Komentarze 7-9 Sierpnia 2009
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 7-9 Sierpnia 2009
Dlaczego w Bełchatowie przez cały mecz na trybunie za bramką położona była oprawa ?
-
Ja pier*olę, Wy jak zwykle żyjecie tylko propagandą - powiedz na jakiej podstawie tak twierdzisz? I pochwal się Waszą liczbą w Ząbkach, gdzie mieliście dwa razy bliżej. A na koniec odpowiedz na pytanie - jakim ku*wa prawem podajesz liczby wyjazdowe Widzewa?Carlsberg pisze:Widzewa w Stalowej Woli ok 800 z czego z miasta Łodzi może 1/3 osób. Reszta FC
ZAKŁAMANA HISTORIA ŁKS-u
http://widzewtomy.net/index.php?option= ... &Itemid=89
-
4autokary? 80aut? z czego 70 na blachach nie łódzkich
ku***Carlsberg pisze:4autokary? 80aut? z czego 70 na blachach nie łódzkich
w Łodzi jest ich w c***, co się kto spyta o jakieś miasto to wszędzie Widzew,a liczby jakoś mało nadzwyczajne
Myślałem, że hasło Większość Ich Dojeżdża ZE Wsi jest marną propagandą, no ale

-
i to jest argument? Siedziałeś na trasie i liczyłeś??? No i nadal czekam na pozostałe dwie odpowiedziCarlsberg pisze:4autokary? 80aut? z czego 70 na blachach nie łódzkich
ZAKŁAMANA HISTORIA ŁKS-u
-
daj spokój już brodaczowi :P chłopina pewnie jeszcze igły z żyły nie wyciągnął i żyje w swoim świecie :roll:kajo(RTS) pisze:Hhehe...dobre z tym liczeniem aut i autokarów i robieniem wrzutów że sporo osób w Stalowej to FC..a ja się pytam co w tym złego?! czy to że dany klub posiada liczne FC to powód do wstydu? to że wiele osób z regionu Łódzkiego i nie tylko wspiera RTS?!cechą każdego wielkiego klubu jest posiadanie licznych fan clubów, Lech ma masę FC i jest z tego dumny, to samo na Górnym Śląsku jeżeli chodzi o Ruch i Górnik gdzie fc odgrywają ogromną rolę w życiu kibicowskim i licznie pokazują się na wyjazdach (np Ruda Śląska to miasto wspierające wymienione kluby w liczbach dochodzących do 3000 na WDŚ! i setek jeżeli mowa o spotkaniach ligowych) i co teraz Ruch i KSG mają przepraszać i wstydzić się roli jaką odgrywają tam FC?
Ja wiem , że każda okazja do dowalenia Widzewowi jest dobra ale robienie zarzutów z liczby i wsparcia FC jest żałosne. Widzew to połowa Łodzi , duża część regionu Łódzkiego i fc w miastach sporo oddalonych od Łodzi, [link] (Grudziądz, Chełm) wiem , że niektórych to boli, np ŁKS który najpierw wyśmiewa mniejsze Fc Widzewa a potem dumnie robi sobie vlepki i gadżety np jeżeli się nie mylę z Uniejowa, Aleksandrowa, Piotrkowa - więc jak to jest rodowici Łodzianie z "wiosek" i małych miast ? rozumiem że tam gdzie pojawia się jakaś większa grupa ŁKS-u to już nie jest wiocha tylko nowe fc :lol:
aha i jeżeli w Stalowej Woli pan Carlsberg naliczył 4 autokary i 80 aut to daje jakieś 520-530 osób tymczasem Widzewa było ok 800 więc gdzie jest reszta, coś chyba pomyłka w rachunkach....
/mod: ostrzeżenie. nie masz nic do napisania w temacie to nie pisz
WOJOWNIKÓW DWÓCH WIDZEW & RUCH
-
Dlatego że po tym jak stracili licencje zastąpił ich Motor i żeby była równa liczba w obu grupach wpadli do wschodniej.FilledWithHate pisze:Niezbyt to dobre miejsce, ale może ktoś wie dlaczego GKS Jastrzębie gra w 2 lidze wschodniej a nie zachodniej
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
Poniewaz nad ta trybuna bedzie zakładane zadaszenie i jest ona zamknieta.stadionowy_artysta pisze:Dlaczego w Bełchatowie przez cały mecz na trybunie za bramką położona była oprawa ?
w bagnie mieszanych ras znam wartosc Swojej Krwi!!
