wakacyjne miejscowości- gdzie i jacy kibice widziani
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: wakacyjne miejscowości- gdzie i jacy kibice widziani
W Bułgarii dokladnie w Słonecznym Brzegu całkiem fajny melanz z chlopakami z Legii. Pozatym pełno [link] ale mało kto okazywał swoją przynalezność klubową.
Z pozytywnych akcentów mozna dodac awanture angoli w jednym z pubów w czasie ogladania sparingów przed sezonowych hehe :)
Polecam w przyszłym roku !
Z pozytywnych akcentów mozna dodac awanture angoli w jednym z pubów w czasie ogladania sparingów przed sezonowych hehe :)
Polecam w przyszłym roku !
1944
-
Właśnie wociłem tez ze Słonecznego brzegu i nie zgodze sie żeby tam było duzo polaków.Z paroma osobami ześmy tam gadali i one potwierdzaja że mało bo dorgo.Oglólnie to masa Szkopków.Unia robi swoje.Aspektów kibicowskich fakt faktem kompletny brak(chyba że wezme pod uwagi koszulki Norymbergi,fc Koln i takich tam
.Pare razy w barwach śmigamy.

-
Moze akurat tak trafiles bo ja wrecz przeciwnie
co nie zmienia faktu ze miejsce dalej atrakcyjne i ta wodka po 12 zlotych

1944
-
A ja wróciłem z tournee po wybrzeżu i jestem zawiedziony pod względem kibicowskim, zwiedziłem Władysławowo, Jastrzębią Górę, Karwię i Łebę, z akcentów nas interesujących widziałem Wisłę Kraków, Pogoń Szczecin i Łebka w koszulce Legii, na meczu Lecha z Brugią ogólnie ludzi dużo w knajpach, ale same janki.
"My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor."
-
w Egipcie widziani fani Legii (w muzeum w Luksorze chłopaczek w koszulce wklejał vlepy) oraz Lecha (w Hurgadzie mieszkaliśmy w jednym hotelu)
-
Właśnie wróciłem z Sopotu gdzie byłem cały tydzień , widziałem 2 chłopaków w koszulkach Lecha , 1 gościa w smyczy Arki a w Piątek cały Sopot należał do Wisły i Lechi normalnie byli wszędzie .
Z vlep Arka,Wisła,Lechia,Legia,Slask,Lech
Z vlep Arka,Wisła,Lechia,Legia,Slask,Lech
-
Od środy do soboty udało mi się być w trzech miejscowościach mianowicie: Poronin (dla tych co nie wiedzą, gdzie tamiejscowość się znajduje, to powiem, że najduje sie ona obok Zakopanego), Zakopane, Kraków. Postaram się przyblizyć troche to co widzialem:
1) Poronin:
Barwy: nikogo w barwach nie widziałem
Vlepki (wszystkie które udało mi się odczytać (całe i troche pokiereszowane)): Arka Gdynia, Piast Gliwice, Czarni Radom, Widzew Łódź, Podkarpacka Ośmiornica, Jurajsko-Podkarpacka Banda,Lechia&Wisła (vlepka zgodowa), Odra Wodzisław Śląski, i w pociągu jadącym do Zakopanego widzialem vlepe Cracovii
2) Zakopane:
Barwy: jeden chłopak w koszulce i czapce Śląska Wrocław tyle z polskich drużyn, z barw drużyn zagranicznych to widzialem gościa w koszulce Lazio Rzym, gościa w koszulce Realu Madryt (w zasadzie był to był to młody chłopak) gościaw koszulce South Africa, gościa w koszulce reprezentacji Włoch, dwóch gości w koszulkach Manchesteru United, dwóch gości w koszulkach FC Barcelony (odnosnie tych barw zagranicznych to nie wiem czy to byli Polacy czy nie, pisze co widziałem) i sporo w barwach Polskich (podejżewam, iż ze względu na odbywający sie tam turniej skoków narciarskich)
Vlepki (wszystkie które udało mi się odczytać (całe i troche pokiereszowane)): Stal Stalowa Wola, Resovia Rzeszów, Korona Kielce, Cracovia Kraków, GKS Katowice, Lech Poznań, i z pewnością wiele innych, których juz nie pamiętam
Napisy: Wisła Kraków, Cracovia Kraków, Ruch Chorzów, Korona Kielce, jeden napis markerem w WC w jednej z karczm na szybie ,,Tylko Legia"
, pisze tylko te, które ja zauważyłem, mogło byc ich więcej, a niektóryc moge nie pamiętać wszystkich sie wypisać nieda
.
3) Kraków:
Zasadniczo to w Krakowie byłem tylko w sklepie Cracovii i wokół stadionu Wisły (sklep Wisły na Hali Głównej i ich Pub obok stadionu).
Barwy: Tylko to co w sklepach i pubie
Vlepy: Wisła Kraków, Śląsk Wrocław, Lechia Gdańśk, Unia Tarnów, GKS Katowice
Napisy: nie chce mi sie juz wypisywać
, domyślcie się jakie przeważały:D
Pozdrawiam.
1) Poronin:
Vlepki (wszystkie które udało mi się odczytać (całe i troche pokiereszowane)): Arka Gdynia, Piast Gliwice, Czarni Radom, Widzew Łódź, Podkarpacka Ośmiornica, Jurajsko-Podkarpacka Banda,Lechia&Wisła (vlepka zgodowa), Odra Wodzisław Śląski, i w pociągu jadącym do Zakopanego widzialem vlepe Cracovii
2) Zakopane:
Barwy: jeden chłopak w koszulce i czapce Śląska Wrocław tyle z polskich drużyn, z barw drużyn zagranicznych to widzialem gościa w koszulce Lazio Rzym, gościa w koszulce Realu Madryt (w zasadzie był to był to młody chłopak) gościaw koszulce South Africa, gościa w koszulce reprezentacji Włoch, dwóch gości w koszulkach Manchesteru United, dwóch gości w koszulkach FC Barcelony (odnosnie tych barw zagranicznych to nie wiem czy to byli Polacy czy nie, pisze co widziałem) i sporo w barwach Polskich (podejżewam, iż ze względu na odbywający sie tam turniej skoków narciarskich)
Vlepki (wszystkie które udało mi się odczytać (całe i troche pokiereszowane)): Stal Stalowa Wola, Resovia Rzeszów, Korona Kielce, Cracovia Kraków, GKS Katowice, Lech Poznań, i z pewnością wiele innych, których juz nie pamiętam

