Polska-Grecja 12.08.09 r
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Polska-Grecja 12.08.09 r
nisc - dobrze gada. nie którzy juz naprawde nie wiedzą o co sie przypierdolić..
nisc sorry ale p********* w tym momencie, kadra to kadra i tyle, resztę honoru trzeba mieć
Szacunek dla prowadzących doping na sektorze '22' , daliście dobrą robotę i co ważne nie ulegliście prowokacji.
Ze swojej strony najbardziej podobała mi się SZKOCJA, HSV oraz naturalnie hymn.
z kibicowskimi pozdrowieniami, delegacja z Grudziądza
Szacunek dla prowadzących doping na sektorze '22' , daliście dobrą robotę i co ważne nie ulegliście prowokacji.
Ze swojej strony najbardziej podobała mi się SZKOCJA, HSV oraz naturalnie hymn.
z kibicowskimi pozdrowieniami, delegacja z Grudziądza
-
chalski_UJ_
Po pierwsze to z mojej strony ogromny szacunek dla 2 chłopaków, którzy ogarneli doping, kawał dobrej roboty panowie! Co do okrzyków WKS to Zawiszacy byli u siebie więc nie powinno to dziwić i nie było na to żadnej reakcji większości stadionu, bo ogarnięte osoby, a takich było sporo na łuku, z którego szedł doping, nie gwizdały! Osoby, które narzekają na cokolwiek mogły się lepiej stawić na meczu i tam wyrazić swoje niezadowolenie odpowiednim ludziom! Z Janikowa stawia się ok. 150 głów w tym trochę pikników.
Chciałbym jeszcze nieśmiało zauważyć, że Obraniak o zadne polskie obywatelstwo nie wystepowal, ani takiego nie "zalatwial". Jego dziadek nie zrzekl sie nigdy obywatelstwa, a zgodnie z naszym prawem dziedziczy sie obywatelstwo po krwii, w zwiazku z czym, musial jedynie potwierdzic swoje obywatelstwo u wojewody wielkopolskiego, ktory potrzebowal dokumentow dotyczacych jego dziadka zeby to zrobic. Porownania do Rogera sa absurdalne.
-
TYLKO DYSKOBOLIA
Dyskobolii Grodzisk w Bydgoszczy 20 osob z flaga w tym jedna dziewczyna.Sklad dobrze zmelanzowany
,ale w morzu Januszy dalismy rade z dopingiem na 22 sektorze i w tym miejscu naleza sie wyrazy szacunku i piateczka dla chlopakow z Wybrzeza Gdansk i Szydlowianki Szydlowiec!
Co do okrzykow "miejscowych"-ich trybuny-ich reguly.I w zasadzie ch*j nam wszystkim do tego a zwlaszcza tym,ktorzy mecz widzieli z wysokosci fotela.
Do zobaczenia w Chorzowie
Co do okrzykow "miejscowych"-ich trybuny-ich reguly.I w zasadzie ch*j nam wszystkim do tego a zwlaszcza tym,ktorzy mecz widzieli z wysokosci fotela.
-
GrubyDrweca
Z Drwęcy Nowe Miasto 3 osoby. Wielkie brawa dla prowadzących doping z Wybrzeża i Szydłowianki, którzy ogarnęli cały łuk i przez całe spotkanie dawali z siebie wszystko !
-
fantastycznieBDG
NIe tyle co zasiada w zarzadzie co jest prezesem WKS ZAWISZA BYDGOSZCZ S.A. z czym oczywiscie sie nie zgadzamy. A do wszystkich ktorzy sie dąsają o okrzyki Zawisza czy WKS: trzeba bylo podejsc i nam to powiedziec.
Ma ktoś fotki ? niech wrzuci 
-
Jackdaniels
-
gdańszczanin
Z Wybrzeża 7 osób z flagą. Pozdro dla dopingujących.
Najlepsza atmosfera sektor chyba 6,7 gdzie była Zetka oraz jak ktoś wspomniał 20-24. Pikników większość jak to u nas, ale chociaż było się z czego pośmiać. Na pewno było ciekawiej niż na poprzedniej kadrze w Bydgoszczy. No i pogoda dopisywała 
Zgadzam się. Tym bardziej okrzyki WKS były sporadyczne i nie dominowały na stadionie.TYLKO DYSKOBOLIA pisze:Dyskobolii Grodzisk w Bydgoszczy 20 osob z flaga w tym jedna dziewczyna.Sklad dobrze zmelanzowany,ale w morzu Januszy dalismy rade z dopingiem na 22 sektorze i w tym miejscu naleza sie wyrazy szacunku i piateczka dla chlopakow z Wybrzeza Gdansk i Szydlowianki Szydlowiec!
