nic nie sugeruje kolego, tylko jest to na dzien dzisiejszy praktycznie jedna piesn na Reprezentacji, ktora mozna pociagnac z calym stadionem i ktora wychodzi najlepiej bo wiadomo ze kazdy ja zna, i pewnie bedzie spiewana jeszcz dlugo dlugo bo jak juz wyzej napisalem, Nasz Hymn jest spiewac ludzia najwygodniej1925 pisze:sugerujesz ze Podoba Ci sie spiewanie Hymnu jako pies stadionową tak ?:) gratuluje
Ps. a Ty nie na meczu, czy z trybun piszesz ?

Polska-Grecja 12.08.09 r
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Polska-Grecja 12.08.09 r
-
Też sie z tego uśmiałemMłodziak pisze:a słyszeliscie jak Roger ładnie wymówił " ku*** mać !" ?

Ogólnie doping dobry, w końcówce dobrze wychodziło Polska na dwie strony.
Jak ktoś będzie posiadał jakieś fotki, to niech zapoda.
-
Byli gospodarzem i mieli prawo się przedstawić a to dopierdalanie się o takie coś jest żałosne. Wieśniackie byłoby wywieszenie flagi klubowej a nie toWygrana pisze:Kibice Zawiszy zachowali sie jak wieśniaki do których przyjechało miasto i musieli sie pokazać, zeby sie pochwalić przed całą Polską, ze taki klub istnieje.
żałosne....

-
Popieram. Zawisza był u siebie i ma [link] - przynajmniej w mej opinii po meczach kadry m.in. w Krakowie - wieszać SWOJE płótno jakie chce ;)osfp pisze:Byli gospodarzem i mieli prawo się przedstawić a to dopierdalanie się o takie coś jest żałosne. Wieśniackie byłoby wywieszenie flagi klubowej a nie toWygrana pisze:Kibice Zawiszy zachowali sie jak wieśniaki do których przyjechało miasto i musieli sie pokazać, zeby sie pochwalić przed całą Polską, ze taki klub istnieje.
żałosne....
-
Mnie nie razi, że kibice gospodarzy raz czy dwa krzykną coś o swoim klubie, razi mnie natomiast gdy hymn jest śpiewany więcej niż 1 raz przed rozpoczęciem meczu! Hymn to nie byle przyśpiewka, którą można se śpiewać od tak, umieszczać jako dzwonek w komórce itp. Zrozumiałbym gdybyśmy prowadzili w finale Mistrzostw Świata, to wtedy owszem, historyczna, podniosła chwila to można by odśpiewać Mazurka, ale nie że byle mecz towarzyski czy nawet eliminacyjny a wiara hymn śpiewa.
-
chyba jesteś jebnięty myśląc, że hasło "Zawisza Bydgoszcz" poszło, żeby "cały kraj zobaczył, że Zawisza istnieje". ten okrzyk, podobnie jak "ochroniarze, c*** wam w twarze", miał związek z akcją z początku meczu, gdy ochrona ściągnęła transparent anty-gliński. zresztą ciekawa rzecz, że pierwsi krytykanci są akurat z Torunia i OlsztynaWygrana pisze:Kibice Zawiszy zachowali sie jak wieśniaki do których przyjechało miasto i musieli sie pokazać, zeby sie pochwalić przed całą Polską, ze taki klub istnieje.
żałosne....
co do Hymnu też mnie to wkuriwa, ze slysze go 2-3 razy w meczu