Napisy: Wisła Kraków, Cracovia Kraków, Ruch Chorzów, Korona Kielce, jeden napis markerem w WC w jednej z karczm na szybie ,,Tylko Legia"

3) Kraków:
Zasadniczo to w Krakowie byłem tylko w sklepie Cracovii i wokół stadionu Wisły (sklep Wisły na Hali Głównej i ich Pub obok stadionu).

Napisy: nie chce mi sie juz wypisywać

Pozdrawiam.
-
10 dni ciagle w sercu Słonecznego Brzegu.A jesli chodzi o ceny to wiadomo że nie chodziło mi tu szczególnie o alkohol,po prostu ogólnie(Nie wiem czy byłeś np w Lazurze na disco bo tam małe piwo chodzi po 10 pln.A wóda wódzie nierównapavik pisze:Moze akurat tak trafiles bo ja wrecz przeciwnieco nie zmienia faktu ze miejsce dalej atrakcyjne i ta wodka po 12 zlotych
![]()

-
kibolek pisze:Od środy do soboty udało mi się być w trzech miejscowościach mianowicie: Poronin (dla tych co nie wiedzą, gdzie tamiejscowość się znajduje, to powiem, że najduje sie ona obok Zakopanego), Zakopane, Kraków. Postaram się przyblizyć troche to co widzialem:
1) Poronin:
2) Zakopane:
Napisy: Wisła Kraków, Cracovia Kraków, Ruch Chorzów, Korona Kielce, jeden napis markerem w WC w jednej z karczm na szybie ,,Tylko Legia", pisze tylko te, które ja zauważyłem, mogło byc ich więcej, a niektóryc moge nie pamiętać wszystkich sie wypisać nieda
.
3) Kraków:
Napisy: nie chce mi sie juz wypisywać, domyślcie się jakie przeważały:D
Pozdrawiam.

