Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Stomil z nami to prywatne kontakty kilku osób, nic więcej.
-
Co łączy ekipy - Wigry z KSZO, Resovia z Wisłą i Lechia z Miedzią ?
Internet Hooligans Group '09
-
Resovia z Wisla prywatne kontakty. Swego czasu Resovia zaprasza Wisle na turniej i razem imprezuja. Dobre kontakty wislakow i resoviakow sa rowniez na wyspach.
-
Z Miedzią stosunki są neutralne. Na meczu w drugiej lidze były wspólne śpiewy na pzpn i razem pozdrawialiśmy Śląsk.
[link]
-
Kotwica Kołobrzeg-Moto Jelcz Oława.Coś więcej?
-
Wigry Suwałki FC Arkii ,KSZO - Arka zgodaBobSwagger pisze:Co łączy ekipy - Wigry z KSZO, Resovia z Wisłą ?
Wiślacka spec grupa gościła na Malta Cup 07 organizowanym przez Sovie ,prywatne kontakty

-
Na głupotę nie ma mocnych...po co się udzielasz w temacie,o którym masz pojęcie jak świnia o gwiazdach??Żołnierz Południa pisze:Wigry Suwałki FC Arkii ,KSZO - Arka zgodaBobSwagger pisze:Co łączy ekipy - Wigry z KSZO, Resovia z Wisłą ?
Wracając do tematu - z KSZO kibiców Wigier nic nie łączy,poza kilkoma prywatnymi kontaktami.
-
Czyli Wigry odcinają się od Arki?Wiem ,że fc niby nie byliście ale jakieś tam epizody były w tym temacie,chociażby ostatnie wspomaganie się z tczewską Arką.No i kiedyś flaga Wigry na sektorze Arki w Białymstoku.Bardzo nie zrozumiała sytuacja jak dla mnie.Jezeli możecie to wytłumaczcie ,a jeżeli nie macie ochoty to Wasza sprawa,uszanuję to 

