Ja podczas jednodniowego pobytu w niedzielę widziałem za to wiele akcentów kibicowskich, goście z dziarami Sanovii, zgrabną ekipkę Stali Sanok, młodych kibiców Ustrzyk Bieszczady i gościa ze Stali Mielec. Czyli dość dużo jak na kilka godzin.1928UT pisze:Solina i okolice.
Siedziałem tydzień i oprócz niezliczonej ilości vlep i jednego dziecka widzianego na zaporze w bluzie Unii Leszno nikogo w barwach nie widziałem czy to na plaży, w barach czy to na zaporze i jej okolicach. Podejrzewam że ktoś mniej lub bardziej kumaty bawił w tym okresie w okolicach j. solińskiego ale z barwami się nikt nie obnosił.

wakacyjne miejscowości- gdzie i jacy kibice widziani
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: wakacyjne miejscowości- gdzie i jacy kibice widziani
"My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor."
-
Jadę dziś do POBIEROWA na urlop jak tam sytuacja wygląda?
pozdro
pozdro
j**** Tfuska ! "
-
to miałeś fart, albo bystrzejsze oko. Bo ja też tam siedziałem tydzień i spostrzeżenia mam podobna jak 1928UT. mnóstwo vlep (co ciekawe prawie wszystkie podrapane), wrzuty Resovii na sklepie koło tamy. A i na plaży w Polańczyku podczas pozowania do zdjęcia, jeden z typów (obejmując drugiegoPango pisze:Ja podczas jednodniowego pobytu w niedzielę widziałem za to wiele akcentów kibicowskich, goście z dziarami Sanovii, zgrabną ekipkę Stali Sanok, młodych kibiców Ustrzyk Bieszczady i gościa ze Stali Mielec. Czyli dość dużo jak na kilka godzin.1928UT pisze:Solina i okolice.
Siedziałem tydzień i oprócz niezliczonej ilości vlep i jednego dziecka widzianego na zaporze w bluzie Unii Leszno nikogo w barwach nie widziałem czy to na plaży, w barach czy to na zaporze i jej okolicach. Podejrzewam że ktoś mniej lub bardziej kumaty bawił w tym okresie w okolicach j. solińskiego ale z barwami się nikt nie obnosił.

-
Sielpia
0 barw, jednakże obecne osoby z Wisly Kraków, Jagi, Legii i grupka jednostrzałowych małolatów z Widzewa podających się za DHW i ogolnie siejących straszny przypał.
0 barw, jednakże obecne osoby z Wisly Kraków, Jagi, Legii i grupka jednostrzałowych małolatów z Widzewa podających się za DHW i ogolnie siejących straszny przypał.
"Wiara w jedność Białej Rasy
pozwoli zjednoczyć Naród!"
pozwoli zjednoczyć Naród!"
-
Władysławowo, jak tam wygląda sytuacja ?
na poziomie ziomie
ziomie

-
rado pisze:Jadę dziś do POBIEROWA na urlop jak tam sytuacja wygląda?
pozdro
Własnie siedze w Pobierowie duzo ludzi malo akcentow kibicowskich poza jednym typem w smyczce Stilona Gorzow. Poza tym wlepy ŁKSu,Legii,Lecha
-
Tydzień we Władysławowie-W barwach najwięcej Lecha,Widzewa.Pojedyńcze osoby z Arki,Ruchu,Lechii.Na baletach podbija chłopak z dziewczyną ze Śląska Wrocław z którymi pozniej praktycznie codzienie melanzujemy.pozdro dla was 

-
ŁKS , WIDZEW , ARKA tacy kibole widziani przeze mnie ;p Łks on tour 2009;pMichał_KSG pisze:Na początku lipca tam byłem i widziane barwy Lecha i Arki.Sopran pisze:Władysławowo, jak tam wygląda sytuacja ?
Sam chodziłem w koszulce Górnika i nikt nic nie burzył.
WRWCrew
-
10 Dni w Kolobrzegu , z ekip dosc czesto spotykanych to Widzew,Lechia(W szczegolnosci wieczorne pory na dyskotekach "plazowych")i poszczegolne jednostki Kolejorza.
-
W Jastrzębiej Górze w ten weekend można było jedynie spotkać osoby w koszulkach czy bluzach Everlasta
Nikogo w barwach oprócz mnie nie zauważyłem 

