Cóż za zbieg okolicznościULTRA pisze:2 etap remontu obiektu w Tychach rozpocznie się na 5 dni przed meczem z Zagłębiem Sosnowiec, 3 etap przed meczem z Ruchem Radzionków, a czwarty-ostatni w tym sezonie przed potyczką z Rakowem.
SEKTORY GOSCI w sezonie 2009/2010
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: SEKTORY GOSCI w sezonie 2009/2010
-
Fighting Dragon Tokyo
Z dystansem. Nie jedna ekipa nie wie, że niedługo im jebnie kanalizacja na sektorze gościSiera pisze:Cóż za zbieg okolicznościULTRA pisze:2 etap remontu obiektu w Tychach rozpocznie się na 5 dni przed meczem z Zagłębiem Sosnowiec, 3 etap przed meczem z Ruchem Radzionków, a czwarty-ostatni w tym sezonie przed potyczką z Rakowem., coraz bardziej robi się smiesznie
eryczek pisze:w ekstraklasie jeszcze Białystok, ciekawe co z Polonią.
w I lidze na pewno Bielsko
ŁKS na razie ciężko przyporządkować ale pewnie też bez gości.
ŁKS - 500 miejsc
-
FilledWithHate
Jagiellonia wpuszcza kibiców gości 
-
NajwiększyHooliganWPolsce

na boisku treningowym Lechii, gra tam Lechia II (IV liga)
dobry kąt nachylenia sektoru 
Panowie; mam pytanie. Ile ŁKS najczęściej daje biletów, i jaką ma pojemność ich sektor gości?
FilledWithHate pisze:Jagiellonia wpuszcza kibiców gości :?:
nie
KSZO Ostrowiec wpuszcza kibiców gości?
To już jest szczyt głupoty, ile będzie teraz liczyła miejsc?litar pisze:W Gliwicach nie ma żadnej wylewki. Sektor został przesunięty za bramkę i stoi się na żużlu. Klatka jest mniejsza od poprzedniej.
Sektor gości w Toruniu otwarty czy nie bo doszły mnie słuchy ,że Remont ..?
-
zodiak_na_melanzu
czy od rundy wiosennej sektor Łksu bedzie otwarty dla przyjeznych?
-
cypis-1948
A jak wygląda sytuacja w klubie Podbeskidzie Bielsko-Biała ? . Wpuszczają normalnie kibiców gości, czy jest prowadzony jakiś remont, czy cokolwiek ? . Mineło to, bo ktoś mi mówił, że nie ma co liczyć na wejście na sektor ..
Z tego co wiem klatka została wyburzona. Więc gości będą wpuszczać jak wybudują stadion, chyba ze się coś zmieniło i wybudowali tymczasowy sektor w co wątpię.
Gdzie Cie takie słuchy doszły? Póki co nic sie nie dzieje, ale jak pogoda sie poprawi to i za wiele dziać się chyba nie może bo i nie ma co. Za to powstał sektor buforowy pomiędzy klatką a młynem.WNW pisze:Sektor gości w Toruniu otwarty czy nie bo doszły mnie słuchy ,że Remont ..?
WNW-dopytam jeszcze bo może są jakieś plany, dam znać.
-
mocne-uderzenie
Czy Legia w marcu wejdzie na sektor gości w Gdańsku?
I pytanie z innej beczki. Obiło mi się o uszy że mecz zaplanowany na koncówkę lutego Arka - Ruch ma być rozegrany w Bydgoszczy wie ktoś coś o tym?
I pytanie z innej beczki. Obiło mi się o uszy że mecz zaplanowany na koncówkę lutego Arka - Ruch ma być rozegrany w Bydgoszczy wie ktoś coś o tym?
-
F.rank T.homas
90 minut.pl dało info że Warta będzie grała przy Bułgarskiej. Tzn gdzie tak dokładnie ?
Będą wpuszczać gości ?
Będą wpuszczać gości ?
Arka będzie grać na stadionie do rugby w Gdynimocne-uderzenie pisze:Czy Legia w marcu wejdzie na sektor gości w Gdańsku?
do tego będziemy wpuszczali kibiców gości. Fakt faktem sektor gości prowizoryczny(coś na wzór Pruszkowa), ale 150osób wejdzie.crims pisze:Arka będzie grać na stadionie do rugby w Gdynimocne-uderzenie pisze:Czy Legia w marcu wejdzie na sektor gości w Gdańsku?
No właśnie, chociaż akurat dla mnie sztuczna trawa to akurat najmniejszy problem, ale jak wiadomo leśne dziady z nowoczesnością mają mało wspólnego więc się nie zdziwię jak sztuczna trawka im nie podpasuje.
derbyLechia... daj spokój.. skoro spełniają wymagania, to niby czemu nie mają tam grać ?
-
derbyLechia
Póki co wymagań nie spełniają , bo boisko jest za krótkie.Pablo_LG pisze:derbyLechia... daj spokój.. skoro spełniają wymagania, to niby czemu nie mają tam grać ?
Nie ma żadnych remontów więc powinna wejśćmocne-uderzenie pisze:Czy Legia w marcu wejdzie na sektor gości w Gdańsku
[/quote]
A dwa to nie wiem czemu uważasz, że to tylko formalność? Czemu macie być uprzywilejowani i grać na sztucznej murawie, skoro inne kluby będą rozgrywać resztę swych spotkań na naturalnej nawierzchni?
