Komentarze 7-9 Sierpnia 2009
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 7-9 Sierpnia 2009
Co do Legii, Arki i sektora buforowego, odpowiedź jest prosta... ITI.
-
ŁKS dostał 100 biletówacab pisze:ŁKS dostal 200 biletow... dobra liczba moim zdaniem
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW!!!
-
do typa wyżej ... ŁKS do czwartku nie wiedział czy wejdzie czy nie wejdzie , stadion w Ząbkach ma pojemność 1000 czy 1500 wiec sory do tego dochodzi okres wakacyjny urlopy, ALe i tak uwżam ze nie jedna ekipa w ekstraklasie chciał by pojechać w takiej liczbie bo dla pań w pasach Takie cyfry jak ŁKS i Widzewa na wyjazdach to w zasadzie ... nie osiągalne poza Poznaniem i Gdynią.
Ekstraklasa dla ŁKS !!
Ekstraklasa dla ŁKS !!
CALSBERG - PROBABLY THE BEST BEER IN THE WORLD
-
Podbijam pytanie odnośnie ściągnięcia flag przez KSP na 10 minut przed końcem meczu.Może ktoś się w końcu wypowie?
yeyo pisze:
jego twarz kojarzy mi sie z psychopatą, zbokiem, potencjalnym pedofilem
-
[link]N@pinacz pisze:a w tej kolejce Sandecja ustanowiła Polski rekord wyjazdowy.
Nowy Sącz <=> Świnoujście 834km.
W jakiej liczbie?
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
Dobre pajace z Was
Polonia jeszcze nie wróciła z meczu, a Wy już domagacie się odpowiedzi "dlaczego, no kur.. dlaczego tak, a nie inaczej ?"

Polonia jeszcze nie wróciła z meczu, a Wy już domagacie się odpowiedzi "dlaczego, no kur.. dlaczego tak, a nie inaczej ?"
Czeresniowa2 pisze:W jakiej liczbie?N@pinacz pisze:a w tej kolejce Sandecja ustanowiła Polski rekord wyjazdowy.
Nowy Sącz <=> Świnoujście 834km.
bodajże 20 osób.
-
Drugi konkretny wyjazd Widzewa wzbudził u maluczkich palpitacje i ślinotok to cieszy, kto da więcej?
http://www.youtube.com/watch?v=z-szKqILXf0 <---braci się nie traci
-
"Piłka nożna dla kibiców.", "ITI" itd. Siedzimy nieoddzieleni obok nich, bez bluzgów z żadnej strony. Wywieszają jedną flagę - "Legioniści". Po meczu dziękują nam za gościnę. Kosa? Jaka kosa...mainroad pisze:czemu pomimo otwartego sektora gości Legia na sektorach Arki nie rozdzielona nawet buforem???
bardzo prosze o odpowiedz

Arka Gdynia
-
W Nowej Hucie kibiców Naprzodu Jędrzejów zero.
TYLKO HUTNIK
http://nh2010.pl
http://nh2010.pl
-
subagazi widać że niewiele przeżyłeś i o kibicowaniu niewiele wiesz 

