Niezbyt podobają mi sie jej dłonie ( chyba ze to takie zdjecia ), a jednak u mnie dłonie i stopy to jeden z czynnikow decydujących o kogos urodzie. Juz tak mam , oczywiscie bez przesadyzmu, bo jak ktos jest naprawde brzydki i mi sie wogole nie podoba, to nawet najładniejsze dłonie i stopy nie pomogą
macie swoją Koko z Dzierżoniowa, swoją droga czesto we Wrocławiu bywa
Patrząc na jej pierwsze zdjęcie w tym temacie i to zdjęcie to wychodzi zwykła przeciętność - nie brzydka, nie ładna czyli jedna z wielu. Patrząc na to zdjęcie jak ulał pasuje
KibicRR pisze:Fanka Ruchu Radzionków : [link]" target="_blank" target="_blank" target="_blank
Bardzo ładny kibic
Zdrowy chłopak na pierwszym planie zobaczy najpierw dziewczynę, ale jeśli Tobie najpierw rzuca się w oczy ten koleś, to musisz mieć jakieś problemy. Nie wnikam jakie.
Jeszcze jedna dziewczyna od nas [link]" target="_blank
KibicRR pisze:Fanka Ruchu Radzionków : [link]" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank
Bardzo ładny kibic
Zdrowy chłopak na pierwszym planie zobaczy najpierw dziewczynę, ale jeśli Tobie najpierw rzuca się w oczy ten koleś, to musisz mieć jakieś problemy. Nie wnikam jakie.
Jeszcze jedna dziewczyna od nas [link]" target="_blank" target="_blank
Chodziło mi o tą panienike
Kto ty jesteś? Polak mały. Jaki znak twój? Orzeł biały. Gdzie ty mieszkasz? Między swemi. W jakim kraju? W polskiej ziemi. Czem ta ziemia? Mą ojczyzną. Czym zdobyta? Krwią i blizną. Czy ją kochasz? Kocham szczerze. A w co wierzysz? W Polskę wierzę. Coś ty dla niej? Wdzięczne dziecię. Coś jej winien? Oddać życie.
kokotgr pisze:przepraszam za datę ale była źle ustawiona w aparacie zdjęcie sprzed trzech dni
żeby nie było że rozmywam temat [link] [link] ... 622b5.jpeg
zdajesz sobie sprawę, ze takimi zdjęciami spowoduejsz wielką bijatykę?
chodzi oczywiscie o zbiorowe "bicie konia" przed monitorem
kokotgr pisze:przepraszam za datę ale była źle ustawiona w aparacie zdjęcie sprzed trzech dni
No już tak nie przesadzaj , panna może i ładna ale żeby miss od razu ?, no cóż są gusta i guściki
kiedyś pamiętam że było jakieś tam wybieranie miss trybun i Wygrała bardzo atrakcyjna i naturalna pani z Bełchatowa albo Łęcznej. Może teraz też by coś takiego zrobić?
No już tak nie przesadzaj , panna może i ładna ale żeby miss od razu ?, no cóż są gusta i guściki
havamal pisze:
A może jesteś z Górnika co i zazdrościć trochę?
Broń Boże nie jestem Z Górnika ani z żadnych okolicznych klubów i klubików.Po prostu pisze jak myślę , są gusta i guściki ( blondynki po prostu mi się nie podobają) a jaki ta damulka ma dresik ,z czyim herbem , to mi całkowicie zwisa.
Dziewczyna z Ruchu piękna, bez dwóch zdań, ale faktycznie z nią trochę przesadzacie - co wchodzę do tego tematu to są jej zdjęcia z różnych miejsc. Opanujcie się trochę, nie róbcie niej aż takiej gwiazdy.
Mój kumpel by w tym miejscu napisał: nie takie się nogą z łóżka spychało
radekKKS pisze:kiedyś pamiętam że było jakieś tam wybieranie miss trybun i Wygrała bardzo atrakcyjna i naturalna pani z Bełchatowa albo Łęcznej. Może teraz też by coś takiego zrobić?
Ta panna była z Katowic o imieniu Madzia , była nawet o niej artykuł na stronie GieKSy
Oczywiście można by zrobić
ładne dziewczyny z Ruchu i Polonii ...
co dziewczyn z Gks-u Bełchatów, to bardziej mi one wyglądają na żony piłkarzy, niż na fanki, no ale to moja opinia ...