Nowa II liga Grupa Zachodnia (sezon 2008/09)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Nowa II liga Grupa Zachodnia (sezon 2008/09)
Może i było wysłane podobne pismo tylko z tą różnicą że jak Tychy grały w Toruniu, razem z Tyskimi weszły na stadion wszystkie zgody które przyjechały (Zawisza-co prawda ilość niewielka ale oprócz ich nikt nie próbował przyjeżdżać i nikogo nie cofali, również był ŁKS, Włocłavia i Cracovia). W tej rundzie na Elana-Sosnowiec i Elana-Zawisza również zgody wchodziły bez problemów.
-
Elana uniemozliwila nam wspomaganie GKSu. Oczywiscie ze weszlo kilka osob z ŁKSu, Włoclawka, Cracovi, ale to byly ilosci liczone w sztukach ktore przyjechaly z GKSem z jednego kierunku. Z Zawiszy tez pare osob bylo, ale to byly tylko niedobitki decyzji ze Zawisza nie wejdzie. Bo gdyby nie bylo propagandy przed meczem ze Zawisza nie wejdzie, to bylo by na zgodzie nas kilka stow. Przez to wszystko do Slubic pojechala nas nie cala setka. Podsumowujac dzialacze Elany celowo i z premedytacja uniemozliwili nam przyjadz do Torunia na miare naszych mozliwosci. I to ze GKS byl wspomagany delegacjami zgod nie zmienia tego obrazu.
-
Podobna sytuacja byla na meczu GieKSa-Widzew gdzie Ruch mial byc zawrocony, chyba nie powiesz mi, ze Widzew sie obsral i dlatego postanowil olac ten wyjazd?RKS RAKOW pisze:Co do meczu w Tychach...Wydaje mi sie ze jest tak jak to opisuja chlopaki z Gks Tychy ...Elana dobrze wiedziala juz kilka dni wczesniej ze wejda tylko osoby z Kujawsko-Pomorskiego...niestety niepodalali zadaniu przyjechalo ich niewielu,wiedzieli jakie moga byc tego konsewkwencje i woleli wybrac opcje jazdy z Ruchem i bezpieczny powrot do Chorzowa niz wspomodz swoja druzyny na meczu a pozniej samotny powrot do Torunia zapewne z przygodami....poprostu niedorosli jeszcze do takich meczy w srodku tygodnia....
https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/
Kazdy zdrowo myslacy wie dlaczego Elana wolala wozic sie z Ruchem po slasku niz sama dojechac na mecz...wszystko byloby w porzadku gdyby na spontanie ich niewpuscili i zawrociliby ze swoimi ziomkami z Chorzowa ale oni przeciez juz wiedzieli o tym wczesniej ze wyjda tylko sami...tyle w temacieidraulico pisze:Podobna sytuacja byla na meczu GieKSa-Widzew gdzie Ruch mial byc zawrocony, chyba nie powiesz mi, ze Widzew sie obsral i dlatego postanowil olac ten wyjazd?RKS RAKOW pisze:Co do meczu w Tychach...Wydaje mi sie ze jest tak jak to opisuja chlopaki z Gks Tychy ...Elana dobrze wiedziala juz kilka dni wczesniej ze wejda tylko osoby z Kujawsko-Pomorskiego...niestety niepodalali zadaniu przyjechalo ich niewielu,wiedzieli jakie moga byc tego konsewkwencje i woleli wybrac opcje jazdy z Ruchem i bezpieczny powrot do Chorzowa niz wspomodz swoja druzyny na meczu a pozniej samotny powrot do Torunia zapewne z przygodami....poprostu niedorosli jeszcze do takich meczy w srodku tygodnia....
-
A ile było samej Elany?
