Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Pogoń Szczecin/Kotwica Kołobrzeg???
Kiedyś zgoda,następnie neutralność (patrz wizyta Kotwicy w Ustroniu Morskim),a obecnie kosa...???
Niech ktoś ogarnięty opisze
Kiedyś zgoda,następnie neutralność (patrz wizyta Kotwicy w Ustroniu Morskim),a obecnie kosa...???
Niech ktoś ogarnięty opisze
A ja mam dwie sprawy... jedna dla zakazowiczów lub ich zanjomych... czy u was w miastach policja również zrobiła zebranie wszystkich zakazowiczów? dosłownie parodia hehe... a drugie dotyczy mojego..odkurzacza...strasznie słabo wsysa...patrzałem nic nie jest zatkane poprostu nie ma siły...w czym moze lezec problem?
...,,Ten sam problem ma ŁKS, brak lokalnego rywala".
....dlatego w Łomży jest jak jest
...,,Ten sam problem ma ŁKS, brak lokalnego rywala".
....dlatego w Łomży jest jak jest

-
Kotwica, Pogoń można śmiało powiedzieć, że mają kosę. Ostatni mecz dużo tłumaczy pomiędzy tymi ekipami. Jeśli chce ktoś wyjaśnienia od poczatku relacji pomiędzy tymi ekipami to na privie. Chyba, ze mam tu napisać bo pytanie o te dwie ekipy się tu bardzo często pojawia.
-
A co tu pisać ? był ponad 10letni układ, który się skończył i to wszystko.
the end
the end
-
Myśle że to dodby temat na moje pytanie, w jakich liczbach ostatnio Tarnovia wspomagała Cracovie na meczach u siebie jak i na wyjezdzie ?
-
a jak lecą nowe sojusze Lecha głównie z ŁKS?
i czy zgoda Lecha z Cracovia jest zerwana czy tylko drobne i chwilowe nieporozumienia?
i czy zgoda Lecha z Cracovia jest zerwana czy tylko drobne i chwilowe nieporozumienia?
14 words
-
a jak obecnie z KSZO? chodzi o liczbyGrand1488 pisze:a jak lecą nowe sojusze Lecha głównie z ŁKS?
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
-
Nic nie jest zerwane, nie dorabiaj sobie teorii.Grand1488 pisze:a jak lecą nowe sojusze Lecha głównie z ŁKS?
-
na finale Pucharu Polski widoczna liczna delegacja spod znaku H z Krakowa , tak wiec chyba wszystko OK .
-
-
Lodzermensch pisze:Kiedy Ruch skroił waszą fane bo zapomniałem...
Oczywiście bez napinki
Ruch flagę zdobył chyba w 2000 roku. Początki układu Widzew-Ruch to chyba 2003. Wtedy było pierwsze wspólne obicie ŁKSu (albo Tychów?) po meczu kadry w Chorzowie. Wtedy z Ruchem i Widzewem na kadrze zaczął siadać Lech i pojedyńcze osoby z Arki. M.in. wspólny wyjazd do Budapesztu. Układ Widzew-Lech definitywnie przeszedł do historii rok temu. Jakiś rok temu Lech też ustawiał się na ŁKS. Na meczach ŁKS-Lech duże ciśnienie, szarpanie płotów, wyzywanie się. Tydzień temu Lech dzwoni do ŁKSu z prośbą o pomoc w obiciu niezwykle silnego Motoru. Co będzie dalej pokaże historia.rtshks pisze:!0 lat temu poszla ta flaga a przpypierdalacie sie do tego jak by Ruch skroil ta flage tydzien przed przybiciem zgody.

