Osoba robiąca zdjęcie była zapewne w tym momencie na murawie.TYLKO DYSKOBOLIA pisze:[link]
![]()
bedzie mial oszolom pamiatke..ziomkow po szalu psiarnia napierdala a ten fotki pstryka

Komentarze 21-23 Sierpnia 2009
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 21-23 Sierpnia 2009
[link] | [link]
-
Nie zrozumielismy sie 
Chodzi mi o tego typa z telefonem na dalszym planie

Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
KibicRR pisze:Nic nas nie łączy.Born*to*drink pisze:Pytanie do kogoś z Radzionkowa, Was łączy coś z GKSem Katowice?
A nie pozdrawialiście ich czasem w jakiś sposób wczoraj w Sosnowcu, pytam bo słabo byliście słyszani a wydaje mi się że jednak

Uzależniony Od Seksu, Alkoholu, Nikotyny, ZAGŁĘBIA I Adrenaliny ...
tatar58 pisze:Czy ktoś wie coś o zgodzie Ruchu z Legią na onecie piszą, że ma być
-
Pozdrawiali GKS Ruch RadzionkówBorn*to*drink pisze:KibicRR pisze:Nic nas nie łączy.Born*to*drink pisze:Pytanie do kogoś z Radzionkowa, Was łączy coś z GKSem Katowice?
A nie pozdrawialiście ich czasem w jakiś sposób wczoraj w Sosnowcu, pytam bo słabo byliście słyszani a wydaje mi się że jednak

ULTRAS
-
Aaa, zwracam honorTYLKO DYSKOBOLIA pisze:Nie zrozumielismy sie

[link] | [link]
-
Pozdrawialiśmy tylko Dozamet Nowa Sól.Born*to*drink pisze:KibicRR pisze:Nic nas nie łączy.Born*to*drink pisze:Pytanie do kogoś z Radzionkowa, Was łączy coś z GKSem Katowice?
Jednak mamy jedną pieśn w której jest tekst " W żadnej Warszawie, czy Katowicach ... " więc pewnie z tym Ci się pomyliło.
-
chodziło o to żeby nagrywać prowokacje ochronySzalikowiec_ pisze:Aaa, zwracam honorTYLKO DYSKOBOLIA pisze:Nie zrozumielismy sie

To nie moda-to życiowa droga...

-
Mnie ciekawi dlaczego żaboli tak mało (niby ok.250) pojechało do Gorzowa?
Przecież u siebie lata was po "25-30 tyś." Jest to czymś spowodowane? Jakieś selekcje,jeździ tylko "ekipa"/torcida ?
Przecież u siebie lata was po "25-30 tyś." Jest to czymś spowodowane? Jakieś selekcje,jeździ tylko "ekipa"/torcida ?

-
Może spowodowane jest to ilością biletów jakie otrzymują z klubu,do którego się wybierają??19:20 pisze:Mnie ciekawi dlaczego żaboli tak mało (niby ok.250) pojechało do Gorzowa?
-
Andrzej Farmazon pisze:Może spowodowane jest to ilością biletów jakie otrzymują z klubu,do którego się wybierają??19:20 pisze:Mnie ciekawi dlaczego żaboli tak mało (niby ok.250) pojechało do Gorzowa?
Boo-Lee pisze:500Stadionowy Zegar pisze:a zamowienie na jaka ilosc biletow wysłal klub z Zabrza na mecz w Gorzowie?
WOJOWNIKÓW DWÓCH WIDZEW & RUCH
-
Czyli zostali potraktowani niesprawiedliwie,Pogoń przed nimi chyba dostała nieco więcej,do tego ta przygoda na trasie,porażka piłkarzy,najwidoczniej ten weekend nie był ich ,a druga sprawa to trzeba być w czepku urodzonym żeby się załapać na wyjazd górnika
-
Nic z tego nie wynika. To,że wysłali zamówienie na 500 nie znaczy,że 500 dostali.Na pewno ktoś z Górnika napisze jak było.RTS-SIWY pisze:Andrzej Farmazon pisze:Może spowodowane jest to ilością biletów jakie otrzymują z klubu,do którego się wybierają??19:20 pisze:Mnie ciekawi dlaczego żaboli tak mało (niby ok.250) pojechało do Gorzowa?
Przecież u siebie lata was po "25-30 tyś." Jest to czymś spowodowane? Jakieś selekcje,jeździ tylko "ekipa"/torcida ?Boo-Lee pisze:500Stadionowy Zegar pisze:a zamowienie na jaka ilosc biletow wysłal klub z Zabrza na mecz w Gorzowie?
-
19:20 napisał:
Mnie ciekawi dlaczego żaboli tak mało (niby ok.250) pojechało do Gorzowa?
ku*** co za typ...Czyli zostali potraktowani niesprawiedliwie,Pogoń przed nimi chyba dostała nieco więcej,do tego ta przygoda na trasie,porażka piłkarzy,najwidoczniej ten weekend nie był ich ,a druga sprawa to trzeba być w czepku urodzonym żeby się załapać na wyjazd górnika
-
Moje dwa posty miały szyderczy charakter więc mi tu nie "typuj" 

