Czy Ty, pajacu, wiesz kim są Ci ludzie?
Wątpię. Jak byś był Warszawiakiem, a nie podmiejskim cwe(L)em, to byś miał szacunek dla tych ludzi, znanych w Warszawie. Są to rodowici, przedwojenni Warszawiacy z Pragi, obecnie grający starą, praską muzyke na ulicach miasta, kolumbowie i powstańcy. Czy te nazwy w ogóle coś ci mówią?
Wracaj na pole.
Wątpię. Jak byś był Warszawiakiem, a nie podmiejskim cwe(L)em, to byś miał szacunek dla tych ludzi, znanych w Warszawie. Są to rodowici, przedwojenni Warszawiacy z Pragi, obecnie grający starą, praską muzyke na ulicach miasta, kolumbowie i powstańcy. Czy te nazwy w ogóle coś ci mówią?
Wracaj na pole.
Po co się tak unosisz?
Oczywiście należy im się szacunek,tylko po co poobwieszali się tymi suwenirami jak choinka na boże narodzenie?
Wracaj na pole.
A MBTCh jest z Legii, że od razu wyjeżdżasz z obrażaniem Legii? Bo Hubson_ tylko zdjęcie wstawił, chyba za samo zdjęcie pretensji do niego nie masz?
A jeśli MBTCh jest z Legii to obciach dla nas, bo faktycznie szacunek dla kapeli. Jest to Orkiestra z Chmielnej tak w ogóle i Ty też sidhe wielki rodowity polonisto g...o wiesz, bo to nie są praskie piosenki tylko ogólnie warszawskie! Orkiestra gra w przejściu podziemnym przy stacji metra Centrum. Czasem im rzucę jakiś bilonik na wsparcie warszawskiego folkloru i będę wrzucał nadal, bo kibicowanie Polonii nic nie zmienia. Tej Warszawy już nie ma i resztki trzeba ratować.
ps. pierwszego pana z lewej widizałem ostatnio jak dośc ostro naj...ny tachał ten wózek z głośnikiem do autobusu i wkurwiał się na kogoś, kto chwilę wcześniej widocznie uznał go za bezdomnego machając swoim dowodem osobistym Ale on tylko zbiera kasę do czapki
PS. Za takie rzucanie "cwelami" powinien być ban albo chociaż ostrzeżenie.
"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
Przy ocenianiu tej fotki nie interesuje mnie, kim są ludzie ze zdjęcia. Taki widok nie jest normą, mogę go odbierać na tyle sposobów ile mi się podoba.
PS.
c**** poszukaj sobie wśród swoich znajomych wielki Warszawiaku.
Legioner pisze:Z tym kibicowaniem Polonii to też ciekawa sprawa. Kiedys czytałem wywiad własnie z jednym z tych panów. Bodajże w "Naszej Legii" był ów wywiad. Jeden z tych panów pozował w szaliku Legii i mówił, że właśnie Legii kibicuje....
Taka specyfika tejże kapeli, że kibicują wszystkim warszawkskim drużynom.
A zdjęcie napewno specyficzne, więc znalazlo miejsce w dziale. Nie pierdolcie tu o braku szacunku do powstańców bądz dla pokolenia kolumbów bo to jest juz naprawde odwrócenie calej sytuacji.
Artyści jak wszyscy inni, dostali za zagranie na meczu to zagrali, załozili im szaliki i zrobili fotkę...po co w to wszystko mieszać powstanie i inne pochodne??? (tyczy się wszystkich kibiców z Warszawy). Pewnie jak by im zapłaciła Gwardia też by poszli, nie róbcie tragedii...
"Emeryten Gang"
Tu nie chodzi o obrażanie kogokolwiek.... ale te szale
Nie od dziś wiadomo jaka jest średnia wieku na P
A ten "ciśnieniowiec" przesadził!
nie widze tu nic zabawnego, ja bym swojemu psu/kotu/kogutowi itd. nie zawiazywal barw. co innego gdy zwierze sika na barwy wroga. to mogloby byc smieszne.
nie ma tez nic fajnego gdy jakas panna przywiazuje sobie barwy wokol pizdy.
Luźny chłopak jesteś:
- przywiazanie do psa barw = lipa
- sikanie przez psa na barwy wroga = dobre
Ujawnisz mi swoje kryteria oceny, bo jestem niezwykle ciekaw?
cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
No ok, ale nie rozumiem o co tak przystartowales z tym szalikiem i psem. Moze i chala, moze i nie, ale na pewnoi nie jest to strikte pyta i juz zalezy co komu sie podoba. Mi tez nie, ale znow irytuje mnie komentowanie kazdej fotki, ktora komus w jakis sposob "nie spasuje"
cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.