-
czyli Bokserzy...tcz pisze:W Jastrzębiej Górze w ten weekend można było jedynie spotkać osoby w koszulkach czy bluzach EverlastaNikogo w barwach oprócz mnie nie zauważyłem
bardzo mozliwe,bo moja babcia z calym turnusem emerytow i rencistow rzadzila wlasnie w Jastrzebiej

Jako ciekawostke moge podac rowniez Grodzisk...co roku przy okazji opalenickiego turnieju Remes Cup,w grodziskich szkolach spia mlodzi adepci pilkarstwa,ale mimo ich na ogol mlodego wieku da sie po nich zauwazyc chociazby vlepki

Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
tydzień w Sopocie, mocny FC Barcelony, trochę kibiców Arsenalu
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię
-
Będzie ktoś w Ustroniu Morksim od 21 sierpnia?
-
JokoBoy pisze:Właśnie widzę ktoś tu Kaszubów nie trawiRomano pisze:Zawsze sie dziwie ludziom którzy jadą nad morze do takich metropolii jak Karwia,Debki,Białogóra;Jastrzebia Góra,Półwysep helski(może poza Helem gdzie przez jeden dzień można zobaczyc troche ciekawych miejsc).Sa to miejscowości gdzie po sezonie mozna krecić horory pt miasto wymarłe:)W sezonie gdy ktos nie jest maniakiem kapieli morskich i leżenia na slońcu w słoneczne dni nie ma praktycznie co robić.Jesteście skazani na flądre i piwo w miejscowych budach i ogrodkach piwnych.Wezcie też pod uwage ceny wyśróbowane do granic mozliwości bo wiadomo że miejscowi przez 3 miesiace muszą na was zarobić do przyszlorocznego sezonu:).Niestety wiem że was nie przekonam i jak co roku zapełnicie plaże kaszubskich wiosek i sakiewki miejcowych Kaszubów:)Pango pisze:Dziewczyna załatwiła mi wyjazd do Karwii, był ktoś, dzieje się tam coś?![]()
Dla mnie to świetne miejsce na wypoczynek i pozwiedzanie. Blisko do Trójmiasta, a tam jest co zobaczyć. Rowerkiem przez cały półwysep można śmignąć, na Zatoce jakieś żagielki, etc.
A jakie Ty miejsce na morzem proponujesz? Może skorzystam.
Pzdr.
Nigdzie nie napisałem że Kaszubów nie lubie w końcu to tacy sami Polacy jak my
tylko czasem gwarą polecą:)(oczywiście zaraz ktos powie że to język itp:))
Kolego blisko do Trójmiasta to może bedzie jak drogi zmodernizuja bo teraz możesz i 3 godziny jechać w korku.Pytasz sie gdzie polecam sie wybrać ?Odpowiedz jest prosta -Sopot masz tu wszystko to co np w Jastrzebiej Górze plus rozrywki letniej stolicy Polski. Kto był w Sopocie w sezonie pewnie widział
najwieksze zageszczenie pieknych dziewczyn na metr kwadratowy:)
Ostatniej soboty o 2 w nocy ruch na Monciaku jak w południe dyskoteki pełne
Czego chcieć więcej?
-
Kaszubski to JEZYK i jest to wazne dla nas kolego....pzdr
TYBET JEST SERBSKI
-
Wszystko ma swoje dobre i zle strony...jedni lubia wieczorny spacer opierdolic w towarzystwie setek innych osob po czym pokisic sie w przepelnionej dyskotece a inni wola spokojnie spedzic pare dni.
Poza tym takie miejscowosci moga byc po prostu swietna baza wypadowa do innych atrakcyjnych miejscowek.
Dla mnie osobiscie wszystkie nadmorskie miejscowosci to "jeden pies".
Wszedzie smierdzi przypalona ryba,z kazdej strony napierdalaja cymbergaje i ryczace dzieciaki a zeby sie porzadnie najesc musisz zostawic po sobie stowke bez znaczenia czy jest to zajebista knajpa czy smierdzaca smazalnia.Tylko im dalej na zachod tym wiecej szwabow.
Moje najlepsze "nadmorskie" wakacje spedzilem bodaj dwa lata temu................zwiedzajac Trojmiasto
.
Poza tym takie miejscowosci moga byc po prostu swietna baza wypadowa do innych atrakcyjnych miejscowek.
Dla mnie osobiscie wszystkie nadmorskie miejscowosci to "jeden pies".
Wszedzie smierdzi przypalona ryba,z kazdej strony napierdalaja cymbergaje i ryczace dzieciaki a zeby sie porzadnie najesc musisz zostawic po sobie stowke bez znaczenia czy jest to zajebista knajpa czy smierdzaca smazalnia.Tylko im dalej na zachod tym wiecej szwabow.
Moje najlepsze "nadmorskie" wakacje spedzilem bodaj dwa lata temu................zwiedzajac Trojmiasto

Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
[link]Sopran pisze:Władysławowo, jak tam wygląda sytuacja ?

"Hutnika nie ma w Krakowie... "

-
RybakNH to chyba nie jedyne napisy na tym murze 

-
nie jedyne, ale ostatniezwykly_kibic pisze:RybakNH to chyba nie jedyne napisy na tym murze

"Hutnika nie ma w Krakowie... "

-
W okolicach Augustowa zero akcentów kibicowskich. W Zakopanem 2 osoby w koszulkach Lecha i jakiś dzieciak w czapce Resovii. No i na Słowacji dziewczyna w wiatrówce Kolejorza. Ogólnie nic nadzwyczajnego.
Pzdr
Pzdr
-
I w Zakopanem tylko tyle??
Szczerze spoedziewałem się trochę więcej.
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
-
Wczoraj wróciłem z Władysławowa
z akcentów kibicowskich widziałem 3-4 osoby w ciuchach FF i Pretoriana wiec raczej kibice
oprócz tego standardowo na murach kłutnie ŁKS-Widzew / Ruch-KSG trochę napisów sławiących Legię, Piasta i Koronę.

AZS PODLASIE
BIAŁA PODLASKA
BIAŁA PODLASKA
-
Byłem w Zakopanem 5 dni i tyle zauważyłem. A że nie przepadam za tłumem na Krupówkach i wolę wyjść w góry to może dlatego niewiele widziałem.kibolek pisze:I w Zakopanem tylko tyle??Szczerze spoedziewałem się trochę więcej.
Pozdrawiam.
Pzdr
-
Ja byłem cały tydzień w Zakopcu równie dużo na Krupówkach co i w górach. Jednym słowem kibicowska bida
widziane koszulka i 2 czapeczki Lecha, koszulka Arki, Jezioraka na Gubałówce, na Morskim Oku jedna panna pozująca w koszulce Apatora. Na murach generalnie wojna KSC vs TSW vs Ruch, podobnie z vlepkami z tym, że tamtejsze FC używają przerośniętych rozmiarów bodajże 20 x 20 cm 
Aha dużo napisów Korony Kielce.

Aha dużo napisów Korony Kielce.
-
kilka tygodni temu będąc u rodziny w kieleckim zabawiłem ze znajomymi kibicami Korony na Sielpi (zalew obok Końskich). Widziana grupa 7-8 osób GKS-u Bełchatów w koszulkach. Do tego sporo Korony i Widzewa. Z jednym Widzewiakiem ze Zgierza popiłem wódki jak się później okazało gdy rozmowa zeszła na tematy piłkarsko-kibicowskie...i okazało się, że jego żona jest za ŁKS-em
Na imprezie w tawernie 20 osobowa ekipa sportowa Cracovii dobrze się bawiła nie mając sobie równych...grzecznie się przedstawiłem..pogadałem z kilkoma..wspólne piwo i śpiewy na Wisłę
na pewno był to ciekawy weekendowy wypad

-
W Tunezji w miejscowości Hammamet w moim hotelu był animator narodowości tunezyjskiej w koszulce Widzewa, oraz kilka vlepek Widzewa. Ogólnie dużo hanysów, ale bez barw
-
nie spodziewał bym sie tego po nich....grzecznie się przedstawiłem..pogadałem z kilkoma..wspólne piwo i śpiewy na Wisłę