-
-
Hiszpania - Costa Brava - 3 osoby z Legii i Zagłębia 
Ekip z Polski brak (bynajmniej nie zauważyłem nikogo w barwach). Jedyny akcent to vlepa Cracovii w Santa Sussana oraz koło kas na Camp Nou + Korona, Wisła, Śląsk w okolicach stadionu oraz przy jakimś wyjściu z metra chłopak z Warszawy w koszulce Barcy który również udawał się na ten mecz.
Ogólnie było sporo osób z Polski ale raczej to starsze osoby z rodzinami.
Jeśli chodzi o hiszpańskie ekipy to totalny piknik. Chodzący koło siebie chłopaki w koszulkach Realu oraz Barcy był widokiem powszednim.
Byłem na Camp Nou podczas meczu Barcelona - Manchester City o jakiś puchar. Ludzi ok 90 tyś. Pierwsze wrażenie nie do opisania, ilość ludzi w barwach oraz sam stadion robi niesamowite wrażenie. Jednak później... mam nadzieje, że w Polsce nigdy tak nie będzie. Dopingu zero, oprócz kilkakrotnie skandowanego BARCA! BARCA! przez 3/4 stadionu. Oprawy i flag brak, za to większość kibiców z trąbkami a'la Małysz... Nikt nawet nie zapytał się nas co robimy w barwach polskiego klubu na meczu. Ogólnie totalny piknik - tylko kiełbasa troche droga
Wejście na stadion to 2 kontrole. Pierwsza to kontrola samego biletu przez "ochroniarza" a druga przejscie przez bramkę i kontrola osobista (mi sprawdzili TYLKO plecak więc można by wnieść wszystko), ciężko było też przecisnąć się na swoje numerowane miejsce gdzie oczywiscie trzeba było siedzieć. Ciekawostką była prezentacja drużyny FCB przez meczem przy całkowicie zgaszonych światłach (oprócz oświetlenia prezentowanych piłkarzy). Po meczu stadion w 20 min pustoszał a ludzie wylegali na ulice i metrem wracali do domów.
Goście przed meczem imprezowali przy piwku w okolicach stadionu, wywieszali swoje flagi przy knajpkach oraz dość głośno dawali znać o swojej obecności. Ich liczbę ciężko mi było oszacować, ale myślę że liczba 3-5 tyś powinna być dobrym odzwierciedleniem. Ich doping na początku meczu niezły, było ich słychać po mojej 2 stronie stadionu. Później ich już nie słyszałem bo chyba w ogóle nie dopingowali. Najgłośniej było ich słuchać jak piłkarze odbierali na koniec puchar po skończonym meczu.
Inne europejskie ekipy jakie spotkałem to kilka osób z Napoli oraz pojedyńcze sztuki z Juve, Feyenordu, Ajaxu, PSG, Chelsea, Liverpoolu oraz kilku innych których po herbach nie poznałem.
Hiszpania to niestety kibicowka B-klasa i oby ich styl kibicowania nigdy nie udzielił się nam...

Ekip z Polski brak (bynajmniej nie zauważyłem nikogo w barwach). Jedyny akcent to vlepa Cracovii w Santa Sussana oraz koło kas na Camp Nou + Korona, Wisła, Śląsk w okolicach stadionu oraz przy jakimś wyjściu z metra chłopak z Warszawy w koszulce Barcy który również udawał się na ten mecz.
Ogólnie było sporo osób z Polski ale raczej to starsze osoby z rodzinami.
Jeśli chodzi o hiszpańskie ekipy to totalny piknik. Chodzący koło siebie chłopaki w koszulkach Realu oraz Barcy był widokiem powszednim.
Byłem na Camp Nou podczas meczu Barcelona - Manchester City o jakiś puchar. Ludzi ok 90 tyś. Pierwsze wrażenie nie do opisania, ilość ludzi w barwach oraz sam stadion robi niesamowite wrażenie. Jednak później... mam nadzieje, że w Polsce nigdy tak nie będzie. Dopingu zero, oprócz kilkakrotnie skandowanego BARCA! BARCA! przez 3/4 stadionu. Oprawy i flag brak, za to większość kibiców z trąbkami a'la Małysz... Nikt nawet nie zapytał się nas co robimy w barwach polskiego klubu na meczu. Ogólnie totalny piknik - tylko kiełbasa troche droga

Goście przed meczem imprezowali przy piwku w okolicach stadionu, wywieszali swoje flagi przy knajpkach oraz dość głośno dawali znać o swojej obecności. Ich liczbę ciężko mi było oszacować, ale myślę że liczba 3-5 tyś powinna być dobrym odzwierciedleniem. Ich doping na początku meczu niezły, było ich słychać po mojej 2 stronie stadionu. Później ich już nie słyszałem bo chyba w ogóle nie dopingowali. Najgłośniej było ich słuchać jak piłkarze odbierali na koniec puchar po skończonym meczu.
Inne europejskie ekipy jakie spotkałem to kilka osób z Napoli oraz pojedyńcze sztuki z Juve, Feyenordu, Ajaxu, PSG, Chelsea, Liverpoolu oraz kilku innych których po herbach nie poznałem.
Hiszpania to niestety kibicowka B-klasa i oby ich styl kibicowania nigdy nie udzielił się nam...

