Morda tego gościa pojawiła się już dawno temu na vlepie Widzewskich Bałut, ponadto było tam z nim hasło: "Marionetki nie mają tu życia" i ona była podłużna...
Jpg'a tej vlepki nie posiadam, ale na stówę był taki motyw. Tyle ode mnie.
Żeby tylko nie było, że my kserujemy od Korony. [link]
Praca aktualnie jeszcze nie skończona, ale twarz została już wcześniej namalowana.
Adku pisze:Morda tego gościa pojawiła się już dawno temu na vlepie Widzewskich Bałut, ponadto było tam z nim hasło: "Marionetki nie mają tu życia" i ona była podłużna...
foto: [link]
i chociaż wielu by chciało naszego końca my nie poddamy się !
Motyw z jednej vlepki już był wykorzystany przez bodajże Ostrovię (góra po prawej)... no i powinno być "zwyciĘżają" bo chyba ten jeden znak umknął a szkoda... vlepki i tak OK
Żeby tylko nie było, że my kserujemy od Korony. [link]
Praca aktualnie jeszcze nie skończona, ale twarz została już wcześniej namalowana.
Adku pisze:Morda tego gościa pojawiła się już dawno temu na vlepie Widzewskich Bałut, ponadto było tam z nim hasło: "Marionetki nie mają tu życia" i ona była podłużna...
foto: [link]
Tak, tylko proszę zobaczyć na datę zrobienia tego zdjęcia. Może Widzew i Jaga miała już taką vlepkę wcześniej, ale my tego nie widzieliśmy i spierać się nie będę. Przepraszam za zboczenie z tematu, pozdrawiam.
Nie ważne skąd jesteśmy, ważne w co wierzymy! TORCIDA
Ty mistrz swiata powyzej a skad np ja mam wiedziec ze on jest z LP? nie robilem tych vlep ale takie komentarze mnie orpozerdalaja gdyby bylo widac szalik jak na zdjeciu Zablebia (zdjecie wykorzystalo KSZO) to moglbys miec pretensje a tak to wogole nie wiem ocb!
Straszne . Nie będziemy wertować wszystkich edycji wszystkich ekip w poszukiwaniu czy ta lub inna postać była na vlepkach. Też moglibyśmy pisać, że ta czy ta postać została od nas skopiowana ale co to da ? Nic
1968 pisze:Straszne . Nie będziemy wertować wszystkich edycji wszystkich ekip w poszukiwaniu czy ta lub inna postać była na vlepkach. Też moglibyśmy pisać, że ta czy ta postać została od nas skopiowana ale co to da ? Nic
Za to "milego dnia" wymysleliscie sami ,co cwaniaki?
Gościu, nikt nie mówi o wertowaniu bo nikt nie napisał że ta postać jest podobna tylko że została skopiowana. Ona jest taka sama, nie podobna. Jakby był podobny motyw czy podobna postać to można się jeszcze zasłaniać niewiedzą.
Adku pisze:To ja dorzucę też że vlepka "Bydgoskie On Tour" posiada kolesia który był wykorzystany na jednej z vlepek ŁKS-u...
A czy czasem ten 'koleś' nie pochodzi ze strony deviantart? Czy teraz może każdy ma przeszukać milion vlepek czy czasem ktoś z wypizdowa wielkiego nie wydał vlepki z 'kolesiem' ściągniętym z neta przez tutti frutti rozpadliny i wykorzystany w 168 edycji fc wołów. Parodia. Skończ i wstydu oszczędź...