Jak wygląda sytuacja w ?
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Jak wygląda sytuacja w ?
To mnie najbardziej śmieszy ze wszystkiego,pisanie o tylu FC w Jaworznie. Ludzie się przyzwyczaili i wypisują te brednie.Teraz nawet jakiś śmieszny typek z Hutnika pojechał na opinii o Jaworznie i sobie flagę zrobił,żenada.
Kiedyś na tym forum ktoś z Pogoni chciał przekonać,że Jaworzno to ich mocny punkt i jest ich co raz więcej.Kolejna bzdura.
Zagłębie całe życie oburzone na GieKSę za flagę "Dąbrowa Górnicza",a sami wieszają "Jaworzno" u siebie na meczach.Kino.
Victorii garstka,Szczakowianki znacznie mniej niż za czasów Ekstraklasy.Ruch tylko na OTK.
ŁKS i Widzew to już też kosmos.Wisła mimo sukcesów sportowych też bardzo kiepsko.
Ktoś pisał o barwach Widzewa na OTK.Przecież to ich zgoda,ludzie.Idąc tym tropem dodajcie do tych 13 FC z filmików JKS Jarosław i Banik Ostrava.
Kiedyś na tym forum ktoś z Pogoni chciał przekonać,że Jaworzno to ich mocny punkt i jest ich co raz więcej.Kolejna bzdura.
Zagłębie całe życie oburzone na GieKSę za flagę "Dąbrowa Górnicza",a sami wieszają "Jaworzno" u siebie na meczach.Kino.
Victorii garstka,Szczakowianki znacznie mniej niż za czasów Ekstraklasy.Ruch tylko na OTK.
ŁKS i Widzew to już też kosmos.Wisła mimo sukcesów sportowych też bardzo kiepsko.
Ktoś pisał o barwach Widzewa na OTK.Przecież to ich zgoda,ludzie.Idąc tym tropem dodajcie do tych 13 FC z filmików JKS Jarosław i Banik Ostrava.
-
- ostatnie ostrzeżenie
Jesteś w stanie OBIEKTYWNIE napisać, ile osób średnio pojawia się z Dąbrowy na meczach GKS? Tylko bez farmazonów proszę.Andrzej Farmazon pisze:Zagłębie całe życie oburzone na GieKSę za flagę "Dąbrowa Górnicza",a sami wieszają "Jaworzno" u siebie na meczach.Kino.
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
-
W latach 90. była silniejsza ekipa Widzewa w Jaworznie. Nawet podczas meczu Szczakowianki z Widzewem młyn jaworznian skandował "pozdrowienia dla ...", a w miejsce "..." ksywka jednego z jaworznickich fanatyków Widzewa.

-
MKS w Jaworznie ma się dobrze czy się komuś to podoba czy nie. Gieksa może potwierdzić oczywiście odpowiednie osoby nie kibice.net 

-
Ruch - [link]VJ pisze:Ruch Chorzów przed Derbami. Z tego roku fotka.
[link]
Szczakowianka na meczu z CKS Czeladź
[link]
GKS Katowice - zdjęcie z szalikowcy.com. Pomniejszone.
[link]
Victoria w Dąbrowie Górniczej. Najnowsze zdjęcie.
ttp://i42.tinypic.com/sp87i9.jpg
reszta zdjęć Kibiców z Jaworzna to same flagi więc nie wklejam.
A GieKSa wcale nie pomniejszona, więcej ludzi tam nie ma na oryginalnym zdjęciu, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd...

-
Zwłaszcza przy okazji tego zdjęcia Ruchu ( z derbów Śląska, zebrany jak nigdy) - przed i po meczu dość konkretnie goniony przez Gieksę po mieście.

-
Tak piszecie o tym Jaworznie a to w tym mieście na jakimś dworcu PKP był napis typu "kibice GKSu (Ruchu?) jedzą chleb ze smalcem"? Mocne słowa
Jakaś stacja na linii Katowice-Kraków.