Nie wiem jak wyglądało doping z drugiej strony ale u nas to dobry doping prowadziły sektory 20-22 góra 23. 1 połowę meczu byłem na 24 po czym przeszedłem na 22 bo tam była prawdziwa atmosfera. Sektor 24 ogólnie kibicował 30 minut a później miał pojedyńcze zrywy, a 1/2 siedziała.
Koleś prowadzący doping z płotu był z Wybrzeża? Ogólnie brawa dla niego za kawał dobrej roboty.
6 suwalczan z fana.Bilety mielismy na sektor 27,ale ze tam same "janusze",to po odspiewaniu hymnu na poczatku meczu zmieniamy miejscowe na sektor 22,gdzie bawimy sie do konca meczu.W moim odczuciu w 2 polowie zdecydowanie lepszy doping niz w pierwszej.Rowniez chcialbym pochwalic kolesia z Wybrzeza za kawal dobrej roboty.
Anwilu Włocławek 20 osób z faną. Część w sektorze 20, część 22.
-
TYLKO DYSKOBOLIA
Najbardziej wkurwiajaca mnie rzecza na tym meczu bylo to,ze niektore miejscowosci wieszaly po kilka fan na plot-np.taki Wałcz powiesil trzy w tym dwie praktycznie obok siebie.
Tez wnosilismy dwie fany (stara i nowa,jakby nie wpuscili nas z herbem,ale udalo sie wkrecic babola,ze to herb miasta
) ale bez przesady,zeby wieszac od razu wszystko co sie mialo przy sobie.
Tez wnosilismy dwie fany (stara i nowa,jakby nie wpuscili nas z herbem,ale udalo sie wkrecic babola,ze to herb miasta
mam pytanko. koleś był z Wybrzeża (czyli szlaka) a nie z Lechii? nie jechaliście razem z Lechią tylko jako osobny klub?
Z Brodnicy też 2 czy 3 flagi wywieszone, wszystkie należały do pikników, taki ich klimat niestetyTYLKO DYSKOBOLIA pisze:Najbardziej wkurwiajaca mnie rzecza na tym meczu bylo to,ze niektore miejscowosci wieszaly po kilka fan na plot-np.taki Wałcz powiesil trzy w tym dwie praktycznie obok siebie.
Tez wnosilismy dwie fany (stara i nowa,jakby nie wpuscili nas z herbem,ale udalo sie wkrecic babola,ze to herb miasta) ale bez przesady,zeby wieszac od razu wszystko co sie mialo przy sobie.
http://www.legialive.pl/news/31566_Kadr ... kazji.html
Kilka fotek z meczu, jak by ktoś miał jeszcze inne, szczególnie sektory środkowe, niech się podzieli : )
Sory, ale nie dało się edytować, mam jeszcze pytanie: co to była za strona internetowa, co 2 typów trzymało flagę z jej adresem, a poźniej powiesili ją chyba na krytej?
Pajace co tak krytykują Zawiszę niech jadą na mecz następnym razem to będą wiedzieli,że wszystko z ich strony było jak najbardziej wporządku.Okrzyki WKS były po akcji z transparentem,za którą należą się brawa dla nich,oraz jak schodził Łobodziński ich wychowanek.Normalna sprawa jak dla mnie,a nawet jakby powiesili swoje klubowe płótna to by się nic wielkiego nie stało-byli gospodarzami.Szkoda tylko,że Zetka nie prowadziła dopingu bo było by jeszcze lepiej.Oklaski dla chłopaka z Wybrzeża oraz Szydłowianki za ogarnięcie tej dopingującej trybuny,jednak chyba niepotrzebnie się wyrwali do zarzucania i to przed meczem.Niewiem czy chcieli jakoś się pokazać,zaistnieć czy c*** wie co,ale powinni to zostawić bydgoszczanom,może przynajmniej poczekać na pierwszy ruch i w momencie gdyby się nic nie działo dopiero zacząć prowadzenie dopingu.
Widoczne ekipy oprócz gospodarzy i zgód to ŁKS Łomża,Wybrzeże Gdańsk,Dyskobolia oraz Gryf Słupsk.
Stadion w Bydgoszczy bardzo dobrze nadaje się na takie mecze,oby ich było tam więcej.Wyjazd na plus.
Widoczne ekipy oprócz gospodarzy i zgód to ŁKS Łomża,Wybrzeże Gdańsk,Dyskobolia oraz Gryf Słupsk.
Stadion w Bydgoszczy bardzo dobrze nadaje się na takie mecze,oby ich było tam więcej.Wyjazd na plus.
-
Tricolores
16 Gryfitów z flagą 76-200
Obraniak ma jak najwieksze prawo grac dla Polski, co innego przydupas roger.
Na temat dopingu itp. sie nie wypowiem bo niebyłem na meczu. :P
pozdrawiam
Na temat dopingu itp. sie nie wypowiem bo niebyłem na meczu. :P
pozdrawiam
Wnioskując po wczorajszym meczu chyba dlugo sie nie doczekamy takiego dobrego i urozmaiconego dopingu jaki był w Kielcach na meczu z San Marino.