-
Ja p******* Gornik dostal 500 biletow. Jakby przyjechal w 700 tez by wszyscy weszli. Przyjechali w ile przyjechali, ich sprawa.
-
No właśnie ich sprawa, tyle że do powiedzenia w sprawie KSG najwiecej mają ludzie z HKS i znów polemika na 10 przez dwa głupie postya przepraszam szydercze..
po c*** siejecie zamet panowie z HKS zajmijcie sie swoim klubem. zamaist sie cieszyc swoją dobra liczba na wyjeździe to nie lepiej wyśmiac wroga bo pojechali w mniejszej liczbie niżchyba wszyscy sie spodzielewali..

PS 1948
-
Apropos Legii, bo ktoś stronę wcześniej zadał pytanie.
Nie jeździmy z KP, więc oni nie ponoszą odpowiedzialności (chociaż z PZPN i Ekstrklasą to nigdy nie wiadomo do kogo się przysrają), czyli jak coś zrobimy to będziemy raczej karani indywidualnie, bo nie byliśmy przecież zorganizowaną grupą, tylko tak jakby pojedynczo na zaproszenie Odry.
Nie jeździmy z KP, więc oni nie ponoszą odpowiedzialności (chociaż z PZPN i Ekstrklasą to nigdy nie wiadomo do kogo się przysrają), czyli jak coś zrobimy to będziemy raczej karani indywidualnie, bo nie byliśmy przecież zorganizowaną grupą, tylko tak jakby pojedynczo na zaproszenie Odry.
-
tylko nie pomylcie znow druzyn i policji nie dopingujcie czasem 

KS Ruch Chorzów
-
czytając forum zastanawia mnie fakt co wnoszą niektórzy ludzie i jak bardzo oni zaniżają swoimi wypowiedziami poziom dziw bierze również czytając i widząc że większość tych zaniżających poziom to kibice mieniący się fanami Ruchu Ch...
Brodnica FC Legia
-
na Pogoni Szczecin catering dla gosci wyglada tak ze typ przynosi po kilkanascie kielbasek w koszu z trybuny gospodarzy i sprzedaje po 9 zl.. (w czasie meczu zrobi 2-3 kursy) czyli sprzeda jakies 30-40 kielbasek, tak ze jak ktos jedzie dluga droge niech nie liczy ze poje..VJ pisze:
Na zdjęciach z Gdyni widziałem jak przez bramę ewakuacyjną (od strony boiska) podawane jest żarcie. Tak wygląda catering na stadionie Arki? Jest na innych stadionach tak, że żarcie podaje się jak zwierzętom w zoo? Chyba na Polonii Warszawa tak było. Pytam, bo to ciekawy widok.
Ciężary na mase ?! Na masę najlepsze są wafelki i ptasie mleczko.
-
Bardzo fajna oprawa Zagłębia. Myślę, że skoro zarzucili takie hasło to byli na tyle zdeterminowani i odważni, że chcieli to przekazać. Nie wiem tylko po c*** spory, jezeli ktoś tak czuje i uważa, to ma do tego prawo.
ZAKŁAMANA HISTORIA ŁKS-u
http://widzewtomy.net/index.php?option= ... &Itemid=89
http://widzewtomy.net/index.php?option= ... &Itemid=89
-
Idąc tym tropem, to ilu "prawdziwych hanysów" w piatek widzi się na Centralnym , jak po tygodniu pracy wracają w swe rodzinne strony. A na meczu Warszawka to stara.....
Tak samo pewnie wielu chłopków z Myszkowa pracuje w Czestochowie.
Takich przykładów jest cała masa.
Życie kibicowskie, a migracja za pracą to inna sprawa .
I nijak się ma do starych, regionalnych zatargów.
Życie nie raz figla spłata.
A sama oprawa fajna, w starym klimacie.
I o to chodzi, by żadne zakazy i tłuste leśne dziady nam nie odebrały tego, co w piłce jest najpiękniejsze!
Tak samo pewnie wielu chłopków z Myszkowa pracuje w Czestochowie.
Takich przykładów jest cała masa.
Życie kibicowskie, a migracja za pracą to inna sprawa .
I nijak się ma do starych, regionalnych zatargów.
Życie nie raz figla spłata.
A sama oprawa fajna, w starym klimacie.
I o to chodzi, by żadne zakazy i tłuste leśne dziady nam nie odebrały tego, co w piłce jest najpiękniejsze!
-
Wy widać nie macie pojęcia o czym piszecie. Obudzili się nagle że Zagłębie izoluje się od Śląska bo zobaczyli oprawę, koniec świata. Ciekawe gdzie byliście kilka, kilkanaście lat temu, gdy te podziały były dużo bardziej widoczne.