-
Kod: Zaznacz cały
czyli jak coś jest mniejsze od Łodzi to jest wsiąmlodziezowy_skurwiel pisze:ku***Carlsberg pisze:4autokary? 80aut? z czego 70 na blachach nie łódzkich
w Łodzi jest ich w c***, co się kto spyta o jakieś miasto to wszędzie Widzew,a liczby jakoś mało nadzwyczajne
Myślałem, że hasło Większość Ich Dojeżdża ZE Wsi jest marną propagandą, no ale
-
Z tego co wiem to Calsberg nie jest kibicem ŁKS, wiec niech Czerwona Armia Ta tak sie nie spina bo wychodza po raz kolejny smieszne sytuacje z wami w roli glownej 
jaka jest prawda - kazdy wie

jaka jest prawda - kazdy wie

-
-
Jak zwykle co kolejke w komentarzach ktos musi sie do kogos dopierdolic tym razem padlo na Widzew , co to wogole za pierdolenie ze wiekszosc to FC a tylko 1/3 to Lodzianie ?! Nawet jesli to co ? Mozna im tylko pozazdroscic ze maja tak dobrze dzialajace FC. Niektorzy co tu tak belkocza to dobrze wiedza ze w ich ekipach nawet taka 'slaba' jak to mowicie 1/3 liczba Widzewiakow z Lodzi jest nieosiagalna na wyjazdach. Niestety zal dupsko sciska niektorym...
-
a Legii nie ma w Warszawie, wszyscy sa z Siedlc i Pruszkowa
stara spiewka klubikow z ograniczona ilosciowo i umyslowo publika na meczach
zaplute muchomorki 

-
Nowy stadion w Lubinie pokazuje że im więcej takich stadionów tym super słyszalny doping w TV
, a co do zakazów pirotechnicznych na meczach to POlitycy i pzpn niech sobie dadza na wstrzymanie np. w Niemczech na meczach mozna odpalać piro i nikt z tego powodu nie robi wielkiego halo tylko u nas tak jest, myślę ze jest to lament TV która wtedy ma na parę chwil przerwane spotkanie kasa im leci itp. ale to możliwe tylko POlsce.

[link] SERWIS PRAWDZIWEGO KIBICA
-
- Major
Psy trzymały 3 autokary pod Bełchatowem na stacji od godziny 17 do okolo pócnocy.beret pisze:Jaga wyjechala ale nie stawila sie w Belchatowie, ciekawe co ich po drodze powstrzymaloHC pisze:jakaś konkretna przyczyna tak małej liczby Jagi czy po prostu brak zorganizowanego wyjazdu?
-
Gościu, żadne dzieciaki nie zostały skrojone. Jak jechaliśmy na mecz, to szło dwóch kajtków, jeden może z 8-10 lat w pasiaku łączonym z Resovią i nikt go nie ruszył, drodze powrotnej też nic takiego nie mialo miejsca. Jakieś małolaty napinały się z jakiegoś osiedla obok pasażu, ale nikt ich nie ruszał, była beka z nich. A co do opisanej przez Ciebie sytuacji, to akurat nasza kolumna zatrzymała się przy wylocie, pech dla was, że przy jakimś barze, więc kilkanaście osób postanowilo się z wami przywitać, ale się zabarykadowaliście, przyjechały psy, więc biegający musięli się zawijać, a wam pozostało napinać się zza płotu baru. Śmieszne, że tak poważna grupa, żali się na kibice.net sytuacją, która jest nieomal normą, niczym specjalnym przy okazji meczów.subagazi pisze:widzew- ekipa bez honoru. Wyjezdzajac po meczu jechali przez osiedle, zatrzymali sie, ganiali male dzieci i kroili im koszulki. Najsmieszniejsze jest to ze cwaniaczki wpadli do pobliskiego baru, to zobaczyli ile Stalowki w srodku to uciekali jak zajace...
widzew- odwaga zza samochodu.
Masz nieaktualne informacje, bo były jeszcze busy.Carlsberg pisze:4autokary? 80aut? z czego 70 na blachach nie łódzkich
A tak w ogóle to było 99% z FC, bo jak wiadomo, Widzewa nie ma w Łodzi.
