ale teraz sie bedzie dzialo hoho
Eliminacje Mistrzostw Świata RPA 2010
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Eliminacje Mistrzostw Świata RPA 2010
ale teraz sie bedzie dzialo hoho
czy kogoś z Was, kto wylosował i opłacił bilety z puli FIFA na mundial prosili o dosłanie skanu polecenia przelewu?
Ostatnio na TVP Sport widziałem powtórki spotkań Polaków z MŚ z 74 i 82 roku. Zastanowił mnie fakt, że spora liczba miejsc była pusta. Nawet na meczu o 3 miejsce z Brazylią w 74 nie było kompletu. Wie ktoś jak wyglądała wtedy dystrybucja biletów?? Wiem, że wyjazd z Polski na mecze w tamtych czasach był bardzo trudną i kosztowną sprawą, ale może znacie kogoś kto tego doświadczył??
-
GrubyDrweca
Mam pytanie, wiecie jak skontaktować się z ludźmi, którzy odpowiedzialni są za dystrybucję biletów na mecz Polska - Grecja? W przyszłym tygodniu wyjeżdżam i muszę mieć bilety u siebie jeszcze w tym tygodniu.
-
fantastycznieBDG
Internetowa sprzedaż biletów (maksymalnie 5 sztuk) będzie prowadzona od 6 do 27 lipca 2009 r. poprzez stronę www.kupbilet.pl
Dodatkowe informacje można uzyskać pod nr telefonu 0703 400 997
lub
Kujawsko-Pomorskim Związku Piłki Nożnej
faksem: 052 341 72 08,
e-mailem: [email protected]
ul. Gdańska 163, 85-674 Bydgoszcz (minimum 5biletow)
I tu i tu jest jeszcze duzo wejsciowek.
Dodatkowe informacje można uzyskać pod nr telefonu 0703 400 997
lub
Kujawsko-Pomorskim Związku Piłki Nożnej
faksem: 052 341 72 08,
e-mailem: [email protected]
ul. Gdańska 163, 85-674 Bydgoszcz (minimum 5biletow)
I tu i tu jest jeszcze duzo wejsciowek.
Panowie daleko jest od stadionu na dworzec ? (mowie o Bydgoszczy) i który to jest dworzec ?
Wysiadasz na Stacji Bydgoszcz Leśna i masz z buta na stadion 10 minut drogi.
Ewentualnie z Głownego spacerkiem na Gdańską jakieś 20-30 minut i stamtąd tramwajem 1 lub 2 ( chyba ze sie cos zmieniło
).
Ewentualnie z Głownego spacerkiem na Gdańską jakieś 20-30 minut i stamtąd tramwajem 1 lub 2 ( chyba ze sie cos zmieniło
-
fantastycznieBDG
Nic sie niezmienilo, jest dokladnie tak jak piszesz.
Na stacji Bydgoszcz Leśna zatrzymuja sie pociagi jadace m.in Z Warszawy,Torunia itp czy Krakowa,jadac z Poznania,Szczecina,trojmiasta pociag zatrzymuje sie na Dworcu Glownym.1925 pisze:Wysiadasz na Stacji Bydgoszcz Leśna i masz z buta na stadion 10 minut drogi.
Ewentualnie z Głownego spacerkiem na Gdańską jakieś 20-30 minut i stamtąd tramwajem 1 lub 2 ( chyba ze sie cos zmieniło).
-
TYLKO DYSKOBOLIA
nie pamietam kiedy ostatni raz byla taka sytuacja,ze bilety utrzymuja sie na kupbilet dluzej niz jeden dzien
..a tu masz...juz ponad tydzien
To masz słabą pamięć. Np. na Polska-Czechy bilety się długo utrzymywały. O Kielcach nie mówię, bo tam dali raptem "kilka biletów".TYLKO DYSKOBOLIA pisze:nie pamietam kiedy ostatni raz byla taka sytuacja,ze bilety utrzymuja sie na kupbilet dluzej niz jeden dzien..a tu masz...juz ponad tydzien
Mam pytanie , nie orientujecie sie kiedy będzie prowadzona sprzedaż biletów na mecz Polska-Irlandia ?
Taxi z dworca głównego jest 5 minut, na Polska-Finlandia zdążyłam na hymny a mialam 10 minut do meczu 
podobno od 9 sierpnia tak mi babka powiedziała pzpnieRyczi pisze:Mam pytanie , nie orientujecie sie kiedy będzie prowadzona sprzedaż biletów na mecz Polska-Irlandia ?
polo44 pisze:podobno od 9 sierpnia tak mi babka powiedziała pzpnieRyczi pisze:Mam pytanie , nie orientujecie sie kiedy będzie prowadzona sprzedaż biletów na mecz Polska-Irlandia ?
dzięki
panowie pierwszy raz kupuje na kupbilet, jak jest z tym podawaniem nr pesel dla os ktore dla ktorych biore bilet??? Sprawdzaja to czy mozna podac jakies lewe?? pzdr
Nigdy nikt tego nie sprawdzał
potwierdzam, nie sprawdzają i na żadnym bilecie nic nie wypisują
a czy trzeba płacić od razu przy złożeniu zamówienia, czy można 2,3 dni później?