-
Z tym "po naszej" troche powstrzymaj bo Szopienice do Waszych nie należą...*MALek* pisze:Bardziej śmieszy i wprawia w zażenowanie.
Swoją drogą to ich stadion jest po naszej stronie rzeki - czyli na historycznych ziemiach Szopienic...
Swoja droga jak zwykle zbędna napinka, nie spodziewałem sie takiej oprawy Zagłebia bo ta cała wojna Śląska z Zagłębiem Dąbrowskim ma juz bardziej charakter "nienawisci" z przyzwyczajenia niz prawdziwego konfilktu z przed lat o ktorym pisał JSC.
-
Zajebiste twarzówki ktoś pierdolnął chłopakom ze Stilonu i Górnika,w Krakowie za to już by siekiery latały.Nie możecie pogadać z zarządem strony żeby się ogarneli bo to dla was nie wygodne?W dzisiejszych czasach niebezpiecznie jest popuszczać takim sprawą.
Kilka słów odnośnie oprawy Zagłębia-wyszła zajebiście zarówno wykonanie jak i pomysł mi się podobają.Szacunek dla nich za to że utożsamiają się z Ojczyzną a nie z regionem tak jak to robią inni.
Kilka słów odnośnie oprawy Zagłębia-wyszła zajebiście zarówno wykonanie jak i pomysł mi się podobają.Szacunek dla nich za to że utożsamiają się z Ojczyzną a nie z regionem tak jak to robią inni.
yeyo pisze:
jego twarz kojarzy mi sie z psychopatą, zbokiem, potencjalnym pedofilem
-
Szkoda że Śląsk nie nastawił się na mocniejsze wrażenia dzień wcześniej 

-
http://www.widzewtomy.net/index.php?opt ... 1#categorySevi pisze:Mozna zdjecia trybun z meczu Widzew - Warta?
'Nie ma fal, nie ma palm, nie ma no i co ?'
-
W Lubinie na sektorze gośći. Żarcie dobre było, drogo nie bylo, miłe panie obsługiwały. Ale fakt, z dobrym jedzeniem na stadionach ciężko.VJ pisze: dajcie namiar na jakiś przyjemny sektor przyjezdnych z dobrym żarciem. Pisząc "dobre żarcie" nie mam na myśli takiego, które dobrze smakuje gdy jest się najebanym i ledwo stoi na nogach.
Stalówki 230 osób w Płocku, w tym 55 Resovia.
-
-
Potwierdzamo_ pisze:W Lubinie na sektorze gości. Żarcie dobre było, drogo nie bylo, miłe panie obsługiwały. Ale fakt, z dobrym jedzeniem na stadionach ciężko.VJ pisze: dajcie namiar na jakiś przyjemny sektor przyjezdnych z dobrym żarciem. Pisząc "dobre żarcie" nie mam na myśli takiego, które dobrze smakuje gdy jest się najebanym i ledwo stoi na nogach.