-
Dzięki Stary...wielki CWKS pisze: Na imprezie w tawernie 20 osobowa ekipa sportowa Cracovii dobrze się bawiła nie mając sobie równych...grzecznie się przedstawiłem..pogadałem z kilkoma..wspólne piwo i śpiewy na Wisłę![]()
-
dziś wróciłem z Władysławowa. Byłem 9 dni ...
Baaardzo dużo Legionistów jak na Władka . nie było nocy zeby kogos swojego nie spotkac czy nie slychac na miescie spiewow.
Przedwczoraj w namiocie lecha widzianych kilkanascie osób z Legii . non stop dedykacje i pozdrowienia od Dj było slychac i eLki w górze widać.
ulica Przybyszewskiego oblepiona vlepami
+ kilka napisów na Cetniewie.
Dalej .. Wiadomo widoczna Arka , kilka kolesi z dziarami , kilku w koszulkach , jeden pijany przyciety na pisaniu sprayem po murze .
Spotkani 2 kolesie z Elbląga i gruby zgodowy menalz .
Widoczne napisy na murach to w szczególności , Ruchu , Widzewa , Korony i pod koniec wyjazdu wyłoniła się Szczakowianka i pomazala czesc miasta.
to tyle z wyjazdu pod aspektem kibicow ..
pozdro
Baaardzo dużo Legionistów jak na Władka . nie było nocy zeby kogos swojego nie spotkac czy nie slychac na miescie spiewow.
Przedwczoraj w namiocie lecha widzianych kilkanascie osób z Legii . non stop dedykacje i pozdrowienia od Dj było slychac i eLki w górze widać.
ulica Przybyszewskiego oblepiona vlepami

Dalej .. Wiadomo widoczna Arka , kilka kolesi z dziarami , kilku w koszulkach , jeden pijany przyciety na pisaniu sprayem po murze .
Spotkani 2 kolesie z Elbląga i gruby zgodowy menalz .
Widoczne napisy na murach to w szczególności , Ruchu , Widzewa , Korony i pod koniec wyjazdu wyłoniła się Szczakowianka i pomazala czesc miasta.
to tyle z wyjazdu pod aspektem kibicow ..
pozdro
-
A ja chciałem dodać coś w związku, z tym że na wikend byłem w czeskim Brnie.
Z okazji,że pole namiotowe gościła różne nacje, to wiem że jak jakiś szwab zarzuci Polakowi pijaństwo, brak kultury picia, to mu poprostu w ryj strzelić. 90% napier****** osób to właśnie niemieckie mordy, które albo leżą na trawce, albo wbiają gwóźdź do stolika, albo wędrują całą ścieżką a i tak nie wiedzą dokąd
Z akcentów kibicowskich widoczni fani Banika oraz Wisły.
A druga sprawa. W Polsce mamy małyszowców, siatkofanów i Januszów. W tym roku na torze w Brnie, do sprzedaży trafiły trąbki... A kto je sprzedawał? Oczywiście, że Polacy. I cały urok nocnej zabawy na GP poległ trąbką. Zamiast całonocnego pokazu dźwięku silników i piro, słychać było te pierd***** trąbki . Noi mają teraz Rossifanów...
Z okazji,że pole namiotowe gościła różne nacje, to wiem że jak jakiś szwab zarzuci Polakowi pijaństwo, brak kultury picia, to mu poprostu w ryj strzelić. 90% napier****** osób to właśnie niemieckie mordy, które albo leżą na trawce, albo wbiają gwóźdź do stolika, albo wędrują całą ścieżką a i tak nie wiedzą dokąd

