Komentarze 24-26. 04. 2009
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze 24-26. 04. 2009
Był ktoś z Lecha w Warszawie incognito?
Eee tam to nie jaga przeciez to GKS Katowice. Boze darujcie sobie. Ile Wisly z Lechia?
Arka fajnie wygląda. Pasiaki zawsze się sprawdzają ( Jaga, ŁKS Biała Inwazja, ostatnio Bełchatów).
Rakowa 20 osób, Resovii coś ponad 250.cwaniak z PKSu pisze:Ile Rakowa i Resovii w Stalowej Woli?
http://lh3.ggpht.com/_HJwQG7wDTSY/SfOZ5 ... 257554.JPG" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank
Szalik warszawskiej Polonii, dlaczego?
Szalik warszawskiej Polonii, dlaczego?
-
Fantastyczny
Bo ten dywan był pewnie robiony podczas zgody...
-
gialloblue
Zgapione Jak widać w betoniarni, 14 letni chłopcy odpowiadają za ultras 
http://www.sendspace.com/file/nhjcpe" target="_blank
derby rzeszowa, filmik troche rzuca inne światło na awanture.
lysy_1910 pisze:Wycofka Stali bardziej to wyglada jakby chcieli Reske wciagnac na to boczne boisko co sie czesciowow udaje i niektorzy Resoviacy zaliczja bicie.
Brawo dla Stali ze sie tak dobrze pokazali na obcym stadionie
Chcieli wciagnac
lysy_1910 pisze:Wycofka Stali bardziej to wyglada jakby chcieli Reske wciagnac na to boczne boisko co sie czesciowow udaje i niektorzy Resoviacy zaliczja bicie.
Brawo dla Stali ze sie tak dobrze pokazali na obcym stadionie
byles, widziales - wiesz jaka jest prosta zasada?
-
GhettoBoy82
abg pisze:http://www.sendspace.com/file/nhjcpe" target="_blank
Dla mnie ten filmik niezle odzwierciedla sytuacje.Starcie w sumie na remis bez zdecydowania do końca z żadnej ze stron.Ale Stal na plus bo nie u siebie.
Bardzo dobra liczba Cracovii godna odnotowania.
http://wiadomosci.onet.pl/122833,21,0,pokaz.html" target="_blank
czy ktoś może podać liczby poszczególnych układowiczów zgodowiczów na derbach Rzeszowa ???
czy ktoś może podać liczby poszczególnych układowiczów zgodowiczów na derbach Rzeszowa ???
eŁKSy w Rzeszowie 130
-
pospolitus
na 4 zdjeciu widać kto zaliczał K.O, podczas walki Resovia traci dużo barw. Relacja odpowiednie osoby umieszczą z obu stron. Do nastepnych derbów bo się spiąłem za bardzo 
dwie rzeczy mnie dziwia - ze na onecie zakryli twarze osob
a drugie ze jakis fotoreporterek sobie normalnie smigal obok ekipy w czasie awantury (przed nia/ po niej).
a co do postu wyzej - kilka stadionow z ektraklasy sie nadaje;) chodzi mi tu glownie o monitoring...
a co do postu wyzej - kilka stadionow z ektraklasy sie nadaje;) chodzi mi tu glownie o monitoring...
Bo jest to Nasza zgoda.Mfive pisze:Bardzo tworcze te słowa. 90% piosenek na polskiej scenie kibicowskiej jest zgapionych. Za to doping Gdańszczan jest archaiczny. Wracajac, zawsze mnie nurtowało dlaczego Lechia na "swoim" meczu spiewa jazda, jazda biała gwiazda. Mały repertuar maja czy czym sie kieruja.bbrLG pisze:"Stadionu nie macie- sprzedany ! Herb rugby- zgapiony ! Nigdy nie zostaniesz sam- zgapione ! hymn- przerobiony- zgapiony ! rok założenia- fałszywy- przejęty ! k****, macie coś swojego ? "Tornado pisze:Co Lechia miała napisane na tym długim transparencie?
I jest to prawdziwa zgoda tak jak z WKS.