-
Ruch flage zdobyl w 99r.
-
[link]" target="_blank
"Nie pamięta Jan jak Jasiem był".. i tyle w tym temacie:)
[link]
-
[link]" target="_blank
może ktoś mi przybliżyć historię tej zgody, bo z tego co wiem obecnie kibicom tych drużnyn jest raczej nie po drodze
może ktoś mi przybliżyć historię tej zgody, bo z tego co wiem obecnie kibicom tych drużnyn jest raczej nie po drodze
Nie dla mnie przyjaźń Polsko-niemiecka, niemców nienawidzę od dziecka.
-
Kibiców tych drużyn łączyła zgoda. Oboje byli naszymi FC. W momencie gdy doszło do kosy z Jelenia Góra automatycznie zakończyła się zgoda Polonia - Wałkonosze. Ci pierwsi dalej są FC Górnika i w bieżącym sezonie zaliczyli wzrost formy (wyjazdy, młyn, częste pokazywanie się na Górniku). Ci drudzy każdy wie - żyją w dość dziwnym konkubinacie.zdrowa krowa pisze:[link]" target="_blank
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
kibic0 pisze:Kibiców tych drużyn łączyła zgoda. Oboje byli naszymi FC..zdrowa krowa pisze:[link]" target="_blank
A mnie zawsze zastanawiało która ekipa mówi prawdę bo z tego co pamietam Karkonosze utrzymywały ,że nie byli waszym żadnym fc tylko ze z wami trzymali
-
Karkonosze znane sa z tego, ze duzo mowia i pisza w internecie
-
Nie wiem czy było czy nie. Dlaczego padła zgoda Cracovia - Korona ?
-
oficjalnie czy nie? oficjalnie Cracovia ze względu na osłabienie kontaktów chciała zawieszenie na jakiś czas, ale Korona powiedziała, że albo jest albo nie ma i zerwała zgodę. nieoficjalnie podobne powody jak w przypadku Arka-Polonia WarszawaMagister Blokers pisze:Nie wiem czy było czy nie. Dlaczego padła zgoda Cracovia - Korona ?
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię
-
czy Górnik Libiąż jest czyimś fc?
-
Jak było napisane wcześniej na linii Kujawiak - Włocłavia jest kosa . Oficjalnego FC . Widzewa we Włocławku nie ma , z tego co wiem jeździ kilka osób na RTS , ale nie są żadnym FC . Anwil ? Myślę że raczej są po stronie Włocłavii , kilka osób z H1(ekipa Ultras Anwilu) chodzi na mecze Włocłavii jak i również jeżdżą na ŁKS . Pozdro .AroStomil pisze:Jak wygląda sytuacja we Włocławku? Temat już pewnie wałkowany ale nie mogę znaleść na forum.
Z tego co wiem znajduje się tam FC ŁKS, FC Widzewa (rzekomo), na murach można zauważyć wrzuty Elany Toruń. Do tego małolaci biegają w szalach
Anwilu.
Jaki stosunek do siebie mają Kujawiak i Włocłavia?
Mógłby to ktoś w jakiś prosty sposób wyjaśnić?
"Gdy ktoś cię sprowokuje - zignoruj go,
gdy ktoś cię zaatakuje - połam mu rękę,
gdy ktoś Ci połamie rękę - połam mu nogę,
gdy ktoś połamie ci nogę - zabij go!"
Masutatsu Oyama
gdy ktoś cię zaatakuje - połam mu rękę,
gdy ktoś Ci połamie rękę - połam mu nogę,
gdy ktoś połamie ci nogę - zabij go!"
Masutatsu Oyama
-
Łączy coś kibiców Krakowskiego Hutnika z kibicami Ruchu Chorzów?
nic ich nie laczy ale widoczni na finale PUCHARU POLKI po stronie RUCHU. nie mieli biletow na droga strone
mnie to osobiscie ucieszylo , nikt z ekipy nie byl tym zmartwiony, jedynie padlo pytanie ilu?

-
to ze ruch wacha sie z jastrzebiem wiadomo nie od dzis, wzajemne odwiedziny na stadionach itp robia swoje.. (tak tak, Ci gwizdaja na hymn Polski kumaja sie z ostatnim Bastionem Polskosci na SlaskuJoker pisze:Łączy coś kibiców Krakowskiego Hutnika z kibicami Ruchu Chorzów?

