Europejskie puchary 2009/10
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Europejskie puchary 2009/10
Doping z Kamiennej http://www.youtube.com/watch?v=z_28qP2NP7A
-
z oprawy na oprawę coraz większe gabaryty malowanych kibicówScoobyDoo pisze:Doping z Kamiennej http://www.youtube.com/watch?v=z_28qP2NP7A

HUTNIK&MAZOVIA
-
Co by nie było,moim zdaniem Polonia ładnie sie zaprezentowała 

Stary14 pisze:Nie wiem na kogo ty trafiasz ale cipka mojej dziewczyny w ogołe śledziem nie śmierdzi i zapach ma normalny.
-
Polonia Warszawa - Buducnost Podgorica
[link]
[link]
-
Skoro nie widzisz różnicy między promocjami a okradaniem się kibiców nawzajem to nie rozumiesz fundamentalnych zasad które panują (powinny przynajmniej) wśród kibiców.

to prawda ze jak Polonia przejdzie zespół z San Marino to w 3 rundzie będzie grać na stadionie w Kielcach ?.
-
No dba się ale czy to umniejsza frajerstwu atakujących? Przypomnę z jednym z ostatnich derbów Rzeszowa - Stal atakuje w Boguchwale, kroi barwy ( w tym ortaliony). Podczas wjazdu psiarni ludzie z Resovii leżący na ziemi kopią w nogi uciekających ze Stal (!). Okazało się później że w jednym ortalionie były dokumenty, odrzucone na sektor Resovii podczas meczu.
Jak widać niektórzy powinni się uczyć.
Jak widać niektórzy powinni się uczyć.

-
Nas 4 osoby gościnnie na Polonia - Buducnost.
Dzięki za gościnę dla KSP.
Dzięki za gościnę dla KSP.
Biali ludzie, czarne charaktery!
-
Nie wypowiadam sie na temat akcji Legii bo nie bylo mnie tak, nie jest to moja sprawa i szczerze mowiac gowno mnie to obchodzi. Pisze teraz ogolnieAbdul pisze:
Nie podobaja ci sie promocje to zaloz osobny temat. Mi tez sie to nie podoba ale to nie jest ku*** kolko rozancowe. Poza tym sam sobie zaprzeczasz. Promocje miala akurat kiedys spory udzial w zyciu kibicowskim, mozna to popierac lub nie ale tutaj nie o to chodzi. Liczy sie to ze nie okrada sie kibicow podczas akcji. Tak jak nie sprzedaje sie na psy, jak nie toleruje sie [link], tak samo jak ktos ci juz napisal nie zapierdala sie rzeczy osobistych - sa pewne niepisane zasady. Jezeli tego nie rozumiesz to zmien zainteresowania. I gowno mnie obchodzi akurat w tym temacie ile beda musieli zaplacic pracownicy bo nie jest to tutaj najwazniejsze. Chcesz to zaloz konkretny temat to chetnie sie wypowiem.
-
Ale gra ekipa krakowska,Legia i Lech więc dyskusji nic nie wnoszących do tematu nie zabraknie,np czy Lech to Amica ,kogo jest więcej w Krakowie i kto jest bardziej chuligański itp itd
jak dla mnie Polonia pokazała się w dwumeczu ok teraz mają bardzo fajny wakacyjny wyjazd,do kraju gdzie wchodząc do sklepu częstują cię alkoholem,Wisła też ma ciekawego rywala biorąc pod uwagę wycieczkę i tylko szkoda Legii bo ta Gruzja to paru ekipom już wychodzi bokiem.W europejskich pucharach zawsze jestem za Polskimi klubami w myśl zasady " bo wszyscy Polacy to jedna rodzina":D:D:D
jak dla mnie Polonia pokazała się w dwumeczu ok teraz mają bardzo fajny wakacyjny wyjazd,do kraju gdzie wchodząc do sklepu częstują cię alkoholem,Wisła też ma ciekawego rywala biorąc pod uwagę wycieczkę i tylko szkoda Legii bo ta Gruzja to paru ekipom już wychodzi bokiem.W europejskich pucharach zawsze jestem za Polskimi klubami w myśl zasady " bo wszyscy Polacy to jedna rodzina":D:D:D
-
Wynik pierwszego meczu,poziom danej rundy,wakacje i jeszcze kilka czynnikow sprawia ze liczba Polonii na stadionie jak dla mnie konkretna. Jak ktos juz wspomnial o kryzysie nie ma mowy.A jak ktos chce sie czepiac to zawsze znajdzie powod...moze tanie bilety...moze kibice siatkowki...moze pani Barbara sasiadow namowila...
-
orientuje się ktoś czy nasze "eksportowe"drużyny będzie można na jakimś kanale zobaczyć w tym tygodniu?
-
[link] --> [link]
I jak tu się nie śmiać?
I jak tu się nie śmiać?
FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !
POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