-
Boże,zdjęcie w sensie rozmiaru jest pomniejszone,co za typ...Rolmops_Hools pisze:Ruch - [link]VJ pisze:Ruch Chorzów przed Derbami. Z tego roku fotka.
[link]
Szczakowianka na meczu z CKS Czeladź
[link]
GKS Katowice - zdjęcie z szalikowcy.com. Pomniejszone.
[link]
Victoria w Dąbrowie Górniczej. Najnowsze zdjęcie.
ttp://i42.tinypic.com/sp87i9.jpg
reszta zdjęć Kibiców z Jaworzna to same flagi więc nie wklejam.
A GieKSa wcale nie pomniejszona, więcej ludzi tam nie ma na oryginalnym zdjęciu, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd...
Napisz nawet,że połowa z tego zdjęcia nie jest z Jaworzna,albo nawet z GieKSy jak chcesz.Ruchu jest tam milion ,a GieKSy 5 i koniec dyskusji.
-
Przykro mi,nie chodzę i nie liczę.Ich flaga ma taki sam sens jak Wasza Jaworzno.Seth Gecko pisze:Jesteś w stanie OBIEKTYWNIE napisać, ile osób średnio pojawia się z Dąbrowy na meczach GKS? Tylko bez farmazonów proszę.Andrzej Farmazon pisze:Zagłębie całe życie oburzone na GieKSę za flagę "Dąbrowa Górnicza",a sami wieszają "Jaworzno" u siebie na meczach.Kino.
Chociaż w czasach świetności,czy Ci się to podoba czy nie,trochę tych osób z DG jezdzilo.
-
Stary, to już o to nie chodzi. Ja w Jaworznie bywam bardzo, ale to bardzo często o różnych porach roku jak i dnia oraz godzinach. Ci, co nie wiedzą jak jest w Jaworznie a to czytają, to powiem krótko. W tym mieście rządzi tylko i wyłącznie GKS Katowice. Jaworzno, to nie jakaś wieś, że mieszka 100 mieszkańców i 10 osób na tym rejonie coś znaczy. Jaworzno, to miasto, gdzie mieszka 100.000 mieszkańców a te miasto jest opanowane ilościowo jak i chuligańsko przez GKS Katowice. Ruch Chorzów ma swoje duże miasta pod własnością jak Mikołów, Siemianowice Śląskie czy Świętochłowice, ale błagam pisanie "Niebieskie Jaworzno", to wymysł jakiś debili. Szanowana ekipa w kraju a tak p******* o tym Jaworznie, jakby z dnia na dzień coraz więcej zagarniali. Otóż Panowie, bądźmy poważni. Hutnik Kraków, Wisła Kraków, Victoria Jaworzno, Szczakowianka Jaworzno, Zagłębie Sosnowiec, Pogoń Szczecin, Ruch Chorzów, ŁKS Łódź, Widzew Łodź, Cracovia Kraków itd. sobie naprawdę mogą pisać, że jest ich coraz więcej, że mają się dobrze, ale ja dla dobra Was i siebie piszę ze swoim sumieniem, że miasto jest opanowane przez GKS Katowice i za c**** nie zapowiada się przez najbliższe kilkanaście lat, że tam się coś zmieni. Ludzi na serio weźcie skończcie pierdolić, co tam mieszkają a bronią swoje barwy. Wy w kilkanaście osób co ku*** zdziałacie? Macie swoje inne bastiony i cieszcie się z tego, ale zamknijcie ten temat, jakim jest GieKSiarskie Jaworzno i nie pierdolcie głupot, że jest coraz więcej itd. Ośmieszacie nie tylko siebie, ale bawicie ludzi, którzy tam codziennie są. Nie jest to propaganda, bo szczerze j**** mnie to jak nie wiem, ale ku*** jestem codziennie w tym mieście od kilku lat i jak czytam te pierdolenie Ruchu i innych, że nas coraz więcej itd. to mnie rozpierdala. Dla ciekawości powiem, że znam kilku kibiców Górnika Zabrze, którzy od małego jeżdżą na Roosvelta, ale wiedzą jak jest w mieście i nie p******* "Jest nas coraz więcej, rośniemy w siłę" oraz nie tworzą w kilku flagi FC Jaworzno. Cieszcie się z tego co macie. Nic na siłę! Pozdrawiam szanownych poważnych kibiców i proszę piszcie ze świadomością, nic pochopnie!JSC pisze:Zwłaszcza przy okazji tego zdjęcia Ruchu ( z derbów Śląska, zebrany jak nigdy) - przed i po meczu dość konkretnie goniony przez Gieksę po mieście.
-
jak wyglada sytuacja w Sedziszowie, Jedrzejowie, Wolbromiu?
Kibice Naprzodu sa czyims FC czy tylko Naprzod?
Czy kibice Przeboju jezdza na Giekse?
Czy kibice Przeboju jezdza na Giekse?
-
Z 3 miesiące temu byłem w Wolbromiu, widoczne tylko napisy Wisły i Cracovii, więc sam jestem ciekaw jak jeżdżą