A to że wiekszosc zgod w Polsce konczy sie na szyciu wspolnych flag i ewentualnie bluz X & Y forever itp i krzyczeniu jaka to zgoda nie jest najlepsza,najwspanialsza ę , ą .A realia taki "fikcyjnych zgod są całkiem inne"
to tyle
Znaczy się twierdzisz, że Ci którzy nie śpiewają piosenek zgód mają fikcyjne zgody, tylko na papierze...
Chyba Cie jednak mocno poniosło.
Chyba Cie jednak mocno poniosło.
Na filmiku przyslanym przez "abg" widac jak Stal raczej sie cofa przed Resovia wg mnie. Mam wlasnie pytanie w zwiazku z tym. Mowicie ze bylo Was ponad 300 osob to jaki byl sens wciagania jak to mowicie Resovii na wyrownany teren zaraz obok stadionu. Przeciez to bylo wiadome ze zwetdy jest blizej ochrona i policja. Mieliscie taka przewage to nie lepiej bylo sie spotkac miedzy blokami?
To ja poproszę o zdjęcia tych kilkdziesięciu barw Stalówki.
nie no przeciez takie pisanie jest kompletnie nie na miejscu. Na filmikach widac ze Stal ucieka za bramke na boisko a nie chce wciągnąc tam Resovii. To samo mogła by napisac Resovia ze chciała wciągnąc Stal w bloki... przeciez filmiki jakie są kazdy widzi. Raz ucieka Resovia raz Stal pózniej pod bramą szarpanina i raz jedni raz drudzy cofają sie pare metrów. Po co takie pisanie że ktos kogos gdzies chciał wciągnąc.. ?kajo(RTS) pisze: - my próbujemy wciągnąć ich na boisko (większe pole do walki)
Ja też poprosze o zdjecie tych rzekomo zdobytych barw ŁKS-u I Stalówki..
Bo tak troche nie wierze w te zdobyte barwy..Tym bardziej jesli ktos umieszcza takie informacje na najbardziej propagandowym forum w tym kraju
...bez pozdrowień...
Bo tak troche nie wierze w te zdobyte barwy..Tym bardziej jesli ktos umieszcza takie informacje na najbardziej propagandowym forum w tym kraju
-
piekne lata 90-te...
Igloopol Dębica - 110 na derbach Rzeszowa
Zdobycze te wisialy przez jakis czas na plocie, moze ktos zrobil fotke.
Widac porozumienie walter kibice Legi działa onet zaczyna dbać o kibolipijzemna pisze:dwie rzeczy mnie dziwia - ze na onecie zakryli twarze osoba drugie ze jakis fotoreporterek sobie normalnie smigal obok ekipy w czasie awantury (przed nia/ po niej).
Na przyszłość przydałaby się jakaś interpunkcja, bo takich zdań czytać się nie daMARRAS pisze:Widac porozumienie walter kibice Legi działa onet zaczyna dbać o kibolipijzemna pisze:dwie rzeczy mnie dziwia - ze na onecie zakryli twarze osoba drugie ze jakis fotoreporterek sobie normalnie smigal obok ekipy w czasie awantury (przed nia/ po niej).
a co do postu wyzej - kilka stadionow z ektraklasy sie nadaje;) chodzi mi tu glownie o monitoring...![]()
Sorry za off topic..
-
WM
Czy kibice z Rzeszowa polubili death metal, że "odwiedzili" wczorajszy koncert Hate?
nie wiem czy byl wklejany juz ten filmik ale widac w miare dobrze "wielkie przegonienie Sovi"
http://www.youtube.com/watch?v=zXjDuYe9dOA" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=zXjDuYe9dOA" target="_blank
To ja jeszcze tylko na temat derbów Rzeszowa dodam od siebie jedno zdjecie odnosnie tego sprzetu w postaci kamieni i innych przedluzaczy, ktore niby mialy sie pojawic w rekach Resovii
Zdjecie mowi wszystko
http://i43.tinypic.com/16aqfiw.jpg" target="_blank
Zdjecie mowi wszystko
http://i43.tinypic.com/16aqfiw.jpg" target="_blank
Jak dla mnie dobra akcja z obu stron.Stali było zdecydowanie więcej i tu wielki szacunek należy się dla pierwszej linii Sovii.Zabrakło zdecydowania ale w kilkudziesięciu nie dawali się.Brawo.