-
eldus pisze:[link] --> [link]
I jak tu się nie śmiać?
zastanwiam sie co tam robi matka Teresa

-
Niestety raczej nie.piknik-malkontent 2 pisze:orientuje się ktoś czy nasze "eksportowe"drużyny będzie można na jakimś kanale zobaczyć w tym tygodniu?

-
Nie można edytować. Na otarcie łez pozostanie ma zasiąść do słuchowiska radiowego, ot taki oldschool
Transmisję z meczu Wisły przeprowadzi Radio Kraków, z meczu Legii- Radio Legia no a Polonie być może obejrzymy w necie w TV sanmaryńskiej
lepsze to niż relacja tekstowa.
źródło: [link]

źródło: [link]
-
Mecze Wisły będa jednak w telewizji
[link]
[link]
-
nie wiem czy było juz omawiane wiec zapytam.
jak wyglada kwestia transportu na mecze Wisły do Sosnowca? Klub organizuje jakies autokary/pociagi? albo stowarzyszenie?
jak wyglada kwestia transportu na mecze Wisły do Sosnowca? Klub organizuje jakies autokary/pociagi? albo stowarzyszenie?
biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
-
Na mecz odjadą z dworca Kraków Główny dwa pociągi.
-
A jednak będzie transmisja super. Jeszcze jedno pytanie czy Wisła zasiądzie na sektorze na którym jest młyn Zagłębia? Bo sektor gości chyba trzeba zarezerwować dla gości z Talina.
-
Tak, dla nas jest odkryta
-
ffp:
Z tego co wiem to na meczach w Sosnocu w których Wisła będzie gospodarzem jest zakaz przyjmowania kibiców gości.
Po ile były sprzedawane bilety na mecz Wisły w Sosnowcu?? Czy wejść moze tylko Wisła plus zgody czy raczej każdy ?
Z tego co wiem to na meczach w Sosnocu w których Wisła będzie gospodarzem jest zakaz przyjmowania kibiców gości.
Po ile były sprzedawane bilety na mecz Wisły w Sosnowcu?? Czy wejść moze tylko Wisła plus zgody czy raczej każdy ?