Bo według strony niebiescy.pl na dworcu w Tychach było około 300 osób, więc ja moge sie ino domyslać że z tego Ruchu było koło 250-270 ( nie oszukujmy sie ale taka ekipa jak Ruch chyba by nie mogła gorzej wspierać swojej zgody niz podane powyzej 250-270 osob)
A co do naszego meczu w Toruniu to o ile mnie pamiec nie myli liczby zgód były nastepujace: Cracovia-5 osob, ŁKS- 4 osoby+12 osob z FC Włocławek a co do Zawiszy to sie nie wypowiadam bo szczerze nie wiem ilu ich wtedy było. Wiec wpuszczenie tej niewielkiej grupki było po prostu na reke psom bo sami nie chcieli sobie stwarzac nie potrzebnej roboty ( czyt. pilnowanie ich za bramami stadionu)
Elana mimo mojego osobistego szacunku do was musze to powiedziec:
Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie.
Bo według strony niebiescy.pl na dworcu w Tychach było około 300 osób, więc ja moge sie ino domyslać że z tego Ruchu było koło 250-270 ( nie oszukujmy sie ale taka ekipa jak Ruch chyba by nie mogła gorzej wspierać swojej zgody niz podane powyzej 250-270 osob)
A co do naszego meczu w Toruniu to o ile mnie pamiec nie myli liczby zgód były nastepujace: Cracovia-5 osob, ŁKS- 4 osoby+12 osob z FC Włocławek a co do Zawiszy to sie nie wypowiadam bo szczerze nie wiem ilu ich wtedy było. Wiec wpuszczenie tej niewielkiej grupki było po prostu na reke psom bo sami nie chcieli sobie stwarzac nie potrzebnej roboty ( czyt. pilnowanie ich za bramami stadionu)
Elana mimo mojego osobistego szacunku do was musze to powiedziec:
Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie.
GKS TYCHY
-
Dowiem się od Elany ilu Was było ? Interesuje mnie tylko liczba a nie czemu nie pojechaliście sami na mecz.
Jestem ciekawy jak to potem podliczą w TMK ? Z jednej strony zero bo wejść mogli a z drugiej "Solidarność" z Ruchem hmm ja osobiście byłbym za zerem bo fakty raczej są nie przemawiają za Elaną tym bardziej że nie chcą się pochwalić swoją liczbą oficjalną...
Jestem ciekawy jak to potem podliczą w TMK ? Z jednej strony zero bo wejść mogli a z drugiej "Solidarność" z Ruchem hmm ja osobiście byłbym za zerem bo fakty raczej są nie przemawiają za Elaną tym bardziej że nie chcą się pochwalić swoją liczbą oficjalną...
-
Relacja jest zamieszona na odpowiednich forach i tam są podane dokładne liczby, tutaj nie musi być, bo poziom jaki niektórzy prezentują jest poniżej wszelkiej krytyki. Szczególnie szanowny pan Adam Zwiszak, weź się chłopie w garść i tak nie pajacuj, a jak nie potrafisz poprawnie pisać nazw klubów to w ogóle się nie udzielaj. Zajmijcie się lepiej swoim podwórkiem i to tyczy się wszystkich, a nie wałkujecie nasze sprawy. Pozdrawiam 

Ten kto sieje wiatr, burzę będzie zbierał.
-
A co nie ma się czym pochwalić czy co ? Weź nie pajacuj bo jest temat o danej lidze i jest jak najbardziej odpowiedni żeby o takich rzeczach gadać, więc nie rozumiem twojego oburzenia...
-
Elana zamiast podać konkretną swoją liczbę próbuje "czarować" o solidarności i innych pierdołach..powód tego jest oczywiście jedyny...była ich garstka i jak ktoś wcześniej napisał,nie dorośli do takich wyjazdów...a argument z solidarnością jest po prostu najwygodnejszym wyjściem z całej sytuacji...PS.Nie jestem ani z Elany,ani z żadnej ich kos,to po prostu moje osobiste spostrzeżenie.