Chyba, że już załatwiliście po swojemu to i owo, dlatego o pewnych rzeczach wiecie wcześniej.[/quote]
Czy derbowa nienawiść przesłania ci racjonalne myślenie? Taki to problem, żeby rundę zagrać na sztucznej murawie? W swoim mieście, dla kibiców Arki jak i z możliwością wpuszczenia gości. Czy może wolisz, żeby Arka grała gdzieś w Bydgoszczy, czy Wronkach dla garstki widzów, gdzie goście na pewno nie byli by wpuszczani?
A dwa to nie wiem czemu uważasz, że to tylko formalność? Czemu macie być uprzywilejowani i grać na sztucznej murawie, skoro inne kluby będą rozgrywać resztę swych spotkań na naturalnej nawierzchni?
Chyba, że już załatwiliście po swojemu to i owo, dlatego o pewnych rzeczach wiecie wcześniej.[/quote]
Czy derbowa nienawiść przesłania ci racjonalne myślenie? Taki to problem, żeby rundę zagrać na sztucznej murawie? W swoim mieście, dla kibiców Arki jak i z możliwością wpuszczenia gości. Czy może wolisz, żeby Arka grała gdzieś w Bydgoszczy, czy Wronkach dla garstki widzów, gdzie goście na pewno nie byli by wpuszczani?
tak informacyjnie zeby sie nie napinac:cypis-1948 pisze:A jak wygląda sytuacja w klubie Podbeskidzie Bielsko-Biała ? .
Kod: Zaznacz cały
http://pl.wikipedia.org/wiki/Stadion_Miejski_w_Bielsku-BiałejMoim zdaniem otwarcie sektora gości to wiosna 2013, ale chętnie przeczytam opinie pewnego forumowicza który na pewno obserwuje ten temat ;)cypis-1948 pisze:Wpuszczają normalnie kibiców gości, czy jest prowadzony jakiś remont, czy cokolwiek ? . Mineło to, bo ktoś mi mówił, że nie ma co liczyć na wejście na sektor ..
-
1920RaciboRz
nie chce mi się przeglądać wszystkich stron pytanie mam Polonia Warszawa wpuszcza gości??
Wpuszcza, oficjalnie 300 biletów dają kibicom gości.1920RaciboRz pisze:nie chce mi się przeglądać wszystkich stron pytanie mam Polonia Warszawa wpuszcza gości??
A ak wygląda sytuacja w Katowicach?
-
jestempolakiem
Kiepsko , trybuna (pólnocna) która jest sektorem dla Gości będzie zamknięta .
Niestety nie znam szczegułów.
Niestety nie znam szczegułów.
-
F.rank T.homas
Pytałem wcześniej, ale ktoś się bezsensownie napina ;)
Jak będzie na wiosnę w Poznaniu, na Warce ;) ?
Jak będzie na wiosnę w Poznaniu, na Warce ;) ?
Po kontroli nadzoru budowlanego ze względu na zly stan trybuna polnocna (gosci) nie zostala (niestety) dopuszczona do uzytku w rozgrywkach nadchodzacej rundy.Paragraf pisze:A ak wygląda sytuacja w Katowicach?
-
King_Artur_1908y
U nas sektor dla przyjezdnych (ŁKS) ma coś koło 500 miejsc.
Od siebie dodam, że niedawno na forum chyba Lecha Poznań wyczytałem, że mają od tej rundy bardzo mocno pilnować kluby liczby miejsc dla kibiców gości - 5% pojemności stadionu. Przyjmując, że tak właśnie ma być to może być wyjątkowy kibel ta runda..
Od siebie dodam że OZSK powino wymódz na pzpn aby żaden stadion, który nie ma sektora gosci o odpowiedniej pojemności nie otrzymywał licencji !!!
Czy wiadomo coś o sektorze gości na PGE Arena w Gdańsku? Chodzi o pojemność i umiejscowienie.
-
Poszukiwacz79
Sektor dla gości bedzie w jednym z narożników, a pojemnośc napewno około 2 tysięcy.
'Sektor dla przyjezdnych zaplanowany jest, chyba tak jak wszędzie na nowych stadionach, w narożniku, a oprócz tego ma być osobny tunel dla kibiców gości.'gat pisze:Czy wiadomo coś o sektorze gości na PGE Arena w Gdańsku? Chodzi o pojemność i umiejscowienie.
Polecam nowe TMK, a dokładniej to i owo na budowie, opisy remontów 11 stadionów.
Mysle ze przy pojemności stadionu aż 45000 i fakcie że Gdańsk (Trojmiasto) to obszar derbowy to te 2 tysiące szału nie robią. Miejmy nadzieje ze bedzie wiecej.Poszukiwacz79 pisze:Sektor dla gości bedzie w jednym z narożników, a pojemnośc napewno około 2 tysięcy.
Na Wiśle i Legii sektory gości będą zahaczały o 2 tysiące, mimo że całkowita pojemność będzie sporo mniejsza(ok.33 000). Myślę że na stadionach budowanych na EURO będzie to ok. 2,5-3tysięcy.
-
Poszukiwacz79
Napisałem, że około 2 tysiecy ;) czyli równie dobrze może to byc 2,5 tys lub troche więcej ;)