-
Było już to chyba ze 2 razy wyjaśniane,Wigry nie były i nie są FC Arki.Faktycznie w przeszłości bywało,że fana Wigier wisiała czy to w Białymstoku czy na stadionie Arki(bodajże z Pogonią Szczecin),po tych spotkaniach we własnym gronie ustalilismy,że nie mieszamy Wigier w prywatne kontakty kilku,może nawet kilkunastu osób,które kibicują również Arce,a są przede wszystkim fanami Wigier.I od tamtego momentu tego się trzymamy..Niestety fama jakoby Wigry były FC Arki w Polskę poszła i do dziś wielu nas tak postrzega..Co do tczewskiej Wisły sytuacja wygląda podobnie,prywatne kontakty osób z Suwałk i Tczewa,których łączy sympatia do Arki.HSG pisze:Czyli Wigry odcinają się od Arki?Wiem ,że fc niby nie byliście ale jakieś tam epizody były w tym temacie,chociażby ostatnie wspomaganie się z tczewską Arką.No i kiedyś flaga Wigry na sektorze Arki w Białymstoku.Bardzo nie zrozumiała sytuacja jak dla mnie.Jezeli możecie to wytłumaczcie ,a jeżeli nie macie ochoty to Wasza sprawa,uszanuję to
-
info z naszego forumKibic z kraju pisze:Kotwica Kołobrzeg-Moto Jelcz Oława.Coś więcej?
Jeśli chodzi o fanów Moto-Jelcza to kontakty Kibiców Kotwicy zaczęły się podczas wyjazdu do Mediolanu na mecz Włochy - Polska .
Wtedy to nawiązały się prywatne znajomości pojedyńczych osób z Kotwicy. Przez większość czasu widywaliśmy się na meczach kadry zarówno zagranicą jak i u siebie. Nastąpiło ocieplenie kontaktów. Oława wsparła nas na meczach u siebie m.in z Gwardią ( wyjazd i u siebie ). My pojawiliśmy się w Oławie na meczach z Orłem Ząbkowice Śląskie, z Lechia Dzierżoniów itp. Ktoś tam jeszcze był u nas my u nich. Reasumując z kibicami z Oławy jest cały czas dobry kontakt, głównie starszych osób. Zresztą przeważnie flagi "Oławy" i "Kołobrzegu" wiszą zarówno zagranicą jak i w Polsce często koło siebie. Najlepiej niech ktoś się wypowie z osób co te kontakty utrzymuje.
-
Kibice Miedzi Legnica goscili za zgodą Lechii na ich wyjeździe w Chorzowie,w ten sam dzien tyle ze kilka godzin wcześniej Miedz grała w Tychach z Gks.Na tym wyjeździe wspomagli ich kibice Śląska tak samo jak i Lechie w Chorzowie,wiec Miedz zasiadła na sektorze w Chorzowie
-
Było już to chyba ze 2 razy wyjaśniane,Wigry nie były i nie są FC Arki.Faktycznie w przeszłości bywało,że fana Wigier wisiała czy to w Białymstoku czy na stadionie Arki(bodajże z Pogonią Szczecin),po tych spotkaniach we własnym gronie ustalilismy,że nie mieszamy Wigier w prywatne kontakty kilku,może nawet kilkunastu osób,które kibicują również Arce,a są przede wszystkim fanami Wigier.I od tamtego momentu tego się trzymamy..Niestety fama jakoby Wigry były FC Arki w Polskę poszła i do dziś wielu nas tak postrzega..Co do tczewskiej Wisły sytuacja wygląda podobnie,prywatne kontakty osób z Suwałk i Tczewa,których łączy sympatia do Arki.
to troche zawile bo pamietam jak w 2003 roku na wiosne w 3 osoby z Arki plus kibic Szkocji z Kolbud udawalismy sie przez Suwalki na mecz Litwa-Szkocja to decyzyjne osoby z Wigier goscily nas w drodze na Litwe w Suwalkach bedac jednoczesnie szanowanym fc Arki,nie wiem moze sie cos pozmienialo w tym temacie ale pozdro dla calych Wigier a w w szczegolnosci dla Skinheads Suwalki!
to troche zawile bo pamietam jak w 2003 roku na wiosne w 3 osoby z Arki plus kibic Szkocji z Kolbud udawalismy sie przez Suwalki na mecz Litwa-Szkocja to decyzyjne osoby z Wigier goscily nas w drodze na Litwe w Suwalkach bedac jednoczesnie szanowanym fc Arki,nie wiem moze sie cos pozmienialo w tym temacie ale pozdro dla calych Wigier a w w szczegolnosci dla Skinheads Suwalki!
TYBET JEST SERBSKI
-
No zawiłe nie ma co.Kiedyś nawet Arka chyba była w Suwałkach na jakimś meczu z Jagą,albo ŁKSem,nie jestem pewien.Kiedyś podczas naszego układu z Wigrami pamiętam,że bardzo się ze Śledziami utożsamiali.Ale jak typ z Wigier pisze,że nie są fc to chyba tak jest.Dzięki za odpowiedź.
-
Czy Szczakowiankę Jaworzno nadal coś łączy z Szombierkami Bytom?
-
tylko prywatne kontakty
DROID napisał:Dokładnie, niby wielka Unia, a tu ani fotek ani wymiarów bicepsa. W zimę to każdy mądry w puchowej kurtce
-
Olimpia Elbląg i Pogoń Szczecin mają wspólnie zgodę z Legią Warszawa, ale jak to wygląda bezpośrednio między nimi? Tak samo chodzi mi o mecz Resovia Rzeszów - Raków Częstochowa. Ci i Ci mają zgodę ze Stalą Stalowa Wola, ale jak wygląda między nimi?
Pytanie dotyczy wylosowania w/w par w Pucharze Polski.
Pytanie dotyczy wylosowania w/w par w Pucharze Polski.
-
Raków i Resovie łaczy tylko to że maja zgodę ze Stalówka. Nic wiecej. Nie ma zadnego układu pomiedzy tymi zespołam.
Był Będzie Jest Raków RKS
-
A Olimpie i Pogon oprocz Legii laczy jeszcze Zaglebie Sosnowiec z tym ze jedni palaja do nich ogromna miloscia a drudzy calkiem odwrotnie 

-
Ciekawy mecz sie zapowiada w Elblągu 

Uzależniony Od Seksu, Alkoholu, Nikotyny, ZAGŁĘBIA I Adrenaliny ...
tatar58 pisze:Czy ktoś wie coś o zgodzie Ruchu z Legią na onecie piszą, że ma być
-
pewnie jakiegos przybitego ukladu nie ma ale jedni nie podniosa reki na drugich i na odwrot i pewnie nie raz pili razem wode ognistamartin79rks pisze:Raków i Resovie łaczy tylko to że maja zgodę ze Stalówka. Nic wiecej. Nie ma zadnego układu pomiedzy tymi zespołam.

-
Olimpia i Pogoń mają raczej neutralne podejście do siebie..ani nic nie ziębi ani nic specjalnie nie grzeje...myślę, że będzie mecz jak mecz..obie drużyny skupią się na dopingowaniu swoich kopaczy
-
powiem tyle: masz bardzo zle info:)cze_czar pisze:pewnie jakiegos przybitego ukladu nie ma ale jedni nie podniosa reki na drugich i na odwrot i pewnie nie raz pili razem wode ognistamartin79rks pisze:Raków i Resovie łaczy tylko to że maja zgodę ze Stalówka. Nic wiecej. Nie ma zadnego układu pomiedzy tymi zespołam.
-
wielki CWKS pisze:Olimpia i Pogoń mają raczej neutralne podejście do siebie..ani nic nie ziębi ani nic specjalnie nie grzeje...myślę, że będzie mecz jak mecz..obie drużyny skupią się na dopingowaniu swoich kopaczy
Dokładnie tak bedzie ;]
LEGIA & OLIMPIA & ZAGŁĘBIE
-
To już nie te czasy PanowieLisek_OE pisze:wielki CWKS pisze:Olimpia i Pogoń mają raczej neutralne podejście do siebie..ani nic nie ziębi ani nic specjalnie nie grzeje...myślę, że będzie mecz jak mecz..obie drużyny skupią się na dopingowaniu swoich kopaczy
Dokładnie tak bedzie ;]

-
hehe 
PS!

