Eliminacje Mistrzostw Świata RPA 2010
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Eliminacje Mistrzostw Świata RPA 2010
Bilety już są !!
W końcu się doczekałem...
4 bilety zamówione bezproblemowo na kupbilet
4 bilety zamówione bezproblemowo na kupbilet
na który bierzecie?
-
dominikNYC
5 biletow na 27G!
Jedziemy z ku**ami!
Jedziemy z ku**ami!
5 biletów ja i 5 biletów kumpel na sektor 2G 
Czy mógł z Was ktoś kupić na sektor 39? Mi nie wyświetlał się obrazek sektora w ogóle, choć miejsca niby były na sprzedaż.
Skończyło się na 4 biletach na 38
Mi też się nie wyświetlało a szkoda bo tam najciekawiejSamara pisze:Czy mógł z Was ktoś kupić na sektor 39? Mi nie wyświetlał się obrazek sektora w ogóle, choć miejsca niby były na sprzedaż.
Skończyło się na 2g
PS:
Dostałem już potwierdzenie, że mam zarezerwowane bilety i wpłata ma dojść najpóźniej do 24h od zarezerwowania ? Jest to wogóle możliwe wpłacając przez bank lub pocztę żeby po takim czasie kasa już była u nich na koncie ?
Jest taka możliwość trzeba powiedzieć że ma być tzw elixir albo bardzo podobnie i moment dociera tak słyszałem , jest również możliwość przedłużenia rezerwacji.
U mnie też 39 nie działał. 5 biletów na 38g
jak przedluzyc rezerwację?del orno pisze:Jest taka możliwość trzeba powiedzieć że ma być tzw elixir albo bardzo podobnie i moment dociera tak słyszałem , jest również możliwość przedłużenia rezerwacji.
na swoim koncie w "kupbilet" wchodzisz w zamówienia, szczegóły rezerwazcji i zakładkę przedłuż
Wie ktos moze kiedy beda bilety na slowenie???
-
Bartek_KSG
Pytanie do tych co przedłużali. Ile razy można przedłużać rezerwacje? Bo wypłata w poniedziałek i nie wiem czy dociągnę 
na 38 ostatnie dwa miejsca
Jeden razBartek_KSG pisze: Ile razy można przedłużać rezerwacje?
co do biletów na Słowenię, to nie ma jeszcze nawet konkretnej informacji o sprzedaży na ichniejszej stronie związku piłki kopanej. wydaje mi się, że z biletami poprez 'kupbilet' będzie oczywisty cyrk mając na uwadze pojemnośc stadionu oraz kolesiowsko-bandycki sposób dystrybucji biletów na spotkania REPRY za granicą.
niemniej, na mecz grupowy Słowenia-San Marino 12.08 - bilety są sprzedawane za pośrednictwem eventim ( http://www.nzs.si/Vstopnice ) - tak więc chyba nie będzie problomu z zakupem biletów na sektory gospodarzy i dostawy przy większej ilości do kraju kurierem, zagranicznym priorytetem lub odbiorem w dniu spotkania (polski eventim daje możliwość wyboru, słoweński nie powinien się różnić)
niemniej, na mecz grupowy Słowenia-San Marino 12.08 - bilety są sprzedawane za pośrednictwem eventim ( http://www.nzs.si/Vstopnice ) - tak więc chyba nie będzie problomu z zakupem biletów na sektory gospodarzy i dostawy przy większej ilości do kraju kurierem, zagranicznym priorytetem lub odbiorem w dniu spotkania (polski eventim daje możliwość wyboru, słoweński nie powinien się różnić)
Mam problem z zamówieniem biletów prosze o szybki kontakt na PW
rozumiem, że jak zamówiłem na inna osobę (inne imie i naziwsko oraz inny PESEL, obywatelstwo polskie) a na bilet będzie chciała wejsc inna osoba to problemów byc nie piwnno?
-
TYLKO DYSKOBOLIA
do tej pory przynajmniej nie bylo...
bedzie ktos kombinowal wniesc fane z herbem albo nazwa klubu w Bydgoszczy??
przynajmniej ostatnio w Kielcach i jeszcze wczesniej na Czechach robili z tym problemy
bedzie ktos kombinowal wniesc fane z herbem albo nazwa klubu w Bydgoszczy??
przynajmniej ostatnio w Kielcach i jeszcze wczesniej na Czechach robili z tym problemy
tylko, że ponoć od 1 sierpnia weszła ta ustawa o biletach imiennych i nie wiem jak to sie będzie miało do meczów reprezentacji..
Czy wiadomo jakie sektory przeznaczone są dla Irlandczyków?
Ps. dzisiaj 39. już działa
Ps. dzisiaj 39. już działa
-
TYLKO DYSKOBOLIA
Na Grecje to nie obowiazuje,bo zadne prawo nie dziala wstecz,a bilety wlasnie na ten mecz wiekszosc z nas kupila za "kadencji" ostatniej ambitnej ustawylsz pisze:tylko, że ponoć od 1 sierpnia weszła ta ustawa o biletach imiennych i nie wiem jak to sie będzie miało do meczów reprezentacji..