-
Niedawno wróciłem z meczu, kilka słów ode mnie:
Na meczu jakieś 19 000,zostało nawet dużo wolnych miejsc. Dobre oflagowanie, sporo ekip było obecnych. W 1 połowie doping przeciętny, w drugiej było już zdecydowanie lepiej. Niestety często wtrącali się pikniki ze swoim "Leeeeooo" itp...
Stadion Zawiszy robi wrażenie, ale widoczność(przynajmniej z sektorów za bramką) jest c******.
Z Brodnicy na meczu bardzo dużo pikników, 'normalnych' kibiców kilkadziesiąt, trudno mi teraz podać dokładną liczbę.
Ogólnie mi się podobało
Na meczu jakieś 19 000,zostało nawet dużo wolnych miejsc. Dobre oflagowanie, sporo ekip było obecnych. W 1 połowie doping przeciętny, w drugiej było już zdecydowanie lepiej. Niestety często wtrącali się pikniki ze swoim "Leeeeooo" itp...
Stadion Zawiszy robi wrażenie, ale widoczność(przynajmniej z sektorów za bramką) jest c******.
Z Brodnicy na meczu bardzo dużo pikników, 'normalnych' kibiców kilkadziesiąt, trudno mi teraz podać dokładną liczbę.
Ogólnie mi się podobało

-
panowie czy Wy za przeproszeniem och......liscie??????!!!!!!!! dla mnie Zetka, Widzew,Wisla,Pogon,Legia i kto tam jeszcze ma (mial) okazje goscic kadre na ICH stadionie moze sobie tysiac razy krzyczec nazwe klubu i 100 flag klubowych wywiesic, i ch...j Wam za przeproszeniem do tego, dlaczego? co Was ku..wa obchodzi 11 pedalow z czego 1 albo 2 ma z Polska ch...j wspolnego, Roger i ten zabojad ktory sie nie lapal do kady afryki francuskiej wiec "wybral" kadre Polski(RogeriiWygrana pisze:Kibice Zawiszy zachowali sie jak wieśniaki do których przyjechało miasto i musieli sie pokazać, zeby sie pochwalić przed całą Polską, ze taki klub istnieje.
żałosne....

TYBET JEST SERBSKI
-
nisc - bardzo dobry post, podpisuje sie pod nim 100%
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
-
nisc - dobrze gada. nie którzy juz naprawde nie wiedzą o co sie przypierdolić..
PS 1948
-
ale frustrat, jak cie nie obchodzi repra to po co sie wypisujesz
http://www.youtube.com/watch?v=X1TJ4ivHzVU
http://www.youtube.com/watch?v=X1TJ4ivHzVU
-
Tak się składa ignorancie, że ten "żabojad" mógł grać w kadrze owej afryki francuskiej tylko zrezygnował z niej żeby zagrać w kadrze swoich przodków. Nie wypiął się dupskiem na Polskę jak jakieś Pedałskie czy inne Klozety, więc JAKIŚ szacunek mu się należy (tak jak Smolarkowi).nisc pisze:ten zabojad ktory sie nie lapal do kady afryki francuskiej wiec "wybral" kadre Polski
-
nisc sorry ale p********* w tym momencie, kadra to kadra i tyle, resztę honoru trzeba mieć
Szacunek dla prowadzących doping na sektorze '22' , daliście dobrą robotę i co ważne nie ulegliście prowokacji.
Ze swojej strony najbardziej podobała mi się SZKOCJA, HSV oraz naturalnie hymn.
z kibicowskimi pozdrowieniami, delegacja z Grudziądza
Szacunek dla prowadzących doping na sektorze '22' , daliście dobrą robotę i co ważne nie ulegliście prowokacji.
Ze swojej strony najbardziej podobała mi się SZKOCJA, HSV oraz naturalnie hymn.
z kibicowskimi pozdrowieniami, delegacja z Grudziądza
-
Po pierwsze to z mojej strony ogromny szacunek dla 2 chłopaków, którzy ogarneli doping, kawał dobrej roboty panowie! Co do okrzyków WKS to Zawiszacy byli u siebie więc nie powinno to dziwić i nie było na to żadnej reakcji większości stadionu, bo ogarnięte osoby, a takich było sporo na łuku, z którego szedł doping, nie gwizdały! Osoby, które narzekają na cokolwiek mogły się lepiej stawić na meczu i tam wyrazić swoje niezadowolenie odpowiednim ludziom! Z Janikowa stawia się ok. 150 głów w tym trochę pikników.
ZAWISZA FC JANIKOWO
-
Chciałbym jeszcze nieśmiało zauważyć, że Obraniak o zadne polskie obywatelstwo nie wystepowal, ani takiego nie "zalatwial". Jego dziadek nie zrzekl sie nigdy obywatelstwa, a zgodnie z naszym prawem dziedziczy sie obywatelstwo po krwii, w zwiazku z czym, musial jedynie potwierdzic swoje obywatelstwo u wojewody wielkopolskiego, ktory potrzebowal dokumentow dotyczacych jego dziadka zeby to zrobic. Porownania do Rogera sa absurdalne.
Odra Opole
-
Dyskobolii Grodzisk w Bydgoszczy 20 osob z flaga w tym jedna dziewczyna.Sklad dobrze zmelanzowany
,ale w morzu Januszy dalismy rade z dopingiem na 22 sektorze i w tym miejscu naleza sie wyrazy szacunku i piateczka dla chlopakow z Wybrzeza Gdansk i Szydlowianki Szydlowiec!
Co do okrzykow "miejscowych"-ich trybuny-ich reguly.I w zasadzie ch*j nam wszystkim do tego a zwlaszcza tym,ktorzy mecz widzieli z wysokosci fotela.
Do zobaczenia w Chorzowie