-
UEFA, w przeciwieństwie niestety do EKSTRAKLASY SA wymaga bezwzględnego przyjmowania kibiców gości (stąd też Polonia musiała coś w końcu z sektorem gości zrobić), dlatego też na Lechu kibice Nancy Deportivo i Udinesse musieli mieć wydzielony sektor. Wisła zapewne nie będzie miała problemu gdyż Estończyków przyjedzie góra kilkunastu. Inna sprawa gdyby trafili w 3 rundzie np. na Slovan Bratysława, APOEL Nikozja czy VSC Debreczyn
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
Młyn Levadii liczy z 15 osób. Na najwazniejszych meczach jest ok 200-300 osób na stadionie.
Ponoć się spieli i werbują byle kogo ale problemu być nie powinno.
Ponoć się spieli i werbują byle kogo ale problemu być nie powinno.
-
Partizan Belgrad wczoraj na Rhyl FC w północnej Walii
[link]
Serbów kilkudziesięciu plus ktoś z Newcastle
[link]
Serbów kilkudziesięciu plus ktoś z Newcastle
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
O której i na jakim kanale TV jest mecz Wisły?
Z góry dzięki za odp.
Z góry dzięki za odp.
j**** Tfuska ! "
-
20:30 mecz (studio się wcześniej zaczyna)
Polsat Sport i TV4.
Polsat Sport i TV4.
-
[link]rado pisze:O której i na jakim kanale TV jest mecz Wisły?
Z góry dzięki za odp.
Jedna Miłość...
Jedno Przeznaczenie...
Jedno Przeznaczenie...
-
Jak się nie przesłyszałem to przed chwilą Estończycy zaznaczyli swoją obecność
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
Dobrze słyszałeśCzeresniowa2 pisze:Jak się nie przesłyszałem to przed chwilą Estończycy zaznaczyli swoją obecność
PDK!
-
W drodzę na stadion...
http://www.youtube.com/watch?v=AqOc9cXK22g
http://www.youtube.com/watch?v=AqOc9cXK22g
-
Pytanko do Wiślaków, Smoka to targaliście ze sobą , bo nie wiem czy mam omamy czy widziałem go wczoraj w tv na Ludowym ?.Jeśli tak to całą runde będzie z wami jeżdził ?.
-
Zainaugurowaliśmy sezon w Sosnowcu
Długo trwały dyskusje, gdzie przyjdzie rozgrywać Wiśle tegoroczne mecze w roli gospodarza. Ostatecznie zdecydowano się na Sosnowiec i tamtejszy Stadion Ludowy, mieszczący się przy ulicy Kresowej.
Na pierwszy mecz w sezonie 2009/2010, w którym Wisła podejmowała mistrza Estonii dotarło około 3500 kibiców. Większość z nich dojechała z Krakowa pociągiem specjalnym i zajęła miejsca na trybunie odkrytej. Mimo niewielkiej liczby, doskwierającego przez cały dzień upału i braku zimnych napojów na sektorze, a później potężnej burzy, fani Białej Gwiazdy prowadzili doping przez cały mecz. Wspierali przede wszystkim wiślacką drużynę, mistrza Polski 2009, ale nie zabrakło także pozdrowień dla zgód, a zwłaszcza gdańskiej Lechii. Przed meczem standardowo wyskandowano nazwiska zawodników oraz odśpiewano hymn Wisły.
Na płocie wiślackiego sektora zawisły cztery flagi: Armia Białej Gwiazdy, Jaworzno, Myślenice i Bronowice.
Do Sosnowca dotarła także kilkudziesięcioosobowa grupa kibiców gości, którzy kilka razy w trakcie trwania widowiska wspierali swych podopiecznych krzycząc monotonne "Levadija! Levadija!". Zasiedli oni na trybunie krytej.
W przerwie spotkania nad stadionem słychać było groźne grzmoty, wraz z rozpoczęciem drugiej połowy z nieba solidnie lunęło. Ulewa była obfita i trwała długo, utrudniając kibicom powrót do Krakowa, ale w trakcie meczu fani Białej Gwiazdy nic sobie z niej nie robili, spora część z nich zdjęła nawet koszulki i prężąc gołe torsy śpiewała "Tak się bawi, tak się bawi Wisełka". Po drugiej stronie boiska, na trybunie krytej, okazało się, że dach nie chroni przed deszczem, który lał się zacinając od tyłu oraz bez przeszkód pokonując istniejące ponad półmetrowe przerwy w konstrukcji.
Po meczu w okolicy stadionu co rusz można było natknąć się na "gołe klaty", zaś przez budynek klubowy z przemoczonymi butami w ręce i jedynie skarpetkami na nogach przemaszerował sympatyczny Mirosław Szymkowiak.
Źródło: www.wislakrakow.com
[link]
[link]
[link]
[link]
Długo trwały dyskusje, gdzie przyjdzie rozgrywać Wiśle tegoroczne mecze w roli gospodarza. Ostatecznie zdecydowano się na Sosnowiec i tamtejszy Stadion Ludowy, mieszczący się przy ulicy Kresowej.
Na pierwszy mecz w sezonie 2009/2010, w którym Wisła podejmowała mistrza Estonii dotarło około 3500 kibiców. Większość z nich dojechała z Krakowa pociągiem specjalnym i zajęła miejsca na trybunie odkrytej. Mimo niewielkiej liczby, doskwierającego przez cały dzień upału i braku zimnych napojów na sektorze, a później potężnej burzy, fani Białej Gwiazdy prowadzili doping przez cały mecz. Wspierali przede wszystkim wiślacką drużynę, mistrza Polski 2009, ale nie zabrakło także pozdrowień dla zgód, a zwłaszcza gdańskiej Lechii. Przed meczem standardowo wyskandowano nazwiska zawodników oraz odśpiewano hymn Wisły.
Na płocie wiślackiego sektora zawisły cztery flagi: Armia Białej Gwiazdy, Jaworzno, Myślenice i Bronowice.
Do Sosnowca dotarła także kilkudziesięcioosobowa grupa kibiców gości, którzy kilka razy w trakcie trwania widowiska wspierali swych podopiecznych krzycząc monotonne "Levadija! Levadija!". Zasiedli oni na trybunie krytej.
W przerwie spotkania nad stadionem słychać było groźne grzmoty, wraz z rozpoczęciem drugiej połowy z nieba solidnie lunęło. Ulewa była obfita i trwała długo, utrudniając kibicom powrót do Krakowa, ale w trakcie meczu fani Białej Gwiazdy nic sobie z niej nie robili, spora część z nich zdjęła nawet koszulki i prężąc gołe torsy śpiewała "Tak się bawi, tak się bawi Wisełka". Po drugiej stronie boiska, na trybunie krytej, okazało się, że dach nie chroni przed deszczem, który lał się zacinając od tyłu oraz bez przeszkód pokonując istniejące ponad półmetrowe przerwy w konstrukcji.
Po meczu w okolicy stadionu co rusz można było natknąć się na "gołe klaty", zaś przez budynek klubowy z przemoczonymi butami w ręce i jedynie skarpetkami na nogach przemaszerował sympatyczny Mirosław Szymkowiak.
Źródło: www.wislakrakow.com
[link]
[link]
[link]
[link]

