Ostanie zdjęcie - jakiś nowy układ?
Czego to ludzie nie wymyślą, żeby zarobić, ale wątpię, że ktoś to kupi
jezeli juz to sa wlepki historyczne,herb Polonii z czasow romanowskiego ,nie uznawany chyba przez polonistow do tego jedna vlepa "na 1 lige czekamy" to chyba jakis rok 97,wiec
;) pisze:Takie cyrki to tylko po drugiej stronie miasta
Do mnie pijesz? Jak tak to nie zgadłeś. Nie wiem co widzisz dziecięcego w mojej wypowiedzi. Napisałem tylko oczywistą oczywistość, którą łatwo wywnioskować. Nie wiem o co całe halo. Bez odbioru.
george pisze:mam pytanie jak to jest na linii Stal Mielec - Stal Rz ???
Podbijam
Mi się coś obiło o uszy o wzajemnym szacunku i niepisanym pakcie o nieagresji,ale nie mam już kontaktu z tym chłopakiem z Mielca,który mi to tłumaczył.W dodatku było to dość dawno,więc może coś się zmieniło.
dobrze że na forum nie dał jeszcze nikt pytania jaki stosunek ma Czuwaj Przemyśli do Floty Świnoujście:D albo Izolator Boguchwała do Sadownika Waganiec.. są przekozacy tutaj panowie współtowarzysze tego forum:D
Hakuba pisze:A moze ktos powiedziec jak jest na lini Lechia Gdansk-Stal Rzeszów?
Jakis czas temu Lechia wjechala Stali na zbiorke przed wyjazdem...info telefoniczne takze nie mam stuprocentowej pewnosci
A nie odwrotnie?
ku***, kolejny żartowniś... A jaki on śmieszny... Och, boczki zrywać i przypiekać...
Wymarzony debiut Pana o nicku "inzDRek" na forum. Współczynnik kumatości wzrósł o 1 punkt. Z niecierpliwością czekam na jego kolejne posty.
TYLKO DYSKOBOLIA pisze:
Jakis czas temu Lechia wjechala Stali na zbiorke przed wyjazdem...info telefoniczne takze nie mam stuprocentowej pewnosci
A nie odwrotnie?
ku***, kolejny żartowniś... A jaki on śmieszny... Och, boczki zrywać i przypiekać...
Wymarzony debiut Pana o nicku "inzDRek" na forum. Współczynnik kumatości wzrósł o 1 punkt. Z niecierpliwością czekam na jego kolejne posty.
Jakub pisze:dobrze że na forum nie dał jeszcze nikt pytania jaki stosunek ma Czuwaj Przemyśli do Floty Świnoujście albo Izolator Boguchwała do Sadownika Waganiec.. są przekozacy tutaj panowie współtowarzysze tego forum:D
Gdyby sie spotkali to raczej kosa. Czuwaj ekipa prowislacka, a Flota ekipa prolegijna.
Ekipą prowiślacką jest Polonia Przemyśl, a nie Czuwaj. Co do Floty, to jest to ekipa pro Pogoń Szczecin, co nie zawsze musi oznaczać, że jest prolegijna, chociaż w tym wypadku pewnie tak jest.
Jakub pisze:dobrze że na forum nie dał jeszcze nikt pytania jaki stosunek ma Czuwaj Przemyśli do Floty Świnoujście:D albo Izolator Boguchwała do Sadownika Waganiec.. są przekozacy tutaj panowie współtowarzysze tego forum:D
Podobno miała być zgoda, ale Jagiellonka Nieszawa powiedziała, że nie i c***, to nie ma
Co do Resovii i Zawiszy to wydaje mi się, że większego ciśnienia na siebie nie mają, jak na przykład w przypadku tyskich i Resovii. W drugim przypadku swoje robi zgoda GKS-u z Cracovią, która z Sovią się bardzo nie lubi. A Zawisza do pasó ma podobny stosunek, jak my. Chociaż pewnie to nie znaczy, że Zetka spotykając się z Resovią gdzieś w Polsce będą sobie opowiadać o filmach, czy o pogodzie .
Z dniem 4.05.09 kilkuletnia zgoda na linii KS Olkusz - Przemsza Klucze, stała się przeszłością. Szczegóły, oraz powód zerwania zgody znają tylko zainteresowane strony.
Przemsza Klucze to zwolennicy GKS-u Katowice zaś KS Olkusz - Wisły Kraków?
Fighting Dragon Tokyo pisze:Z dniem 4.05.09 kilkuletnia zgoda na linii KS Olkusz - Przemsza Klucze, stała się przeszłością. Szczegóły, oraz powód zerwania zgody znają tylko zainteresowane strony.
Podbijam. Z chęcią dowiem się przyczyn zerwania tej zgody. Można na pw
Fighting Dragon Tokyo pisze:Z dniem 4.05.09 kilkuletnia zgoda na linii KS Olkusz - Przemsza Klucze, stała się przeszłością. Szczegóły, oraz powód zerwania zgody znają tylko zainteresowane strony.
W Olkuszu wiekszosc to fc GieKSY z tego co mi wiadomo.
Natomiast zapewne chodzilo Ci o zgode KS Olkusz - Unia Oswiecim (Oswiecim wiekszosc to fc Wisly)