-
Na Śląsk dotarło 26 Elanowców + 1 z Jezioraka Iława, jest opis na stronie Elany podany więc nie wiem po co kilkanaście pytań odnośnie liczby w tym temacie.
-
Liczba na kolana nie powala, ale patrząc na to że mecz odbył się w środę wstydu Elanie by nie przyniósł, tym bardziej że Tychy do łatwych terenów nie należą, ale niestety woleli pójść na łatwiznę i na pewno Elany chwalić nie wolno za tą decyzje...
-
może skończcie już pierdolić na temat tego meczu
.

-
Zna ktoś liczbę Miedzi w Zielonej Górze ?
-
111 Miedź Legnica + 20 Śląsk Wrocław + gościnnie 14 osób z Dozametu Nowa Sól
-
jak dla mnie liczby Elany na wyjazdach w tym sezonie sa po prostu żałosne i tyle w temacie
-
Nie czesto pisze bo to i tak nie ma sensu... Kolego z Torunia,
po pierwsze nie potrzebnie moj kolega po szalu przekreca nazwe waszego klubu, zgodze sie, ale ty tez wyluzuj bo pekniesz
po drugie, nie wpusciliscie Zawiszy aby wspomagal Tychy w Toruniu. Bylo powiedziane ze nie wejdziemy, bo gdyby bylo powiedziane ze wejdziemy bylo by nas kilka stow i to ze ostatecznie znalazlo sie kilkanascie osob niczego nie zmienia, tzn zmienia, mozecie dzieki temu siac propagande ze Zawisza mogl wtedy wejsc, a nie mogl i taka jest prawda. Tychy nie musialy wtedy sie z nami "solidaryzowac" bo wiedzieli ze nie wejdziemy no i bylo ich 2 stowy, a nie dwodziestu (o czym pisze nie zeby sie przypierdolic bo to nie moja sprawa, tylko po to zeby bylo widac roznice)
po trzecie oczywistym jest ze w Tychach tej 20stce z hakiem by sie nic nie stalo, bo byli przechwyceni przez tych co zawszei i przez nich by byli odeslani
po czwarte skupcie sie na tym aby w nastepnym sezonie przypilnowac aby nie bylo takich sytuacji (bo wy je wykreciliscie pierwsi) i pisanie przez was w tym wypadku pilka nozna dla kibicow jest tak samo obludne i falszywe jak to ze bedacy u was GKS, Zaglebie/Legia i Zawisza nie podjal z wami walki po tym nie wiem czym, co wy nazywacie atakiem z mozliwoscia konforntacji przez druga strone....
po pierwsze nie potrzebnie moj kolega po szalu przekreca nazwe waszego klubu, zgodze sie, ale ty tez wyluzuj bo pekniesz
po drugie, nie wpusciliscie Zawiszy aby wspomagal Tychy w Toruniu. Bylo powiedziane ze nie wejdziemy, bo gdyby bylo powiedziane ze wejdziemy bylo by nas kilka stow i to ze ostatecznie znalazlo sie kilkanascie osob niczego nie zmienia, tzn zmienia, mozecie dzieki temu siac propagande ze Zawisza mogl wtedy wejsc, a nie mogl i taka jest prawda. Tychy nie musialy wtedy sie z nami "solidaryzowac" bo wiedzieli ze nie wejdziemy no i bylo ich 2 stowy, a nie dwodziestu (o czym pisze nie zeby sie przypierdolic bo to nie moja sprawa, tylko po to zeby bylo widac roznice)
po trzecie oczywistym jest ze w Tychach tej 20stce z hakiem by sie nic nie stalo, bo byli przechwyceni przez tych co zawszei i przez nich by byli odeslani
po czwarte skupcie sie na tym aby w nastepnym sezonie przypilnowac aby nie bylo takich sytuacji (bo wy je wykreciliscie pierwsi) i pisanie przez was w tym wypadku pilka nozna dla kibicow jest tak samo obludne i falszywe jak to ze bedacy u was GKS, Zaglebie/Legia i Zawisza nie podjal z wami walki po tym nie wiem czym, co wy nazywacie atakiem z mozliwoscia konforntacji przez druga strone....