Co do okrzykow "miejscowych"-ich trybuny-ich reguly.I w zasadzie ch*j nam wszystkim do tego a zwlaszcza tym,ktorzy mecz widzieli z wysokosci fotela.

Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
Z Drwęcy Nowe Miasto 3 osoby. Wielkie brawa dla prowadzących doping z Wybrzeża i Szydłowianki, którzy ogarnęli cały łuk i przez całe spotkanie dawali z siebie wszystko !
-
dopierdalanie się do Obraniaka to zdecydowanie chybiony pomysł, bo w morzu ludzi wybierających obce obywatelstwo dla lepszego życia on świadomie wybrał reprezentowanie Polski z szacunku dla rodziny i kraju przodków i co często sam mówił, zawsze wspominał o polskich korzeniach, kiedy niektórzy z Polaków udają Niemców od pokoleń...
Doping na plus!
Doping na plus!
-
Może powtarzam to co inni już napisali, ale żadne wieśniactwo wznieść kilka okrzyków klubowych, tak wszyscy wzdychają do lat 90-tych a wówczas to była normalna sprawa wraz z flagami.Wygrana pisze:Kibice Zawiszy zachowali sie jak wieśniaki do których przyjechało miasto i musieli sie pokazać, zeby sie pochwalić przed całą Polską, ze taki klub istnieje.
żałosne....
Poza tym te okrzyki miały związek ze zdejmowanym transparentem, czy się mylę?
Pytanie do Zawiszy, czy ja dobrze rozumiem,że gościu będący decydentem w czasach hydro teraz również zasiada w zarządzie Waszego Zawiszy?
-
NIe tyle co zasiada w zarzadzie co jest prezesem WKS ZAWISZA BYDGOSZCZ S.A. z czym oczywiscie sie nie zgadzamy. A do wszystkich ktorzy sie dąsają o okrzyki Zawisza czy WKS: trzeba bylo podejsc i nam to powiedziec.
"- Policja upierała się, że przyjazd Zawiszy wiąże się z meczem podwyższonego ryzyka, bez względu na to, czy pojawią się kibice przyjezdni - wyjaśnia prezes Hutnika Szczecin Przemysław Aksiuczyc. "
-
Okrzyki WKS naprawdę były sporadyczne, no ale jak na prawdziwego Polaka przystało, niektórym zawsze coś nie będzie pasowało.
Najlepszy klimat na sektorach 20-24, Panowie dobrze nakręcali ludzi do dopingu.
Oczywiscie sporo Januszy. Gdy było zapodawane wszyscy wstają dało sie słyszeć:
" Ja nie wstaję płaciłem za miejsce siedzące "
Żal takich ludzi, przecież lepiej już siedzieć przed telewizorem ze słonecznikiem w łapie.
Najlepszy klimat na sektorach 20-24, Panowie dobrze nakręcali ludzi do dopingu.
Oczywiscie sporo Januszy. Gdy było zapodawane wszyscy wstają dało sie słyszeć:
" Ja nie wstaję płaciłem za miejsce siedzące "
Żal takich ludzi, przecież lepiej już siedzieć przed telewizorem ze słonecznikiem w łapie.
-
Ma ktoś fotki ? niech wrzuci 

