Rozjebany to ty masz to myślenia , nigdy niewidziałeś koszulki na ramiączkach z śliskiego materiału ? tak czy siak gdzie ty się tam dopatrzyłeś stroju kąpielowego ?
Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.
ku*** kto robil te dziary??:D 3 i 4 wyglada jakby je robil niewidomy i to w dodtaku bez talentu, litery krzywe lekko przypominajace gotyk, każda innej wielkości, ku*** porażka moim zdaniem
mainroad pisze:ku*** kto robil te dziary??:D 3 i 4 wyglada jakby je robil niewidomy i to w dodtaku bez talentu, litery krzywe lekko przypominajace gotyk, każda innej wielkości, ku*** porażka moim zdaniem
mainroad pisze:ku*** kto robil te dziary??:D 3 i 4 wyglada jakby je robil niewidomy i to w dodtaku bez talentu, litery krzywe lekko przypominajace gotyk, każda innej wielkości, ku*** porażka moim zdaniem
Dokladnie, wyrazy wspolczucia wlascicielom.
Niewidomy to ty ku*** jestes pokaz swoje a nie sie smiejesz,po za tym mozesz tylko na nie popatrzec komentarze zachowaj dla siebie.....!
Twoje tatuaże ze się tak burzysz ? Praca ZJEBANA totalnie, skoro tego nie widzisz to gratuluje. Teraz wakacje, ale szykuj się na test gimnazjalny napinaczu.
Niewidomy to ty ku*** jestes pokaz swoje a nie sie smiejesz,po za tym mozesz tylko na nie popatrzec komentarze zachowaj dla siebie.....!
Nie spinaj sie tak bo Ci zylka w d**** peknie, mam nie komentowac? to po c*** wrzucil tu te zdjecia? Nie chce komentarzy to niech nie wrzuca zdjec na forum, proste jak jebanie. Mam pokazac swoje? poszukaj dobrze to znajdziesz.
P.S. Czyzbys byl wlascicielem jednej z tych "dziarek" ?
Kolego teksty tego typu nie spinaj sie zachowaj dla swoich kolegów,bo mnie to nie rusza po za tym to nie sa moje dziary,a poziom jaki reprezenyujesz jest bardzo niski,zastanów sie powaznie za nim cos wypocisz.To tyle w tym temacie..............................
since2006 pisze:Kolego teksty tego typu nie spinaj sie zachowaj dla swoich kolegów,bo mnie to nie rusza po za tym to nie sa moje dziary,a poziom jaki reprezenyujesz jest bardzo niski,zastanów sie powaznie za nim cos wypocisz.To tyle w tym temacie..............................
Poki co to Ty reprezentujesz poziom gimnazjum. Pierwszy raz slysze zeby tekst o spinaniu sie mial kogos ruszyc Widzisz sprawa wyglada tak ze dziarka klubowa powinna byc idealna bo reprezentuje Twoj klub, tak samo jak z fana, powiesil bys na plocie jakiegos bazgrola? Prawda jest taka ze chlopaki dali sie podziarac jakiemus amatorowi, i predzej czy pozniej pozakrywaja te dziary czyms konkrentym. Ale moze jak zmadrzejesz to to pojmiesz.
Witam..ma ktos motywy na tatuaz z kartami kosciami kastetem..widzialem kiedys tkai tatuaz i bardzo ladnie sie prezentuje karta As nizej kastet i obok kosci i napis jakis..szukam podobnego wzoru ale nic nie moge znalezc moze ktos cos ma?
Psychol20 pisze:Witam..ma ktos motywy na tatuaz z kartami kosciami kastetem..widzialem kiedys tkai tatuaz i bardzo ladnie sie prezentuje karta As nizej kastet i obok kosci i napis jakis..szukam podobnego wzoru ale nic nie moge znalezc moze ktos cos ma?
wpisz na googlach old school,punk,retro,men ruins i do tego dopisz tez tattoo...
na biede moglbys dopisac skull albo poker...dla chcacego nic trudnego
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze:
co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
„Najtańszą odmianą dumy jest duma narodowa. Każdy żałosny głupiec, który nie ma na świecie nic, z czego mógłby być dumny, jako ostatniej deski ratunku czepia się narodu, tylko po to, by być z czegoś dumnym” - A. Schopenhauer
Jak wyglada sprawa z tatuowaniem znaczków zastrzezonych, szczególnie chodzi mi o herb hooligana [link] . Beda robic problemy w studio czy da rade bez problemu?.
D.P.S pisze:Jak wyglada sprawa z tatuowaniem znaczków zastrzezonych, szczególnie chodzi mi o herb hooligana [link] . Beda robic problemy w studio czy da rade bez problemu?.
Nie rozumiem? Skoro nie jestes chuliganem to po co Ci ten znaczek? W studiu nie bedzie problemu.
Co jest dla Ciebie takiego trudnego w moim pytaniu?. Zadalem proste pytanie, nigdzie nie pisalem ze mam zamiar cos sobie dziargać, nie Tobie oceniac kim jestem.
Dzieki za odpowiedz.
Mam pytanie co do motywu 'No Fair' .Jest on w ogóle przywłaszczony przez jakąś ekipe czy mozna go smiało wykorzystywac?
Zakk Wylde pisze:Powszechnie wiadomo, lecz nikt o tym nie mówi, że najwiekszym burakiem jestes wtedy gdy ktos cytuje jakas glupote ktora napisales u siebie w podpisie na kibice.net
To była walka na śmierć, o biały honor i krew, o białą dume celtycki krzyż!
nisc pisze:raczej "No Fear" to mega tania marka ciuchow skejtowych,lipa
Tak ,Sory za błąd.Chodzi mi o znaczek firmowy z tymi oczyma,które wykorzystuje np Stalówka.
Zakk Wylde pisze:Powszechnie wiadomo, lecz nikt o tym nie mówi, że najwiekszym burakiem jestes wtedy gdy ktos cytuje jakas glupote ktora napisales u siebie w podpisie na kibice.net
To była walka na śmierć, o biały honor i krew, o białą dume celtycki krzyż!
No fear a Bad Boy to całkiem co innego. Komix pomyliłeś loga. [link]
Ale to i tak jeszcze nie to, wydaje mi się że jedno oko powinno być większe tak jakby było bliżej.
JSC pisze:No fear a Bad Boy to całkiem co innego. Komix pomyliłeś loga. [link]
Ale to i tak jeszcze nie to, wydaje mi się że jedno oko powinno być większe tak jakby było bliżej.
Ale Liverpool napisał, ze chodzi o oczy jakie używa Stalówka a te z kolei są z logo Bad Boy