PS!
-
Eustachy pisze:powiem tyle: masz bardzo zle info:)cze_czar pisze:pewnie jakiegos przybitego ukladu nie ma ale jedni nie podniosa reki na drugich i na odwrot i pewnie nie raz pili razem wode ognistamartin79rks pisze:Raków i Resovie łaczy tylko to że maja zgodę ze Stalówka. Nic wiecej. Nie ma zadnego układu pomiedzy tymi zespołam.
to nie bylo jakies zdobyte info po prostu tak wywnioskowalem a ty mnie bardzo zaskoczyles swoim stwierdzeniem, a jesli mozna wiedziec to czy chodzi o jakies stare czasy czy o cos nowszego(nie wnikajac w szczegoly)

-
A co z Jaga i Siarką?
Jak to teraz można nazwać? Przyjazne stosunki, układ, prywatne znajomości czy próba odnowienia zgody?
PS. Jest tu ktoś z Białegostoku? Jeśli można priv.
Pozdrawiam!
Jak to teraz można nazwać? Przyjazne stosunki, układ, prywatne znajomości czy próba odnowienia zgody?

PS. Jest tu ktoś z Białegostoku? Jeśli można priv.
Pozdrawiam!
-
Co łaczy Ruch Chorzów z Naprzodem Jędzrejów i Slovanem Bratysława?
I co łączy Górnik Zabrze z Lechem poznań?
I co łączy Górnik Zabrze z Lechem poznań?
-
Ruch zaprosił Naprzód na PP za pomoc po akcji z Lechią podczas policyjnej obławy .
kibic swojego portfela
-
źródło: [link]Kibice Hajduka Split są zaprzyjaźnieni z polskim klubem piłkarskim ze Śląska, 14-krotnym mistrzem Polski, Górnikiem Zabrze.
Można coś więcej na ten temat?
Que fallusum aqua turbinum?
-
Łączy ich nazwa "Torcida"
-
Podobno jakieś prywatne kontakty, Górnik jeździ tam na mecze (?) - może ktoś potwierdzi.

-
Tak jak napisałeś, raczej prywatnie.JSC pisze:Podobno jakieś prywatne kontakty, Górnik jeździ tam na mecze (?) - może ktoś potwierdzi.
Kilkakrotnie Chorwaci odwiedzili także stadion w Zabrzu.

-
A od dzisiaj?martin79rks pisze:Raków i Resovie łaczy tylko to że maja zgodę ze Stalówka. Nic wiecej. Nie ma zadnego układu pomiedzy tymi zespołam.
-
pytanko
chodzi mi o stosunki panujące między klubami z Rzeszowa i Przemyśla, wiem, że nie ma żadnych układów, ale chodzi mi o to czy sa jakieś szacunki i kto z kim ma największą kosę i jak to się układało w historii tzn
Czuwaj-Sovia
Czuwaj-Stal
Lonia-Stal
Lonia-Sovia
chodzi mi o stosunki panujące między klubami z Rzeszowa i Przemyśla, wiem, że nie ma żadnych układów, ale chodzi mi o to czy sa jakieś szacunki i kto z kim ma największą kosę i jak to się układało w historii tzn
Czuwaj-Sovia
Czuwaj-Stal
Lonia-Stal
Lonia-Sovia
-
Nafta Jedlicze - Unia Tarnów -- zgoda, układ, FC??
-
Raczej to ostatnie. Doszły mnie słuchy, że w Sandomierzu było widzianych kilkunastu chłopaków z Jagiellonii(konkretnie UJB), najprawdopodobniej wracających z turnieju Siarki.Dr Kamszot pisze:A co z Jaga i Siarką?
Jak to teraz można nazwać? Przyjazne stosunki, układ, prywatne znajomości czy próba odnowienia zgody?![]()
To nie moda-to życiowa droga...

-
Nafta Jedlicze to FC Karpat Krosno, które są zgodą Uniiz.t pisze:Nafta Jedlicze - Unia Tarnów -- zgoda, układ, FC??
.
To była walka na śmierć, o biały honor i krew, o białą dume celtycki krzyż!Zakk Wylde pisze:Powszechnie wiadomo, lecz nikt o tym nie mówi, że najwiekszym burakiem jestes wtedy gdy ktos cytuje jakas glupote ktora napisales u siebie w podpisie na kibice.net
-
Z tego co wiadomo, to oficjalnie Nafta nie jest FC Karpat... mają układ.Liverpool pisze:Nafta Jedlicze to FC Karpat Krosno, które są zgodą Uniiz.t pisze:Nafta Jedlicze - Unia Tarnów -- zgoda, układ, FC??
.
LUDOWY KLUB SPORTOWY IGLOOPOL DĘBICA