najladniejsza dziewczyna z Legii, oprocz tego glos na panią z ŁKSu i Pomezanii- młodziutka ale fajniutka:)
reszta pań z kibicowaniem ma chyba malo wspólnego, wnioskuje po braku akcentow kibicowskich.
"My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor."
Ciekawski pisze:Jaga, Raków, Zagłębie S-c. Ale dla mnie najsłabszy zestaw jak do tej pory;)
To Wysyłajcie lepsze foty a nie narzekacie;) pozatym gra sie dopiero zacznie w rundzie finałowej jeszcze tylko grupa D i przechodzimy do kolejnej rundy [link];)
Ciekawski pisze:Jaga, Raków, Zagłębie S-c. Ale dla mnie najsłabszy zestaw jak do tej pory;)
To Wysyłajcie lepsze foty a nie narzekacie;) pozatym gra sie dopiero zacznie w rundzie finałowej jeszcze tylko grupa D i przechodzimy do kolejnej rundy;)
Spoko, spoko każda może mieć swoje 5 minut na kibice.net Po prostu wyraziłem opinie swoją, a co do całej organizacji nie mam zarzutów spoko zabawa hehe
"Gdy ktoś cię sprowokuje - zignoruj go,
gdy ktoś cię zaatakuje - połam mu rękę,
gdy ktoś Ci połamie rękę - połam mu nogę,
gdy ktoś połamie ci nogę - zabij go!"
Masutatsu Oyama
Żal mi cię chłopcze ze nie możesz powstrzymać się od zaprezentowania swojej głupoty i musisz napisać coś obraźliwego.I nie pisz że wyraziłeś swoją opinię bo inni jakoś tego nie robią tylko głosują.Mam nadzieje że wybranka twojego serca będzie chociaż w 10% prezentowała to co można zobaczyć oglądając nasze panie z rankingu.
W każdej grze są zwycięstwa i porażki - to naturalna cecha rywalizacji. Jeśli chcesz grać i wygrywać musisz się liczyć z tym, że czasami poniesiesz porażkę. Jedyny sposób na uniknięcie porażek to przestać grać, ale wtedy też nigdy nie odniesiesz zwycięstwa.