ja osobiście się podpisuje tak jak pisze Puszczyk, a jeżeli daje ostrzeżenie i usuwam czyiś post to wysyłam osobno także priva konkretnie za co to ostrzeżenie, tak żeby było wszystko jasne. Bana na razie nikomu nie dałem ale jeżeli dam to wpisze w odpowiednim temacie. Dobry sposób bo wszystko ogarnięte jest i nikt nam nie zarzuci że nowy mod i kozaczy.
Ostatnio kilka razy przewinęły się linki do zagranicznych for kibicowskich na których prawie zawsze występuje osobne podforum dla zagranicy w którym każdy kraj/ region ma osobny temat dzięki czemu są one przejrzyste. Może i tu warto było by zamiast jednego tematu utworzyć podforum "euroinfo".
Myślę, że administracja nie ma pretensji, że w dziale Euro Info wyszczególniłem najciekawsze kraje. Jeżeli ktoś jeszcze interesuje się innymi, to może dołożyć temat. Sam temat Euro Info bardziej mi się kojarzy z rozgrywkami Europejskimi (Liga Mistrzów czy Puchar UEFA).
Ja mialbym taka propozycje zeby wszystkie tematu z dzialu "Kibice" a dotycza zagaranicznych scen przeniesc albo zamknac i gdy to bedzie potrzebne otworzyc w nowy miejscu do dzialu "Europa info". W prosty sposob bedzie mozna juz rozgraniczyc Polska i zagraniczna scene.
Mialem na mysli te tamety: Jaka jest twoja ulubiona bałkańska ekipa? Kibice Made in Germany awanse i spadki w UK - kibicowsko
Założyłem kilka tematów w Europa Info wg. krain geograficznych. Teraz wystarczy tylko wszystko poukładać i wyrzucic niepotrzebne tematy jak Anglia czy Litwa, Słowacja, Białorus, Ukraina. Pozdro.
Przepraszam, ale nie wiedziałem gdzie się o to zapytać. Czy mogę zrobić tak w ustawieniach aby nie wyświetlały mi się nowe posty. Tzn. aby tematy gdzie ktoś coś nowego napisał nie były na pomarańczowo. Po prostu czytam tylko kilka najważniejszych wybranych tematów i mnie to trochę denerwuje. Po za tym 50% postów nowych użytkowników do wywalenia! Chwała Bogu że są moderatorzy i Wielkie Dzięki dla Was za włożony trud!
Jeśli pomyliłem tematy - proszę o przeniesienie i odpowiedź co do mojego pytania.
stradivarius pisze:No raczej nie możesz sobie tak wyszczególniać,chyba że o czymś nie wiem
Na głównej stronie forum możesz natomiast "oznaczyć wszystkie fora jako przeczytane" i wtedy będziesz miał "czysto".
Dzięki dokładnie o to mi chodziło. Teraz jest ok. Mam nadzieję, że rejestracja zostanie jednak jak najszybciej z powrotem wyłączona.
Mam wrazenie ze przez baner Unibetu ostro forum sie przycina. Wczesniej problemu nie mialem, na innych forach tez nie mam. Gdy otworze kilka kart i np. zamykam niektore karty i przechodzi mi do czytania innego tematu to pierwsze co sie pojawia to baner unibetu+ do tego mocna bardzo przycinka. Teraz przegladanie zajmuje mi full czasu, a kiedys szybko otwieralem, czytalem, zamykalem i dalej.
Ja osobiście odnoszę wrażenie, że forum zmieniło się znacznie in plus. Tzn. rozmowy prowadzone są na wyższym poziomie, są nowi uczestnicy mający dużo ciekawych rzeczy do powiedzenia, jest trochę starszego towarzystwa, a niektórzy chyba nawet powrócili po długiej nieobecności, oby tak dalej, pozdro.
