KOSZULKA LECHIA-WISŁA AUKCJA CHARYTATYWNA

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
kosacki

Re: KOSZULKA LECHIA-WISŁA AUKCJA CHARYTATYWNA

Post autor: kosacki » 02.06.2009, 13:50

[link]" target="_blank

[link]" target="_blank

iparts.pl
tylko prawda

Post autor: tylko prawda » 02.06.2009, 14:51

Kosacki tak z ciekawości czy ty choć w 5% coś piszesz a nie wklejasz jakieś linki?

Nie miejcie mnie za jakiegoś bezznieczulowca, ale gdyby tak każdy wklejał linki o aukcjach na rzecz kogoś to mielibyśmy po 100 takich samych tematów dziennie.

Powodzenia w zbieraniu funduszy, ale sama nazwa koszulki pokazuje na jakich forach powinna się znaleźć ta aukcja.
Obrazek

kosacki

Post autor: kosacki » 02.06.2009, 15:18

tylko prawda pisze:Nie miejcie mnie za jakiegoś bezznieczulowca, ale gdyby tak każdy wklejał linki o aukcjach na rzecz kogoś to mielibyśmy po 100 takich samych tematów dziennie.
Też jestem tego zdania tyle tylko że jak już Prezes zdecydował się na założenie tematu to dodałem linki o których zapomniał.

tylko prawda pisze:Kosacki tak z ciekawości czy ty choć w 5% coś piszesz a nie wklejasz jakieś linki?
Nie mam zamiaru wdawać się w dyskusje z debilami pokroju "co się działo pod barem mlecznym o 17:00?" & "czemu Unifreeze Miesiączkowo blużniło na Iskę Samoklęski Duże skoro Iskry nie było na stadionie Unifreeze?" & " frekwencja Błyskawicy Rupniów to 2 klocki, a nie 2,5 jak pisze klient z Interu Podpakóle".

Wybieram onet.

ODPOWIEDZ