Ma ktoś jakieś kibicowskie foty z meczu?W necie ubogo po chuju 
http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,3486 ... lizmu.html
tu masz odpowiedź dlaczego Obraniak a nie ktoś z Polski
tu masz odpowiedź dlaczego Obraniak a nie ktoś z Polski
Temat wiele razy wałkowany, chyba jak ktoś ma swoje zdanie na ten temat i tak go nie zmieni po przeczytaniu posta na forum...
-
Wiesiu Wojnar
http://mundial.wp.pl/kat,1019539,title, ... omosc.html
no to teraz sie zaczna wycieczki "Polakow" do Reprezentacji
p.s Blaszczykowski nigdy nie mowil ze ma brata blizniaka
no to teraz sie zaczna wycieczki "Polakow" do Reprezentacji
p.s Blaszczykowski nigdy nie mowil ze ma brata blizniaka
-
Czeresniowa2
Macie temat w Hyde Parku "Obcokrajowcy w reprezentacji"
Przepraszam, że nie czysto kibicowsko ale...
Po meczu na samym dole sektora 22 lub 21 znalazłem bluzę Adidas, szaro-niebieska, a ponieważ stadion był praktycznie pusty wziąłem ją ze sobą. Jeśli ktoś jej szuka to info na PW.
Po meczu na samym dole sektora 22 lub 21 znalazłem bluzę Adidas, szaro-niebieska, a ponieważ stadion był praktycznie pusty wziąłem ją ze sobą. Jeśli ktoś jej szuka to info na PW.
-
Szydłowianka
nas 3 na sektorze dopingującym plus ktoś tam na innych sektorach ale ich nie liczymy bo jechali osobno ! pozdrawiam !
My mielismy miejscowki w 24 sektorze ale na poczatku meczu przenosimy sie do mlyna . Szacunek dla chlopakow ktorzy poprowadzili doping ! Hsv na 2 trybuny naprawde wyszlo swietnie ! Na meczu 2 osoby z Czestochowy ( z tego co mi wiadomo) 
-
Szydłowianka
aa jeszcze coś pozdrowienia dla chłopaka z Wybrzeża i ogólnie całej ich ekipy która ogarniała doping ! dobra atmosfera po meczu w pociągu który jechał do Wawy haha i najlepszy był mecz na stacji Kutno Szydłowianka-Górnik Łęczna padł remis 1:1 zaraz może ktoś sie zapytać czym graliśmy to graliśmy piłką zwiniętą z meczu hehehe
Do Następnego !
-
Szalikowiec_
Spotkałem osobę z jedną piłką zwiniętą z meczu w bluzie Radomiaka pod sklepem, daliśmy mu kilka wlepekSzydłowianka pisze:zaraz może ktoś sie zapytać czym graliśmy to graliśmy piłką zwiniętą z meczu heheheDo Następnego !
-
Szydłowianka
raczej sie wymieniliścieSzalikowiec_ pisze:Spotkałem osobę z jedną piłką zwiniętą z meczu w bluzie Radomiaka pod sklepem, daliśmy mu kilka wlepekSzydłowianka pisze:zaraz może ktoś sie zapytać czym graliśmy to graliśmy piłką zwiniętą z meczu heheheDo Następnego !
w tym i nasze
Wyjazd na +, doping w drugiej połowie przyzwoity -tutaj ukłon dla chłopaków z Wybrzeża, Szydłowianki i Dyskobolii, jak widać nie wystarczy jedna osoba do prowadzenia dopingu na kadrze - to tak a propos przyszłego meczu w Chorzowie. Na meczu debiut zalicza reprezentacyjna fana Lublin.
-
GrubyDrweca
Widzę ekipa pociągowa aktywna na forum
Zwolniło się w końcu miejsce we Włocławku

-
Szalikowiec_
Widzę ekipa pociągowa z innego pociągu też nie miała lekkoGrubyDrweca pisze:Widzę ekipa pociągowa aktywna na forumZwolniło się w końcu miejsce we Włocławku
![]()
Nie moge edytować posta niestety
My wysiadalismy we Włocławku... praktycznie cały korytarz w wagonie wam sie zwolił hehe
My wysiadalismy we Włocławku... praktycznie cały korytarz w wagonie wam sie zwolił hehe
-
Zielono_Czarny
z Łęcznej 10 osób.
GrubyDrweca pisze:Widzę ekipa pociągowa aktywna na forumZwolniło się w końcu miejsce we Włocławku
![]()
zwolniło się
Ogólnie od h*** ludzi w tych pociągach, ten na który czekalismy w Kutnie tez był cały pełny, aż do Dęblina ciągle stałem w przejściu.... Pozdrowienia dla ekipy pociągowej