-
fantastycznieBDG
Czy kibice z Grecji byli w Szczecinie w 2004 roku na sparingu z nami ?
Ile może iść przelew przez internet z banku BPH bo poszło o 8 rano i jeszcze nie potwierdzili?
Nie wiem ile może iść... ja przelałem wczoraj z BZWBK (tzn. w we wtorek po południu) i jeszcze nie mam potwierdzenia, że pieniądze doszły...
podejrzewam, że to oni mają jakieś opóźnienia z księgowaniem. myślę, że dobrze będzie jak przedłużysz sobie ważność rezerwacji... tak profilaktycznie...
podejrzewam, że to oni mają jakieś opóźnienia z księgowaniem. myślę, że dobrze będzie jak przedłużysz sobie ważność rezerwacji... tak profilaktycznie...
Standardem jest u nich że nie wyrabiają się z księgowaniem wpłat dlatego status zamówienia zmenić potrafi się dopiero po kilku dniach. Z reguły podają komunikat na stronie główneh żeby czekac cierpliwie i nie zaspywac ich mailami z potwierdzeniem wpłacenia pieniędzy za bilety.
I jeszcze jedna ważna rzecz. Rezerwacje nie zostają usuwane automatycnie w przypadku nieotrzymania wpłaty. Najpierw przychodzi wiadomość na maila z informacja o nie opłaconej rezerwacji
I jeszcze jedna ważna rzecz. Rezerwacje nie zostają usuwane automatycnie w przypadku nieotrzymania wpłaty. Najpierw przychodzi wiadomość na maila z informacja o nie opłaconej rezerwacji
Przedwczoraj zamówiłem bilety na mecz. Jeszcze o 17 przedłużyłem rezerwacje. Wieczorem nie mogłem zalogować się do systemu. Poprosiłem o wysłanie nowego hasła. Nic na maila nie przychodzi (powtarzałem kilka razy prośbę o hasło). Mail podany był dobry bo potwierdzenie rezerwacji przyszło na niego.
Wie ktoś jak można odblokować konto? Jak się z nimi można skontaktować? - podane telefony nie działają. Wysłałem maila ale to ja nie wiem czy oni to w ogóle czytają...
Wie ktoś jak można odblokować konto? Jak się z nimi można skontaktować? - podane telefony nie działają. Wysłałem maila ale to ja nie wiem czy oni to w ogóle czytają...
zapłacone u mnie, takze wszystko ok
orientuje się ktoś może czy będą na kupbilet.pl jeszcze wystawiane bilety na inne sektory za 40 zł?
-
TYLKO DYSKOBOLIA
Watpliwe...jezeli juz sie skonczyly
Czasami pojawiają się pojedyncze wolne sztuki rozsiane po całym sektorze jak ktoś usunie rezerwacje z różnych powodów, ale trzeba często śledzić żeby się załapać na jakiś bilet w tej cenie.
ktoś pamięta czy między sektorami 2 i 39 da się bez problemu przemieszczać ? udalo mi się 2 wyhaczyć 
Ja zapłaciłem w środę o 9 i dopiero w wczoraj zmienili status na zapłacone.
Mam kilka pytan odnosnie meczu Polska-Grecja.
1. Jakie sa ceny biletow.
2. Czy spokojnie kupie bilet w kasie przed meczem?
3. Czy osoba ktora bedzie ze mna nie posiadajaca polskiego paszportu ani dowodu osobiste wejdzie na mecz?
Prosil bym o wmiare szybka odpowiedz.
1. Jakie sa ceny biletow.
2. Czy spokojnie kupie bilet w kasie przed meczem?
3. Czy osoba ktora bedzie ze mna nie posiadajaca polskiego paszportu ani dowodu osobiste wejdzie na mecz?
Prosil bym o wmiare szybka odpowiedz.
-
TYLKO DYSKOBOLIA
40,70 i 100 o ile mnie pamiec nie myli...bilety pewno beda w kasach,bo na kupbilet zeszla marna ich czesc..
a co do kolegi...to do sektora gosci
a co do kolegi...to do sektora gosci
Mam pytanie kiedy zazwyczaj wysyłają bilety ? Ile dni przed meczem ?
różnie z nimi bywa, zazwyczaj wysyłają kilka dni przed meczem, czasem tydzień. Wyjątkiem były teraz bilety na Grecję, które przyszły już z dwa tygodnie temu.
A dokladnie 40, 70, 100, 130, 160.TYLKO DYSKOBOLIA pisze:40,70 i 100 o ile mnie pamiec nie myli...
Wszystkie poza tymi za 40zl sa jeszcze dostepne na kupbilet.pl
-
TYLKO DYSKOBOLIA
Obilo mi sie o uszy,ze reprezentacja (chyba jakas juniorska) ma 09.09 grac u nas w Grodzisku...
moze ktos to jakos potwierdzic??
moze ktos to jakos potwierdzic??
ma ktoś numer telefonu do kupbilet.pl bo te co są na ich stronie nie odpowiadają