https://t.me/pump_upp
-
No zgadza sie ze knajpy cenowo nie są tak rewelacyjne a co do Lazura zostawiłem tam sporo vlepek Stali Rzeszów i Radomiaka10 dni ciagle w sercu Słonecznego Brzegu.A jesli chodzi o ceny to wiadomo że nie chodziło mi tu szczególnie o alkohol,po prostu ogólnie(Nie wiem czy byłeś np w Lazurze na disco bo tam małe piwo chodzi po 10 pln.A wóda wódzie nierównajak kto lubi.No ale wiadomo miejscowka wypas,potwierdzam.

Podsumowujac jakby nie ruscy to było by pięknie

1944
-
Ustka:
widziane pojedyncze osoby z Grafa Słupsk,Motoru Lbn,Wisły Krk, ŁKS Łodz. Troche wiecej osob z Radomiaka,Włokniarza Czestochowa,KKSu Kalisz,Widzewa,Jagiellonii.Duzo grafów ŁKS,Zawiszy,Gornika Z i Gornika Konin.
widziane pojedyncze osoby z Grafa Słupsk,Motoru Lbn,Wisły Krk, ŁKS Łodz. Troche wiecej osob z Radomiaka,Włokniarza Czestochowa,KKSu Kalisz,Widzewa,Jagiellonii.Duzo grafów ŁKS,Zawiszy,Gornika Z i Gornika Konin.
-
Vodice ( Chorwacja ) :Zagłębie Sosnowiec i Widzew.
-
Mielno.
Widzew Łodz, Ruch Chorzow,Lech Poznan, Pogon Szczecin ,Arka Gdynia ( bluzy - koszulki )
+ Koleś z dziarą Legii.
Widzew Łodz, Ruch Chorzow,Lech Poznan, Pogon Szczecin ,Arka Gdynia ( bluzy - koszulki )
+ Koleś z dziarą Legii.
-
Fethiye - Turcja.
2 osoby z Zagłebia Lubin w tym samym hotelu, przynajmniej było sie z kims napic "po naszemu"
Oraz 1 z Legii.
2 osoby z Zagłebia Lubin w tym samym hotelu, przynajmniej było sie z kims napic "po naszemu"
Oraz 1 z Legii.
KibicŁKS pisze:A ja mam pytanie. Czy pzpn zmniejszy kare Widzewowi jeżeli zszyją flage i zwroca ja Legii??
-
Wiem że nie na temat: Jak jest z gorzałą w Tunezji ?, kupi się legalnie w ich "biedronce".Ogólnie jak z alkoholem u allachów ?
-
ogolnie lipa. zwlaszca teraz jak jest ramadan.Baader 06 pisze:Wiem że nie na temat: Jak jest z gorzałą w Tunezji ?, kupi się legalnie w ich "biedronce".Ogólnie jak z alkoholem u allachów ?
chociaz mozna znalesc jakis sklep, gdzie szef sprzeda za kotara ichni wynalazek.
najlepiej zaopatrzyc sie na bezclowce przed wylotem.
Wisła Kraków
-
Baader 06 pisze:Wiem że nie na temat: Jak jest z gorzałą w Tunezji ?, kupi się legalnie w ich "biedronce".Ogólnie jak z alkoholem u allachów ?
nie wiem jak w Tunezji ale myślę że podobnie jak w Egipcie (też allachy). alkoholu napijesz się w knajpie, piwo gdzie niegdzie w sklepie (za dużego wyboru nie ma), a ze sklepów to tylko wolnocłowy (do 48h po przyjeździe). najlepsza opcja to all inclusive i pijesz w hotelu do oporu. Allach mówi że alkohol to grzech