-
po pierwsze ten opis nie jest opisem zrobionym przez kibiców tylko pochodzi ze strony i jest pisany przez matołów co nie mają z kibicowaniem nic wspólnego.a po drugie są odpowiednie od wrzucania relacji.Wisła Kraków pisze:Zainaugurowaliśmy sezon w Sosnowcu
Źródło: http://www.wislakrakow.com
[link]
[link]
[link]
[link]
Nas w Sosnowcu ponad 2500 plus kryta. Z nami dwie osoby z Lechii i gościnnie 4 z Resovii, ogólnie spokój.Na mieście, jak i w okolicach jeziorka nieopodal stadionu pojedyncze incydenty.
-
Cz ktoś dzisiaj łaskawie transmituje mecze Legii i Polonii?
Pierwsza komunia, drugie śniadanie, trzecia rzeczpospolita
-
Legii mecz jest w internecie na [link] co do Polonii nie wiem może jak ostatnio w KuszoTV ..?!
-
Mecz Polonii będzie tuLewy Sierpowy pisze:Cz ktoś dzisiaj łaskawie transmituje mecze Legii i Polonii?

Legii na:

Polonia Warszawa - Duma Stolicy
-

[link]
Linki umieszczane prze zemnie wymagają odświeżenie, jeżeli nie wchodzą to znaczy że jest przeciążenie serwera i trzeba spróbować później
RUCH & WIDZEW
Linki umieszczane prze zemnie wymagają odświeżenie, jeżeli nie wchodzą to znaczy że jest przeciążenie serwera i trzeba spróbować później
RUCH & WIDZEW
-
Wisła Kraków w Sosnowcu (wideo)
[link]
[link]
-
Na soccer-live.pl i meczyki.pl jest ze będzie tu mecz Legii: sop://sopcast.soccer-live.com.pl:3912/56947