-
Zrozum ze najwieksze polskie kluby mają dziesiątki dobrych, zorganizowanych FC, które dobrze wspomagają swój klub na meczach u siebie, wyjazdach czy w innych aspekatach kibicowania. A Widzew w Łodzi ma się dobrze, na prawde dobrze.Carlsberg pisze:Widzewa w Stalowej Woli ok 800 z czego z miasta Łodzi może 1/3 osób. Reszta FC
Z jakiego powodu ta 30tka nie weszła?19rodowity08 pisze:425 osób (395 na sektorze + 30 pod stadionem).ralf8 pisze:Jaka liczba Łks-u w Ząbkach?
-
does.not.matter pisze:Zrozum ze najwieksze polskie kluby mają dziesiątki dobrych, zorganizowanych FC, które dobrze wspomagają swój klub na meczach u siebie, wyjazdach czy w innych aspekatach kibicowania. A Widzew w Łodzi ma się dobrze, na prawde dobrze.Carlsberg pisze:Widzewa w Stalowej Woli ok 800 z czego z miasta Łodzi może 1/3 osób. Reszta FC
Z jakiego powodu ta 30tka nie weszła?19rodowity08 pisze:425 osób (395 na sektorze + 30 pod stadionem).ralf8 pisze:Jaka liczba Łks-u w Ząbkach?
Rodowity.Łodzianin pisze:Dość długo nie było wiadomo czy nasi piłkarze zagrają ten mecz.Dopiero w czwartek została podjeta decyzja ze gramy i na egzotycznym wyjeżdzie do Ząbek ŁKSu melduje sie 395 os + 30 os które nie weszły ze wzgledu na przepełniony sektor gości.Nasz doping w głownej mierze wypełniony był "pozdrowieniami" dla pzpnu i grzegorza l.
Podziekowanie dla Dolcanu gdyż trzeba dodac ze oficjalnie do Ząbek nie są wpuszczani kibice przyjezdni !
P.S.Miejsce eŁKSy w Ekstraklasie !!!
-
Pany z Widzewa. Primo nie jestem za ŁKSem. Drugie primo, nie bardzo rozumiem o co jest to halo z Waszej strony. Mysleliscie ze tak tylko napisałem ze 2/3 to FC bo tak sobie wymyslilem? Gdy napisałem ze sądze tak po blachach to juz zaczynacie sie tłumaczyc ze co to takiego złego ze FC macie liczne (ale po co sie tlumaczyc? czy ja chce zeby sie ktos tu tłumaczył? napisałem jeden post bez jakiejkolwiek napinki). Mysle ze gdyby wpuszczali tylko ludzi którzy maja wbite ŁÓDŹ w dowód to 1/3 z tego co była by była. A jak ktoś chce jakieś dowody to napiszcie na forum Stali bo wiele osob kamerowało z telefonów czy to aparatów Was przejazd.
Więcej luzu na przyszłość....
Więcej luzu na przyszłość....
-
Jeżeli ilość osób z danego miasta określasz po blachach to jesteś głupszy niż ustawa przewiduje. Chcesz przykłady?Carlsberg pisze: Mysleliscie ze tak tylko napisałem ze 2/3 to FC bo tak sobie wymyslilem? Gdy napisałem ze sądze tak po blachach to juz zaczynacie sie tłumaczyc ...
Mój kumpel rejestracja EBR xxxx czyli powiat Brzeziński- miejsce zamieszkania Łódź , ul. Ćwiklińskiej
moje autko rej EWI xxxx - czyli powiat Wieluński - miejsce zamieszkania Łódź, ul Neonowa.
Kolejny koleżka ELC xxxx - czyli Łowicz - miejsce zamieszkania Łódź - ulicy nie pamiętam.
Powód? Bardzo prosty. Dla ułatwienia dodam oszczędności.
Do tego dochodzi masa fur kupowanych w leasingu czy służbowych. Tak więc przemyśl 2x zanim coś napiszesz.
Czepiasz się że ludzie zaczęli się tłumaczyć ilością FC? W myśl zasady że każda akcja rodzi reakcję? Jest to naturalna odpowiedź na propagandę ŁKS'u jakoby kibiców Widzewa nie było w Łodzi i deprecjonowania FC nazywając ich wieśniakami. Tym czasem np taki Sochacze czy Łowicz stał się miastem wcześniej niż Łódź. Zreszta popatrz na podpis jednego z najrodowitszych - "Większość z nIch Dojeżdża zE Wsi" czy tez na piękny plakat jaki zrobili sobie z okazji zbliżających się derbów.
Widzew włączano do Łodzi etapami. Pierwszy raz w 1906 r., kiedy w granice Łodzi włączono (razem z innymi fragmentami przedmieść) zachodnią, przemysłową część Widzewa.[link]total1908 pisze:Widzew niesłusznie tradycją nawiązuje do założonego 5 listopada 1910 roku "Towarzystwa Miłośników Rozwoju Fizycznego w Widzewie" (wieś Widzew została przyłączona do Łodzi dopiero w 1915 roku przez władze niemieckie)
[link]
-
kto napisal ze was nie ma w lodzi ? napisali ze 2/3 dojezdza z jakis Fc a to roznica , ale widac ze cos was zabolało , koniec tematu.bo czerwone koncowki przeprowadzily ciezki atak na kibice .netrzaba pisze:Jeżeli ilość osób z danego miasta określasz po blachach to jesteś głupszy niż ustawa przewiduje. Chcesz przykłady?Carlsberg pisze: Mysleliscie ze tak tylko napisałem ze 2/3 to FC bo tak sobie wymyslilem? Gdy napisałem ze sądze tak po blachach to juz zaczynacie sie tłumaczyc ...
Mój kumpel rejestracja EBR xxxx czyli powiat Brzeziński- miejsce zamieszkania Łódź , ul. Ćwiklińskiej
moje autko rej EWI xxxx - czyli powiat Wieluński - miejsce zamieszkania Łódź, ul Neonowa.
Kolejny koleżka ELC xxxx - czyli Łowicz - miejsce zamieszkania Łódź - ulicy nie pamiętam.
Do tego dochodzi masa fur kupowanych w leasingu czy służbowych. Tak więc przemyśl 2x zanim coś napiszesz.
Czepiasz się że ludzie zaczęli się tłumaczyć ilością FC? W myśl zasady że każda akcja rodzi reakcję? Jest to naturalna odpowiedź na propagandę ŁKS'u jakoby kibiców Widzewa nie było w Łodzi i deprecjonowania FC nazywając ich wieśniakami.Tym czasem np taki Sochacze czy Łowicz stał się miastem wcześniej niż Łódź. Zreszta popatrz na podpis jednego z najrodowitszych - "Większość z nIch Dojeżdża zE Wsi" czy tez na piękny plakat jaki zrobili sobie z okazji zbliżających się derbów.