-
jak wygląda sytuacja na Piastów w krakowie?
-
Z tego co wiem Naprzód był swego czasu FC Korony jakis czas temu chyba sie usamodzielnił(?)mewa1948 pisze:jak wyglada sytuacja w Sedziszowie, Jedrzejowie, Wolbromiu?
-
W Krakowie na os. Piastów dominuje Cracovia. Są też kibice Hutnika i Wisły.
Naprzód Jędrzejów był kiedyś f.c. Korony Kielce. Teraz działają na własną rękę. Usamodzielnili się ok. 2 lata temu.
Naprzód Jędrzejów był kiedyś f.c. Korony Kielce. Teraz działają na własną rękę. Usamodzielnili się ok. 2 lata temu.
-
ja bylem 3 dni temu i widzialem praktycznie same napisy Gieksy i pojedyncze TS.Rolmops_Hools pisze:Z 3 miesiące temu byłem w Wolbromiu, widoczne tylko napisy Wisły i Cracovii, więc sam jestem ciekaw jak jeżdżą
dlatego ciekawi mnie czy ludzie z wolbromia jezdzacy na Giekse chodza tez na Przeboj czy nie?
praktycznie od Dabrowy G. za Wolbrom widoczna sama Gieksa z relacji Katowice-Kielce
-
osiedle jest jakoś konkretniej podzielone (góra dół) ? Ostatnio jak przejeżdżałem tamtędy to u góry widziałem kilka pasiastych wrzutów na murach, na dole ładne pracki Wisły. Pozatym często widuje na Reymonta i na wyjazdach szaliki Piastów, kilka lat temu na R22 wisiała flaga Wisła Piastów.W Krakowie na os. Piastów dominuje Cracovia. Są też kibice Hutnika i Wisły.
-
Flaga jak i szaliki, być może nawet vlepki nie idą w parzę z siłą prezentowaną przez kibiców Wisły z os. Piastów.aaaaa pisze:osiedle jest jakoś konkretniej podzielone (góra dół) ? Ostatnio jak przejeżdżałem tamtędy to u góry widziałem kilka pasiastych wrzutów na murach, na dole ładne pracki Wisły. Pozatym często widuje na Reymonta i na wyjazdach szaliki Piastów, kilka lat temu na R22 wisiała flaga Wisła Piastów.W Krakowie na os. Piastów dominuje Cracovia. Są też kibice Hutnika i Wisły.
-
na Piastów tylko Cracovia ... Szaliki vlepki itp znajda sie wszedzie nikogo konkretnego od nich nie ma same malolaty z ktorymi jak sie stanie twarza w twarz to wyrzekaja sie klubu a jak dostanie ******** to odrazu czekamy na wezwanie na policje ... a teraz zdanie sam sobie wyrob
-
Śląskstradivarius pisze:A sytuacja w Żmigrodzie koło Rawicza?
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
-
JSC pisze:Zwłaszcza przy okazji tego zdjęcia Ruchu ( z derbów Śląska, zebrany jak nigdy) - przed i po meczu dość konkretnie goniony przez Gieksę po mieście.
czytajac niektore posty mozna sie niezle usmiac:)
uswiadom mnie kolego gdzie to niby nas tak goniliscie po tych derbach??
czy masz na mysli skopanie w 10 jednego synka na leopoldzie co??
pisz na priv, nie bedziemy zasmiecac tego tematu bzdurami..
w skrocie w Jaworznie liczy sie tylko gieksa i Ruch..
miedzy nami byla i jest wojna, ubolewam nad tym, ze w uzyciu ciezkie klamoty, powoli przypomina mi to drugi Krakow.
kolejna bzdura jest to ze mobilizowalismy sie tylko na derby..
jezdzimy na kazdy wyjazd w kilka badz kilkanascie osob, meczow u siebie nikt nie liczy, nie sa dla nas wazne cyferki!
co do goscia z Hutnika to jest raczej jakies widmo, jezdze na mecze kilkanscie lat i ani razu nie slyszalem zeby tu ktos jezdzil na Hutnik, a tu taki prawdziwek:)
w razie niejasnosci zapraszam na priv.
-
jesli chodzi o ciezkie klamoty i w ogule jesli chodzi o roznorodnosc sprzetu to mysle ze slask juz dawno bije krakow jak i cala reszte polski na glowe 