-
Nazwę waszego klubu przekręciłem celowo bo wiedziałem że się wtedy odezwiecie
bo nikt nie mógł się doprosić oficjalnej liczby
Zwykle tego nie robię możesz sprawdzić
A co do reszty to kolega wyżej chyba jasno wyjaśnił
Bez odbioru
bo nikt nie mógł się doprosić oficjalnej liczby
Zwykle tego nie robię możesz sprawdzić
A co do reszty to kolega wyżej chyba jasno wyjaśnił
Bez odbioru
ZAWISZA 4EVER
-
W przekręcaniu nazw jesteście nr.1 w Polsce moim zdaniem
. I nie wiem czy to kompleksy (ale jak możecie je mieć jak jesteście najlepsi we wszystkim) czy po prostu wtórna głupota. Ale płakać, że ktoś napisał "ta" a nie "ten" Zawisza to potraficie przez parę stron 

Toruńska Elana
-
1968 a ty juz nie masz co napisac tylko teraz bedziesz stekal o przekreconej nazwie?? co do was to jeszcze tak z rok temu uwazalem was za solidna ekipe ale to co robicie w tym roku to po prostu smiech na sali jakies bezsensowne pokazowki na waszym stadionie gdzie sami wiecie ze do niczego nie moze dojsc i puzniej opisywanie jak to Zawisza nie podjol z wami walki a o wyjazdach juz nie wspomne... reasumujac kibice Elany w tym sezonie slabiutko stracili w oczach wielu ekip i to bardzo duzo
-
No tak w szczególności w wyjazdach na przestrzeni lat polecieliśmy ostro w dół, prawda? Dla Twojej informacji kolego to w zeszłej rundzie i w obecnej nie zaliczyliśmy żadnego 0 wyjazdowego, a uwierz, że w poprzednich latach bywało bardzo dużo meczy bez naszego udziału. W dodatku odległości są o wiele większe niż dotychczas. Skończ się chłopaku kompromitować weź słownik do ręki albo pisz w wordzie, bo ortografia kuleje.dfdsaa pisze:1968 a ty juz nie masz co napisac tylko teraz bedziesz stekal o przekreconej nazwie?? co do was to jeszcze tak z rok temu uwazalem was za solidna ekipe ale to co robicie w tym roku to po prostu smiech na sali jakies bezsensowne pokazowki na waszym stadionie gdzie sami wiecie ze do niczego nie moze dojsc i puzniej opisywanie jak to Zawisza nie podjol z wami walki a o wyjazdach juz nie wspomne... reasumujac kibice Elany w tym sezonie slabiutko stracili w oczach wielu ekip i to bardzo duzo
Dobra teraz kolego wdech, wydech i pomyśl czym różniły się próby ataku na Lechię kilka lat wstecz, a Tychy i Zawiszę? Chyba tylko tym, że atakowaliśmy z innego sektora i że przyjezdni też znaleźli się na bieżni

Nie odpisuj, a jak masz taką wielka potrzebe to tylko priv.