ŚŻK! ANTY PARÓWY
-
Matko, przecież Carlsberg napisał ze nie jest kibicem ŁKSu. Skończcie już ten temat
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
Wieluń , Łowicz ...dziwne ja mieszkam w Łodzi i mam po prostu rejestracje ELrzaba pisze:

Najbardziej panowie z Widzewa oburzyło was to , że prawdę o waszych wyjazdach napisał ktos inny - bezstronny, niż kibic ŁKS. My o tym od dawna wiemy, ilu was jeździ z Łodzi , a ilu z wiosek typu Łowicz i Wieluń..tylko teraz napisał o tym kibic nie związany z nami i powstał lament ,,, że jak to przecież to słuzbowe ,,(na skierniewickich, i łowickich blachach

My możemy się tylko z tego śmiać.
Uderz w stół odezwą sie nożyce.
2/3 z wiosek 1/3 z Łodzi i co tu sie spinać. Przecież to fajnie że macie aktywne fankluby, nawet bardziej, niż sama Łódź

pozdr
-
Ale spina się ten ŁKS 
Zajebiscie, że mamy Fan Cluby w takich miastach jak Tomaszów Maz. , Bełchatów, Rawa, Warszawa, czy Chełm, wy o takich Fan Clubach mozecie pomarzyc... mamy dobre liczby na wyjazdach i to się liczy... WIDZEW ŁÓDŹ TO MY KIBICE

Zajebiscie, że mamy Fan Cluby w takich miastach jak Tomaszów Maz. , Bełchatów, Rawa, Warszawa, czy Chełm, wy o takich Fan Clubach mozecie pomarzyc... mamy dobre liczby na wyjazdach i to się liczy... WIDZEW ŁÓDŹ TO MY KIBICE
"...to melodie szarych ulic, to jest ze stadionu ryk..."
-
No przecież ja o tym mówię
Nie ma sie czego wstydzić ..

-
Ile by osób nie jeździło z FC (naturalnie im więcej tym lepiej), to i tak od dawna wiadomo, że z Łodzi jeździ nas na wyjazdy więcej niż was ... No i z FC też jeździ naszych kibiców więcej niż was z Łodzi. To odróżnia uznane marki od tych przeciętnych. I w ogóle, i w ogóle, nożyce, pilnik, stół, wódka, zakąska ///
-
Wy się śmiejecie, ale chwalicie się takimi Fan Clubami jak Piotrków, Konstantynów, Pabianice, Aleksandrów... czasem was nierozumiem, bo wyzywacie nas od podmiejskich, a zarazem jesteście dumni ze swoich Fan Clubów, to albo jesteście tymi Rodowitymi Łodzianami, albo nie

"...to melodie szarych ulic, to jest ze stadionu ryk..."
-
Zamiast trzymac odpowiedni poziom ...... To nie ... po co ? lepiej jest rozpierdolic temat .....
załozcie sobie temat Łódzki ..... ( w tym przypadku akuratnie ) i tam wylewajcie gorzkie żale .... Kto , gdzie , ilu , czym i jakie blachy
załozcie sobie temat Łódzki ..... ( w tym przypadku akuratnie ) i tam wylewajcie gorzkie żale .... Kto , gdzie , ilu , czym i jakie blachy

-
NIECH KTOS ZAMKNIE TEN TEMAT!
Kolejka minela a napinka sie szerzy...
Kolejka minela a napinka sie szerzy...
-
Coś grubszego się wydarzy to 1500 komentarzy 

[link] SERWIS PRAWDZIWEGO KIBICA
zaraz się okaże, że te wszystkie auta to jednak są z Łodzi tylko wszyscy mają auta w leasingu itp 

