to ja powiem tylko tyle na koniec ze caly szum medialny z pilkarzykiem Obraniakiem przypomina mi sutyacje z przed lat z niejakim Adrzejem (Andrew) Johnsonem ktoremu agent wynalazl dziadka Polaka i w ten sposob zwrocil uwage mediow angielskich, no to koles zostal powolany do kadry Anglii "na wszelki wypadek" zeby Przestepcy Zrzeszeni Przeciwko Nam nie skaptowali go do kadry Olisadebii....Obraniakiem zainteresowaly sie w ten sam sposob media polskie i francuskie, jednak zdaniem trenera kadry Francuskiej Afryki Zachodniej byl za slaby zeby u nich grac, moze za bialy? pytanie nalezy postawic czy w 36 milionowym kraju nie mamy 22 rodzimych talentow do grania na odpowiednim poziomie?wszystko to wyglada jak latanie dziury w calym,oczywiscie rozrozniam ze Ludovic ma jakies polskie korzenie ale takie ma tez 1/3 Madagaskaru po Maurycym Beniowskim i pol Syberii po naszych zeslancach, wiec jakby sie uprzec mozna by tam talentow poszukac......pozdro
nisc pisze:to ja powiem tylko tyle na koniec ze caly szum medialny z pilkarzykiem Obraniakiem przypomina mi sutyacje z przed lat z niejakim Adrzejem (Andrew) Johnsonem ktoremu agent wynalazl dziadka Polaka i w ten sposob zwrocil uwage mediow angielskich, no to koles zostal powolany do kadry Anglii "na wszelki wypadek" zeby Przestepcy Zrzeszeni Przeciwko Nam nie skaptowali go do kadry Olisadebii....Obraniakiem zainteresowaly sie w ten sam sposob media polskie i francuskie, jednak zdaniem trenera kadry Francuskiej Afryki Zachodniej byl za slaby zeby u nich grac, moze za bialy? pytanie nalezy postawic czy w 36 milionowym kraju nie mamy 22 rodzimych talentow do grania na odpowiednim poziomie?wszystko to wyglada jak latanie dziury w calym,oczywiscie rozrozniam ze Ludovic ma jakies polskie korzenie ale takie ma tez 1/3 Madagaskaru po Maurycym Beniowskim i pol Syberii po naszych zeslancach, wiec jakby sie uprzec mozna by tam talentow poszukac......pozdro
inglisz , inglisz.... patrioto za dyche skończ robić z siebie debila...
>koleś wypisuje bzdury o obraniaku
>a sam napierdala za granicą i ma w d****
>Polskę
>:lol: no tak ale
>popisać bzdury o czyimś patriotyzmie to można
Macie temat w Hyde Parku "Obcokrajowcy w reprezentacji"
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
nisc pisze:to ja powiem tylko tyle na koniec ze caly szum medialny z pilkarzykiem Obraniakiem przypomina mi sutyacje z przed lat z niejakim Adrzejem (Andrew) Johnsonem ktoremu agent wynalazl dziadka Polaka i w ten sposob zwrocil uwage mediow angielskich, no to koles zostal powolany do kadry Anglii "na wszelki wypadek" zeby Przestepcy Zrzeszeni Przeciwko Nam nie skaptowali go do kadry Olisadebii....Obraniakiem zainteresowaly sie w ten sam sposob media polskie i francuskie, jednak zdaniem trenera kadry Francuskiej Afryki Zachodniej byl za slaby zeby u nich grac, moze za bialy? pytanie nalezy postawic czy w 36 milionowym kraju nie mamy 22 rodzimych talentow do grania na odpowiednim poziomie?wszystko to wyglada jak latanie dziury w calym,oczywiscie rozrozniam ze Ludovic ma jakies polskie korzenie ale takie ma tez 1/3 Madagaskaru po Maurycym Beniowskim i pol Syberii po naszych zeslancach, wiec jakby sie uprzec mozna by tam talentow poszukac......pozdro
inglisz , inglisz.... patrioto za dyche skończ robić z siebie debila...
>koleś wypisuje bzdury o obraniaku
>a sam napierdala za granicą i ma w d****
>Polskę
>:lol: no tak ale
>popisać bzdury o czyimś patriotyzmie to można
he he dobre dobre, zajebiscie bym chcial zobaczyc te tlumy jezdzace wszedzie na kadre bez tych FUNTOW albo Euro zarobionych w UK albo w Irlandii, zenada
ehhh..... Człowiek wraca z meczu, chce sobie poczytać relacje innych, dowiedziec się jak doping prezentował się w Tv,zobaczyć jakieś zdjęcia, ale oczywiście jak zwykle ktoś musi rospierdolić temat jakimś Obraniakiem... Nie możecie zrobić sobie osobnego tematu i nie zasmiecać tutaj ??
Ps. Słowa uznania dla chłopaków prowadzących doping....Macie cierpliwość.
Przepraszam, że nie czysto kibicowsko ale...
Po meczu na samym dole sektora 22 lub 21 znalazłem bluzę Adidas, szaro-niebieska, a ponieważ stadion był praktycznie pusty wziąłem ją ze sobą. Jeśli ktoś jej szuka to info na PW.