-
Nie kibicuję ani Wam ani Zawiszy. Chyba nie myślisz, że Bydgoszczanie się Was przesraszyli?Biały__ pisze:No tak w szczególności w wyjazdach na przestrzeni lat polecieliśmy ostro w dół, prawda? Dla Twojej informacji kolego to w zeszłej rundzie i w obecnej nie zaliczyliśmy żadnego 0 wyjazdowego, a uwierz, że w poprzednich latach bywało bardzo dużo meczy bez naszego udziału. W dodatku odległości są o wiele większe niż dotychczas. Skończ się chłopaku kompromitować weź słownik do ręki albo pisz w wordzie, bo ortografia kuleje.dfdsaa pisze:1968 a ty juz nie masz co napisac tylko teraz bedziesz stekal o przekreconej nazwie?? co do was to jeszcze tak z rok temu uwazalem was za solidna ekipe ale to co robicie w tym roku to po prostu smiech na sali jakies bezsensowne pokazowki na waszym stadionie gdzie sami wiecie ze do niczego nie moze dojsc i puzniej opisywanie jak to Zawisza nie podjol z wami walki a o wyjazdach juz nie wspomne... reasumujac kibice Elany w tym sezonie slabiutko stracili w oczach wielu ekip i to bardzo duzo
Dobra teraz kolego wdech, wydech i pomyśl czym różniły się próby ataku na Lechię kilka lat wstecz, a Tychy i Zawiszę? Chyba tylko tym, że atakowaliśmy z innego sektora i że przyjezdni też znaleźli się na bieżni![]()
Nie odpisuj, a jak masz taką wielka potrzebe to tylko priv.

ZKS NAFTA 1946 JEDLICZE
-
przede wszystkim tym, że to było "kilka" lat wstecz...Biały__ pisze: Dobra teraz kolego wdech, wydech i pomyśl czym różniły się próby ataku na Lechię kilka lat wstecz, a Tychy i Zawiszę? Chyba tylko tym, że atakowaliśmy z innego sektora i że przyjezdni też znaleźli się na bieżni![]()
-
Czyli Waszym tokiem rozumowania na stadionie nic już nie robić? Może nie dopingujmy...
Do michała1989: Uwierz, że swoje miejsce w szeregu znamy i nigdzie nie piszemy, że jesteśmy lepsi od Zawiszy, więc nie wiem skąd takie stwierdzania.
Najbardziej jednak dziwi mnie to, że do powiedzenia na nasz temat ma Raków, który jeżdźił po 17 czy 20 osob po wioskach i nikt od nas nie miał do nich pretensji. Tylko nie mówcie, że mieli przypał za akcje na trasach, bo i my takie mieliśmy i to nie jedne, później u nas zatrzymania po derbach. Zagłębie też nie wybrało się w oszałamiającej liczbie do Kołobrzegu i nikt od nas nic nie pisał. Aż tutaj nagle wiele postów na nasz temat jakbyśmy Bóg wie co zrobili. Nie weszliśmy na sektor w Tychach i tyle, relacja oficjalna z wszystkimi liczbami się ukazała na odpowiednich stronach www i forach, a Wy jakieś gorzkie żale wylewacie. Dlatego dobra rada dla wszystkich, aby każdy patrzył na swoje podwórko, a nie do sąsiada. Pozdrawiam
Do michała1989: Uwierz, że swoje miejsce w szeregu znamy i nigdzie nie piszemy, że jesteśmy lepsi od Zawiszy, więc nie wiem skąd takie stwierdzania.
Najbardziej jednak dziwi mnie to, że do powiedzenia na nasz temat ma Raków, który jeżdźił po 17 czy 20 osob po wioskach i nikt od nas nie miał do nich pretensji. Tylko nie mówcie, że mieli przypał za akcje na trasach, bo i my takie mieliśmy i to nie jedne, później u nas zatrzymania po derbach. Zagłębie też nie wybrało się w oszałamiającej liczbie do Kołobrzegu i nikt od nas nic nie pisał. Aż tutaj nagle wiele postów na nasz temat jakbyśmy Bóg wie co zrobili. Nie weszliśmy na sektor w Tychach i tyle, relacja oficjalna z wszystkimi liczbami się ukazała na odpowiednich stronach www i forach, a Wy jakieś gorzkie żale wylewacie. Dlatego dobra rada dla wszystkich, aby każdy patrzył na swoje podwórko, a nie do sąsiada. Pozdrawiam
-
No wiesz Zaglebie jakby nie patrzec mialo ku temu powody...Biały__ pisze:Czyli Waszym tokiem rozumowania na stadionie nic już nie robić? Może nie dopingujmy...

