Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
A jak sie ma zgoda Lecha z Arka ?
chyba jednak nie orientujesz się dobrze w tych klimatachNemo pisze:Nie zartuj sobie... na meczach w/w klubów nie dzieje sie nic!fbfan pisze:Fitball Szklary
Zgody: Czarni '03 Grzegorzowice
Układy: Orlęta Rudawa
Kosy: Maszycanka Maszyce, Agricola Klimontów, Jutrzenka Giebułtów, Orzeł Bębło
ultra działają i mają się dobrze, a pieronów nie jedna wieś podkrakowska się boi.
Jak jest Wisla - Resovia?
Panowie jak wygląda sytuacja na linii Jagiellonia- Wisła Krk?
-
analizator.pl
A jesteście w pakcie czy walczycie na sprzęty ?
-
mlodziezowy_skurwiel
a jak wygląda sprawa Jaga-Ruch?Chirurg pisze:Panowie jak wygląda sytuacja na linii Jagiellonia- Wisła Krk?
Wisła była gościnnie na Malta Cup 07, zapewne jakieś prywatne kontakty.Aktive pisze:Jak jest Wisla - Resovia?
Na dniach prawdopodobnie ta "sytuacja" będzie rozwiązana. Nie chcę pisać otwarcie, ale sami wejdźcie na nasze forum i zobaczycie, że w tej kwestii nie jest zbyt kolorowo.S(M) pisze:A jak sie ma zgoda Lecha z Arka ?
3citybsnt pisze:Na dniach prawdopodobnie ta "sytuacja" będzie rozwiązana. Nie chcę pisać otwarcie, ale sami wejdźcie na nasze forum i zobaczycie, że w tej kwestii nie jest zbyt kolorowo.S(M) pisze:A jak sie ma zgoda Lecha z Arka ?
???
ledwo napisał, a już serwer padł z przeciążenia
Jasnowidzem nie trzeba byc co do tej sprawy , pewnie zgoda zostanie zakonczona.
Dobre kontakty ma jedna z grup Wisły z osobami z Polonii Przemyśl. Wielu kibiców Polonii jest również kibicami Wisły. Nie jest żadną tajemnicą że Polonia była na Reymonta podczas meczu Wisła - Lechia.Fighting Dragon Tokyo pisze:Polonia Przemyśl - Wisła Kraków. Jakie są relacje na tej linii?
http://www.skwk.pl/gallery/football/214/003.jpg
Od dłuższego czasu trochę prywatnych kontaktów, Wisła była zaproszona na turniej Malta Cup. Małe delegacje widywane czasami na meczach.Aktive pisze:Jak jest Wisla - Resovia?
Bez zmian - neutralne stosunki, trochę przyjaźni pozostało,Chirurg pisze:Panowie jak wygląda sytuacja na linii Jagiellonia- Wisła Krk?
-
januszzwasem
Zgadza się,dziś zgoda na linii Arka-Lech została zakończona.Oj sypie się triadaHincha pisze:Jasnowidzem nie trzeba byc co do tej sprawy , pewnie zgoda zostanie zakonczona.
januszzwasem wlasnie takim posunieciem Arka pokazala, ze jest jednak charakterna ekipa i nie pozwoli sobie na takie cyrki wokol siebie.
-
Born*to*drink
Z mojego punktu widzenia Arka i Zagłębie L. bardzo dobrze postąpili zrywając zgode z Lechem, Lech sie czuje teraz w Polsce jak nie wiadomo kto podbijają układy z ekipami z ktorym wczesniej mieli potężne kosy dla mnie koniec tematu triada była, a teraz pojdzie sie wszystko pierdolić !
Co do zerwania zgody,nie widziałem jeszcze co opisuje jakaś ze stron.Ale jeśli te informacje zostaną potwierdzone to będzie dla mnie bardzo duże zaskoczenie,w końcu to była jedna z bardziej rozpoznawalnych zgód w Polsce(długoletnia i co tu dużo mówić mocna).To będzie koniec triady.Jestem ciekaw jak zachowywać się będzie pilski legion, bardzo silnie związany i mający dobre kontakty z osobami gdyńskiej Arki....
Nie mój koń,nie mój wóz,malowane lale wiózł,ale Lech jest chyba świadom prowadzonej polityki i ponosi tego konsekwencje...
Nie mój koń,nie mój wóz,malowane lale wiózł,ale Lech jest chyba świadom prowadzonej polityki i ponosi tego konsekwencje...
Jesli tak sie stalo i zerwana zostala zgoda.. to bardzo dobrze.. triada dzis to juz nie to samo co kilka dobrych lat wstecz, odwiedzanie sie na meczach i klepanie po ramieniach juz nie wystarczy.. nowa krew i zmiany organizacyjne tylko to moze doprowadzic do sukcesu..
zapamietajcie chopcy jedno: mlody lew, zawsze pokona starego lwa..
zapamietajcie chopcy jedno: mlody lew, zawsze pokona starego lwa..
od wczoraj Widzew ma zgode z CSKA Moskwa.