-
[link]Szefunio pisze:Ma ktoś fotki ? niech wrzuci
[link]
[link]
[link]
-
Wkurwia mnie takie bezsensowne robienie z siebie c*** wie kogo przed całą Polską wykorzystując to że jest się u siebie.Poszliście na mecz Polski czy Zawiszy?Na meczach swojego klubu też śpiewacie Polska?Akcentom klubowym na meczach reprezentacji mówimy stanowczo NIE!Mam nadzieje że na najbliższym meczu też będziecie próbowali takie coś odjebać tylko nie u siebie na podwórkufantastycznieBDG pisze:NIe tyle co zasiada w zarzadzie co jest prezesem WKS ZAWISZA BYDGOSZCZ S.A. z czym oczywiscie sie nie zgadzamy. A do wszystkich ktorzy sie dąsają o okrzyki Zawisza czy WKS: trzeba bylo podejsc i nam to powiedziec.

yeyo pisze:
jego twarz kojarzy mi sie z psychopatą, zbokiem, potencjalnym pedofilem
-
Z Wybrzeża 7 osób z flagą. Pozdro dla dopingujących.
-
Najlepsza atmosfera sektor chyba 6,7 gdzie była Zetka oraz jak ktoś wspomniał 20-24. Pikników większość jak to u nas, ale chociaż było się z czego pośmiać. Na pewno było ciekawiej niż na poprzedniej kadrze w Bydgoszczy. No i pogoda dopisywała 