https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/
-
Najważniejsze, że Warta Poznań dorosła19(W)47 pisze:Elana zamiast podać konkretną swoją liczbę próbuje "czarować" o solidarności i innych pierdołach..powód tego jest oczywiście jedyny...była ich garstka i jak ktoś wcześniej napisał,nie dorośli do takich wyjazdów...a argument z solidarnością jest po prostu najwygodnejszym wyjściem z całej sytuacji...PS.Nie jestem ani z Elany,ani z żadnej ich kos,to po prostu moje osobiste spostrzeżenie.
Toruńska Elana
-
No i po co pajacujesz??Ludzie przytaczają tu trafione argumenty odnośnie waszych dokonań,to jak nie masz nic mądrego do napisania to nie pisz nic...1968 pisze:Najważniejsze, że Warta Poznań dorosła19(W)47 pisze:Elana zamiast podać konkretną swoją liczbę próbuje "czarować" o solidarności i innych pierdołach..powód tego jest oczywiście jedyny...była ich garstka i jak ktoś wcześniej napisał,nie dorośli do takich wyjazdów...a argument z solidarnością jest po prostu najwygodnejszym wyjściem z całej sytuacji...PS.Nie jestem ani z Elany,ani z żadnej ich kos,to po prostu moje osobiste spostrzeżenie.
-
proponuje zajac sie soba i swoja ekipa. my jezdzimy jak jezdzimy i tyle. jak chcecie nam wpisywac 0 to i tak na to sramy! internautki......
-
19(W)47 jest z Wigier a nie z Wartyjot_pe pisze:osoba ktora jest z takiej "ekipy" jak Warta wypomina aspekty kibicowskie Elaniezajmij sie swoim podworkiem bo poki co to ty najwiecej pajacujesz

„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
-
Wybierał sie Raków do Legnicy ? Jak tak to z jakiego powodu nie dojechali na mecz z Miedzią ?
-
jaka liczba Elany w Legnicy???
-
nas az 4 w Legnicy!!!
-
9-10 Maja:
Zagłębie Sosnowiec - Miedź Legnica 9 maja, 17:00
Unia Janikowo - Victoria Koronowo 9 maja, 17:00
Lechia Zielona Góra - MKS Kluczbork 9 maja, 16:00
Gawin/Ślęza Wrocław - Czarni Żagań 9 maja, 17:00
Kotwica Kołobrzeg - Zawisza Bydgoszcz 9 maja, 17:00
Nielba Wągrowiec - GKS Tychy 9 maja, 17:00
Chemik Police - Pogoń Szczecin 9 maja, 15:00
Polonia Słubice - Jarota Jarocin 9 maja, 17:00
Elana Toruń - Raków Częstochowa 10 maja, 17:00
Zagłębie Sosnowiec - Miedź Legnica 9 maja, 17:00
Unia Janikowo - Victoria Koronowo 9 maja, 17:00
Lechia Zielona Góra - MKS Kluczbork 9 maja, 16:00
Gawin/Ślęza Wrocław - Czarni Żagań 9 maja, 17:00
Kotwica Kołobrzeg - Zawisza Bydgoszcz 9 maja, 17:00
Nielba Wągrowiec - GKS Tychy 9 maja, 17:00
Chemik Police - Pogoń Szczecin 9 maja, 15:00
Polonia Słubice - Jarota Jarocin 9 maja, 17:00
Elana Toruń - Raków Częstochowa 10 maja, 17:00
-
-
evenement pisze:przyszly sezon zapowiada sie jeszcze ciekawiej jesli chodzi o ekipy kibicowskiedochodzi raczej juz na pewno Stilon Gorzow, Odra Opole oraz Baltyk Gdynia
Nie mów hop...
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
Za to Pogon odpada, ale po awansie do I ligi tam tez beda dobre mecze.
-
Poszukuję liczby Miedzi z Kluczborka.