A tak poważnie, to zmień informatora, albo idź do okulisty, chyba, że nie wiesz jakie są łódzkie blachy...
Nieważne w której lidze, liczy się Ruch i Widzew!
-
Jagiellonia trzymana pod Tomaszowem na stacji, 5 osób na dołku nasz fc zajął się już niezbędną pomocą.
-
Nie chodzi mi o sytuacje sprzed, ale po meczu, chwilke wczesniej przed akcja w barze... Jakies 20 metrow przed barem jedno auto od Was wjechalo w osiedle i przed blokiem ganialiscie dzieci na moje oko po 13, 14 lat bo chlopaczki mieli barwy. Pozniej ekipa z tego wozka podbiegla do baru. Sytuacja z krojeniem maluchow jest normalna moze dla Was. Zapodajcie fotki skrojonych 2 koszulek, jaki jest ich rozmiar? "S" ? "M"? Jak chcieliscie sie ganiac to mozna to bylo zalatwic w cywilizowany sposob.
-
I po co ta bezsensowna napinka?brakuje jeszcze filmiku z youtube na podstawie którego powstaną kolejne 2 strony głupiego pierdolenia.nie róbcie z Widzewa takiego kozła ofiarnego skoro ciągle są do nich jakieś 'ale' to znaczy że nie są do końca święci.
yeyo pisze:
jego twarz kojarzy mi sie z psychopatą, zbokiem, potencjalnym pedofilem
-
Panowie, ja sie nie napinam. Fakt zapomnialem o kilku busach. I aut nie liczylem wiec nie wiem czy bylo dokladnie 82 czy moze 87, a to juz roznica ilosciowa bedzie. A blachy łodzkie to EL, a takich aut na palcach dwoch rak mozna bylo zliczyc. Fakt macie zajebiscie zorganizowane FC które stanowiły na tym meczu 2/3liczby. Wiec jakby nie bylo z Łodzi troche mało Was jeździ. Bez napinki.
-
czyli bylo najwyzej 10 aut z Lodzi 

-
Jak zwykle nie ma o czym pierdo***
Śmiejecie się z Widzewa, że na 800 osób 1/3 z Łodzi.
Co daje +/- 500 osób z FC.
Pochwalcie się takimi liczbami wyjazdowymi swoich FC panowie, a potem nabijajcie się z Widzewa czy innych
Śmiejecie się z Widzewa, że na 800 osób 1/3 z Łodzi.
Co daje +/- 500 osób z FC.
Pochwalcie się takimi liczbami wyjazdowymi swoich FC panowie, a potem nabijajcie się z Widzewa czy innych
miasto nocą..i o to mi chodziło
-
Carlsberg jeżeli jesteś z ŁKS-u to się uspokój i nie komentuj liczb Widzewa. Moim zdaniem ich liczba bardzo dobra, nasza w Ząbkach bez szału, ale nieźle jak na wakacje i ogolny burdel związany z wyjazdem (wsumie w czwartek chyba były pierwsze info o wyjeździe).
p.s jeden koles cos napisał ,a widzewiacy od razu podchwytują i traktują to jako zdanie całego ŁKS-u i w ogóle wyśmianie. Carlberg pisze w swoim imieniu.
p.s jeden koles cos napisał ,a widzewiacy od razu podchwytują i traktują to jako zdanie całego ŁKS-u i w ogóle wyśmianie. Carlberg pisze w swoim imieniu.
-
subagazi, jazsne, że pisałem o sytuacji po meczu i nie było krojenia żadnych małolatów. Ocenianie kogoś jako małolata, jest sprawą umożliwiającą różne interpretacje, bo może być gość który młodo wygląda, a jest starszy i może być gość, który staro wygląda a ma mało lat. Nie ma się co nad tym rozwodzić. Mamy gdzieś czy będziecie nas uważać za honorowych czy nie. Ci co się spotkali mają swoje zdanie na ten temat, reszta przesonięta nienawiścią i ta nie napisze nic dobrego na nasz temat. Pisanie, że jak ludzie od nas chcięli pobiegac, to można było to inaczj rozwiązać. Nasza ekipa nie zwykła odmawiać, więc jaki problem. W końcu przy wejściu do klatki był napis do zobaczenia na trasie i rozklejone vlepki Stalowka zaprasza na grilla, Wakacje 2009.