-
Ladnie to forum pierdolnelo o dno. Pokemony sie klóca o blachy, nie moge. Ja p*******, co za syf. O jeszcze koles z 997 w niku sobie swobodnie smiga i sie wypowiada. Beka.
http://slowfoot.pl/
-
Zaznaczmy ze Widzewiacy mogliby juz dawno uciac temat mowiac wprost ilu ich wyjechalo z Łodzi-to takie trudne?mnie generalnie sprawa za bardzo nie interesuje aczkolwiek intryguje mnie jak ludzie za tak oddalonych miast od Łodzi jak Chełmno,Grudziądz itd mogą mówić o sobie 'fanatycy'?dla mnie to tak samo jak zakochać się w dziewczynie poznanej na czacie z którą tylko gadało się przez internet.n o ale to nie moja sprawa,szkoda że ta kolejka nie była interesująca jeśli chodzi o wydarzenia sportowe.
yeyo pisze:
jego twarz kojarzy mi sie z psychopatą, zbokiem, potencjalnym pedofilem
-
Zachowujecie się jak psy. W czasie awantur też zaglądacie ludziom w dowody, legitymujecie ich? Chłopak z Łodzi czy jakichś Karsznic może Wam identycznie wjebać i najbardziej Was będzie obchodziło skąd jest? 

-
Wyjebie ktos wkoncu tych cwaniaczkow od virango
??

Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
ale czego oczekujesz. Ci co tutaj się wypowiadają c**** mogą. Myślisz, że mają dostęp do takich danych? Normalni z Widzewa czy ŁKSu potrafią trzymać poziom a tutaj to zwykłe szczurki co na młyn wejdą to sesje fotograficzną na naszą klasę robiąZaznaczmy ze Widzewiacy mogliby juz dawno uciac temat mowiac wprost ilu ich wyjechalo z Łodzi-to takie trudne?

-
brawa dla pana wyzej.
sercamembert pisze:O to żeby strzelić k***** gola.Szkata22 pisze:Cracovia śpiewała na meczu z Podbeskidziem "Gola Gola Gola Strzelcie Kur..m Gola" Może ktoś napisać o co dokładniej chodziło?

-
wyluzowany: przez lata mieliśmy taktykę nie odpowiadania na zaczepki ŁKS'u i teraz przylgnęło do nas:
że jesteśmy żydami - choć to ŁKS zakładali żydzi a ten przydomek wymyśliła Legia na całą Łódź.
że praktycznie nie ma nas w Łodzi,
że jesteśmy wieśniakami bo TMRF został założony poza Łodzią (i to też zostało obalone, w 1906 do Łodzi została przyłączona część gdzie powstał TMRF)
dlatego teraz reagujemy na każdą próbę przekręcania czy naciągania faktów lub powielania bzdur wymyślonych przez "rodowitych"
I widzę że nadal co po niektórzy nie rozumieją o co mi chodzi. Więc napisze wprost. Pełnym zdaniem.
Ocenianie pochodzenia kibiców na podstawie rejestracji jest debilizmem.
że jesteśmy żydami - choć to ŁKS zakładali żydzi a ten przydomek wymyśliła Legia na całą Łódź.
że praktycznie nie ma nas w Łodzi,
że jesteśmy wieśniakami bo TMRF został założony poza Łodzią (i to też zostało obalone, w 1906 do Łodzi została przyłączona część gdzie powstał TMRF)
dlatego teraz reagujemy na każdą próbę przekręcania czy naciągania faktów lub powielania bzdur wymyślonych przez "rodowitych"
A po co? Na meczu byli kibice Widzewa a nie poszczególne FC z osobna.osfp pisze:Zaznaczmy ze Widzewiacy mogliby juz dawno uciac temat mowiac wprost ilu ich wyjechalo z Łodzi-to takie trudne?
Tak, jestem 32 letnim szczurkiem z 15 letnim stażem meczowym robiącym od 5 lat zdjęcia na meczach. Tylko cholera konto na NK skasowałem.osfp pisze:ale czego oczekujesz. Ci co tutaj się wypowiadają c**** mogą. Myślisz, że mają dostęp do takich danych? Normalni z Widzewa czy ŁKSu potrafią trzymać poziom a tutaj to zwykłe szczurki co na młyn wejdą to sesje fotograficzną na naszą klasę robiąZaznaczmy ze Widzewiacy mogliby juz dawno uciac temat mowiac wprost ilu ich wyjechalo z Łodzi-to takie trudne?
I widzę że nadal co po niektórzy nie rozumieją o co mi chodzi. Więc napisze wprost. Pełnym zdaniem.
Widzew włączano do Łodzi etapami. Pierwszy raz w 1906 r., kiedy w granice Łodzi włączono (razem z innymi fragmentami przedmieść) zachodnią, przemysłową część Widzewa.[link]total1908 pisze:Widzew niesłusznie tradycją nawiązuje do założonego 5 listopada 1910 roku "Towarzystwa Miłośników Rozwoju Fizycznego w Widzewie" (wieś Widzew została przyłączona do Łodzi dopiero w 1915 roku przez władze niemieckie)
[link]
-
odpowiadanie na debilizm z którego śmieje się każdy poważny kibic jest jeszcze większym debilizmem. Z całym szacunkiem, ale niektórzy po prostu tego nie widzą i brną w toI widzę że nadal co po niektórzy nie rozumieją o co mi chodzi. Więc napisze wprost. Pełnym zdaniem.