[link]
-
Zgadzam się. Tym bardziej okrzyki WKS były sporadyczne i nie dominowały na stadionie.TYLKO DYSKOBOLIA pisze:Dyskobolii Grodzisk w Bydgoszczy 20 osob z flaga w tym jedna dziewczyna.Sklad dobrze zmelanzowany,ale w morzu Januszy dalismy rade z dopingiem na 22 sektorze i w tym miejscu naleza sie wyrazy szacunku i piateczka dla chlopakow z Wybrzeza Gdansk i Szydlowianki Szydlowiec!
Nie wiem jak wyglądało doping z drugiej strony ale u nas to dobry doping prowadziły sektory 20-22 góra 23. 1 połowę meczu byłem na 24 po czym przeszedłem na 22 bo tam była prawdziwa atmosfera. Sektor 24 ogólnie kibicował 30 minut a później miał pojedyńcze zrywy, a 1/2 siedziała.
Koleś prowadzący doping z płotu był z Wybrzeża? Ogólnie brawa dla niego za kawał dobrej roboty.
-
nisc pisze:i ten zabojad ktory sie nie lapal do kady afryki francuskiej wiec "wybral" kadre Polski(RogeriiWygrana pisze:Kibice Zawiszy zachowali sie jak wieśniaki do których przyjechało miasto i musieli sie pokazać, zeby sie pochwalić przed całą Polską, ze taki klub istnieje.
żałosne....
co do Hymnu też mnie to wkuriwa, ze slysze go 2-3 razy w meczu).
Jeśli chodzi o Obraniaka...
p********* za przeproszeniem jak pijany lub naćpany wyspiarz. Wy wielcy fani wyspiarskich ekip macie schizofrenię.
-
6 suwalczan z fana.Bilety mielismy na sektor 27,ale ze tam same "janusze",to po odspiewaniu hymnu na poczatku meczu zmieniamy miejscowe na sektor 22,gdzie bawimy sie do konca meczu.W moim odczuciu w 2 polowie zdecydowanie lepszy doping niz w pierwszej.Rowniez chcialbym pochwalic kolesia z Wybrzeza za kawal dobrej roboty.
-
Dr Kamszot pisze:nisc pisze:i ten zabojad ktory sie nie lapal do kady afryki francuskiej wiec "wybral" kadre Polski(RogeriiWygrana pisze:Kibice Zawiszy zachowali sie jak wieśniaki do których przyjechało miasto i musieli sie pokazać, zeby sie pochwalić przed całą Polską, ze taki klub istnieje.
żałosne....
co do Hymnu też mnie to wkuriwa, ze slysze go 2-3 razy w meczu).
Jeśli chodzi o Obraniaka...
p********* za przeproszeniem jak pijany lub naćpany wyspiarz. Wy wielcy fani wyspiarskich ekip macie schizofrenię.
a to Ludomir lepiej hymn spiewa niz Olisadebe, Roger albo chociazby Smolarek? stary schizofrenie to ma nagle cala Polska na tle dumy z barw swoich klubow na meczach kadry...co w tym zlego? jak nie grasz w lidze ktora pokazuja w tv jak sie zareklamowac jak nie na meczach kadry?i prosze Cie nie ucz mnie jak to na kadrze jest,bylo bedzie bo do momentu nigeryjskiego pilkarzyny w "kadrze" jezdzilem sporo na repre ( chyba ponad 20 razy) potem na Nigerie juz mi sie jezdzic nie chcialo......
TYBET JEST SERBSKI
-
Anwilu Włocławek 20 osób z faną. Część w sektorze 20, część 22.
-
Najbardziej wkurwiajaca mnie rzecza na tym meczu bylo to,ze niektore miejscowosci wieszaly po kilka fan na plot-np.taki Wałcz powiesil trzy w tym dwie praktycznie obok siebie.
Tez wnosilismy dwie fany (stara i nowa,jakby nie wpuscili nas z herbem,ale udalo sie wkrecic babola,ze to herb miasta
) ale bez przesady,zeby wieszac od razu wszystko co sie mialo przy sobie.
Tez wnosilismy dwie fany (stara i nowa,jakby nie wpuscili nas z herbem,ale udalo sie wkrecic babola,ze to herb miasta

Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
mam pytanko. koleś był z Wybrzeża (czyli szlaka) a nie z Lechii? nie jechaliście razem z Lechią tylko jako osobny klub?
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię
-
nisc pisze:
i ten zabojad ktory sie nie lapal do kady afryki francuskiej wiec "wybral" kadre Polski(Rogerii)
a to Ludomir lepiej hymn spiewa niz Olisadebe, Roger albo chociazby Smolarek? stary schizofrenie to ma nagle cala Polska na tle dumy z barw swoich klubow na meczach kadry...co w tym zlego? jak nie grasz w lidze ktora pokazuja w tv jak sie zareklamowac jak nie na meczach kadry?i prosze Cie nie ucz mnie jak to na kadrze jest,bylo bedzie bo do momentu nigeryjskiego pilkarzyny w "kadrze" jezdzilem sporo na repre ( chyba ponad 20 razy) potem na Nigerie juz mi sie jezdzic nie chcialo......
szczyt wszystkiego
koleś wypisuje bzdury o obraniaku a sam napierdala za granicą i ma w d**** Polskę

Bydgoszcz trzeci mecz i trzeci raz Zawisza "bawi się" na trybunach

-
Z Brodnicy też 2 czy 3 flagi wywieszone, wszystkie należały do pikników, taki ich klimat niestetyTYLKO DYSKOBOLIA pisze:Najbardziej wkurwiajaca mnie rzecza na tym meczu bylo to,ze niektore miejscowosci wieszaly po kilka fan na plot-np.taki Wałcz powiesil trzy w tym dwie praktycznie obok siebie.
Tez wnosilismy dwie fany (stara i nowa,jakby nie wpuscili nas z herbem,ale udalo sie wkrecic babola,ze to herb miasta) ale bez przesady,zeby wieszac od razu wszystko co sie mialo przy sobie.