To, że na tym forum jest nagonka na Widzew, nie jest wynikiem tego, że mamy tak dużo za kołnierzem, tylko dlatego, że mamy wielu nieprzychylnych nam grup, które za każdym razem starają nam się dowalić na internecie, nie mogąc nam zaszkodzić w realu.
Carlsberg, nawet nie wiesz na jakich blachach służbowych pzyjeżdżają ludzie z Łodzi. Do tego pisanie o autach na łódzkich blachach zliczanych na palcach dwóch rąk, mogę skwitować śmiechem. To, że mamy silne FC, cieszy i cieszy, że są tak doceniane. Zwlaszcza mnie, osoby, która się zajmuje sprawami FC. Znam liczby FC z każdego meczu i uwierz mi jest nas dużo, ale proporcje podawane pre Ciebie są błędne.
To, że na tym forum jest nagonka na Widzew, nie jest wynikiem tego, że mamy tak dużo za kołnierzem, tylko dlatego, że mamy wielu nieprzychylnych nam grup, które za każdym razem starają nam się dowalić na internecie, nie mogąc nam zaszkodzić w realu.
Carlsberg, nawet nie wiesz na jakich blachach służbowych pzyjeżdżają ludzie z Łodzi. Do tego pisanie o autach na łódzkich blachach zliczanych na palcach dwóch rąk, mogę skwitować śmiechem. To, że mamy silne FC, cieszy i cieszy, że są tak doceniane. Zwlaszcza mnie, osoby, która się zajmuje sprawami FC. Znam liczby FC z każdego meczu i uwierz mi jest nas dużo, ale proporcje podawane pre Ciebie są błędne.
-
Zachowanie osób z tej jednej fury(choć w sumie dotąd niepotwierdzone) już definitywnie wykreśla Widzew z kibicowskiej mapy Polski.subagazi pisze:Nie chodzi mi o sytuacje sprzed, ale po meczu, chwilke wczesniej przed akcja w barze... Jakies 20 metrow przed barem jedno auto od Was wjechalo w osiedle i przed blokiem ganialiscie dzieci na moje oko po 13, 14 lat bo chlopaczki mieli barwy. Pozniej ekipa z tego wozka podbiegla do baru. Sytuacja z krojeniem maluchow jest normalna moze dla Was. Zapodajcie fotki skrojonych 2 koszulek, jaki jest ich rozmiar? "S" ? "M"? Jak chcieliscie sie ganiac to mozna to bylo zalatwic w cywilizowany sposob.
Apel do całego świata: nie wpuszczajcie na swoje stadiony nie tylko tych kilku osób z jednego samochodu, ale i WSZYSTKICH kibiców łódzkiego Widzewa.
Oni na to nie zasługują. Alienujcie ich, izolujcie się od nich, najlepiej wyłapać wszystkich i trzymać w jakimś miejscu odosobnienia. Tak z nimi trzeba!
Światowej sławy statystyk Carlsberg ma 100% racji.Carlsberg pisze:Panowie, ja sie nie napinam. Fakt zapomnialem o kilku busach. I aut nie liczylem wiec nie wiem czy bylo dokladnie 82 czy moze 87, a to juz roznica ilosciowa bedzie. A blachy łodzkie to EL, a takich aut na palcach dwoch rak mozna bylo zliczyc. Fakt macie zajebiscie zorganizowane FC które stanowiły na tym meczu 2/3liczby. Wiec jakby nie bylo z Łodzi troche mało Was jeździ. Bez napinki.
Tego dnia żaden kibic Widzewa z Łodzi nie opuścił swojego mieszkania w obawie przed przejawami agresji i przemocy fizycznej ze strony bezsprzecznie panujących w Naszym mieście sympatyków Łódzkiego Klubu Sportowego.
Kilku odważniejszych(ale za to mieszkających nie dalej niż 10metrów od stadionu Widzewa) zdecydowało się na desperacki manewr pożyczenia swoich samochodów kibicom z FC. W ten sposób chciano wywołać wrażenie, iż na meczu w Stalowej Woli obecnych jest jednak parę osób z Łodzi, a nie jak powszechnie wiadomo same Fan Cluby.