Zablokujcie tą rejestrację, bo przecież to forum długo nie pociągnie z takimi baranami jak ci ostatnio zalogowani (nie mówię o wszystkich, ale zdecydowanej większości). Co jeden to bardziej kumaty, wszechwiedzący i wyrocznia w każdej kwestii. Jak widzę te pytania w komentarzach "czemu Zagłębie wyszło 10 minut przed meczem?" albo stwierdzenia "ktoś tam był z szalikami, ale nie wiem nic więcej" to tęsknię za napinkami śląskimi albo łódzkimi.
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
Albo opcja żeby dział kibice byl dostepny po miesiacu karencji. Będzie mniej nieogarniętych debiutantów w komentarzach do kolejki.
Mnie się wydaje, że wystarczy 4-5 dni przed możliwością napisania pierwszego posta. Właśnie ze względu na komentarze - wątpie żeby komuś chciało się czekać 5 dni żeby się tylko ponapinać, a poza tym napinka byłaby już nieaktualna
1. Firmy bukmacherskie - pytania, opinie, jaką firme wybrać? Problemy z płatnościami itp...
2. Promocje bez depozytu w kasynach i pokerach.
3. Nasze typy i dyskusje na ich temat.
Taki przykład, chociaż można to dużo bardziej rozbudować.
przeciez teraz nie jest zle. wchodzą w temat Ci co zawsze i jest porządek w miare. jak temat sie podzieli to i tak wiara bedzie wpisywala posty gdzie indziej i bedzie nie potrzebna komplikacja. przeciez tematyka bukmacherki jest w miare wąska
takie moje zdanie.
ten podział o ktorym mowicie swietnie sie sprawdza w przypadku
relacje
komentarze
fotki
ale przy bukmacherce?
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
Czy nie da się zrobić przed każdą kolejką dodatkowego tematu odnośnie ilości biletów, bo zazwyczaj w komentarzach strona jest o tym 'ile dostał biletów?', 'w ile osób jedzie?'.
Takie pytanie, administracja miała jakieś ale do mojego tematu o zinach.
Dostałem pozwolenia od redakcji TMK na wstawianie ich zinów starszych niż 12 miesięcy, czy administracja zgadza sie na to ?
Jeśli tak,m to prosiłym o usunięcie tematu (tego z zinami) bo są tam nowsze niż12 miesięcy, potem założe nowy temat
mam jakieś dziwne problemy z logowaniem przez "firefoxa"(przez IE jest ok)-loguję się, potem jest powrót do strony głównej i wtedy jestem już automatycznie wylogowany-jak otwieram strone z tematem też jestem wylogowany i tak w kółko.
kozigrod pisze:mam jakieś dziwne problemy z logowaniem przez "firefoxa"(przez IE jest ok)-loguję się, potem jest powrót do strony głównej i wtedy jestem już automatycznie wylogowany-jak otwieram strone z tematem też jestem wylogowany i tak w kółko.
Witam,
Mam nadzieję że piszę w dobrym temacie. Mam następujące pytanie. Czemu w Hyde Parku temat o odzieży Fedelta został odklejony? Nadal natomiast są przyklejone o Football Fans i The Believer? Jakie są zasady przyklejania tematów? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.
a ja poprosze o cos innego - patrzac na to ze modowie przyklejaja takie tematy jak stadion dla Polonii, Resoviacy dla dzieciakow itd. to czy nie mozna zrobic jednego wspolnego dla wszystkich tematu ktory bedzie przyklejony i kazdy bedzie tam zagladal? chodzi mi o to ze przykladowo w/w kluby maja szanse przebicia a np. taki Gornik Leczna jak zbieral na dzieciakow (mam nadzieje ze dobrze pamietam - nie jestem z Lecznej) juz takiej szansy nie mial. moznaby zrobic jeden temat przykladowo taki jak juz jest kibicowskie akcje czy cos w ten desen.
https://imprezymasowe.eu - blog o prawnych aspektach imprez masowych