Można później, ale ma się na to określony czas - przelew musi dojść bodajże w dwa dni (weekendów nie liczą).lsz pisze:a czy trzeba płacić od razu przy złożeniu zamówienia, czy można 2,3 dni później?
-
Inspektor Gadget
Jak droższe? Ostatnimi czasy najtańsze wejściówki na kadre zaczynały sie od ceny 40 zł (nie licząc meczu z Czechami). Wiec nie wiem o co Ci chodzi
droższe o 10zł od meczu z Czechami:
http://www.pzpn.pl/?inf=15290
do tego "koszty rezerwacji", przesyłka...
http://www.pzpn.pl/?inf=15290
do tego "koszty rezerwacji", przesyłka...
-
TYLKO DYSKOBOLIA
jakie warunki trzeba spelnic aby zamowic grupowe bilety??trzeba zamawiac w imieniu jakiegos stowarzyszenia??czy moze zamowic to dla kilka osob osoba fizyczna??
"Zamówienia zbiorowe biletów od podmiotów prawnych", czyli każdy je może zamówić, bo podmiot prawny to każdy człowiek.TYLKO DYSKOBOLIA pisze:jakie warunki trzeba spelnic aby zamowic grupowe bilety??trzeba zamawiac w imieniu jakiegos stowarzyszenia??czy moze zamowic to dla kilka osob osoba fizyczna??
myslicie ze najtansze pojda "od reki" czy powisza troche na kupbilet?
-
fantastycznieBDG
Mysle ze beda.
Pójdą jak świeże bułeczki. Jak zawsze.
bunio5 pisze:"Zamówienia zbiorowe biletów od podmiotów prawnych", czyli każdy je może zamówić, bo podmiot prawny to każdy człowiek.TYLKO DYSKOBOLIA pisze:jakie warunki trzeba spelnic aby zamowic grupowe bilety??trzeba zamawiac w imieniu jakiegos stowarzyszenia??czy moze zamowic to dla kilka osob osoba fizyczna??
No nie do końca.
Zamówienie grupowe może złożyć jedynie firma, stowarzyszenie etc, bo wg. PZPN-u to jest podmiot prawny, a każdy człowiek to "osoba fizyczna"
Podmiot prawa - ten kto może posiadać uprawnienia (prawa) lub obowiązki, a więc ma zdolność prawną. Podmiotowość prawną nadaje prawo. Każdy człowiek jest podmiotem prawa od urodzenia do śmierci.gutek pisze:bunio5 pisze:"Zamówienia zbiorowe biletów od podmiotów prawnych", czyli każdy je może zamówić, bo podmiot prawny to każdy człowiek.TYLKO DYSKOBOLIA pisze:jakie warunki trzeba spelnic aby zamowic grupowe bilety??trzeba zamawiac w imieniu jakiegos stowarzyszenia??czy moze zamowic to dla kilka osob osoba fizyczna??
No nie do końca.
Zamówienie grupowe może złożyć jedynie firma, stowarzyszenie etc, bo wg. PZPN-u to jest podmiot prawny, a każdy człowiek to "osoba fizyczna"
Podmiotem prawa jest:
* osoba fizyczna
* osoba prawna
* jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej, jeśli posiada zdolność prawną.
-
razdwatrzy
moze ktos polecic jakis nocleg w Bydgoszczy. W miare blisko stadionu i niedrogo?? może być pw.
Orientuje się ktoś czy po północy można spodziewać się dostępności biletów na 05.09.2009 ?
Zazwyczaj puszczają o takich godzinach, więc myślę że jak najbardziej.
ej to bilety są dzisaj , czy jutro znocy na 4/5
powinny być juz od 00:00. jak to zwykle bywa albo daja 15 minut przed czasem, albo 2 godziny po
czyli dzisaj tak ? czy jutrzejsza noc mnie czeka bo neiwiem hehe , sorki za zamotke
dobra nie unoś sie , zaznaczyłe że przepraszam za zamotanie 
Jest grubo po 9:00, a biletów jak nie było tak nie ma. Pół nocy nie przespałem czatując na kupbilet i założę się, że się pojawią jak pójdę w kimę. Jest od 4.08 to powinno być 4.08 od 0:00 a oni rzucają kiedy chcą.
info ze strony kupbilet:
Polska-Irlandia, 5 września 2009, Stadion Śląski
Już dziś w godzinach popołudniowych uruchomiona zostanie sprzedaż na mecz Polski z Irlandią w piłce nożnej. Obserwuj naszą stronę na bieżąco aby jej nie przegapić!
Polska-Irlandia, 5 września 2009, Stadion Śląski
Już dziś w godzinach popołudniowych uruchomiona zostanie sprzedaż na mecz Polski z Irlandią w piłce nożnej. Obserwuj naszą stronę na bieżąco aby jej nie przegapić!