-
gdzie jest opcja edycji posta??
mozna jeszcze kupic np. Absoluta w General Magazine - taki ichni market - ale cena cie zabije.
mozna jeszcze kupic np. Absoluta w General Magazine - taki ichni market - ale cena cie zabije.
Wisła Kraków
-
nie kupuj tego, ciepła starogardzka jest smaczniejsza. tam zasadniczo jest do kupienia wino i kiepskie piwo. ceny wódy to naprawdę kosmos. ale jak ktoś pisał kupuj w bezcłowym przed odlotem.coglin pisze:ogolnie lipa. zwlaszca teraz jak jest ramadan.Baader 06 pisze:Wiem że nie na temat: Jak jest z gorzałą w Tunezji ?, kupi się legalnie w ich "biedronce".Ogólnie jak z alkoholem u allachów ?
chociaz mozna znalesc jakis sklep, gdzie szef sprzeda za kotara ichni wynalazek.
najlepiej zaopatrzyc sie na bezclowce przed wylotem.
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię
-
ja w Susse w zeszłym roku tez bylem 28.08.do 11.09 w okresie Ramadanu i lipa była z gożołą jedyna opcja to Tunizjan Hasisz żeby sie dojebać łatwioej dostepny niż wódka
:D ogólnie sprzedawał go ochroniarz hotelu. ( nie polecam gówno wielbłąda) ale w zasadzie w każdym hotelu przy opcji all incluslive masz gołdy w c*** i ich jebane piwska wodnego a i nie pij nic z lodem chyba ze chcesz mieć srake 

CALSBERG - PROBABLY THE BEST BEER IN THE WORLD
-
Oni mają piwo celtia strasznie słabe ale ujdzie. Jakąś tam wódke i wino kupisz i mini supermarketach. Ale najlepiej na bezcłowej gdzie masz np. Litr wyborowej za 24zł, 1 litr żubrówki 22zł
Więc sam sobie odpowiedz gdzie lepiej alko kupić
Więc sam sobie odpowiedz gdzie lepiej alko kupić
-
Zakopane:
Przez caly tydzien nie zauwazylismy nikogo w barwach
Na murach w centrum wrzuty - Cracovia, Wisla, Korona i Ruch Chorzow
Oczywiscie po naszym pobycie pojawilo sie kilkanascie nowych wrzut
Raz slyszalni kolesie spiewajacy "j**** pzpn" , niestety nie chcieli wchodzic z nami w zadne "dyskusje"
Przez caly tydzien nie zauwazylismy nikogo w barwach

Na murach w centrum wrzuty - Cracovia, Wisla, Korona i Ruch Chorzow
Oczywiscie po naszym pobycie pojawilo sie kilkanascie nowych wrzut

Raz slyszalni kolesie spiewajacy "j**** pzpn" , niestety nie chcieli wchodzic z nami w zadne "dyskusje"

-
To sporo ekip ekip się tam bawilo...bo ja bedac pod koniec lipca widzialem tylko kilka osob z ekipy KSZO, oczywiscie kilku miejscowych arkowcow...bo kolonistow w barwach Ruchu nie liczę.ADR10 pisze:Jastrzębia Góra.
Widziani: Widzew Arka Śląsk GKS Tychy ŁKS

-
Sianożety, Ustronie Morskie : Lech, Stilon Gorzów, Polonia Bytom. Dużo vlepek WKS'u i Siarki Tarnobrzeg.
-
Nad Jeziorem Głuszynskim grupa osób z Widzewa w nocy dość głośno oznajmiająca swoją miłość do klubu i nienawiść do kos 

-
To samo nad jeziorem sulejowskim
spotkała sie brygada z Łodzi Piotrkowa i Katowic
Wspólne śpiewy Widzew Ruch przez całą noc na skarpie - słyszał chyba cały zalew 

-
28-30 sierpnia we Wladyslawowie.
Nas 4 osoby na weekend.Spotkalismy 3 osoby z Cracovii. Jeden rozbawil nas tekstem " jestem z Cracovii,ktos podjezdza ?"
Pozniej w nocy krotka rozmowa z dwoma osobami z Radomiaka. To tyle.
Nas 4 osoby na weekend.Spotkalismy 3 osoby z Cracovii. Jeden rozbawil nas tekstem " jestem z Cracovii,ktos podjezdza ?"