Niestety całe szachrajstwo się nie powiodło dzięki istnemu Bohaterowi Dzisiejszych Czasów, czyli Carlsbergowi(szacunek dla Ciebie chłopie, załatwiłeś Nas na amen).
Mimo nieudanej akcji związanej z meczem w Stalowej Woli nie wykluczamy podjęcia podobnych prób w przyszłości. W związku z tym mam wielką prośbę do wszystkich gospodarzy meczów w których uczestniczyć w tym sezonie będzie również Widzew..
Już nigdy więcej nie liczcie Naszych fur i nie sprawdzajcie ile z nich jest na łódzkich blachach!
Błagamy was o litość!
Chcecie Nas wpędzić w depresję?

A tak z innej beczki: jak tam liczba największej potęgi wyjazdowej w Polsce - ŁKSu na swym pierwszym meczu po ponad dwóch miesiącach przerwy?

Czy te oczy mogą kłamać?
-
Panowie... ku*** lamentujecie jak stare dewoty pod kosciolem... ledwo sie sezon zaczal a tu znowu to samo... czy kogos bylo 500 czy 502, czy byly same fc czy nie, czy pogonili malolatow czy piknikow,albo bardziej ambitne typu czy Olimpia to nie czasem TB... smiech ku*** na sali... ruszcie dupska sprzed monitora, zrobcie cos pozytecznego, sa wakacje przeciez, a tym najbardziej "pospinanym" radze zeby sami zaczeli cos dzialac na swojej plaszczyznie bo siedziec wygodnie w domku przed kompem potrafi kazdy... czolem
-
teraz będzie 5 strona rozkminka na temat Ilu było Kibiców Widzewa samych z Łodzi w Stalowej a ile fan-clubów boże ogarnijcie ,że tak powiem nie macie innych problemów?
ich sprawa ilu jeździ z Łodzi na mecze Widzewa a ilu Dojeźdza z FC
Górnik Polkowice - MIEDŹ LEGNICA
Wczoraj w Polkowicach kibiców Miedzi melduje się 206 osób ( 2 nabite autokary + duży bus + kilkanaści aut ) w tym ok. 15 osób ze Śląska Wrocław. Za wsparcie wielkie dzięki. Zważając na to iż jest to okres wakacyjny uważam, że liczba całkiem przyzwoita. Na płocie wieszamy 5 flag ( Cuprum Invictus, Lutadores Novos, Miedź Legnica - mała, MKS Miedź, Miedź Legnica - duża ), do tego była przygotowana oprawa ale nie udało się wnieść na sektor flag na kijach. W pierwszej połowie rozwijamy jedynie sektorówke. Doping z naszej strony bardzo dobry przez cały mecz. Na stadionie widoczni kibice Zagłębia Lubin, którzy w 60 min spotkania w ok. 30 osób zaczynają prowokawać kibiców Miedzi. Legniczanie nie wytrzymują i po wyłamaniu dwóch płotów ruszają w kierunku Zagłębia. Lubinki widząc co się dzieje uciekają na sektory Górnika Polkowice po czym między sektory wpada ochrona wraz z psami i do nieczego nie dochodzi. Mecz kończy się porażką Miedzi 4:3 mimo tego, że prowadziliśmy już 3:1. Szkoda kolejnych straconych punktów.
P.S. Nikt inny z Miedzi nie wypowiada się w tym temacie
kilometrów też tam za wiele nie macie
UP: zobaczymy wasze inne Liczby wyjazdowe ..
do zobaczenia na kibicowskim szlaku
ich sprawa ilu jeździ z Łodzi na mecze Widzewa a ilu Dojeźdza z FC
Górnik Polkowice - MIEDŹ LEGNICA
Wczoraj w Polkowicach kibiców Miedzi melduje się 206 osób ( 2 nabite autokary + duży bus + kilkanaści aut ) w tym ok. 15 osób ze Śląska Wrocław. Za wsparcie wielkie dzięki. Zważając na to iż jest to okres wakacyjny uważam, że liczba całkiem przyzwoita. Na płocie wieszamy 5 flag ( Cuprum Invictus, Lutadores Novos, Miedź Legnica - mała, MKS Miedź, Miedź Legnica - duża ), do tego była przygotowana oprawa ale nie udało się wnieść na sektor flag na kijach. W pierwszej połowie rozwijamy jedynie sektorówke. Doping z naszej strony bardzo dobry przez cały mecz. Na stadionie widoczni kibice Zagłębia Lubin, którzy w 60 min spotkania w ok. 30 osób zaczynają prowokawać kibiców Miedzi. Legniczanie nie wytrzymują i po wyłamaniu dwóch płotów ruszają w kierunku Zagłębia. Lubinki widząc co się dzieje uciekają na sektory Górnika Polkowice po czym między sektory wpada ochrona wraz z psami i do nieczego nie dochodzi. Mecz kończy się porażką Miedzi 4:3 mimo tego, że prowadziliśmy już 3:1. Szkoda kolejnych straconych punktów.