Gůrny Ślůnzek, rostomjyuy Hajmatland!
-
Faktycznie,można :lol:jaworzno21 pisze:JSC pisze:Zwłaszcza przy okazji tego zdjęcia Ruchu ( z derbów Śląska, zebrany jak nigdy) - przed i po meczu dość konkretnie goniony przez Gieksę po mieście.
miedzy nami byla i jest wojna, ubolewam nad tym, ze w uzyciu ciezkie klamoty, powoli przypomina mi to drugi Krakow.
jezdzimy na kazdy wyjazd w kilka badz kilkanascie osob, meczow u siebie nikt nie liczy, nie sa dla nas wazne cyferki!
co do goscia z Hutnika to jest raczej jakies widmo, jezdze na mecze kilkanscie lat i ani razu nie slyszalem zeby tu ktos jezdzil na Hutnik, a tu taki prawdziwek:)
w razie niejasnosci zapraszam na priv.
W skrócie to w Jaworznie liczy się tylko GieKSa.
A te pierdoły wklej sobie na własne [link].Tam 1000 chopa Ci przytaknie i dopisze: Niebieskie Jaworzno. Chłopcy z forum na pewno się ucieszą,że przejęliście kolejne miasto :lol:
-
Farmazon idioto gościowi chodziło pewnie o to że oprócz Ruchu i GKS-u w Jaworznie nikt inny nie ma nic do powiedzenia.Druga rzecz.Według ciebie liczy się tam tylko GKS a ja ci przypomnę jedną rzecz ,może mało istotną ale miała miejsce,a mianowicie ustawkę Ruchu i GKS-u z Jaworzna.c*** że młodymi składami ale wiesz kto ją wygrał także twoje szydzenie i wywyższanie swojego klubiku jest śmieszne a przede wszystkim nudne tak jak temat Jaworzna.
-
-
Tak masz rację pojebało mi się z inną do 20 latJSC pisze:O ile pamiętam to Gieksa wygrała tą "ustawkę".

-
Pewnie tak samo nudne jak robienie niebieskich bastionów z miast,gdzie macie c**** do gadania baranie.19:20 pisze:Farmazon idioto gościowi chodziło pewnie o to że oprócz Ruchu i GKS-u w Jaworznie nikt inny nie ma nic do powiedzenia.Druga rzecz.Według ciebie liczy się tam tylko GKS a ja ci przypomnę jedną rzecz ,może mało istotną ale miała miejsce,a mianowicie ustawkę Ruchu i GKS-u z Jaworzna.c*** że młodymi składami ale wiesz kto ją wygrał także twoje szydzenie i wywyższanie swojego klubiku jest śmieszne a przede wszystkim nudne tak jak temat Jaworzna.
-
To napisz mi jakie to miasta uważamy za swoje bastiony a one nimi nie są
-
niebieskie Katowice19:20 pisze:To napisz mi jakie to miasta uważamy za swoje bastiony a one nimi nie są

political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię
-
Andrzej Farmazon pisze:Faktycznie,możnajaworzno21 pisze:JSC pisze:Zwłaszcza przy okazji tego zdjęcia Ruchu ( z derbów Śląska, zebrany jak nigdy) - przed i po meczu dość konkretnie goniony przez Gieksę po mieście.
w razie niejasnosci zapraszam na priv.![]()
W skrócie to w Jaworznie liczy się tylko GieKSa.
A te pierdoły wklej sobie na własne forum.Tam 1000 chopa Ci przytaknie i dopisze: Niebieskie Jaworzno. Chłopcy z forum na pewno się ucieszą,że przejęliście kolejne miasto
wszechobecny farmazon i jego gieksa
przyjedz gosciu do Jaworzna,
zamieszkasz tu tydzien i zobaczysz jak ci twoi wojownicy tu rzadza...
z mila checia zapraszam, bo idac Twoim tokiem myslenia to az sie boje z domu wychodzic, wez dychnij juz od tego netu bo robisz przypal niektorym w miare madrze piszacym gosciom z gieksy..
nikt tu nie napisal ze to Niebieskie Jaworzno
ale zyje nam sie dobrze
powiedzialbym bardzo dobrze
jak cos wal na priv
zreszta szkoda pisac z toba
-
Ja przez pojęcie "bastion" rozumie miasto ,w którym się nie podzielnie rządzi co faktu nie zmienia w tym mieście ..."jest nas od zapierdolenia"pgn pisze:niebieskie Katowice19:20 pisze:To napisz mi jakie to miasta uważamy za swoje bastiony a one nimi nie są. piszecie o nich więcej jak o Rudzie i Mikołowie.