W końcu nazwa czerwonoarmiści , do czegoś zobowiązujeK pisze:od wczoraj Widzew ma zgode z CSKA Moskwa.
zaraz po upadku zgody Lubin-Poznan pisalem ze to nie koniec, to dostalem ostrzezenie
Lech sam sobie zgotowal taka sytuacje ale osobiscie uwazam ze oni sie ciesza, Cracovia tez dlugo nie bedzie czekala i Lech bedzie mial wolna reke w przybiciu nowego,lepszego pod wzgledem strategicznym ukladu
to jak teraz wygladaja uklady polsko-ruskie?RTS-CSKA,Legia-???,Lech-???:)
Lech sam sobie zgotowal taka sytuacje ale osobiscie uwazam ze oni sie ciesza, Cracovia tez dlugo nie bedzie czekala i Lech bedzie mial wolna reke w przybiciu nowego,lepszego pod wzgledem strategicznym ukladu
to jak teraz wygladaja uklady polsko-ruskie?RTS-CSKA,Legia-???,Lech-???:)
gdzie macie oficjalne stanowisko Arki lub Lecha , że wypisujecie o zerwaniu zgody??
Legia - Zenit. Prywatne kontakty pojedynczych osób i sporadyczne skromne odwiedziny. Swego czasu Zenit był u nas na turnieju w 2004r.cze_czar pisze: to jak teraz wygladaja uklady polsko-ruskie?RTS-CSKA,Legia-???,Lech-???:)
http://archiwum.legialive.pl/photos5/04 ... ow_f16.jpg
http://archiwum.legialive.pl/photos5/04gornik2_f54.jpg
Nic konkretnego.
-
januszzwasem
No już widzę jak Lech pisze Ci o takich rzeczach na neciemainroad pisze:gdzie macie oficjalne stanowisko Arki lub Lecha , że wypisujecie o zerwaniu zgody??
bardzo mnie ciekawi ten Twoj informator
jak masz pewne info to pisz zrodło a nie udajesz mega kumatego z wielkimi znajomosciami a jak prosze o szczególy to sie zasłaniasz 3citybsnt, ochloń
-
Szakal1964
hool1995 pisze:Legia - Zenit. Prywatne kontakty pojedynczych osób i sporadyczne skromne odwiedziny. Swego czasu Zenit był u nas na turnieju w 2004r.cze_czar pisze: to jak teraz wygladaja uklady polsko-ruskie?RTS-CSKA,Legia-???,Lech-???:)
http://archiwum.legialive.pl/photos5/04 ... ow_f16.jpg
http://archiwum.legialive.pl/photos5/04gornik2_f54.jpg
Nic konkretnego.
o ile się nie myle tez z CSKA macie jakieś kontakty?
Jak Arka zerwie zgode będzie śmieszna ekipa, bo powód jest żenujący.
W moim odczuciu jest inaczej, pokażą ze mają charakter i nie chcą być piątym kołem u wozu.Averno pisze:Jak Arka zerwie zgode będzie śmieszna ekipa, bo powód jest żenujący.
-
Stopa Mnie Boli
Lech wg mnie ostatnio trochę dziwne standardy wprowadza... Zawiera układy strategiczne i korzystne dla nich a zapomina o zgodach. A przecież nie chodzi w zgodzie tylko o wspólne akcje ale zgoda to przede wszystkim znajomości i ludzie którzy ją tworzyli i ludzie którzy to ciągną dalej.. Niedawno Lech miał układ z Widzewem teraz ma z ŁKS a przecież nie minęło od tego dużo czasu. Teraz przez to nie ma już zgody z Zagłębiem. Dziwne rzeczy się dzieją w ekipie Lecha. Cracovia postawiła na Lech zrywając kilka swoich zgód podając powód brak kontaktów a z tego co pamiętam to np. Czarni Jasło jeździli do nich na mecze. Dziwne jest to wszystko ciekawe jak losy Lecha się potoczą.
a jak obecnie sytuacja wygląda na linii ŁKS - Lechia Gdańsk ?? Bo jak wiadomo swego czasu ekipy te bardzo często odwiedzały sie na meczach zarówno w Gdańsku jak i w Łodzi...dodają i odejmujać wyjdzie na to,że Lech może zamienić Arkę na Lechię..posta bez napinkowy...
Nie mieszajcie nas w spięcia na lini A&L.mainroad pisze:a jak obecnie sytuacja wygląda na linii ŁKS - Lechia Gdańsk ?? Bo jak wiadomo swego czasu ekipy te bardzo często odwiedzały sie na meczach zarówno w Gdańsku jak i w Łodzi...dodają i odejmujać wyjdzie na to,że Lech może zamienić Arkę na Lechię..posta bez napinkowy...