Z akcentów kibicowskich widoczni fani Banika oraz Wisły.
A druga sprawa. W Polsce mamy małyszowców, siatkofanów i Januszów. W tym roku na torze w Brnie, do sprzedaży trafiły trąbki... A kto je sprzedawał? Oczywiście, że Polacy. I cały urok nocnej zabawy na GP poległ trąbką. Zamiast całonocnego pokazu dźwięku silników i piro, słychać było te pierd***** trąbki . Noi mają teraz Rossifanów...
-
bedac na przelomie lipciec-sierpien we Wladku widzialem kilka koszulek Arki.
Chodzac na plaze i przechodzac przez jedno chyba z jedynych ? osiedli (pare blokow) widzialem sporo napisow "Arka 100% bloki " jakis fanclub? czy wladek jest podzielony kibicowsko
? Vlepki wytrzymywaly kilka godzin bo jak wracalem juz ich nie bylo
poza tym nic wiecej, a i jakies najebane typy z dziewczynami na plazy cos o Legii krzyczeli ale sadzac po glosikach i tekstach piosenek to maja z ta druzyna malo wspolnego. Wiec generalnie po kilku dniach Wladek to dla mnie raczej Arka
Kilka razy mialem na sobie koszulke FF ale nikt nie podbil
(nie trzymalem jej w szafie do wakacji...)
Chodzac na plaze i przechodzac przez jedno chyba z jedynych ? osiedli (pare blokow) widzialem sporo napisow "Arka 100% bloki " jakis fanclub? czy wladek jest podzielony kibicowsko

poza tym nic wiecej, a i jakies najebane typy z dziewczynami na plazy cos o Legii krzyczeli ale sadzac po glosikach i tekstach piosenek to maja z ta druzyna malo wspolnego. Wiec generalnie po kilku dniach Wladek to dla mnie raczej Arka
Kilka razy mialem na sobie koszulke FF ale nikt nie podbil

-
- ostatnie ostrzeżenie
Wyspa Brać - Chorwacja
Ogólnie wszyscy miejscowi za Hajdukiem Split. Napisy są wszędzie, na murach, sklepach, przystankach itp. Wykonane bardzo ładnie. Tak jakby mieli na to przyzwolenie. Każdy miejscowy samochód wyposażony w jakiś gadżet Hajduka.
Ponadto widziałem kilku kolesi w koszulkach Lechii Gdańsk i to by było na tyle z polskich ekip.
Ogólnie na wyspie dużo Niemców. Widziana duża grupa kibiców Bayernu i Wolfsburga.
Ogólnie wszyscy miejscowi za Hajdukiem Split. Napisy są wszędzie, na murach, sklepach, przystankach itp. Wykonane bardzo ładnie. Tak jakby mieli na to przyzwolenie. Każdy miejscowy samochód wyposażony w jakiś gadżet Hajduka.
Ponadto widziałem kilku kolesi w koszulkach Lechii Gdańsk i to by było na tyle z polskich ekip.
Ogólnie na wyspie dużo Niemców. Widziana duża grupa kibiców Bayernu i Wolfsburga.
-
niedawno z Jaroslawca wrocilem..totalna pustynia kibicowska jedynie kogo spotkalem w barwach to tez typka z ŁKSu i jeden szalik lecha w jednym z lokali.
-
aaaaa pisze:nie spodziewał bym sie tego po nich....grzecznie się przedstawiłem..pogadałem z kilkoma..wspólne piwo i śpiewy na Wisłę
Daruj sobie te zbędne komentarze na internecie.
-
jestem tu cały czas, ale można było się natknąć na parę osób w barwach na przestrzeni całego sezonu, zresztą wypowiadałem się kiedyś w temacie. Ostatnio gość w koszulce ŁKS-u, w koszulce Sandecji, zamienione kilka słów z gościem z Hutnika (pozdro jeśli czytasz),widziani także z Legii. Jednak jeśli ktoś tu jest pare dni tylko, to ciężko kogoś spotkać.Matpaw pisze:niedawno z Jaroslawca wrocilem..totalna pustynia kibicowska jedynie kogo spotkalem w barwach to tez typka z ŁKSu i jeden szalik lecha w jednym z lokali.
Pozdrawiam<C>harcersko

-
Ustronie Morskie - przelom lipca i sierpnia 2009. Przez caly wyjazd tylko jeden mocniejszy akcent kibicowski - widziany gosc w koszulce 1. FC Katowice.
Poza tym to tylko pare wlepek Apatora.
Poza tym to tylko pare wlepek Apatora.
-
PodbijamKezman89 pisze:Będzie ktoś w Ustroniu Morksim od 21 sierpnia?
-
A jak w przeciągu ostatnich dni w Chałupach??
-
Jastrzębia Góra.
Widziani: Widzew Arka Śląsk GKS Tychy ŁKS
Widziani: Widzew Arka Śląsk GKS Tychy ŁKS
-
Karpacz - nawet żadnej vlepy nie widziałem, nie wspominając o kibicach