-
o_ pisze:W Lubinie na sektorze gośći. Żarcie dobre było, drogo nie bylo, miłe panie obsługiwały. Ale fakt, z dobrym jedzeniem na stadionach ciężko.VJ pisze: dajcie namiar na jakiś przyjemny sektor przyjezdnych z dobrym żarciem. Pisząc "dobre żarcie" nie mam na myśli takiego, które dobrze smakuje gdy jest się najebanym i ledwo stoi na nogach.
Stalówki 230 osób w Płocku, w tym 55 Resovia.
Ja pamietam zaś że w Janikowie były kiełbaski po 5zł duże coś okolo 15-20 cm i półtora litrowy napój za 2.50, nie wiem jak teraz bo ostatni raz widzieli mnie tam 2 lata wstecz
Uzależniony Od Seksu, Alkoholu, Nikotyny, ZAGŁĘBIA I Adrenaliny ...
tatar58 pisze:Czy ktoś wie coś o zgodzie Ruchu z Legią na onecie piszą, że ma być
-
Na Radzionkowie (w tym roku, przed Wielkanocą) byliśmy za sektorem na stadionie a od strony ulicy, za płotem było stoisko i podawano kiełbaski i napoje.VJ pisze:Na zdjęciach z Gdyni widziałem jak przez bramę ewakuacyjną (od strony boiska) podawane jest żarcie. Tak wygląda catering na stadionie Arki? Jest na innych stadionach tak, że żarcie podaje się jak zwierzętom w zoo? Chyba na Polonii Warszawa tak było. Pytam, bo to ciekawy widok.
-
pizze z de grasso dowiezioną w przerwie meczuVJ pisze: żeby nie było, że rozpierdalam temat całkowicie to pytanie nawiązujące do komentarzy:
jedliście coś dobrego w weekend na wyjeździe? coś kupionego na stadionie.

-
może się starzeję, ale malować "niebieskie Mysłowice" na nowiutkim budynku to mnie naprawdę drażni, czekam na wyrok kumatych
-
Aż taki nowiutki to on nie był na zdjęciu tego nie ma ale bardziej na prawo był pokaźnych rozmiarów znaczek Anty WisłaAltruista pisze:może się starzeję, ale malować "niebieskie Mysłowice" na nowiutkim budynku to mnie naprawdę drażni, czekam na wyrok kumatych
NIEBIESKIE MYSŁOWICE SILNIEJSZA STRONA MIASTA!
-
Ile Zaglebia było w Wodzislawiu?
Kaj stary stoi szyb
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
-
no to jestem berdzo ciekaw co teraz poczynią betony z pzpn-u!!
[link]
[link]
WOJOWNIKÓW DWÓCH WIDZEW & RUCH
-
Moim zdaniem: nic.
Powiedzą, że jest za późno, że ligi rozpoczęte, że C+ nie będzie płacił kolejnemu zespołowi, że sie zrobi burdel i dogrywamy. Nie wiem, czy jest jeszcze jakaś instancja odwoławcza, ale jeśli tak, to kolejny czas stracony. Widzew dogra sezon w I lidze, a później się pomyśli, co dalej. Oczywiście włodarze klubu z Łodzi pójdą do sądu po odszkodowanie, ale zanim sprawy sie pokończą, każdy zapomni, w sercach kibiców zostanie żal, a sam Widzew będzie grał tam, gdzie zaprowadzi go forma sportowa. Sprawy pokończą się za 5 lat i PZPN już sam zapomni o co tym razem jest oskarżany, o ile jeszcze będzie istniał.
Powiedzą, że jest za późno, że ligi rozpoczęte, że C+ nie będzie płacił kolejnemu zespołowi, że sie zrobi burdel i dogrywamy. Nie wiem, czy jest jeszcze jakaś instancja odwoławcza, ale jeśli tak, to kolejny czas stracony. Widzew dogra sezon w I lidze, a później się pomyśli, co dalej. Oczywiście włodarze klubu z Łodzi pójdą do sądu po odszkodowanie, ale zanim sprawy sie pokończą, każdy zapomni, w sercach kibiców zostanie żal, a sam Widzew będzie grał tam, gdzie zaprowadzi go forma sportowa. Sprawy pokończą się za 5 lat i PZPN już sam zapomni o co tym razem jest oskarżany, o ile jeszcze będzie istniał.
"Warszawskie dzieci pójdziemy w bój, za każdy kamień Twój, Stolico, damy krew"
- Co można dostać tanio, łatwo i szybko?
- Tanio, łatwo i szybko można dostać....zakaz stadionowy?
- Co można dostać tanio, łatwo i szybko?
- Tanio, łatwo i szybko można dostać....zakaz stadionowy?
-
Do rozgrywek was nie dorzucą .Także pozostaje walka o duuuże odszkodowanie.
-
życze Widzewowi, aby otrzymał kilka ładnych baniek odszkodowania od tych dziadów.