ktorej mecz nie tak dawno chodzilo 160 osob maja byc jakims tam wyznacznikiem czegokolwiek w Polsce..............
TYBET JEST SERBSKI
-
KOLEJORZ Hardcore FansCzeresniowa2 pisze: Co było napisane na tych koszulkach Lechitów?
-
[link]
Mezo na meczu... lepiej widac na stronie Lechpoznan.pl...
OT:
ten gościu co wchodził po piorunochronie i powiedział że jest hardcorem powinien chyba dostawać jakieś profity za prawa autorskie...słowo to stało sie bardzo popularne od czasu jego filmiku w youtubie
- reklama tymbarka: ale ty jestes hardcorem
- quizy w necie: sprawź czy jesteś hardcorem?
- koszulki Lecha: KOLEJORZ Hardcore Fans \
itd...
Mezo na meczu... lepiej widac na stronie Lechpoznan.pl...
OT:
ten gościu co wchodził po piorunochronie i powiedział że jest hardcorem powinien chyba dostawać jakieś profity za prawa autorskie...słowo to stało sie bardzo popularne od czasu jego filmiku w youtubie

- reklama tymbarka: ale ty jestes hardcorem
- quizy w necie: sprawź czy jesteś hardcorem?
- koszulki Lecha: KOLEJORZ Hardcore Fans \
itd...
czuję jak oblepia mnie przeciętność
-
Mimo, że nie lubię Lecha to uważam , że robią nam zajebistą markę za granicą, szkoda tylko, że kilka piosenek to ksera... Ale Lech, Legia czy Wisła naprawdę umacniają naszą pozycję w Europie, szkoda, że Widzew piłkarsko jest cienki 

Internet Hooligans Group '09
-
Gdyby nie imbecyle z PZPN pewnie Widzew prezentowałby się o wiele lepiej.Reasumując Polskie ekipy pokazały się całkiem dobrze nawet Polonia o którą tak sraliście w gacie pokazała się z dobrej strony.Co do Lecha to oczywiście miazga.BobSwagger pisze:Mimo, że nie lubię Lecha to uważam , że robią nam zajebistą markę za granicą, szkoda tylko, że kilka piosenek to ksera... Ale Lech, Legia czy Wisła naprawdę umacniają naszą pozycję w Europie, szkoda, że Widzew piłkarsko jest cienki
PS.jaka fana Cracovii wisiała na połcie?ja nie widzę ani jednej.
yeyo pisze:
jego twarz kojarzy mi sie z psychopatą, zbokiem, potencjalnym pedofilem
-
biała flaga z napisem CRACOVIA
CALSBERG - PROBABLY THE BEST BEER IN THE WORLD
-
co do "Hardcore" na naszych koszulkach, to z typem z piorunochronu mało związane.
Mezo widać był, ale nie na naszym sektorze ,lecz z grupą pikników na trybunie obok.
Mezo widać był, ale nie na naszym sektorze ,lecz z grupą pikników na trybunie obok.
-
za to na sektorze Lecha Marcin Wasilewski
-
wróć do Polski to zrozumiesz, a na razie morda. Po raz kolejny przypierdalasz się do tej ekipy. Może kup se psa, najlepiej pitbulla.nisc pisze:nie rozumiem dlaczego kibice druzyny na ktorej mecz nie tak dawno chodzilo 160 osob maja byc jakims tam wyznacznikiem czegokolwiek w Polsce..............
-
rossi pisze:nie chce nikogo urazic- Lech zaprezentowal sie wizualnie fajnie ale jak ktos mi powie, ze pod wzgledem dopingu bylo super/mizga itp to moge go tylko obsmiac bo nawet w tv bylo slychac diametralna roznice podczas gdy Kolejorzowi nie szlo a chwilami gdy atakowal mial rozne itp. Zypelnie chlodna ocena bez napinki
ps. no i ta oprawa- co to bylo???

Blaster pisze:odpuście sobie mecz Piast-Jaga , śmierdzi mi tu remisem, raczej wygra Piast, ale nie zdziwie sie jak wygra Jaga.