-
[/quote]
z mila checia zapraszam, bo idac Twoim tokiem myslenia to az sie boje z domu wychodzic, wez dychnij juz od tego netu bo robisz przypal niektorym w miare madrze piszacym gosciom z gieksy..
ale zyje nam sie dobrze
jak cos wal na priv
zreszta szkoda pisac z toba[/quote]
A po co na priv?? O czym ja mam z Tobą gadać??
Dobrze Wam się żyje w Jaworznie??Aha nie dobrze,bardzo dobrze.No cóż,może czytelnicy tego forum uwierzą,że Ruch w Jaworznie jest niesamowitą siłą.Z resztą jak zawsze i wszędzie.
Szkoda,że jest was mniej niż Szczakowianki,a chuligańsko też kupa blada.
ale zyje nam sie dobrze
jak cos wal na priv
zreszta szkoda pisac z toba[/quote]
A po co na priv?? O czym ja mam z Tobą gadać??
Dobrze Wam się żyje w Jaworznie??Aha nie dobrze,bardzo dobrze.No cóż,może czytelnicy tego forum uwierzą,że Ruch w Jaworznie jest niesamowitą siłą.Z resztą jak zawsze i wszędzie.
Szkoda,że jest was mniej niż Szczakowianki,a chuligańsko też kupa blada.
-
Witam!
Mnie interesuje Białystok... wiem, że Jagiellonia tam dominuje
Ciekawi mnie jednak wewnętrzna sytuacja wśród fanów Jagi, dalej są jakieś niejasności itp.? Jak to wygląda na co dzień i co z kontaktami z Siarką ... to jest układ, przyjazne stosunki, zgoda czy.....
Proszę o normalne wypowiedzi... może być PW!
Pozdrawiam!
Mnie interesuje Białystok... wiem, że Jagiellonia tam dominuje

Ciekawi mnie jednak wewnętrzna sytuacja wśród fanów Jagi, dalej są jakieś niejasności itp.? Jak to wygląda na co dzień i co z kontaktami z Siarką ... to jest układ, przyjazne stosunki, zgoda czy.....
Proszę o normalne wypowiedzi... może być PW!
Pozdrawiam!
-
a mnie interesuje Piotrkow Trybunalski.Jak wyglada sytuacja w tym miescie.
no one like us,we dont care
-
-
c**** wiesz farmazon może i gieksa jest najliczniejszą i najkonkretniejszą ekipą w Jaworznie ale że sobie wszędzie robią co im sie tylko podoba to ci sie tylko wydaje najwyraźniej masz złe info teleoniczne
DROID napisał:Dokładnie, niby wielka Unia, a tu ani fotek ani wymiarów bicepsa. W zimę to każdy mądry w puchowej kurtce
-
tak czytam o tym Jaworznie i mysle o swoim podwórku to niby Siemianowice niebieski bastion???Chuligansko nic nie znaczymy ale bylismy,jestesmy bedziemy na ostatnim wyjezdzie bylo nas 60 dyszek,u siebie jezdzimy w bardzo dobrych liczbach,mamy swoje gadzety,flage itp.I nasuwa mi sie pytanie czy aby napewno to jest niebieski bastion???
Cale Nasze Zycie To GKS KATOWICE
-
Nie uwarzasz ze przegiales i to dosc ? 60 osob to Was nawet na mecze u siebie nie jezdzi wiec o czym my tu rozmawiamy lecz zakladajac nawet jakby Was tylu było na całych Siemcach to zobacz ile mozecie znaczyc przy liczbach Ruchu ....Lukasz-Getto pisze:tak czytam o tym Jaworznie i mysle o swoim podwórku to niby Siemianowice niebieski bastion???Chuligansko nic nie znaczymy ale bylismy,jestesmy bedziemy na ostatnim wyjezdzie bylo nas 60 dyszek,u siebie jezdzimy w bardzo dobrych liczbach,mamy swoje gadzety,flage itp.I nasuwa mi sie pytanie czy aby napewno to jest niebieski bastion???