Z LKS nie laczy zaden uklad.
Lechia ma dwie zgody Wisle i Slask oraz przyjazny Slupsk i zero ukladow.
Dodam od siebie (moja obserwacja) ze Lecha z Arką klimaty oziębiły sie nie po pamiętnym KKS&ŁKS na ML tylko było kilka dni wcześniej jak Ruch zawitał nad morze na mecz z Arką. Ruch kosa Lecha wpuszczona na sektory , potem fotki na promenadzie Widzewa Ruchu i Arki .., nie patrzcie tylko w jedną strone ze Lech z ŁKS coś ... To na tej samej zasadzie kiedyś Ruch kroił Widzew i było dobrze Katowice Lały sie z Zabrzem i tak w koło macieju ile to juz było akcji ze od kosy przez układ do zgody . A ile układów padło i nie było zgody.
"Zgoda" teraz a "zgoda" jeszcze kilka lat temu to zupełnie inne pojęcia.
Teraz przede wszystkim liczy się zimna kalkulacja.
Teraz przede wszystkim liczy się zimna kalkulacja.
ByłoPietia pisze:http://fanslask.aha.pl/2009/08/19/idealy-na-sprzedaz/
odnośnie sytuacji na linii Poznań-Lubin
zazwyczaj takie kosy jak Ruch-Widzew, GKS-Górnik, Legia-Lechia kończą się jak dwa kluby bardzo długo nie grają i nie ma blzugów na satdionie, ale Lech jeszcze niedawno "odkręcał kurek z gazem "iluminati pisze:Dodam od siebie (moja obserwacja) ze Lecha z Arką klimaty oziębiły sie nie po pamiętnym KKS&ŁKS na ML tylko było kilka dni wcześniej jak Ruch zawitał nad morze na mecz z Arką. Ruch kosa Lecha wpuszczona na sektory , potem fotki na promenadzie Widzewa Ruchu i Arki .., nie patrzcie tylko w jedną strone ze Lech z ŁKS coś ... To na tej samej zasadzie kiedyś Ruch kroił Widzew i było dobrze Katowice Lały sie z Zabrzem i tak w koło macieju ile to juz było akcji ze od kosy przez układ do zgody . A ile układów padło i nie było zgody.
-
GtWładzię
Dwa tygodnie temu, kilka osób stwierdziło, iż układ ŁKS-KKS, będzie miało żywot jak ekipa "Terror Corps" Pogoni Szczecin- dwie akcje ( w tym jedna nagłośniona ) i koniec.
Masz na myśli zerwanie flagi Lechii we Wrocławiu? TC wykazywało większą aktywność.Raz lepiej,raz gorzejGtWładzię pisze:Dwa tygodnie temu, kilka osób stwierdziło, iż układ ŁKS-KKS, będzie miało żywot jak ekipa "Terror Corps" Pogoni Szczecin- dwie akcje ( w tym jedna nagłośniona ) i koniec.
jest to nie prawdziwa informacja.K pisze:od wczoraj Widzew ma zgode z CSKA Moskwa.
-
analizator.pl
iluminati pisze:Dodam od siebie (moja obserwacja) ze Lecha z Arką klimaty oziębiły sie nie po pamiętnym KKS&ŁKS na ML tylko było kilka dni wcześniej jak Ruch zawitał nad morze na mecz z Arką. Ruch kosa Lecha wpuszczona na sektory , potem fotki na promenadzie Widzewa Ruchu i Arki .., nie patrzcie tylko w jedną strone ze Lech z ŁKS coś ... To na tej samej zasadzie kiedyś Ruch kroił Widzew i było dobrze Katowice Lały sie z Zabrzem i tak w koło macieju ile to juz było akcji ze od kosy przez układ do zgody . A ile układów padło i nie było zgody.
To co miałaby Polonia Bytom powiedzieć ? ku*** normalne, ze jak jest lipa z wchodzeniem to mozna kogos wpuscic. Czy to, ze sie nie przepada za kibicami innego klubu to już swiadczy, ze nie mozna im pomóc, czy tez z nimi pogadac? Ogarnijcie sie co niektórzy. Rozumiem, ze sa takie kosy jak Bytom - Zabrze , Gdynia - Gdańsk, Craxa - Wisła, czy Łks - Widzew, ze to nie wypali, ale porownujac kose Arki z Ruchem i podane przeze mnie to stopień nienawisci jest calkowicie inny. Pewnie przy spotkaniu na trasie Ruchu i Arki bedzie spiecie, ale w wyjatkowych sytuacjach mozna sobie pomagac.
-
Olsztynianin
- ostatnie ostrzeżenie
jesli padnie triada, a do czego moze dojsc, to obstawilbym, ze w niedlugim czasie kosa(?!) Lecha z Zawisza, przerodzi sie w uklad na lini Lech-LKS-Zawisza