[link]
Kilka fotek z meczu, jak by ktoś miał jeszcze inne, szczególnie sektory środkowe, niech się podzieli : )

-
Sory, ale nie dało się edytować, mam jeszcze pytanie: co to była za strona internetowa, co 2 typów trzymało flagę z jej adresem, a poźniej powiesili ją chyba na krytej?

-
Pajace co tak krytykują Zawiszę niech jadą na mecz następnym razem to będą wiedzieli,że wszystko z ich strony było jak najbardziej wporządku.Okrzyki WKS były po akcji z transparentem,za którą należą się brawa dla nich,oraz jak schodził Łobodziński ich wychowanek.Normalna sprawa jak dla mnie,a nawet jakby powiesili swoje klubowe płótna to by się nic wielkiego nie stało-byli gospodarzami.Szkoda tylko,że Zetka nie prowadziła dopingu bo było by jeszcze lepiej.Oklaski dla chłopaka z Wybrzeża oraz Szydłowianki za ogarnięcie tej dopingującej trybuny,jednak chyba niepotrzebnie się wyrwali do zarzucania i to przed meczem.Niewiem czy chcieli jakoś się pokazać,zaistnieć czy c*** wie co,ale powinni to zostawić bydgoszczanom,może przynajmniej poczekać na pierwszy ruch i w momencie gdyby się nic nie działo dopiero zacząć prowadzenie dopingu.
Widoczne ekipy oprócz gospodarzy i zgód to ŁKS Łomża,Wybrzeże Gdańsk,Dyskobolia oraz Gryf Słupsk.
Stadion w Bydgoszczy bardzo dobrze nadaje się na takie mecze,oby ich było tam więcej.Wyjazd na plus.
Widoczne ekipy oprócz gospodarzy i zgód to ŁKS Łomża,Wybrzeże Gdańsk,Dyskobolia oraz Gryf Słupsk.
Stadion w Bydgoszczy bardzo dobrze nadaje się na takie mecze,oby ich było tam więcej.Wyjazd na plus.
-
-
Generalnie mecze kadry to raczej opcja dla mniejszych ekip i tych w niższych ligach. Ścisła czołówka ma w większości przypadków w**ebane na kadrę. Trudno się dziwić skoro w lidze trochę się najeżdżą, no i też dochodzą puchary...
-
Akurat Obraniak ma polskie korzenie, a Francja go chciała , ale wybrał Polskę.Wielce urażony jesteś a w podpisie jakieś cytaty klauna Churchilla wklejasz, wielki angol się znalazł.nisc pisze:panowie czy Wy za przeproszeniem och......liscie??????!!!!!!!! dla mnie Zetka, Widzew,Wisla,Pogon,Legia i kto tam jeszcze ma (mial) okazje goscic kadre na ICH stadionie moze sobie tysiac razy krzyczec nazwe klubu i 100 flag klubowych wywiesic, i ch...j Wam za przeproszeniem do tego, dlaczego? co Was ku..wa obchodzi 11 pedalow z czego 1 albo 2 ma z Polska ch...j wspolnego, Roger i ten zabojad ktory sie nie lapal do kady afryki francuskiej wiec "wybral" kadre Polski(RogeriiWygrana pisze:Kibice Zawiszy zachowali sie jak wieśniaki do których przyjechało miasto i musieli sie pokazać, zeby sie pochwalić przed całą Polską, ze taki klub istnieje.
żałosne....
co do Hymnu też mnie to wkuriwa, ze slysze go 2-3 razy w meczu). Ok wiec podsumowujac, brawa dla Zetki tak trzymac. kibice reprezentacji heh....litosci, od kiedy trabki i wasy zawladnely kadra normalna publika to wyjatki wytykane palcami, nie to co kiedys,kiedy nie bylo internetu i nikt nie plul sie do nikogo o tak normalne rzeczy jak klubowe flagi czy piosenki....pozdro 1925