Ciężary na mase ?! Na masę najlepsze są wafelki i ptasie mleczko.
-
ChzB pisze:to ze ruch wacha sie z jastrzebiem wiadomo nie od dzis, wzajemne odwiedziny na stadionach itp robia swoje.. (tak tak, Ci gwizdaja na hymn Polski kumaja sie z ostatnim Bastionem Polskosci na SlaskuJoker pisze:Łączy coś kibiców Krakowskiego Hutnika z kibicami Ruchu Chorzów?) to i przez jastrzebie pochytali sobie kolejnych sojusznikow.. czyli hutnika.. ot taki absurd..
NIC NAS Z TYMI KLUBAMI NIE LACZY!!!
-
A wasz FC Radlin nie ma żadnych układów z Jastrzębiem?PF pisze:ChzB pisze:to ze ruch wacha sie z jastrzebiem wiadomo nie od dzis, wzajemne odwiedziny na stadionach itp robia swoje.. (tak tak, Ci gwizdaja na hymn Polski kumaja sie z ostatnim Bastionem Polskosci na SlaskuJoker pisze:Łączy coś kibiców Krakowskiego Hutnika z kibicami Ruchu Chorzów?) to i przez jastrzebie pochytali sobie kolejnych sojusznikow.. czyli hutnika.. ot taki absurd..
NIC NAS Z TYMI KLUBAMI NIE LACZY!!!

-
tak, nasz FC Radlin (pojedyncze osoby,nie caly fc) utrzymuje przyjazne kontakty z Jastrzebiem.nic wiecej
-
Sevi pisze:Prawda ?.:1909:. pisze:zgoda Warty Sieradz z Bieszczadami zerwana ?
Prawda
-
A Jastrzebie nie wspomaga Ruchu z Żor ? Albo nie bylo nigdy zaproszone na wasz turniej ?S.P. pisze:tak, nasz FC Radlin (pojedyncze osoby,nie caly fc) utrzymuje przyjazne kontakty z Jastrzebiem.nic wiecej
-
w jaki sposob wspomagaja Zory??nie jestem z tamtych rejonow wiec wszystkiego na ten temat niewiem.a turniej co roku odbywa sie w Radlinie wiec skoro to oni z nimi maja kontakty to chyba nic dziwnego,a zreszta nieprzypominam sie kiedy ostanio bylo Jastrzebie.
nikt z Ruchu niezaprzecza a wszyscy dalej draza temat Jastrzebia

-
Skoro nie jestes z tamtych rejonow to po co piszesz o czyms o czym nie masz pojeciaS.P. pisze:w jaki sposob wspomagaja Zory??nie jestem z tamtych rejonow wiec wszystkiego na ten temat niewiem.a turniej co roku odbywa sie w Radlinie wiec skoro to oni z nimi maja kontakty to chyba nic dziwnego,a zreszta nieprzypominam sie kiedy ostanio bylo Jastrzebie.
-
Jaki stosunek ma Legia do Radomiaka jak i odwrotnie ?
Wiem że kiedyś mieli zgode bądz układ chyba..
Stary14 pisze:Nie wiem na kogo ty trafiasz ale cipka mojej dziewczyny w ogołe śledziem nie śmierdzi i zapach ma normalny.
-
Z dniem 14.06.2009r. Włókniarz Częstochowa zrywa zgodę z GKM-em Grudziądz, po 12 latach przyjaźni.
Info: Polscy Kibice.
Info: Polscy Kibice.
-
-
-
Pytanie do Wiślaków z kim mieliście kiedyś zgode?
Piast Gliwice,Jagiellonia Bialystok ktoś jeszcze??

-
Daj sobie na luz spytałem tylko
Żeby Ci żyłka nie pękła czasami
Żeby Ci żyłka nie pękła czasami

ZAWISZA 4EVER
-
w sumie pytanie nie do mnie, jak i zależy ile czasu temu to 'kiedyś', ale napewno była swego czasu zgoda Wisły z Ruchem, z Widzewem chyba też coś byłoradekKKS pisze:Pytanie do Wiślaków z kim mieliście kiedyś zgode?
zresztą:
http://www2.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=4828

-
Wisła na początku lat 80-tych miała zgodę z nami, czyli ŁKS-em. Chyba do 1983 roku. Potem mieli z Widzewem. Ta zgoda padła w 1991, lub 1992 roku
-
Jakoś niedawno na meczu towarzyskim w Radomiu, Radomiak atakuje kilkudziesiecio osobową grupe Legii na stadionie,chcąc skroic flage Kazimierza Deyny. Kosy jakies bardzo to nie ma, wiele osob z Radomia związanych z Radomiakem jezdzi na Legię , no ale jak by przyszło co do czego to wiadomeMłodziak pisze:Jaki stosunek ma Legia do Radomiaka jak i odwrotnie ?

-
a co łaczy Stomil z Hutnikiem Kraków i Łks-em Łomza ?? 

LEGIA & OLIMPIA & ZAGŁĘBIE