-
U nas na Lechu, na każdym wyjeździe FC stanowią 50-60% składu+osoby niezrzeszone w FC, a zamieszkałe poza Poznaniem i jest to dla nas powód do dumy, a nie wstydu.
-
A to ciekawa wypowiedź. Rozmawiałem ostatnio z kumplem, kibicem Wisły, który interesuje się historią kibiców, generalnie chłopak oczytany, dużo przewertował książek, artykułów. Ciekaw byłem co znalazł na temat "żydostwa" kibiców w Łodzi. Okazało się, że ani ŁKS ani Widzew nie założyli Żydzi (krótko mówiąc nie zapoczątkowali ich istnienia). Więc jak to w końcu jest chłopaki ? Macie jakieś artykuły, potwierdzenia, że tak naprawdę było ? a ciśniecie sobie od Żydów co chwilę. Czekam na jakąś ogarniętą wypowiedź, może być na priv żeby nie rozpierdalać tematu.rzaba pisze: że jesteśmy żydami - choć to ŁKS zakładali żydzi a ten przydomek wymyśliła Legia na całą Łódź.
Zapytam kumpla, czy ma jakieś potwierdzenia tego co powiedział.
I ogarnijcie wypowiedzi tych dzieci co tu p******* o FC bo rzygać się chce. Banda debili.
-
TYLKO DYSKOBOLIA pisze:Wyjebie ktos wkoncu tych cwaniaczkow od virango??
podbijam... osobiście mnie to już wkurw... w dodatku ktoś już ładnie zauważył , że zarabiają na tym pieniądze!! Ale widać , że z modami mają jakieś układy , gdy ja prosiłem o to by coś zrobili z tym usunęli mój post , a te NIEDZIAŁAJĄCE ZAWIESZAJĄCE SIĘ virango nie... Już kiedyś była o tym rozmowa i niektórym się to podoba

ZAMIAST SŁÓW MIEJSCE W GŁĘBI SERCA
-
Zgadzam sie z kolegą wyżej. Banowac tempaków.KemoT86 pisze:TYLKO DYSKOBOLIA pisze:Wyjebie ktos wkoncu tych cwaniaczkow od virango??
podbijam... osobiście mnie to już wkurw... w dodatku ktoś już ładnie zauważył , że zarabiają na tym pieniądze!! Ale widać , że z modami mają jakieś układy , gdy ja prosiłem o to by coś zrobili z tym usunęli mój post , a te NIEDZIAŁAJĄCE ZAWIESZAJĄCE SIĘ virango nie... Już kiedyś była o tym rozmowa i niektórym się to podobaTeraz pytanie skoro ci dwaj użytkownicy są tak mili (wybierają kibicowskie zdjęcia) i w ogóle , dlaczego tych zdjęć nie mogą umieścić na typnicu czy imagesz?? Liczę na odpowiedzi od modów Co dalej?? Pozdrawiam!

Stary14 pisze:Nie wiem na kogo ty trafiasz ale cipka mojej dziewczyny w ogołe śledziem nie śmierdzi i zapach ma normalny.
-
to juz jest bezczelnosc...Ktos z Kielc wkleja galerie z meczu a typ za chwile podaje skopiowane fotki pod swoim linkiem
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
Panowie brakuje Wam troche autoironii i luzu.....co zlego ze eŁksa wyzywa Widzew od podmiejskich, fan clubow oddalonych o setki kilometrow? przeciez w calej Europie mamy przyklady takiego zachowania, tradycyjnie Torino jedzie po Juve z tego powodu, City o United w Manchesterze, Roma o Lazio itp itd, taka jest rzeczywistosc,tradycja i tyle, a ze Widzew robi swoje i jezdzi liczbami wzudzajacymi szacunek (zazdrosc, wkur...?) to inna sprawa. poziom spiecia na tym forum juz ladnych pare lat temu przekroczyl granice jakiegos zdrowego rozsadku....pozdro
TYBET JEST SERBSKI