RedDog pisze:Orientuje się ktoś jakie ekipy zazwyczaj wypoczywają w Karwi?
Podbijam
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
RedDog pisze:Orientuje się ktoś jakie ekipy zazwyczaj wypoczywają w Karwi?
S(M) pisze:Troche Mławy na pewno tam znajdziesz. Widywalem jeszcze Widzew, Legie.
ja teraz wrocilem..za nocleg 30 zl blisko dworca i centrum..mila okolica jak chcesz numer to priv..pozdrMarcin pisze:Ktoś do ZAKOPCA się wybiera w ostatnim tygodniu sierpnia?
Może polecicie jakies tanie kwatery...
W Ustronie właściwie tylko Lech.=S=T=H= pisze:A jakie ekipy mozna spotkac w Ustroniu Morskim ?
A Niechorzu PogońPhil pisze:W Ustronie właściwie tylko Lech.=S=T=H= pisze:A jakie ekipy mozna spotkac w Ustroniu Morskim ?
A jak w Niechorzu?
Temat brzmi wakacyjne miejscowości- gdzie i jacy kibice widziani a nie gdzie mozna wygrzac sobie tylek w przystepnych cenach. Jesli chcesz zaczerpnac taki informacji to odsylam do tematu Wakacje 09 a nie rozpierdalasz temat ktory jest zupelnie o czyms innym.del orno pisze:A jak sytuacja we Władysławowie , gdzie można się pobawić i dobrze zjeść , wybiera się ktoś na początku sierpnia
Byłem tam przed chwilą przez 10 dni i nie widziałem żadnego. Bujałem się w koszulce ZL oczywiście dość nagminnieApiaceae pisze: A Niechorzu Pogoń
W Niechorzu w majowe święta było ich dość dużo, sporo aut na blachach ZS. Dość dobrze widoczna ekipa w jakimś małym klubie w Rewalu (nie wiem czy nie ochroniarze?)SmileY ZL pisze:Byłem tam przed chwilą przez 10 dni i nie widziałem żadnego. Bujałem się w koszulce ZL oczywiście dość nagminnieApiaceae pisze: A Niechorzu Pogoń
mogą, nie mogą akcja czy tak czy tak bez honoruShadow pisze:Troche ich poniosło. Ale chyba tyle mogą Zagłębiu narazie zrobić-rozjebać auto w Boszkowie
Jak najbardziej, o czym wspomniałem. My o całej sytuacji wiemy dokładnie tyle, ile napisały media, więc z całą stanowczością ją potępiamy. Tyle.pajo pisze:Zeby nie bylo watpliowsci to straszne skurwysynstwo r******* komus auto.
akurat Boszkowo jest taka miejscowoscia,gdzie o frajerskie atrakcje nietrudno.stradivarius pisze:http://elka.fm//content/view/35885/80/
Miałeś dużo szczęscia jak widziałes Arke w Sopocieholigans_krk pisze:Może ktoś coś o Sopocie powiedzieć jakie ekipy są widziane? prócz Arki i Lechi oczywiście
Prawda jest taka, że wieczorami w weekendy tak samo często (a raczej rzadko) słychać w Sopocie śpiewy Lechii i Arki i nie mów że jest inaczej. Nie chcę się spierać i rozwijać tematu tego pięknego, ale niespecjalnie atrakcyjnego kibicowsko miasta. Jak piszesz o Widzewie to ja powiem, że przynajmniej w ciągu ostatnich kilku miesięcy jednostkom od was zdarzały się podobne przygody.__DarkLG__ pisze:Miałeś dużo szczęscia jak widziałes Arke w Sopocieholigans_krk pisze:Może ktoś coś o Sopocie powiedzieć jakie ekipy są widziane? prócz Arki i Lechi oczywiście![]()
w tym roku jedynie typek w smyczce Widzewa ostro się woził i coś tam pomalował na scianie za co został szybko skarcony. po rozklejonych na miescie wlepkach widać że Sopot odwiedził ŁKS, Widzew i Legia.
Tamte rejony to fc Pogoni Szczecin i miejscowi sa prawie w calosci Portowcami. Turysci natomiast najczesciej sa ze Szczecina, Poznania i Wroclawia czyli niezla mieszanka19rodowity08 pisze:Coś się dzieje w Niechorzu, Pogorzelicy, Rewalu?
Oczywiście mówię o aspektach kibicowskich
będąc tam 2 lata temu widziałem dużo osób z Lecha, chwilę było nawet nieciekawie19rodowity08 pisze:Coś się dzieje w Niechorzu, Pogorzelicy, Rewalu?
Oczywiście mówię o aspektach kibicowskich