My mielismy miejscowki w 24 sektorze ale na poczatku meczu przenosimy sie do mlyna . Szacunek dla chlopakow ktorzy poprowadzili doping ! Hsv na 2 trybuny naprawde wyszlo swietnie ! Na meczu 2 osoby z Czestochowy ( z tego co mi wiadomo)
aa jeszcze coś pozdrowienia dla chłopaka z Wybrzeża i ogólnie całej ich ekipy która ogarniała doping ! dobra atmosfera po meczu w pociągu który jechał do Wawy haha i najlepszy był mecz na stacji Kutno Szydłowianka-Górnik Łęczna padł remis 1:1 zaraz może ktoś sie zapytać czym graliśmy to graliśmy piłką zwiniętą z meczu hehehe Do Następnego !
w tym i nasze Wyjazd na +, doping w drugiej połowie przyzwoity -tutaj ukłon dla chłopaków z Wybrzeża, Szydłowianki i Dyskobolii, jak widać nie wystarczy jedna osoba do prowadzenia dopingu na kadrze - to tak a propos przyszłego meczu w Chorzowie. Na meczu debiut zalicza reprezentacyjna fana Lublin.
Szydłowianka pisze:zaraz może ktoś sie zapytać czym graliśmy to graliśmy piłką zwiniętą z meczu hehehe Do Następnego !
Spotkałem osobę z jedną piłką zwiniętą z meczu w bluzie Radomiaka pod sklepem, daliśmy mu kilka wlepek
raczej sie wymieniliście najlepsza była wymiana vlepek na peronie i w pociągu ogólnie koleszka zebrał 200 vlepek wielu ekip ;]
Widze ze wracalismy tym samym pociagiem Ogolnie koleszka dobry, z nami tez sie wymienił vlepkami Nie wiem jak w innych wagonach ale u nas wykrecił wszystkie żarówki hehe Pozdrowienia dla niego i dla "arabskiego terrorysty który robił bombe" To było najlepsze !
[quote="
Widze ze wracalismy tym samym pociagiem Ogolnie koleszka dobry, z nami tez sie wymienił vlepkami Nie wiem jak w innych wagonach ale u nas wykrecił wszystkie żarówki hehe Pozdrowienia dla niego i dla "arabskiego terrorysty który robił bombe" To było najlepsze ! [/quote]
najlepsza była ex żona arabskiego terrorysty potem sie okazało że jej prawdziwy mąż jechał o przedział dalej by ją zatrzymać żeby nie leciała do Californi no jak to usłyszałem to padłem że śmiechu ona cały czas stała koło wc między przedziałami a jej mąż siedział w przedziale i zobaczył ją jak szedł do wc hahahaha
i tak najlepsze ona do męża wiesz że on do mnie mówił że jestem żoną arabskiego terrorysty a mąż w śmiech ;d;d;d
Ogólnie od h*** ludzi w tych pociągach, ten na który czekalismy w Kutnie tez był cały pełny, aż do Dęblina ciągle stałem w przejściu.... Pozdrowienia dla ekipy pociągowej
Gonzales pisze:
Widze ze wracalismy tym samym pociagiem Ogolnie koleszka dobry, z nami tez sie wymienił vlepkami Nie wiem jak w innych wagonach ale u nas wykrecił wszystkie żarówki hehe Pozdrowienia dla niego i dla "arabskiego terrorysty który robił bombe" To było najlepsze !
A z kim się nie wymieniał i komu nie brał vlep?
Pozdro dla chłopaków prowadzących doping, Szydłowianki, Zagłebia Lubin i Lecha Poznań. Z LKS-u Czarnylas na tym meczu 2 osoby z flagą.
Z tego co jeszcze widziałem to był na meczu fanklub Lechii z Tczewa z flagą LGFT. Co do dopingu w 2 ołowie myślę, że poprawił się dlatego, że wiele osób bardziej zainteresowanych kibicowaniem przeniosło się do sektora 22 i było lepiej nas słychać.
TYLKO DYSKOBOLIA pisze:Najbardziej wkurwiajaca mnie rzecza na tym meczu bylo to,ze niektore miejscowosci wieszaly po kilka fan na plot-np.taki Wałcz powiesil trzy w tym dwie praktycznie obok siebie.
Tez wnosilismy dwie fany (stara i nowa,jakby nie wpuscili nas z herbem,ale udalo sie wkrecic babola,ze to herb miasta ) ale bez przesady,zeby wieszac od razu wszystko co sie mialo przy sobie.
Ciebie ten Wałcz to chyba boli jeszcze z czasów 3 ligi, co?
jatoja pisze:Z tego co jeszcze widziałem to był na meczu fanklub Lechii z Tczewa z flagą LGFT.
Jak wiadomo mecze ligowe naszego klubu nam wypadły, jednak nie oznacza to, że zniknęliśmy także ze świata kibicowskiego. W Bydgoszczy zjawiamy się w 9 osób z flagami Unia Tczew i LGFT. Z nami transportem kołowym podróżuje także LG Pszczółki w liczbie 2 sztuk.
Ja mam jeszcze takie pytanie. Co tam pisało na tej fladze którą kilku gości pokazywało obok młyna?? [link](???). pl , nie pamiętam dokladnego adresu. Chcięli ją wywiesić ale zostali upomniani i im nie wyszło, w 2 polowie flaga ta niestety wisiała na piknikowym sektorze. Jak ktoś pamięta dokladny adres strony którą reklamowali na fladze to mógłby podać. Możnaby się skontaktować na ich stronie i zwrócić im uwagę by następnym razem takich "wspaniałomyślnych" reklam na meczu kadry nie robili.....