Bardziej piłkarski niż kibicowski ale jednak
http://www.youtube.com/watch?v=XkGz4DJHP1k
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Ja osobiście uważam ze powinna być jedna grupa, przynajmniej lider wiedziałby ze awansuje i nie musiałby grać tego durnego barażu. Z resztą mam nadzieje ze nas już to nie będzie dotyczyło od następnego sezonuszymon189 pisze:Dalej nic nie wiadomo co z grupami na śląsku!! Zróbmy protest lub coś!! 2 grupy powinny zostać!!
a to kibice Sparty nie pojechali na mecz do Grudziadza ze swoja druzyna (ten sam dzien ta sama godzina) tylko woleli z Wami? wydaje mi sie ze ciekawszy w Grudziadzu ale coz moze woleli tam nei jechac ;/Dynamit pisze:--------------------------------------------------------------------------------
Lech Rypin LEGIA CHEŁMŻA
Na wyjazd do rypina wybieramy się w sile 152 osób (2 autokary) w tym 40 osobowa ekipa SPARTY BRODNICA.Droga mija nam spokojnie ale cały czas mamy eskorte do rypina dojeżdzamy pół godziny przed meczem.Na stadionie dużo policji wchodzimy na sektory wywieszamy 3 flagi w tym 1 Sparty.W pierwszej połowie odpalamy 20 strobo co dało zajebisty efekt i jechaliśmy z dopingem.W drugiej połowie odpalamy jeszcze świece dymne i bawimy się dalej.pod koniec meczu miejscowi zaczynaja bluzgać i 20 osob od nas wjeżdza na ich sektor i przegania towarzystwo.Po meczu udajemy się w droge do domu powrót spokojny dzięki Sparta za wsparcie.(L)
z aktualna forma naszych pilkarzy lepiej by było gdyby runda jeszcze sie nie rozpoczelaPavelGKS pisze:Widze że Zawisza już pare wyjazdów ma w tej rundzie i mecz u siebie a My dalej ani jednego meczu jeszcze nierozegraliśmy![]()
A co do grup to też chciałbym żeby była jedna, przynajmniej byłoby wiadomo ze druzyna z 1 miejsca awansuje, a taraz nie jest to pewne...no i ciekawiej kibicowsko by było
Tyle, że na fotce brakuje ok. 50 os. z tej oficjalnej podanej przez nich liczbyAnduril pisze:Taa zaczynajcie kropkowac i liczyc , napisali ze bylo ich 152 to ich tylu bylo nie zawsze wszystkich obejmuje aparat.... Chyba ze Wam zal dupe sciska ze w tylu sie pokazali ....

Wystarczy, że dojedziecie i wejdziecie napewno.S_ST pisze:U nas w klubie jest pismo, ze na stadion w Ropczycach nie zostaniemy wpuszczeni...Widzialem na wlasne oczy! Ale to bylo na samym poczatku sezonu...cos sie zmienilo??