Co sądzicie o piwach oceniajcie etykiety, cene i smak no i wrzucajcie fotki piw których jeszcze nie dodano ... [link]Górnik Zabrze [link]GKS Katowice [link] Ruch Chorzów [link] Arka Gdynia
Ostatnio zmieniony 20.04.2007, 21:21 przez szalikowiec20, łącznie zmieniany 1 raz.
Piłem piwo GieKSy i tego się nie da pic, natomiast piwo mojego klubu wchodzi zajebiście , spodziewałem się siuśków typu Super Piwosz, a tu jednak miłe zaskoczenie . A co do piwa Radomiaka, to jest Warka, tylko że w tej promocji Wspieraj swój klub ? Jeśli nie to mnie poprawcie .
You Will never walk alone - TORCIDA will be ever with you
sensation pisze:Piłem piwo GieKSy i tego się nie da pic, natomiast piwo mojego klubu wchodzi zajebiście , spodziewałem się siuśków typu Super Piwosz, a tu jednak miłe zaskoczenie . A co do piwa Radomiaka, to jest Warka, tylko że w tej promocji Wspieraj swój klub ? Jeśli nie to mnie poprawcie .
raczej nei jest to promocja "wspieraj swoj klub", patrz na etykiete (sponsor glowny)
Pozdrawiam
My pijemy Królewskie,ale etykieta na pewno nie dorównuje tym przedstawionym tutaj przez Was
Najbardziej przypadło mi do gustu piwo GieKSy
Ciekawe jak smakowo
Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa
dobre piwo ma odra wodzislaw i w smaku jest dobre i mozna je pic non stop a co do piw to panowie widac ze niejestescie piwoszami bo kazdy piwosz wie ze piwo pije sie schlodzone nigdy zimnego bo to grzech !!
Piwo wizualnie GieKSy na pewno na duży + jednak smak to sama woda taki browar dla ludzi co piją tanie browary zresztą piłem browar Arki i Ruchu to smakowo były podobny .
Kubal pisze:My pijemy Królewskie,ale etykieta na pewno nie dorównuje tym przedstawionym tutaj przez Was
Najbardziej przypadło mi do gustu piwo GieKSy
Ciekawe jak smakowo
Były tez butelki Królewskiego Z napisem Legia Mistrz 2006 0.66l ale limitowana edycja.
Kiedyś, w latach 90, swój browar miała Cracovia, ale nie trwało to chyba długo. Producentem był jakiś mały lokalny browar, ale nie pamiętam nazwy. Jak ma ktoś więcej info na ten temat, niech pisze.
To chodzi ci o piwo Wisły,które robił browar Pama.Craxie piwo robił Okocim.Historia obu piw nie była dośc długa,smakowo były nawet średnie lepsze niż obecnie produkowane piwo GKSu Katowice w Imielinie.
Pytanko do kibiców GKSu Katowice i Górnika Zabrze.
Czy lista sklepów z piwami umieszczona na waszych stronach jest aktualna
Oraz pytanko do kibiców Ruchu Chorzów, Zagłębia Sosnowiec i GKSu Tychy.
Czy istnieją jeszcze Wasze piwka Jeśli tak, to prosiłbym o liste sklepów gdzie można je nabyć.
Szkoda, że odpowiedź otrzymałem tylko od kibica Górnika. Podbijam temat.
Pytanko do kibiców GKSu Katowice i Górnika Zabrze.
Czy lista sklepów z piwami umieszczona na waszych stronach jest aktualna
Oraz pytanko do kibiców Ruchu Chorzów, Zagłębia Sosnowiec i GKSu Tychy.
Czy istnieją jeszcze Wasze piwka Jeśli tak, to prosiłbym o liste sklepów gdzie można je nabyć.
No ale pewnie jakbym był żabolem to bym na siłe to pił
Też na początku Harnasie piłem na siłę. To był szok dla mych kubeczków smakowych po odstawieniu kochanego Dębowego.
Teraz lubię Harnasie, widać kwestia przyzwyczajenia
haineken to nie jest. ragan_nj nie jest wcale tragiczne, na poczatku moze niektorych smakoszy odrzucac lekko slodkawy smak, a tak ogolnie jest dobre dla wprawnionych
Heineken ? idź Pan w c*** z takim piwem. mnie ono napewno nie smaczy i jak dla mnie to za wiele z piwem wspólnego nie ma.
A piwka kibiców wiadomo że nie rarytas ale fajnie jest napić się piwko swojej uznanej marki
masz tu rower, masz tu buty i spierdalaj z Nowej Huty
Wspomniane kilka postów wcześniej piwo kibiców Hutnika Kraków ma się dobrze. Niedawno obchodziliśmy pierwszą rocznicę powstania trunku.
Niezależni degustatorzy oceniają smak piwa na 4.0, niektórym nie podoba się prosta etykieta (dysponujemy już nowym projektem, jednak do czasu wykorzystania starych, wydrukowanych już etykiet pozostanie taka). Są tacy, którzy śmieją się z olschoolowej butelki, cóż o gustach się nie dyskutuje.
Tak wygląda etykieta:
A tak butelka bez kontekstu:
Oraz Hutnicze w kontekście wakacyjnym:
Jestem z malopolski i moze tez bym ocenil wasze piwko tylko powiedz mi gdzie mozna kupic to piwo.Tylko w Nowej Hucie czy tez w Krakowie czy jak ?Prosze o odpowiedz