P.S. Nikt inny z Miedzi nie wypowiada się w tym temacie
kilometrów też tam za wiele nie macie
UP: zobaczymy wasze inne Liczby wyjazdowe ..
do zobaczenia na kibicowskim szlaku
A.C.A.B ZAWSZE I WSZĘDZIE!
-
zdecydowanie na plus w tej kolejcie UNS i Miedź
-
Jaka liczba Łks-u w Ząbkach?
-
Czemu Polonia zaczęła zdejmować flagi niemal 10 minut przed końcem meczu? To po co je wieszać jak zdejmuje je się w czasie meczu?
Na obiad flagowi się śpieszyli czy jak? Bez napinki oczywiście
no ale dziwne to dla mnie, zwłaszcza, że drużyna do końca walczyła o dobry wynik (2 bramki w 90 minucie
)

-
425 osób (395 na sektorze + 30 pod stadionem).ralf8 pisze:Jaka liczba Łks-u w Ząbkach?
a w tej kolejce Sandecja ustanowiła Polski rekord wyjazdowy.
Nowy Sącz <=> Świnoujście 834km.
Nowy Sącz <=> Świnoujście 834km.
-
Legia siedzi na Arce bez bufora?
-
Tez miałem o tych flagach KSP pisac.Ciekawe
Sandecja miała jakies przygody na trasie ?

Sandecja miała jakies przygody na trasie ?
-
Co ja widzę?19rodowity08 pisze:425 osób (395 na sektorze + 30 pod stadionem).ralf8 pisze:Jaka liczba Łks-u w Ząbkach?
Czyżby jakieś tam wioski lepiej jeździły na wyjazdy od jedynych rodowitych miejskich?
-
nie podkrecaj... badz madrzejszy...Czerwona Armia Widzewa pisze:Co ja widzę?19rodowity08 pisze:425 osób (395 na sektorze + 30 pod stadionem).ralf8 pisze:Jaka liczba Łks-u w Ząbkach?
Czyżby jakieś tam wioski lepiej jeździły na wyjazdy od jedynych rodowitych miejskich?
-
ŁKS dostal 200 biletow... dobra liczba moim zdaniem
"...to melodie szarych ulic, to jest ze stadionu ryk..."
-
czemu pomimo otwartego sektora gości Legia na sektorach Arki nie rozdzielona nawet buforem???
bardzo prosze o odpowiedz
bardzo prosze o odpowiedz
-
Owszem, nasza, ale od lat mistrzowie propagandy wmawiają kibicom w Polsce, że w Łodzi Widzew się nie liczy, a o jego sile stanowią FC (wyjątkowo liczne, fakt). Ludzie w to wierzą i w kraj idzie plota, którą tezy tego całego Carlsberga potwierdzają - nawet na wyjazdach liczby Widzewowi nabijają FC. Jest to nadinterpretacją, pozałódzkie FC zawsze wspierają Widzew - fakt, ale trzonem kibiców Widzewa jako grupy, są Łodzianie, FC dają tylko bardzo poważne wsparcie.nieznajomy_89 pisze: ich sprawa ilu jeździ z Łodzi na mecze Widzewa a ilu Dojeźdza z FC
Niektórzy może nie wiedzą, ale pisanie o Łodzi: 50% ŁKS, 50% RTS jest najbliższe prawdy i nie powinno u żadnej z grup wywoływać histerii.
Ps. Ok 800 Widzewa w Stalowej Woli, ponad 400 ŁKSu w Ząbkach (znacznie bliższych niż Stalowa). Wnioski niech każdy wyciąga sam.
'Nie ma fal, nie ma palm, nie ma no i co ?'