-
cwaniak z PKSu
Psychologia tłumucze_czar pisze:reszta to biegacze i krzykacze:)
Zajebista sprawa z nakręcaniem się "wjeżdżamy w nich", "nie cofać się, kur**". Jak pierwsi zaczynają uciekać, reszta za nimi.
Prawda jest taka, że jak się wjeżdża to trzeba wyjechać. Stal musiała się cofnąć z osiedla. Resovia też nie była w stanie wjechać na boisko boczne, czyli praktycznie sektor gości, gdzie Stal miałaby ogromną przewagę ilościową.
Nie ma co rozkminiać. Każdy ma swój mózg i po filmikach potrafi ocenić jak było.
Derby dla.. Rzeszowa
ja z kolegami stowrzylismy komisje sledcza, przeanalizowalismy wszystkie filmiki i opisy kazdego z forumowiczow no i doszlismy do wniosku, ze Stal mogla sie nie cofac z pomiedzy blokow tylko zebrac sie w kupe(nie smierdzaca oczywiscie:))i czekac na Resovie ktora jak bylo widac na filmikach dobiegala w czesciach i tluc wlasnie te dobiegajace czesci
. jest jeszcze jedno pytanie, gdzie w tym czasie byla milicja ???:)
jedno mnie dziwi ze Stal Rzeszow kuma sie z Widzewem ktory swego czasu tak bardzo @charakternie@ zakonczyl zgode ze Stala,Karpatami i Chrobrym....
-
cwaniak z PKSu
nisc to opowiedz o tym jak "charakternie" Widzew zakończył zgody z tymi ekipami.
Bo chyba wiesz coś o czym wielu kibiców nie wie
główne ich oddziały były przy bramie od strony ul. Wyspiańskiego - czyli jesli ktos zna stadion Resovii to wie, ze jest to brama za trybuną krytą, a ta awantura w osiedlu Sportowa to jakby przeciwległy kraniec, dzieli je boisko główne i boisko boczne, te na którym wysypana była Stal - wiec zanim dostali pismo to mieli właściwie jeszcze wiecej do przebiegniecia niz kibice Resovii z trybunycze_czar pisze: jest jeszcze jedno pytanie, gdzie w tym czasie byla milicja ???:)
zas te oddziały od bramy od ul Sportowej to chyba odcieły potem powrót na stadion i rozbiegło sie wszytsko w bloki
Krócej - po drugiej stronie stadionuCorleone pisze:główne ich oddziały były przy bramie od strony ul. Wyspiańskiego - czyli jesli ktos zna stadion Resovii to wie, ze jest to brama za trybuną krytą, a ta awantura w osiedlu Sportowa to jakby przeciwległy kraniec, dzieli je boisko główne i boisko boczne, te na którym wysypana była Stal - wiec zanim dostali pismo to mieli właściwie jeszcze wiecej do przebiegniecia niz kibice Resovii z trybunycze_czar pisze: jest jeszcze jedno pytanie, gdzie w tym czasie byla milicja ???:)
zas te oddziały od bramy od ul Sportowej to chyba odcieły potem powrót na stadion i rozbiegło sie wszytsko w bloki
pytanie do ŁKS Łomża jak w 180 machaliscie 400 flagami ?? Rozumiem ze po 2 w łapie a 40 ?? to tak wedle waszej relacji ...wiecej ścisłości...
stworzył z kolegami komisje śledczą więc dostał wyczerpującoAbdul pisze:Krócej - po drugiej stronie stadionuCorleone pisze:cze_czar pisze: jest jeszcze jedno pytanie, gdzie w tym czasie byla milicja ???:)
spytaj się kumpli.cwaniak z PKSu pisze:nisc to opowiedz o tym jak "charakternie" Widzew zakończył zgody z tymi ekipami.