...Autonomia Kaliska...
-
Ostatnie kilka dni spędziłem w Chorwacji na Hvarze, a później w Splicie. Jeśli chodzi o 'przyjezdnych' to spotkałem kilka vlepek włoskiej Ceseny i Romy, no i oczywiście pozostawiłem te czarno-niebieskie;)
Za to jeśli chodzi o miejscowych to sporo osób w koszulkach Hajduka, masa aut na blachach z herbem, a tamtejsze malunki to mistrzostwo..... Zwykłe bohomazy można było zliczyć na palcach jednej ręki, a niemal co kilka metrów na murach większe i mniejsze dzieła sztuki sławiące Torcidę!
W drodze powrotnej w Budapeszcie natknąłem się na dwóch gości w koszulkach Partizan&PAOK wysiadających z auta na węgierskich blachach(!) i duży napis Gate 4 PAOK na jednym z murów w centrum. Nie wiem, czy któraś z miejscowych ekip utrzymuje z nimi kontakty? Czy to raczej przypadek związany z wojażami pucharowymi?
Za to jeśli chodzi o miejscowych to sporo osób w koszulkach Hajduka, masa aut na blachach z herbem, a tamtejsze malunki to mistrzostwo..... Zwykłe bohomazy można było zliczyć na palcach jednej ręki, a niemal co kilka metrów na murach większe i mniejsze dzieła sztuki sławiące Torcidę!
W drodze powrotnej w Budapeszcie natknąłem się na dwóch gości w koszulkach Partizan&PAOK wysiadających z auta na węgierskich blachach(!) i duży napis Gate 4 PAOK na jednym z murów w centrum. Nie wiem, czy któraś z miejscowych ekip utrzymuje z nimi kontakty? Czy to raczej przypadek związany z wojażami pucharowymi?
-
Wejherowo żółto-niebieskie od lat, Arka trzyma władzę cały czas.
-
Pod koniec sierpnia byłem nad J.Solińskim w miejscowości Polańczyk.Przez tydzień spotkałem tylko kibiców Siarki i Polonii Przemyśl pod parasolami i na zaporze (dobre wizualnie ekipy w koszulkach klubowych),parę osób gadżetach Legii (chyba to była rodzina z Warszawy) i starego helmuta w koszulce Herty Berlin 

-
w Polańczyku nie ma zapory, jest w Solinie i mniejsza Myczkowcach
-
:shock: [link]kibolek pisze:Od środy do soboty udało mi się być w trzech miejscowościach mianowicie: Poronin (dla tych co nie wiedzą, gdzie tamiejscowość się znajduje, to powiem, że najduje sie ona obok Zakopanego , Zakopane, Kraków. Postaram się przyblizyć troche to co widzialem:
1) Poronin:
2) Zakopane:
Vlepki (wszystkie które udało mi się odczytać (całe i troche pokiereszowane)): Stal Stalowa Wola, Resovia Rzeszów, Korona Kielce, Cracovia Kraków, GKS Katowice, Lech Poznań, i z pewnością wiele innych, których juz nie pamiętam :D
Napisy: Wisła Kraków, Cracovia Kraków, Ruch Chorzów, Korona Kielce, jeden napis markerem w WC w jednej z karczm na szybie ,,Tylko Legia" :D, pisze tylko te, które ja zauważyłem, mogło byc ich więcej, a niektóryc moge nie pamiętać wszystkich sie wypisać nieda :D.
3) Kraków:
Barwy: Tylko to co w sklepach i pubie :D
Napisy: nie chce mi sie juz wypisywać :D, domyślcie się jakie przeważały:D
Pozdrawiam.
Zapomniałeś dodać,że w Zakopcu widziałeś jeszcze kilku typów skandujących Adam Małysz Adam :lol:...aha mógłbyś nie trzymać ludzi w niepewności i napisać czyje to napisy przeważają w Krakowie,bo za cholerę nie można się domyślić :roll: .Czyżby Garbarnii??? :lol:
Zawsze wieRni i oddani,po kRes życia PsychoFani
-
Wejherowo faktycznie całe żółto - niebieskie.kończyce ksg pisze:A jak Wejherowo ?
Ostatnio widziałem na mieście parę podpisów kibiców KSG, anty Ruch. ( np. dworzec główny PKP )
Cały czas trzymać fason- wygrać, przegrać zawsze z klasą !
-
Kuźnica (półwysep helski): kilka napisów i graffiti Widzewa. W Władysławowie i okolicach nikogo w barwach nie spotkałem.
-
Międzywodzie - Lech, Widzew, tych pierwszych więcej.
A.C.A.B.
-
ja byłem w Międzywodziu i nie widzialem wogule Widzewa... Lecha troche sporo ŁKSu i ŚlaskaOP1983 pisze:Międzywodzie - Lech, Widzew, tych pierwszych więcej.
-
W Wenecji ślad Zenitu st Petersburg, oczywiście zaraz potem dołączyła do niej vlepa Sparty Wrocław
[link]